Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

İLK HAMİŞİMİZ
.................akimera...........21haziran:nazar :
BEKLENMEYEN ADET TARİHİ ...................HAMİLE ADAYI ..................RUH HALİ
...........5 mart.....................................semramus. ..............kaygılı
...........8mart.................................. ........ayse....................sabırsız :)
.........11mart................................... .....tunemi..................rolantide
.........17 mart .........................................ktg..... ..............sabırsız :)
.........19 mart....................................hipatia... ...................

canım herşeyin hayırlısı bende aynı durumdayım dış gebelikten sonra bütün dengem bozuldu maalesef ama ALLAH beterinden korusun canım... progestanı ilk hamileliğimde kullanmıştı hakkaten sarsıyor insanı bende de kalp çarpıntısı falan yapmıştı ve sürekli uyuyordum.. inş canım dualarım hem seninle hemde hepinizle ..

canım bende pembe bir akıntı vardı düşük ihtimaline karşı vermişti ve kullandıktan bir gün sonra akıntılarımı kesmişti bir problem yoktu yani ama kalınlaştırma hakkında pek bir bilgim yok maalesef ..

SLM arkadaşlar.nasılsınız bu gün.pek giremedim bugün.tuğbacım beni çıkar istersen bakıp bakıp üzülüyorum.ben hamile değil ki.:gitme: iyikide değilmişim daha çok erken sanki.birşey olsa tekrarlasa yani vizdan azabı çekerdim.ben ameliyat olalı 2 ay bitti.bi 3-4 ay olsun sanki.valla negatif olunca kuşlar gibi oldum.ben bu stresi nasıl üstümden atacağım bilmiyorum.hepimiz öyleyizde sanırım.ama siz en azından heyecanlı bekleyişdesiniz.ben negatif çıksın diye 3 gün oruç tutacağım bu hafta sonu.düşünün yani.ne zor şeylermiş be anlamadım.

dalkıran senin dr.u araştırmdım.hastaneside iyiymiş.hemde bana daha daha hesaplı.30 tl.ben heray 200 bayıyodum.randevu alacağım bülent beydeb bakalım.tam bi adet göreyim.yada göremezsem giderim diyorum.

geçmiş olsun inşallah herşet yolundadır,çok üzüldüm hayırlısı olur inşallah.allah yardımcn olsn....

yuhh ne hastası varmış bunların.bende adet göreyim öyle giderim diyodum.dr.tercih edebiliyosun değilmi.ben kendimi hamile sandığım zaman güven hast.aradım dr.tercihinde 130 du sanırım ücreti.normal muayene 22 gb.umarım böylebişey yoktur .gerçi hastanenin 2 dr.varmış.

Semra benim bu ay gelecek ay bir sonraki ay daha sonraki ay
daha daha sonraki daha daha daha sonraki ay... Hiç umudum yok!
Bak benden daha iyisin:))))

Hipatia hadi bakalım bu aksam kızgın mı tam gaz heyecanlı mı
geleceksin:)))

Aaaaa bu ne ya ncikimin altında Lilyum yazıyor. Lilyum bizim (esimve ben)
özel cicegimiz:)))) ki ben çiçek sevmem. Ama lilyum bambaskaaa
arabada nişanımızın salonunda masalarımızda davetiyelerimizde
özel günlerimizde nikah masamızda evimizde heryerde lilyum vardı
bir ara.... Heyyyy gidi günler heyyyy...
Him bakım en yakın özel gun ne zaman? Esimin dogum gunü:))))
aaaa 23 Nisan da yaklaşıyor... Eeee ben nasıl '23 Nisan nese doluyor
insan' diyeceğim... 23 Nisan ilk gebeliğimin olası dogum tarihiydi de:)))

daha cok kız 23 nisana ama simdiden dolalım nese bncede :) bu arada herkeze iyi günlerrrrrr

merhab kızlar nasılsınız bakalım bugün kimse pek girmiyor bne dekaç gündür oğlumla uğraşıyorum hasat okulad giitmedi benim adetimede az kaldı 4 gün kladı çok heyecenlıyım belirilerei takmıyorum ha adet ha geblik işlalh geblikirde rahatlarım am yinede herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

günaydın kızlar.hadi bakalım ayşe az kalmış.bu ay müjdeyi kim verecek bakalım.inşallah bir değil bir sürü hamilemiz olur bu ay.

günaydın yaseminn günaydın kızlar ...

ayşecim geçmiş olsun umarım daha iyidir oğlun...

dün dr a gittim kızlar çok şükür ki kist falan yok ne varsa adetle gitmiş :) gayet normal herşey şu an için.. sağda gelişimi güzel bir yumoşum var ama tüpü yok :) dr diğer tüpün kapabilceğini söyledi ve çatlatma iğnesi verdi bu sabah vuruldum ...gerisi şans biraz artık... eğer bu ay da olmazsa diğer ay yumurta geliştirici ilaç kullanıp birden çok yumurta elde etmeye çalışıcaz dedi ... dr benim tahminimden daha atak çıktı ben ilk aşamada kesin yumurta takibi yapalım der diye düşünüyordum... hsg yi falan sordum bence gerek yok dedi sonuçta elde edilen iki gebelik var dedi ... açıkcası kendime geldim dr a gidince yani kist yok diye bile öyle sevindim ki sanki hamilesin dedi.. farkettim ki kendimi hep olumsuzluklara şartlandırmışım ve öyle olacağına inandırmışım...

ıyi çok şükür doktor senin ateşinden yanmadı.
Bir ara doktor için korkmuştum:)))
hadi bakalım insaellah hakkında hayırlısı olur.
ınsellah o yumurta cogaltici kimyasala gerek kalmaz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…