Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

sağol ktg senin de hayırlısı olur inşallah haberlerini bekliyorum.dün yengemin hamile haberini aldık. o da tedaviyle oldu.39 yaşında ikinci çocuğu ilki de tedaviyle olmuştu.yumurta büyütme çatlatma iğneleriyle oldu.kızı 12 yaşında .ondan sonra kaç sefer denedi olmamıştı.allah bu zamanı beklemiş.moralinizi bozmayın doktorun dediği gibi kafaya takmıyalım.çocuk çocuk diye hayattan kopuyoruz lezzet alamıyoruz.allah korusun sonra onunla imtahan oluruz.rabbim ne zaman isterse o zaman verecektir.

slm tuğba nasılsın.bak bu ay benden pass.kısmetse önümüzdeki aya artık.

slm dalkıran sen hangi dr.gidiyosun .yada hastaneye.ank.sın sanırım.?

iyiyiz semramus sen nasılsın.moralin düzeldi mi ?Kötü şeyler düşünme canım.hakkımızda hayırlısı olsun

akropol hastanesinde doktor bülent bey.çok iyi relax birisi.baya moral veriyor.seni ben doğurtacam diyip duruyor.tavsiye ederim sen de gidebilirsin.temiz bir hastane.

Ne gÜzel haberler valla .umutlanıyo ınsan.tıp Çok ılerledı bence.artık kısırlık dıye bır Şey yok kadar az.

Gata mezunuymuŞ.netten araŞtırdım.bende gata ya gıdıyorum gerÇı ama psıkolojım artık orayı kaldırmıyor valla.

DALKIRAN sana hsg yani rahim filmi önerdi mi peki dr.un.?

evet gata mezunuymuş.amerikada da eğitim almış.türkiyede ilk yumurtalık nakli yapanlardanmış.iyi gibi inşallah şimdilik.en güzeli moralini düzeltiyor seni önemsiyor dinliyor sormak istediklerini rahatça soruyorsun.sen tatmin olana kadar muayeneyi bitirmiyor.

ben dış gebelikten önce çekilmiştim yani aralık ayında.o yüzden istemedi.zaten ameliyattada diğer tüpü gördü.hiç hsg felan bahsetmedi.

ok.demek ki hsg denen olay da pek birşey ifade etmiyor.kendine iyi bak.by.

Oyh oyh oyh hayırlısı olsun bir daha gelmesin.
Ucuz atlattın:))
günlük guneslik bir hava... Bu ay zaten esimin dogum ayı:)))
bir enerji var günlük sporumu da yaptım ama enerjim
hala benimle:))))

merhaba kızlar ...

sanssızsanslı hadi gözünaydın canım çok sevindim..

tunemi hep söyledim yine söylüyorum sendeki pozitifliğe ve bu bitmeyen enerjiye hayranım valla hep böyle ol inşş :)

ktg sen nasılsın canım durumlar nasıl ...

bu arada kızlar bende artık sıkı bir araştırma sonucu bulduğum ve karar verdiğim bir dr dan randevu aldım yarın 5 te gidicem ALLAH nasip ederse... hem mutluyum bişiler duyacağım için hemde tedirgin karışık biraz yani ... inş kist falan yoktur gitmiştir ne varsa :) ... şimdiden dr söyleyeceğim şeyleri kafamda tasarlıyorum.. eğer derseki acele etme gençsin bekle biraz zaman ver vs... kesinlikle kabul etmiycem :):):) en azından yumurta takibi yapmasını istiycem ama sanırım zaten bekle falan derse direk bu dr da eliycem sanırım çünkü içimdeki heyecanı kırmış olacak yapacağı şeyi sanki benim zorumla yapmış olacak gibi hissedicem ki böyle olmamasını umut ediyorum ...

Durumlar degişmiyor her ay bişi cıkıyor 6 ay korundum 1 ay kist cıktı bi ay tüp olmayan taraftan yumurtladım bu ayda rahim incelmiş dıs gebelkten sonra hiç normal bi ayım olmadıki umudum olsun allh büyük yinede ondan umut kesilemz hayırlısını versin insallh progestan kulanıyorum onuda içince 1 saat sonra kafamn gidip gelmeye baslıyor feci bas donmesi yapıyor insallh tutunma günnüe kadar kalınlastırır dualarınızı eksik etmeyin

rabbim gönlümüzde olanı hakkımıza hayırlı, hakkımımzda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…