Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

heytttttt ulen bnde geldim :) kızlar ya nedir bu cektigim korunmayı bıraktım bi rahat edemedim bi ay kist cıktı bi ay tüp olmayan taraftan yumurtladım bu ayda tüp olan taraftan yumrtladım bu seferde rahmim incelmiş bahtsız bedevym amn ne yapayım hayırlsı neyse o olsun vala yoruldum

hoş geldin canım ne yani rahmin incelmişni zaten adetenen sonra kalınlkaşır merak etme işlalh geblik olrsa tutunur peki rahim incelmesi nasıl oluyor ben düşük yatııymda rahmim çok incelmişti sonradn kaınlaşıyormuşüğ

aman cnm ya bi bilsem onun deginede pk güven olmazda adetn 13 günü ne kadar olması lazım onu biliyomu acep

kızlar bn bu doktoru bırakkıyorum artık yaza kadar doktora hiçççççç gitmiycem simdi nette baktım 5-8 mm de gebeliği kabul edecek kalınlığa ulaşır. Yumurtlama sonrası daha da kalınlaşır. Gebelik oluşursa daha da kalınlaşır. demiş bir doktor .bide Progesteronun etkisi ile rahmin iç tabakası kalınlaşarak gebeliğe hazırlanır. 15–18.Gün; Yumurtalıklardan salınan yumurta

ktg canım merhaba dr lar çok kafa karıştırıyorlar hepsi farklı bişi sölüyor hangisine inanacağını şaşırıyorsun tabi sadace gebelik için söz konusu diil diğer konularda da ..misal ben enfeksiyon geçirdiğimde dr bana antiboyitiği kullanma dedi mesela ben bir gün kullanmadım sonra ya bu enfeksiyonsa antibiyotiksiz nası geçicek dedim ve kullanmaya başladım ki zaten sonunda hastanede serumla aldığım antibiyotiği...:) yani haklısın diyecektim lafı kısası uzun oldu biraz ama ben de aksine bu hafta dr gidicem bakalım şu kist olayı neymiş öğrenicem inş dier dr un dediği gibi çikolata kisti değildir ... gerçi o dr kanda CA 125 diye bi değere baktı çikolata kistinin olduğu durumlarda bu değer artarmış benim değerim normal sınırlarda ama yine de tereddütteyim bide ne bilim hiç böle ağrı sızı falanda yok bende kist bulgusunu onaylayacak ama tabi belli de etmeyebiliyormuş hayırlısı artık ...

ennes çok geçmiş olsun umarım bir an önce sonlanır iğneyle...

sanssız sanslı anne olunca anlarsın derler ya canım işte aynen öyle annende tabiki haklı olarak üzülmüştür ama tabi ki geçecek kırgınlığı sadece biraz zaman.. umarım seninde sorunsuz bir şekilde düşer değerin ...

semramus negatif düşünme olumlu düşünmeye çalış beynimiz tamamen dış gebeliğe odaklanmış her yol buna çıkıyo sanırım ... belkide o ağrılar çok masum bişeyin habercisi canım hayırlısı ne ise o olsun üzme kendini...

tunemi ben seni yakalayamıyorummm :) gerçi hoş çalışıyosun doğal olarak bi var bi yoksun ... keşke bende böle evde vakit geçirmek yerine çalışabilsem sınavlar sonuçlar offf allak bullak oldum kendimi bir bankaya atsam daha ne isterim neyse konuyu dağıttım sanırım :) bu arada canım şampiyonaya hazırlanıcam korunucam diyosun ya bu sürede de bünyen kendini toparlar daha iyi olur senin için sonra belki ilk denemede güsel haber vericeksin bize ..

ayşe_73 canım aynı ağrılar bendede oluyor özellikle üşüttüğüm zaman hani bilmesem derimki yine mi dış gebelik..

ArkadaŞlar kan sonucum negatıf.benı bu ay eleyebılırsınız.Çok ŞÜkÜr.psıkolojım demek benım hazır deĞıl daha.ÇÜnkÜ negatıf olmasına Çok sevındım.boŞuna onca aĞlamalarım.ohh beee

:) ii hadi gözün aydın canım çok şükür kötü bişi yok ... bencede sanırım kendine biraz daha zaman vermelisin yoksa kendi kendini yiyip bitireceksin

çok şükürrrr.hamile olduğumu zannettiğim zaman bile bukadar sevinmemiştim.

İLK HAMİŞİMİZ
.................akimera...........21haziran:nazar :
BEKLENMEYEN ADET TARİHİ ...................HAMİLE ADAYI ..................RUH HALİ
...........5 mart.....................................semramus. ..............kaygılı
...........8mart.................................. ........ayse....................sabırsız :)
.........11mart................................... .....tunemi..................rolantide
.........17 mart .........................................ktg..... ..............sabırsız :)
.........19 mart....................................hipatia... ...................

Hipatia hakikaten ya ben de seni yakalayamiyorum:)))
ben şimdinde olsa korunmayı bırakırım ama hem methotrexate
bebeğe etki ediyor, 3 ay onun vucuttan çıkmasını beklemek gerekiyor
hem de esim son dış gebelikte üzüldü, o yüzden biraz da onun
için sonbahara kadar cocuk düşünmüyorum. En azından ben planlamıyorum
Rabb'im ne gösterir bilemem.
Semra sen kesinlikle biraz ara ver, hemen telaslaniyorsun.
Burda her gün sana yaşanabilecekleri sunuyoruz.
Gerçi seni de çok iyi anlıyorum 'agriyacak diyorlar ama benim bu
ağrım çok farkli' diyerek telaslanabiliyorsun. Biraz zaman geçince
daha iyi olacak emin ol. Zaman geçmesin diyorsun biliyorum
çünkü aynı şeyi ben de yasıyorum. Ben bugünden yarıni,haftanın/ayın
basından haftayı/ayı programlar telefonuma kaydederim. Cocuğu da
bu sekilde yaptım bu yıl islerimin yogunlugunu dusurdum gelen isleri
2010'sonuna erteledim. Ama ne oldu? Rabb'im 'Dur bakalım!!!' buyurdu.
Ya da söyle duşun, muhtemelen esinle severek evlendin. Ve muhtemelen
kendine uymayan biri ile evlenmezdin. Bu zamana kadar esinle tanismamis
bile olabilirdin ki nerde kaldı cocuk sahibi olmak. Ne bilim bunlar bu zamanda
yetersiz kalıyor ama zamanla hepsi oturacak. Kendini rahatlat...

emine nasılsın oh sen artık rahatsın off beklemekten bıktım zaten çok sabırsızım bide günler yaklaştıkca n eoluyor bana böyle adetime 6 gün akdı ve çok heyecanlıyım eşim çok istiyor oğlunun bi kardeşi olsun am istemekle olmuyor takmıyacam diyorum am başkası geb kalınca çevemdekiler arkadaşlarım bend eçok istiyorum 2 ay önce bi arkadaşım düşük yaptı ve yin ehamile soruyorla rkorunuyorum bir yıl dolsun diyorum ama morelimde bozuluyor evlilikte n ezor işmiş canımm

Ayse evliliğin zor olduğu söylemekte
biraz geckalmadin mı:))

ya aslında ilkkin güzel geçiyorda sonrdan ne bilyim sounlar çıkıyor sizler daha cicim aylardasınız rahatsınız hele bi geçsin çocuk olsun görüüsünüz çocuk hastalansa iiy bakamıyorsun der offf zr işte

slm kızlar bi doktora sordum rahim incelmesini demişki 7 ise sorun olmaz ama bn kac old bile bilmiyom onuda solemedi of bu doktora son gidisimdi

Benim deger sıfırı gosterirken rahim 15-16mm gösterdiği için
doktor regl olacaksın ya da hamilesin demişti. Sokturuculeri tavsiye
etmedi. Verseydi de kullanmayacaktım. Sonra hamile oldugum anlaşıldı.
Normal zamanlarımda 8mm oluyor benim rahim. Her gittiğim kontrolde
sorar, kaydederim. Bazen 7.5 oluyor. adet yaklaştıkça kalinlasiyor
tabi.
Gunaydinnnnlar:)))
Ayse güzeldir güzel. Ben 7yili devirdim esimle. Tabi cocuk bizi ne yapar
henüz bilmiyorum:)))

günaydın kızlar.valla ben rahmin normal kalınlığı nedir adte yakın ne olur hamileyken ne olur hiç bilmiyorum.sadece doktor bi kere çok kalınlaşmış adet olacaksın demişti.tuğba bence çok fazla takılma bu kadar detaylara.bende detaycıyım ama artık oluruna bırakmak daha iyi diye düşünüyorum.yoksa içinden çıkılmaz bir hal alıyor herşey yolundayken bile olumsuz bişeyler bulup çıkartıyoruz inceleye inceleye.

kızlar herkese merhaba.dün doktora gittim kontrole herşey normal dedi.senden sadece kafana takmamanı istiyorum dedi.yok bu ay hangi taraftan yok öbür tüpüm nasıl yumurta çatladı mı falan diye.eninde sonunda gebe kalacaksın ha ne olur bebeğin bucu değişir o kadar.dedi .yumurtam 15 mm olmuş ne kadar sürede büyüyüp çatlar acaba bilgisi olan var mı?eşim dün yut dışına gitti pazar günü gelecek.sizce yakalar mıyım yoksa bu ay geçti mi.çünkü bu ay tüpün olduğu taraftaki yumurta büyümüş.hayırlısı inşallah.

cnm bnm gecen ay 14. gnde 20 di 2 gün sonra gel dedi 16. günde catlamıstı 18 22 arası olunca catlıyormus yani 3 4 güne catlar sanırım seninkide 2 günde ole vaktın vr 6 gune gelir insalh bnmde bu ay tüpün old taraftan yumrtam gelişti bakalım kısmet herseyin hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…