Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

insallh yada sana yararlı olur bna hic yaramadı bi kist yaptı bi rahmi inceltti ama bazılarınada yarıyo 3 4 yumrtası oluyo sans işte

İyi çok şükür doktor senin ateşinden yanmadı.
Bir ara doktor için korkmuştum:)))
hadi bakalım insaellah hakkında hayırlısı olur.
İnsellah o yumurta cogaltici kimyasala gerek kalmaz:))))

canım benim teşekkür ederim çok saol ... aslında dr biraz afalladı çünkü öyle bir soru yağmuruna tuttum ki .. bir de dr a bir sağlık sitesinde cevapladığı soruları okuduğumu ve bu cevapların beni tatmin ettiğini bu şekilde gelmeye karar verdiğimi söyleyince dr un suratındaki ifade görülmeye değerdi çok şaşırdı ve teşekkür etti ... eşimde dr u bunalttın diyor :)) ama napim kafamı rahatlattım ... vereceği ilaçların dış gebeliğe sebep olup olmayacağını falan sordum pek tatmin olmasamda cevabı herhangi etkisi olmaz oldu ...
sn nasılsın canım nasıl gidiyor turnuva hazırlıkları

insallh yada sana yararlı olur bna hic yaramadı bi kist yaptı bi rahmi inceltti ama bazılarınada yarıyo 3 4 yumrtası oluyo sans işte

canım inşallah faydası olur olmasa da en azında çabalıyoruz bişiler yapmak için bu da bişi ama bi de hakkaten ilaca falan bende karşıyım tuneminin dediği gibi kimysal aslında yani kararsızım 2 .adım için bilmiyorum... canım sen şu anda kullanıyomusun herhangi bişi

cnm bn klomn kullandım bu ay rahmi inceltmiş kalınlatrsın die progestan iciyorum hem bebegin rahme tututnmasınıda kolaylastırıyormus bakalım hayırlısı bu ay tüp olan taraftan yumrtladım allhım dualrımı kabul eder insallh bu ay olur artık allh bekleyen herkeze nasip etsin
rabbim gönlümüzde olanı hakkımıza hayırlı hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin.

amin canım inşallah ... pozitif düşünmenin de etkisi çok fazla kendini düşünerek yorma belki bir süpriz olacak sana sonuçta herşey ihtimal iyi de olsa kötü de olsa neden olmasın ki.. olumsuz olan herşeyin olabileceğini düşünüyoruz ama olumluları aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz.. inş senle beraber güzel haberleri ard arda alırız..

Valla hergün çalışıyorum gittikçe yoğunlaşan bir programım var,
doayisiyla, nerdeyse gün icinde başka birşeye zamanım olmuyor.
Arkadaslarım 'bize mesgulum deme bir her halukarda meşgul
olduğunu biliyoruz' diyor. Mesguliyeti de seviyorum zaten. Dün
zamanım kaldı biraz kosturmam gerekse de, bir başka yönüm olan,
asciligimi konusturdum. Güzel bir ziyafet çektik aksam esimle. Ya
bir sıkıntım var benim; ben evlenmeden önce, 9 ay oncesi oluyor,
çok kalabalık bir ailede yasıyordum. Hep küçük tencereleri garipserdim.
Bizim tencelerimiz de tabaklarimiz da çok büyüktür. Evlenirken hiç küçük
tabak almadım. Tencere de öyle. Ve tuhafladigim basıma gelmesin diye
hiç iki kişilik yemek yapmadım:))) ben sanırım bebeği bu yüzden istiyorum.
Aslında ben bebek de istemiyorum, bildiginiz buyuk aile fertleri olsun
aile kalabalık olsun sofra birşeye benzesin. Alışamadım alışmaya da
niyetim yok.

günaydın arkadaşlar.hipatia svindim senin adına ne gül için rahatlamış inşallah daha iyi olur bundan sonrası.
emine kalabalık aileleri bende seviyorum ama hiç öyle bir ortamda yaşamadım.bende hep küçük tencere ve küçük taağa alışığımdır.hatta eşimin ailesi baya kalabalık çok yadırgamıştım yeni alışıyorum diyebilirim.ama kalabalık aile herzaman iyidir tabi.allah bizede böyle geniş kocaman bi aile olmayı nasip etsin

merhab kızlar bend ekalabalık bi ailede büyüdüm am şimdi bne eşim v eoğlum var kalabalık daha iyi birlikte yemek yemek çok güzel

Ya ayse bir oğlun var ve (tabi) yetmiyor yine aynı hazzı yasamaya.
(kalabalık sofranın hazzı) benim yolum uzuuuun:))) çok şükür ben çok
istahliyim esim de öyle. ınsaellah oglum da öyle olur da Tencereler
yetmez bize:))) bereketli olsun bı de:))

günaydın kızlar.nasılsınız.siteye birilerinden güzel haberler vardır umuduyla girdim ama kimseden ses yok.ee hani daha kimsenin aedt günü gelmedimi.inşallah bu ay bol bol hamiş haberi alırız.nede olsa mart ayı çiftleşme,üreme ayı değilmi :)))

Aaa hakikaten bu ay üreme ayı ama ben bunu kaçırıyorum insaellah
bor sonraki Mart ayında bir pürüz olmaz da hamilelik benim de
planlarımda yer alır. Eee kızlar siz ne alemdesiniz hakiketan, Fatma doğru
söylüyor kimseden ses yok. Hamile kalır da söylemezseniz.... Bizden
nazar gelmez merka etmeyin:))))

slm kızlar aysenin dündü günü adet olmamıstır insallh da ilk hamile haberini veirriz

İLK HAMİŞİMİZ
.................akimera...........21haziran:nazar :
BEKLENMEYEN ADET TARİHİ ...................HAMİLE ADAYI ..................RUH HALİ
...........8mart.................................. ........ayse....................sabırsız :)
.........11mart................................... .....tunemi..................rolantide
.........17 mart .........................................ktg..... ..............sabırsız :)
.........19 mart....................................hipatia... ...................

arkadaşim bende 2 sene önce diş gebelik geçirdim sen bana göre daha şanslısın çünkü benim sol tüpüm alındı patlatmiş ve geç farkettik 2 günde öyle hastanede yattım teshis konsun emin olsunlar die ... çektiğin acıları yıpranmanı ve psikolojik yıkılmanı anlayabiliyorum.. hiiiiiç ihmal etme bence hemen git ne gerekliyse imkanın varsa yaptır...çoooook geçmiiş olsun...hayırlı haberlerini beklioruz maaa ailecek .... ne duruyorsun haydi haydi doktora kalk çabuk... hem bişi daha söyliim rahim filmi o kadar zor bişi deel....

merhaba kızlar dün tahlil yaptırdım betam 11 olmuş sizce tekrar baktırmaya gerek varmı?iğnemi 1 hafta önce olmuştum.bide soğan kürü rahma ve yumurtalıklara çok iyi geliyomuş yapsam bi zararı olurmu kanamam bitti ne dersiniz?

yani hamile misin ennes.inşallah öyledir.bence soğan kürü yapma zararı olabilir.bebeğin rahme tutunması lazım.soğan kürü ne var ne yok söküp atar herhalde.oluruna bırak.

hamileysen içme cnm düsüge neden oluyor bebegin yerlesmesini zorlastırıyor

pardon ya sen dış gebelik iğnesini diyorsun yanlış anladım kusura bakma.ben de düşünmüştüm dış gebelikten sonra yapsam mı diye.ama yapmadım boşverdim onlarla uğraşmak bile psikolojimi etkiler diye.herşeyi unutmaya çalış farklı ilgi alanları bul daha iyi geliyor soğandan felan.ama istersen dene benim düşüncelerim şimdilik bu seni etkilemek istemem arkadaşım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

keşke hamileyim bebeğim rahmimdeymiş deseydim ama kısmet olmadı.hayırlısı iğne tedavim yeni bitti başlasam zararı olurmu diye merak etmiştim.ne bileyim bu ikinci oldu 2 sene önce rahim filmi çektirmiştim herşey yolundaydı temiz çıkmıştı.üstüne 2 dış gebelik geçirdim korkuyorum acaba tıkanıklı,yapuşkanlık olabilirmi diye?teşekkürler düşüncelerin için belkide en iyiyisi biraz uzaklaşmak bu düşüncelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…