Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ENNES sanırım seninde 2 kere dış gebelik oluşmuş.tedaviylemi yoksa normal yollamı hamile kaldın peki?

Bence degerin sifirlanmasini bekle. Bitkisel tedaviler bazen kimyasaldan
daha etkili oluyor. Aman dıyım! Msthotrexate ile hiç ilaç vermiyor doktorlar
sen de bir hafta sabret. Sonra istersen baslarsin. Ben de dusunceerini
başka bir tarafa cek derin ama aklında kalacaksa, yapman daha faydalı.

doğru söylüyosun önce bi normal adet döngüm başlasında sonra yaparım sağolun arkadaşlar fikirleriniz için.

gnyn kızlar.oldukça karanlık bir güne uyandım bugün.hava kapalı.böyle havalarda bi kasvet veriyor insana.ayşe inşallah adet olmamılsındır.bak böyle adet gününde haber beklerken ayşe birkaçgün ortadan kayboluyor.yine ortalarda yok.inşallah güzel haberlerle gelirsin.
derya hipatia akimera nereerdesiniz.inşallah herkes iyidir.tek tek saymayayım inşallah tüm arkadaşlar herkes iyidir.
ennes geçmiş olsun bitmiş artık kurtulmusun allah birdaha yaşatmasın.sen nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun bundan sonrasında.sanırım 3 kez aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendiriyor doktorlar.ama senin kararın tabiki.hayırlsıı olsun hakkında.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tez zamanda.(inşallah hepimiz)
emine senin çalışmalar ne alemde yoğun bir tempodasın sanırım.sendende önce şampiyonluk sonra bir erkek bebek bekliyoruz inşallah :))

Evet Fatma her ikisini de istiyorum:)))
bayağı yogun yoruluyorum ama deger:)

teşekkür ederim canım geçti allahın izniyle beni şuan en çok korkutan tüplerimde tıkanıklık,yapışkanlık, vs... olması 2 ay sonra hsg çektiricem artık duruma göre neler yapıcağımız belli olucak şimdilik tedavi düşünmüyorum ocak ayına kadar bırakayım diyorum sonra olmazsa tüp bebek düşünürüz heralde?allahım hayırlısıyla hayırlı olanı hayırlı zamanda versin herkese amin.

merha kızlar hiç iyi değilim oğlum çok hasata çok kötü öksürüğü vardı ve ateş zateb bronşitti am astıma çevrimiş şırnakta kaç kere götürdüm buhar verin ev ealdık verdik faydası yoktu ve vana geldik özel medilak prakka ve hemne yatırdıalr serumlar iğneler falan daha hastanedeyim eşim leptopu geitrdi şimdi yazıyorum size bend daha det olmadım galib agebyim hayatımın en zor yolculuğu oldu çok kötü midem bulandı artık burda kna testi yapatrım oğlumdan fırsat bulıursam çünkü bi dakika yanından ayrılmIyorum ağlıyor am bnede ne kasık ağrısı ne bel nede göğüs ağrısı kaldı normalmı sizce kızlar kendimi çok tuhaf hisstdiyorum am olmasada üzülmme yaterki oğlum sağlıklı olsunda

insallh cocugun cabucak iyleşir cnm hayırlısyla da hamilesinr insallh

bakalım testi yapta senide hamis bolümüne alalım listenin cnm

çok teşekür edrim canım işllah tezz amnda sizde anne olursunuz ma anenelik gerçektende çok zor

bnmde yumrtlamadan beri akıntım bitmedi bi kac gündürde beyaz bide 3 4 gündür feci bir bel agrım var ne yasam dinmiyo geceleri uyyuamıyom 3 gündür ama kalkamıyomda baygın gibi hadi hayırlısı bakalım ayse bası cek sonrada arkandan bizi cek

geçmiş olsun ayşe inşallah oğlun tez zamanda iyileşir annelik gerçekten zor.inşallah hamilesindir ayrıca.hem oğlunun iyileşitiğini hemde senin hamilelik haberini alırız inşallah.

gnydın kızlar.nasılsınız bakalım.ayşecim çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin oğluna.inşallah sende bu arada müjdeli bi haberde verirsin bize.bende hastanelerde koşturup duruyorum.ellerimdeki sinir sıkışması yüzünden çok kötü durumdayım agrılar yüzünden gecem gündüzüm birbirine karıştı fizik tedaviye başlıcam şimdi 20 güğn gitmem lazımmış devamlı.ayrıca bide gebelik şekerim ytüksek çıktı şimdi bide onla uğraşıyorum diyete giridm bir hafta günde 8 defa kan ölçümü yapmama gerekiyo değerlerde düşme olmassa insülin iğnesine başlıcak doktor.bu hamileliğim çok zor geçiyo kızlar anlatamam.allahtan tek dileğim daha fazla sorun yaşamadan bir önce bebeğimi kucağıma lamak ve inşallah bu kadar ilaçlar iğnelerden snr bebğime bişey olmazda sağlıklı bi şekilde dünyaya getiririm .çok korkuyorum gerçekten.günlerim çok sıkıntılı geçiyor anlayacağınız.

kızlar nerdesiniz yahu??kırk yılda bir topiğe girebildim bu sefer hiç biriniz ortada yok girenlerde bişey yamadan çıkıyo.eğer beni etkisiz eleman gibi görüyosanız üzülürüm doğrusu.yani benimle yazışmayı gereksiz ve vakit kaybı gibi görüyosanız bende yazmam bidah merak etmeyin yani ( zaten çoğunuzda yok ortada merak ettim hepinizinmi işi var

Ayhhhh ayse(akimera) sen de!!
Ne diye öyle düşünelim simdi. Hamileliğin kötü geçiyor demek.
Ne yapacaksın, sabretmekten başka care yok. Biliyorsun günahlarına
en güzel kefaret bu sıkıntılar. Ben oldukça yogunum yine 24 saatin
yetersiz olduğunu düşündüğüm zamanlardayim. Diğer kızları bilemem:)))
ayse gecmis olsun. Çok zor, biri aci çekerken yanında durmak, hele de
cocuksa...

tşk ederim cnm.zaten anlaşılan beni adam yerine koyan bi sen varsın.allah işlerindede kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…