Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

BEKLENMEYEN ADET TARİHİ ...................HAMİLE ADAYI ..................RUH HALİ
...........5 mart.....................................semramus. ..............kaygılı
...........8mart.................................. ........ayse....................sabırsız :)
.........11mart................................... .....tunemi..................rolantide
.........17 mart .........................................ktg..... ..............sabırsız :)
.........19 mart....................................hipatia... ...................

ıLK HAMıŞıMıZ
.................akimera...........21haziran
BEKLENMEYEN ADET TARıHı ...................HAMıLE ADAYI ..................RUH HALı
...........5 mart.....................................semramus. ..............kaygılı
...........8mart.................................. ........ayse....................sabırsız :)
.........11mart................................... .....tunemi..................rolantide
.........17 mart .........................................ktg..... ..............sabırsız :)
.........19 mart....................................hipatia... ...................

tunemi teşekkür ederim canım sen nasılsın bi yakalayamıyorum seni he :) ktg sen nasılsın canım

ıyyım cnm tesekkÜrler sen nasılsın hayırlı cumalar arkadaslar bu aradaaaa

eminecim henüz taşıyamadık evi az kaldı ama.inşallah bi aksilik çıkmazsa martta tedaviye başlayacağız ve çok az kaldı düşününce heyecanlanıyorum.inşallah bu listede uğurlu gelride hamilelerimizin sayısı artar.bende tedaviye bi başlayayım test günümü ekleriz listeye :))

SLM YASMİN.dr.lar tüp bebekte de dış gebelik olabilme ihtimali var diyorlar.neden bilgin varmı, sperm ve yumurta birleştirilip rahme oturtulmuyo mu normal de tüp bebek olayında.tüple ne alakası var acaba?

ee semra belirtin varmı aynıyız tarihler bend evarr ma ne bileyim yin eolmayacak diyede diyoum belirilrr niye oluyor yoksa adt içinmi bu belirtiler anlamdım

arkadaşlar tüm cevaplar için teşekkür ederim.. Şanslısınız ki sizin eşleriniz aileleriniz yanınızda.. Ben ise bekarım ve korkunurken böyle oldu..
ışin kötüsü bu hafta sonu evde durmam gerek ailemle ve iç kanama geçirmekten çok korkuyorum..
Ben iğneyi çarşamba yaptırdım değerim 1004ken.. doktor pazartesi tekrar yaptırmamı istedi.. acaba ben yarın bir daha yaptırsam sağlıklı bir sonuç alır mıyım?? Ailemleyken fenalaşmam gerçekten bir facia olur
En azından iç kanamanın belirtilerini bile bilsem..

canım geçmiş olsun öncelikle umarım bir an önce düşer değerin.. eğer ağrıların artarsa kasığında , miden bulanırsa ,sağ omzunda falan ağrı hissedersen bununla beraber kendini genel anlamda iyi hissetmezsen anormal bişiler var demektir .. çok fazla bilemediğim için yardımcıda olamıyorum üzgünüm yanlış yönlendirmek istemem seni..ağrın artarsa hele ki hiç bekleme geçmiş olsun tekrar...

kızlar çok kötüyüm hastaneden geldim tüm gün boyunca hastanedydim sabaha karşı tek taraflı ağrıyla uyandım hemen doktora.devlet hastanesine gittim hemen yatırdılar tahliller derken sağ tarafta bişeyler gördüler dış gebelik??halen cevap bulamadık çarşamba 280 olan değerim bugün 326 çıktı artış baya azaldı.doktorlar hiçbişey söylemediler herşey olabilir diyolar imza atıp hastaneden ayrıldım sabah ilk iş kendi doktoruma gitmek bakalım o ne diyecek muhtemelen yarın iğnemi yaptırırım.yine olmadıııııııı çok sıkıldım,üzüldüm ama ne yapalım olmadıııııııı zamanı gelmedi demek olmayınca olmuyo.hayırlısı artık bakalım yarın neler olacak hayırlısıyla bu geceyi atlatabilirsem .

Şanssızsansli senin durum kritikmis hakikaten.
Ben de aileme söylemediğim için birsey olacaksa onların
yanında olmasın isterim. Ama ille de birsey olacak değil.
Bazıları oldukça rahat geçiriyor. Ağrı olması zaten normal
zaten ağrı kabizlik yasıyormuş hissi veriyor. Ağrın bu sekilde
ise normal ama bir karincalanma birden kan kaybı yasarsan
bu hemoglobin düşüklüğü ile bayılmana sebep olur. zaten methotrexate'in
etkileri kanda goruluyor. Hemogram takibi yapılıyor bu sebeple. ınsaellah
atlatirsin. degerlerine göre düşüş bir ayı geçmez. Zaten belli
bir dususten sonra rahatlıyorsun.

Sanssizsansli normalde iğne yapılıyor degerin düşmesi
bekleniyor düşerken bazen hafif deger yükselmesi de
görülüyor bazen deger sabit kalıyor. Doktorlar bekliyor bu durumda
zaten kritik bir donem olduğu için çok da beklemiyorlar ikinci
testte deger yine Sabit'de ikinci iğneyi veriyorlar. Senin degerin
hic düşmedi mı??

ennes 'yine olmadı' değil 'yine ama saglikla olacak' bu dış gebelik
inanın bosuna yasanmiyordur. Mutlaka bir sebebi vardır. Diyorum size
bu genetik jinekoloji henüz açılmamış kutu. Rabb'im hiç bu acıları
ya da bir bebeğin ölümünü sebepsiz yaşatır mı? Mutlaka bir anormallik
sebebiyle yaşanıyor bunlar. Kimyasal gebelik mesela; bir sistem var
ayiklayan. Anormal hiç birşeyi kabul etmeyen anormal birsey
olunca kimyasal gebelik dediğimiz şeyi yasıyoruz. Ya da düşük;
progestoron seviyesine bağlı düşük var. Güçsüz yumurta-sperme bağlı
var daha bir çok düşüğün sebebi bilinmiyor. Doktorlar ne diyor?
'O tutunacaksa istediğini yap dusmez ama tutunmayacaksa istediğimizi
yapalım onu orada tutamayız'
o yüzden ennes insaellah daha güzel bir hamilelikle daha sağlıklı bir evlat
sahibi olursun/oluruz insaellah.

Valla hipatia beni ben bile yakalayamiyorum:)))
Allah'tan telefon elimde de teknoloji de sagolsun
sizle yazisabiliyorum. Yoksa evin yüzünü göremiyorum kaç gündür.
Evi otel gibi kullanmaya başladım. Allah'tan esim de yogun, sıkıntı
olmuyor.

Gunaydinlik saat geldi di mı:) gunaydinnnlar olsunn
yenilikler fırsatlar sunsun bugün bize..

günaydın kızlar.sansızsanslı ve ennes ikinizede geçmiş olsun arkadaşlar.inşallah en kısa zamanda zararsız bir şekilde atlatır ve birdaha yaşamazsınız.
semracım tüp bebektede dış gebelik oluyor maalesef.ve bunun nedeni bilinmiyor.doktora sordum ben,rahme yerleştirlen şey nasıl tekrar tüplere gidip yerleşiyor diye onlarda nedenini tam olarak bilemiyorlar.bazı yerlerde rahmin yaptığı kasılma hareketlerinden dolayı embriyolarda hareket edebiliyorlarmış diye okudum yada doktor embriyoları enjekte ederken yapılan hatadan dolayı olabiliyor diye okudum ama çokta mantıklı gelmedi.ama normal gebelikte embriyo rahme tutunuyor ve hamilelik gerçekleşmiş oluyor ama tüp bebekte embriyolar ilk etapta boşlukta oldukları için bu tutunma süresinde farklı yerlere yerleşiyor olabilir sadece fikir yürütüyorum tabi gerçek nedeni bilinmiyor çünkü.başımıza gelecekse kaçış yok bu sitede okudum bi bayanın iki tüpüde alınmış tüp bebek yaptırmış ve embriyo tüple rahimin kesiştiği noktaya tutunmuş ve yine dış gebelik olmuş,başka bir vaka da embriyo rahim ağzına yerleşmiş ki bu çok daha tehlikeli bir dış gebelikmiş çünkü ameliyatla müdahale edilemiyormuş.yani başımıza gelecekse herşey bahane.birdaha yaşamayacağımıza inancağız ve bol bol dua edecğiz.allahın izniyle bundan sonra hep güzel şeyler yaşarız inşallah.

tunemi çok teşekkürler cevapların için çok yardımcı oldun. Zaten benim ağrılarım da dediğin gibi kabızlık hissi veriyor sanki gaz ağrısı gibi... Henüz test yaptırmadım ama doktoru aradım bugün ağrılarım sıklaştığı için. Madem öyle bugün bi baktır kanına dedi..Kötü birşey beklemiyormuş ama biraz ilgisiz bulduğum için doktorumu korkuyorum.. Akşam size sonucu bildiririm

slm kızlar bugun gittim yumrtam 19cm olmus ama rahmin incelmiş dedi ne yapayımbn smdi progestan verdi o bi işe yararmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…