Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ayse ne oldu ya hamileliğin alinganlik ayına mı
girdin? Kızlar bugün girememistir de bilmiyorlardir
sorguya cektgini:))) yoksa...)

ayşecim çok çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin ...inş güzel haberlerle dönersin canım....

akimera canım sanada çok geçmiş olsun aman canım şekerine çok dikkt et .. bu arada benimde sol kolumda var sinir sıkışması gerçekten çok zor oluyor birde sen hamilesin cnım ALLAH kolaylık versin...

emineciğim sen de oldukça yoğunsun sanırım... ama boşta olmaktansa böyle olması daha iyi gerçi hoş ben boştyım ya bana öyle geliyor bir de sana sormak lazım :)).....

yasemin canım sen nasılsın ...tüp bebek girişimleri ne zaman başlayacak cnm...

ktg canım seninde bel ağrın fln varmış hadi hayırlıısı cnm bu ay ardarda güzel haberler alırız inş..

kızlar klavyem bozuldu harflerin yerine sayılar çıkıyor bunlrıda deneme yanılma yöntemiyle 1 saatte anca yazıyorum :))))

günaydın kızlar
akimeracım geçmiş olsun.ama bu kadar sitemi hakedecek ne yaptık aşk olsun.hamileliğin cidden çok zor geçiyor allah kolaylık sabır versin.inşallah bebeğinin doğumuyla hepsi geçer gider.bebeğinle ilgilide olumsuz düşünme o artrık riskli dönemleri atlattı daha güçlü allhın isniyle sağlıklı bi şekilde geleck dünyaya.
ayşe sen napıyosun inşallah senin oğlunda daha iyidir şimdi.güzel haberlerler dönersin inşallah.
hipatiacım adet olmayı bekliyorum başlamak için belki nisanada kalabilir henüz belli değil.ama artık tüp bebekte çoğul gebelik olayını ortadan kaldırmak için birden fazla embriyo transferine izin vermiyorlar.yeni bi kanun çıktı oda bana denk geldi işte.tabi benim gibi birçok kişiye.hayırlısı olsun tabiki kısmette varsa şartlar ne olursa olsun tedavi başarılı geçecektir diye düşünüyorum ama diğe yandanda üzülmüyo değilim onca sıkıntıdan sonra tutma ihtimali düşmüş gibi geliyor.vardır bundada bir hayır elbette.sağlık olsun hayırlıysa olsun napalım.

evet canım maalesef öyleymiş .. aslında mantığını pek anlamış değilim çünkü bazen birden fazla embriyo transfer edildiğinde bile tutmayabiliyor ... sanırım birde bu çatlatma iğnesi ve yumurta geliştirici ilaçlarda da bazı kararlar alındı.. artık ymurta geliştirici ilaçların bir kutusunu devlet karşılıyormuş çatlatma iğnesini ise raporun varsa alabiliyormuşsun.. maddi anlamda durumu olmayan bir çok kişiyi zorlayacak bu durum ...açıkcası ben çatlatma iğnesini alana kadar fiyatı hakkında pek bir bilgim yoktu 90 tl dediklerinde çok şaşırdım ...ALLLAH herkesin yardımcısı olsun ... nese baştan negatif düşünmeyelim ama yasemincim pozitif düşünelim ki öyle olsun :):)

bu arada kızlar bünyemde değiik bişiler oluyor :):) psikolojikmidir bilemem ama acayip bir açlık duygusu içindeyim sürekli bişeyler yemek istiyorum ağzım boş durmuyo :):) geçen gün rüyamda iğde gördüm ama resmen tadını hissettim nasıl yiyorum... bugün yine rüyamda incir gördüm nasıl istiyorum nasıl bana incir al diye eşime yalvarıyordum :):) ... uyanıp kendime geldim noluyor diyorum :):) sanırım çatlatma iğnesi psikolojimi aşırı derecede bozdu ki bünyem benle oyun oynuyor :) bu arada incir rüyasına hamileliğide sıkıştırdım :) güya hamileymişim 8 aylık falan bebeğim hareket etmiyor problem var diye ortalığı yıkıyorum ama herkes normal diyor :):):)

gecen bi kanalda izlemiştim embriyoları tranfer etmeden once arastırıyolarmıs en iyisini secip koyuyolarmıs bu arastırmada cok pahalı old için bnde 1 e düsmüstr

olabilir canım .. ayrıca bunu hususi yaptıranlar var diye de biliyorum bir de.. yani en sağlıklı yumurta en sağlıklı sperm seçiliyor... sen nasılsın canım belirtiler var mı

valllahi 4 5 gndr bel agrım var bide hep ıslak sekildeyim nerdeyse cok akıntım var ama gögüslermde falan hiç degişiklik yok

valla canım benim sadece iştahım çok açıldı bu aralar birde dediğim gibi anormal rüyalar görüyorum ama psikolojik diye düşünüyorum :))) canım benim ilk normal gebeliğimde sadece bel ağrısı ve akıntı vardı ... göğüslerimde hiç değişiklik olmamıştı hayırlısı inş güzel haber verirsin peşine de birer birer gelir güzel haberler :)

Son düzenleme:
Polikistioverliler bol bol tarcin!!!
Soğan suyu kıstı önlüyor....
Duyduk duymadık demeyin... (suan bı doktor showda anlatıyor)

Hipatia ellerine saglık klavyeye ragmen epey yazmissin:)))
Fatma sanki sen bu bebek ısinden kaytarmaya çalışıyorsun, bana mi
öyle geliyor:))
yalnız kızlar doktor hep söylüyor zaten, bir tedavide cogul gebelik olursa
bu tipta o doktorun başarısızlığı olarak değerlendirilir. Ebeveynler cogul
gebeliği daha çok tercih ettikleri için bazı tüp bebek uzmanları bundan
yararlanıyorlar. Bence bu ise el koyulmuş olması çok iyi olmuş.
Bir anda iki bebek güzel ama iste... Her tatlının bir acısı demişler..
Hipatia çok yogunum -hem işim hem antrenmanlarım- ama senin de dediğin
gibi ben boş duramam, Allah esirgesin, insaellah da böyle devam eder.
Ya ben daha doktora gitmedim güya her ay yumurtama bakacaktım. Bugün ikinci
adetimi oldum. Ya iyice bebek isini unuttum ben, suan insaellah kazara öyle
bir durum olmaz. Bazen Ayşe'nin (akimera) korunurken hamile kaldığı
aklıma geliyor, (Allah korusun) Ağustos'a kadar gebelik olmamalı bende çünkü
çok yogun çalışıyorum oldukça ağırlık çalışıyorum falan filan..
Amma konuştum:)))

selam kızlar!!! beni hatırladınız mı :):) epeydir giremedim neler olmuş neler... herkese mutlu haberler güzel gebelikler dilerim!
ben de son kan aldırdığımda değerim 14 çıktı.. epey az kaldı anlayacağınız.. ultrasonum da temiz çıktı Allah'a şükürler olsun..

Sanssizsansli hatirladiniz mı ne demek???!
E hadi gecmisler olsun, bir daha gelmesinler:)))

mrb kızlar
oo bu ay hamilemiz çok olur inşallah.ayşe naptı acaba belli olmuştur hamile olup olmadığı.inşallah güzel habelr gelir.hioatia ve tuğba inşallah sisinde peşpeşe güzel habelrinizi alırız.derya nerelrde acaba girmiyor uzun zamandır.
eminecim çoğul gebelik elbette olmasa daha iyi ama en azından transfer limiti 2 olsaydı.ikiisde tutsa bile ikiz gebelik dikkat ve takip edildiği sürece çok riskli değil.2 den fazlası tabi hembebek hemde anne sağlığı için büyük risk.neyse hayırlısı diyorum zaten.zamanı geldiyse elbette olur allhın izniyle.

slm kızlar hayırlı cumalar ayseyi bnde cok merak ediyorum cocugu hala hastanede degildr insalh iyilesmiştir gerci eve gitse kesin bize iki dk arada yazardı hayırlısı olsun allh acıl sifalar versin ikiz biraz zor ilk 3 ay cok dikkat etmn gerekiyo düsk tehlikesi oluyo ondan sonrada erekn dogum riski oluyo ama tüp bebek olayı bayagı pahalıya mal oluyo 1 tane yerlestirmede de sonuc alınamayablir bn yine 2 3 yerlestirmelerinden yanayım hepimizin hakkında hayırlsı olsun

ıyiyiz gelincik sen nasılsın?
Çıkaramadım? (tanissaydik
unutmazdim ama?!...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…