ayrıca ne zaman iğne vuruldun.bu arada pazartesi yükselmiş olabilir çünkü bu iğne inişli çıkışlı sonlandırılıyor.çünkü benim dış gebeliği öğrendiğimde 1900 gb.idi.iğneyle bir indi bir çıktı.Arkadaşlar ben de dış gebelik geçiriyorum.. değerim 1093ten 1004e düştüğünde doktorum iğne tedavisi uyguladı. Pazartesi de tekrar kan vereceğim. Ama ben hala çok korkuyorum, iğnenin işe yaramaması ihtimali var mı? yoksa genelde iğneyle düşüyor mu.. Ameliyattan çok korkuyorum
Tüm dualar kabul olur. Ya bizi cennete yaklaştırır
ya bir musibeti engeller ya da bizim için hayırlısı ise
istediğimiz olur, dualar mutlaka kabul olur.
biraz geç kalmış bir günaydın olsada günaydın canım :)günaydın kızlar.
nasılsınız.
Arkadaşlar ben de dış gebelik geçiriyorum.. değerim 1093ten 1004e düştüğünde doktorum iğne tedavisi uyguladı. Pazartesi de tekrar kan vereceğim. Ama ben hala çok korkuyorum, iğnenin işe yaramaması ihtimali var mı? yoksa genelde iğneyle düşüyor mu.. Ameliyattan çok korkuyorum
hepatia peki kaç ay korundun sen.seninde benim gibiymiş.
ya benim tüp duruyo ama yumurtlamam sağda ve sağdan ameliayatta.ayın 2 de adaet oldum.ve şuan acayip bir ağrı var bend e sağ tarafta.pazartesi mi yapsam kanda diyorum yoksa beklemesem mi.çok korkuyorum.moralim çok kötü.hamile olmaztan bile şimdi şimdi çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?