Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Sansizsansli degerinin sonucunu bekliyoruz??
Tuğba rahim inceyse gebelik soz konusu olmuyor di mı?
Ama senin adet gunune daha çok var ne olacağı belli olmaz.
Tuğba neden progesteron dedin? Senin progesteron oldukça
yüksek değil mı zaten??

Aaa doktor mü verdi?!?
Hiii ben sen soruyorsun zannettim. Doktor verdiyse demek
birsey var. Rahim kalinlastirmak için olduğunu sanmam
rahim dışardan destekle kalinlassa ne olacak ki, bir gebelik yoksa.
Başka birsebepledir. Doktora sordun mü?

Merhaba arkadaşlar...Size haberlerim var
Dün oldukça zor bir gün geçirdim.. Sabah şiddetli gaz ağrısı şeklinde bir ağrıyla uyandım.. O kadar ki kıvranıyordum.. Apar topar erkek arkadaşımla kan vermeye gittik ordan da doktorumu aradım.. Bana kan sonucun çıkana kadar bişey diyemem ama normal meraklanma dedi.. Benim için rahat etmedi bir acile gittim, özel bir hastaneye. Orda ultrasonla bakıp, ne tüpte ne rahimde gebelikle ilgili birşey bulamadılar. Ama bağırsaklarımla birşey arasında (nereydi hatırlamıyorum) sıvı varmış, ve eğer ki kan sızıntısı varsa ağrıyı o yapıyor olabilirmiş.. Bana hemen yatış önerdiler. Ama benim evde bulunmam gerektiği için kabul edemedim. Korkuyla eve döndüm.. Sancım 24 saat boyunca hiç kesilmedi ama artmadı da. Tekrar doktorumu aradım, KAN SONUCUM 140 MIŞ! Düşünebiliyor musunuz 3 günde süper bir düşüş olmuş!!! Doktorum daha iyi bir sonuç olamazdı, o hastaneye de güvenme, özel hastaneler para için her hastayı orda tutmak istiyorlar dedi.. Çok arada kaldım.. Bu arada dün gece ateşim çıktı 38e.. doktorum antibiyotik başla dedi.. Dün sabah 9dan bu saate kadar aralıksız ağrı çekiyorum, gaz ağrısı gibi hatta bazen yapınca biraz rahatlıyorum :S
Beni endişelendiren şey, ağrının hiç kesilmemesi ve özel hastanenin gözetim altında tutmak istemesi.. ama doktorum da bu kadar çabuk düştüğü için sökülüp atıldığı için ağrı yapıyor diyor.. Kızlar iğneyle tedavi olup da bu kadar ağrı çekeniniz var mı?? Atlatmama çok az kaldı inşallah bu geceyi de bir atlatsam.. Gece birşey olsa kalkıp hastaneye de gidemem babam da kalkıp peşimden gelir dualarınızı eksik etmeyin ne olur..

Sanssizsansli evet ozellikle büyük düşüşlerin olduğu günler ağrım
dehşet vericiydi. Ki agri eşiğim oldukça yüksektir.
ınsaellah sıkıntısı kurtulursun ve insaellah ailene yakalanmadan
siyirirsin:))
aynı düşüşü bekleme ama. Belki sifirlanir belki bundan sonra
yavaş yavaş düşer. Sakın 3 günde bu kadar düştü bir iki gün
olmadan sifirlanir diye kendini umutlandirma. Hayalkirikligi yasarsan
korkarsın. Daha önce de söylediğim gibi igneli atımlar bayagi
surunduruyor. Genel durumuna dikkat et. Kanaman var mı?
Kanama normal ama yoğun kanama - ki bunu anlarsın- kan degerlerin
düşürür. Tekrar çok gecmis olsun... Bu durumda ikinci iğneden
bahsetmiyordur doktor, di mı?

merhab kızlar nasılsınız bakalım işlalh iysinizdir tuğba yumurtan iyi büyümüş canımben hi,ç iyi değilim çok köü grip oldum şaslışasnlı benim dış geblikte değeim 64 olmaına rağmen ben dış gebelik geçidim benimde hep ağrım vardı ve malesef benim bağırsaklarıma kadr gimişi aki iç kanam olan akadr bence sen gözeim alında olsan daha iyi bend ekaç dokora agiitm görünmüyordu değerde düşmüşü am ağrım çoku bağısaklarıma kadr gitmişi bbece değer bakma ihmal etme

merhaba arkadaşlar dün iğnemi yaptırdım sabah 10 gibi.akşama doğru o kadar kötü oldumki anlatamam tansiyonum düştü rengim attı çok kötüydüm bilmiyorum ama ilk iğnedemde hiç böyle olmamıştım.tüm vücudum,kemiklerim ağrıdı bu gün biraz daha iyiyim çok şükür.anlayamadım iğnedenmi yoksa gripmi olucam gıcık bi bulantı kötüydüm yani.bi tek karın ağrım olmadı bide ilaçtan ne kadar süre sonra kanamanız başladı benim bu gün oda azaz.diğreini unutmuşum 1,5 yıl oldu tabi ama böyle kötü olmamıştım.bunlarda geçecek inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin

merhab enens bus enin iknci dış gebliyinmi oluyor ben ameliyat oldum hiç iğn eyapmadım bide senini aynı üpemi olmuş dış geblik

kızlar benim 3 gündür çok köü bel ve kasık ağım var göğüslerimde arad bir çok ağrıyorlar çok kötüyüm adetimede bir hafta kladı yin eheyecan sardı beni off bu beliriler öldürecek beni

merhab enens bus enin iknci dış gebliyinmi oluyor ben ameliyat oldum hiç iğn eyapmadım bide senini aynı üpemi olmuş dış geblik

merhaba canım bilmiyorumki hangi tüpte ilkindede bişey demedi bundada.ama sağ taraftı heralde değerim çok düşük olduğu için göremedi doktorum gözükmüyo ama kesin dış gebelik dedi.evet ilkindede iğne oldum bundada cuma günü tahlil yaptırcam inşallah düşer.

inşallah kızlar çok teşekkürler tunemi ve diğer arkadaşlar..
Şu an daha iyiyim.. ağrım oldukça azaldı.. Bu geceyi vukuatsız atlatırsam herşey süper olucak inşallah..
yarın tekrar bir test yaptıracağım, onu da akşam haber veririm
Herkesin desteğine çok teşekkürler!

Ennes gecmisler olsun gitsin bir daha gelmesin.
Msthotrexate vücudun direncini kiriyor ve grip oldugunda ilaç
kullanamıyorsun ben hiç usumem iğneyi olduktan sonra
üşümek nedir öğrendim ama geçici tabi bunlar ilaç 2-3 ay sonra
vücuttan atılıyor. Tecrubelisin söylememe gerek yok biliyorum
ama kendine dikkat et. Küçük deger insaellah düşer. İlk dış gebelikler
farklarını gördükçe şaşıracaksın 'aynı vücutta nasıl farklı olabiliyor'
diyeceksin, ben öyle dedim çünkü. hayırlısı..
Sanssizsansli hani bazen korksak bile 'ne korkması? bu ne ki' dediğimiz
zamanlar vardır ya iste suan aynı o zamanlardan birindesin. Güçlü ol, dusecek insaellah
biraz sabır (bu kelimeden de nefret ediyorum). Genel durumuna dikkat et
tansiyon bas dönmesi falan aman o zaman kendini zorlama acile git.
Ben bayılmada. Önce ağrının siddetinden çok mide bulantisi birden
ensende karincalanma hissetmiştim. Kanama hiç yokken bir iki saat
sonra iç kanama olabilir (doktor söylemişti) ayrıca keske evde biri bu
durumunu bilebilse, ben tuvaletteyken bayıldım birsey olacağını
hissedince kapımın kilidini actım. Doktor esime ve bana banyodayken
kapı kilitlemeyin yanında mutlaka biri olsun demişti.
Sunu soylim; mesela en azından banyo yaparken kapıyı kilitleme
ve ( annenle birlikte mısın bilmiyorum ama) annene kendini iyi hissetmedigini
söylesen??? olası birsey için önlem olur.
Çok karamsar bir yazı oldu ama aklıma gelenleri söyleyeyim dedim.
Hiçbir sıkıntı olmadan igneli atımı atlatanlar da var. İnsaellah birsey olmaz.

sağol canım bilgilerin için inşallah bu son olur ne diyeyim.şimdi daha iyiyim çok şükür ama beni inalılmaz sarstı ilkini çok kolay atlatmıştım.iştahım yok ağzımın içi acayip tadım tuzum yok hala.ne diyelim allah herkesi bişeyle sınarmış bizimde sınavımız bu heralde allahım bi daha yaşatmasın kimseye.hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin herkese amin

günaydın kızlar.ooo bu ay haber bekleyeceğimiz çok kişi var.derya nerelrde yine bak soruyorum sonra geldiğinde neden beni merak etmediniz deme derya.onunda adeti gecikmişti değilmi.inşallah güzel habelrlerle gelir.ee ayşe,tuğba,hipatia,semra sizlerdende bu ay güzelhebrler bekliyoruz.bende adet oldum bu ay 3 gün gecikti.korunmuyor olsak acabamı diyecektim ama korunduğumuz için gecikmeden dolayı hiç ümitlenmedim.emine sen şuan korunuyormusun.korunmuyorsan belki sürprizi sen yaparsın :))

Fatma bu ayın sonuna kadar iyileşme süreci için
korunacağım. Sonra cocuk istemediğimden korunacağım.
Ağustos(şampiyonadan) sonra cocuk düşünüyorum.
O yüzden rolantideyim:))) ben de derya'yi sorayım.
Derya nerelerdesin ne yapıyorsun. Sırf bizi kontrol etmek için mı
uzaktan izliyorsun. Bak bu sefer temkinliyiz:))
ennes çok şükür moralin iyi. Ben de iln dış gebeliğimde fiziksel olarak
rahattim ruhsal olarak çok saskin, ikincisinde (iğneden sebep) fiziksel
olarak bayağı süründüm ama oldukça moralim yüksekti. O yüzden
hep ameliyatın ne kadar iyi olduğunu söylüyorum. Ama iste gebelik
gorulmeyecek kadar küçükse yapacak birsey yok.

SLM ARKADAŞLAR.ben sanırım dış gebelik tekrar geçiriyorum.hani 2.de olmuştrum ilk adetimi.cuma günü göbeğimde bir ağrı sağ tüpümde bir ağrı.eve zor attım.eşim beni görünce başıma birşey geldi sandı.ağlaya ağlaya bi hal oldum.2 gün evden çıkmadım.dr.aradım.acele etme pazartesi kan ver bakalım dedi.sabah kan verdim.saat 1 gibi çıkacak.inşallah hamile değilimdir.3 gün oruç tutacam.direk o eski ağrılar yani.insan normal hamilelikte göbek bağı ağrır mı duydunuz mu.lütfennyardımcı olun.kafayoı yemek üzreyim.

günaydın arkadaşlar!
bugün çok daha iyiym! üstelik babam şehirdışına çıktı, biraz olsun rahatladım..
ancak annem, erkek arkadaşımla konuşmalarımı dinlemiş kapımdan, acı bir şekilde öğrendi hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum bütün ilişiğini kesti benle, ilgi şefkat sevgi hiç birşey kalmadı tekrar eskisi gibi hiç olamıcaz gibi geliyor offfffff
ennes umarım düşer ya da dış gebelik değildir kimse böyle birşey yaşamasın isterim..

Sanssizsansli çok üzüldüm.
Ama annen o emin ol sınırı geçecek.
Onu çok iyi anlaman lazım, ki sen de biliyorsun, annen çok haklı.
ınsaellah dış gebeliği de bu sıkıntıları da atlatirsin.
Semra test yaptirmissin, çok iyi. Yalnız dış gebelik sonrası ilk ayımı
hatırlıyorum; dış gebelik yaşarken o kadar ağrı çekmemiştim.
Hele ilk regl unutamıyorum. Ben hiç ağrı sıkıntı degisim yasamadan
regl yasarım, o ilk regl beni öldürmüştü. Kadınlar bunu nasıl çekiyor demiştim.
Çok şükür 3. regl ağrısız olmuştu. rahatladım.

merhab kızlar semra ne olur dış geblikten bahsetme canım neye inanırsan o oluyormuş benimde sürekli dış geblik geçirdiyim tarafım ağrıyor am benim orda tüpüm yok ordan dış gblik yaşadım nerdeyse 10 ay oldu canım o tardaf hasarelı olunca isteer istemez ağrı oluyor korkma başlangıcı sen yap arkandan bne geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…