Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Hayırlı kandiller kızlar kutlu dogum bize mutlu doğumlar getirsin
insaellah... Ayse ( akimera) seni listeye koyamayiz kusura bakma!!!!
:)))) 21 Haziran dogum diye koyarız artık.
Bir de hamile kalmadan önce bizden birseyler istemiştin unutmuş
değilim:)) ne istersin şimdiden hazırlayalım.

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar dualarınız kabul olsun ... hepinize dua ettim bu gece akimera sanada :) ve isteyen herkese RABBıM dualarımızı kabul eder inşallah ...

Tüm dualar kabul olur. Ya bizi cennete yaklaştırır
ya bir musibeti engeller ya da bizim için hayırlısı ise
istediğimiz olur, dualar mutlaka kabul olur.

Günaydın Fatma sen nasılsın?
Evi tasiyacaktin, kolilemistin, ne oldu tasinabildin mı?
Ayrıca az kaldı heyecanlı mısın?

Arkadaşlar ben de dış gebelik geçiriyorum.. değerim 1093ten 1004e düştüğünde doktorum iğne tedavisi uyguladı. Pazartesi de tekrar kan vereceğim. Ama ben hala çok korkuyorum, iğnenin işe yaramaması ihtimali var mı? yoksa genelde iğneyle düşüyor mu.. Ameliyattan çok korkuyorum

geçmiş olsun öncelikle.benim değerlerim 2 iğne ile 6750 den 1875 e kadar düştü.düşüş her bünyeden bünyeye değişir.benim 40 günde anca 1875 e düştü.bünyem çok sarsıldı vede iç kanalarım sıklaştı artı bayılmalar.mecburen laparoskopi ile sonlandırlıdı.bana kalsa keşke başta yapsalarmış ameliaytı. 1 hafta sonra iş başı yaptım.2 ay korundum.bu ay denemeye başladım bile yani.korkma.benim okuduğum kadarıyla bazılarının 15 gün içinde düşüyo.seninde çok düşük zaten benide ameliyat etme taraftarı değillerdi son anakadar.gata da yatım ben 20 gün kadar.son olarak hayati tehlikem oluşunca yaptılar.yoksa senin erken teşhis sanırım.kaç haftalık ken öğrendin.dr.kim?

ayrıca ne zaman iğne vuruldun.bu arada pazartesi yükselmiş olabilir çünkü bu iğne inişli çıkışlı sonlandırılıyor.çünkü benim dış gebeliği öğrendiğimde 1900 gb.idi.iğneyle bir indi bir çıktı.

Tüm dualar kabul olur. Ya bizi cennete yaklaştırır
ya bir musibeti engeller ya da bizim için hayırlısı ise
istediğimiz olur, dualar mutlaka kabul olur.

ne güzel yamışsın canım valla okuyunca böle kendimi çok iyi hissettim :)

günaydın kızlar.
nasılsınız.
biraz geç kalmış bir günaydın olsada günaydın canım :)

canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede düşer değerin.. korkmana gerek yok olabildiğince sakinliğini koru sonuçta dış gebelik olduğu biliniyor ve tedavisi yapılıyor.. benim değerim mesela 3000 lerdeydi iğneden sonra hiç düşmedi ve ameliyat oldum ama duyduğum kadarıyla bazı arkadaşlarımız da var ki mesela 5000 lerden düşebiliyor değeri hiç bir problem olmadan ...

hepatia peki kaç ay korundun sen.seninde benim gibiymiş.

canım merhaba öncelikle ..ben geçen yıl martta geçirdim dış gebeliği yani şubatta iğneye başladım değerim düşmedi ve martın ortasında açık ameliyatla sağ tüpüm alındı.. dr um 6 ay korunman yeterli dedi ama bence 1 yıl korun dedi ...tabi başka bir drum da gerek yok o kadar korunmana dedi ve bende 5 aydan sonra bıraktım korunmayı ama hala bişi yok :)

ya benim tüp duruyo ama yumurtlamam sağda ve sağdan ameliayatta.ayın 2 de adaet oldum.ve şuan acayip bir ağrı var bend e sağ tarafta.pazartesi mi yapsam kanda diyorum yoksa beklemesem mi.çok korkuyorum.moralim çok kötü.hamile olmaztan bile şimdi şimdi çok korkuyorum.

canım moralini bozma korkmakta haklısın ben bile zaman zaman hiç sebep yokken ya yine olursa diye kendimi hırpalıyorum.. mesela benimde sağ tarafımdaydı ve üşütsem ayağıma çorap giymesem ertesi gün inanılmaz bir sancı oluyor özelliklede wc ye giderken falan sanki tekarar dış gebelik yaşıyomuşum gibi .. kendini dinlememeye çalış yoksa hiç atamazsın kafandan ..

Sanssizsansli gecmis olsun, korkma insaellah kısa zamanda düşer.
Kendine dikkat et yalnız kalmamaya çalış. İgnenin porspektusunu oku
orada olası yaşayabileceğin yan etkiler yazar. Yasamadan hazır olursun.
Benim deger dusuktu ve 2 haftada 75lik tek ampulle düştü. Düşerken
Ağrı oldu kanama oldu. Korkma. Eylül'de ilk dış gebeliğim de laparaskopi
ile sonuçlandı.ikinci dış gebeliğim gorunebilecek degerde olsa idi
mutlaka ameliyatı secerdim. İgne surunduruyor. Ameliyat hemen ayağa
kaldırıyor. Oldukça sakın ol. Sürekli düşünme diyemeyeceğim mutlaka
düşüneceksin. Sana cvb verebilecek tüm kaynaklara yoneeleceksin. İyi bir şey
bu zaten iyice dis gebeliği öğrenmiş oluyorsun en azından belli bir zaman
sonra dalgasını bile geçebiliyorsun. Tekrar gecmis olsun.
Hipatia teşekkür ederim. Nasılsın sen?
Semra aaaaaaa hala korkuyor musun??? Korkma hormon ısı bu biliyorsun
sen iyi ol hormonların iyi olsun. Gülerek içtiğin suyun bile ne güzel
görüntüler sergilediği asikar. O yüzden korkmak falan boş. Endişe oluyor da
korku kötü.

ben 15 gündür adet olmadım ama idrar testtinde negatif çıkıyo bu dış gebelik belirtisi olabilirmi?

''sen korkmadın da ne oldu... Kıza bak be, ikinciyi yasamış, onu mü dinleyecegiz''
Hop hop hopp duyuyorum sizi kızlar...

Wsw kan degerin olmadan doktorlar da birsey diyemez.
Eğer normalde de adet gecikmen olmuyorsa beta hcg yaptır.
İdrar testi güvenli değil. Bazen kanda negatif çıkıp dış gebelik
yasanabiliyor. Mesela ben adetim hiç sasmaz. Adetim gecikince
uç gün sonra kandan test yaptirdim. Negatif çıktı. Birkaç gün sonra pozitif
çıktı. İkinci dış gebeligimdi, yaşadığımı biliyordum.

VALAA BEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYıM.DÜN AĞLAYA AĞLAYA BıR HAL OLDUM.DR.AYAĞIM GıTMıYO.HARBıDEN ıKıNCıSı BENı ÇOK YIKAR.hiç hazır değlim.eşiminde dilinden kurtulamam.acele ediyosun deyip duruyo.ayrıca herkesin ahları vahları dinlemek istemem.bizimkilere başta kesitim zaten kayınvalidelerime.bundan sonra kimse duymayacak bu tarz şeyleri.kayınbabam ne var kzım bunda sağlık sorunudur.ayıbımı olur.odedikçe ben daha hırçınlaşıyorum.artık.üzüyorum onlarıda.

ne kadar cok rastlanmaya baslandı bu dıs gebelige bunun nedeni ne acaba arkadaslar takmamak gerekiyor ama bir kere dıs gebelk yasadıgımız içinde temkini elden bırakmamak gerekiyor wsw cnm neden hemen dıs gebelk geldiki aklına iyi düsün iyi olsun hamile bile degilsin belki taktıgın zamn dahada uzuyo gecikme kafanı bi rahat bırak bnm de mesela gecikiyo gelmedi gelmedi diyom bi test yapıyorum negatif cıkınca olmadı yine diyom en fazla 1 saat sürüyo det oluyorum psi olarakda gecktiriyorz

2 yaşında bir oglum doğumdan önce adetlerim çok düzenliydi doğumdan sonra son 3 aydır tam günümde olmaya başlamıştım ama hiç bu kadar gecikmemişti biz korunuyoduk şuan çocuk istemiyoduk idrardada çıkmıyınca acaba dış gebelikmi oldu dedim yarın dr gidicem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…