Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

mrb kızlarrr... dışarda yağmur yağıyor hava böyle puslu aldım çayımı laptop u camın kenarında hem denizi izliyorum hem size yazıyorum :)))) hadi gelin birer çayda sizlere vereyim :)))))

sanssızsanslı gözün aydın canım çok sevindim..

yasemincim inşş haftaya belli olacak bakalım ama benim bu aydan pek ümidim yok çünkü sağda yumoş vardı ama tüp yok :))

ktg sana katılıyorum canım şans azalıyor kesinlikle en azından 2 olsa bari transfer ..bu arada ayşeyi bende çok merak ediyorum umarım güsel haberlerle gelir bize..

emineciğim benim laptop um bozuldu ama darbe yapıp eşiminkini aldım :))) bu hız ordan geliyor yani ... bugünde yoğun olduğun günlerden birimi :) bu arada bende sabahları yürüyüşe başladım artık yürüyorum :) bi nevi spor sayılır dimi ama :):)

Son düzenleme:
Herhalde en güzel spor yurustur. Çünkü istesek de istemesek de
yurumeyi birakamayiz:))) yararlı olur insaellah.

merhaba kızlar nasılsınız işllah iyisinizdir yin eolmadı ma üzülmedim oğlum iyi çıkartık hastaneden ALALHIMA şükürler olsun am demmeki sorun verki olomuyor bide çok stres olunca adet oldum doktora göründüm iyi dedi rahim flmi yapalım dedi istemedim sonuçta ben ameliyatan sonra gbe kal bildim yapamayacağımı söyledeim oda stres yapma ddi boş vereceksin herşeyi hep bekliyoruz bütün belirtileride yaşıyoruz hatta adetre geçiuor olmuyor ne yapalım işlaha sizzin tez zamnada olur yeni hastaneden çıktım yin esöylüyorum annnelik çok zor bi o kadarsa güzel sizede yaşatsın işlllaahh

ayşecim çok geçmiş olsun çok sevindim oğlunun iyi olmasına... nasip canım elbet birgün bizde burdan haykıracağız pozitif diye ... herşeye rağmen anne olmak güzel olmalı ALLAH acısını göstermesin ... ve ne yokluğuyla ne de acısıyla sınasın bizi ...

ayşe geçmiş olsun sevindim oğlunun iyi olmasına.bizim yada sevdiğimiz sğlığı yerinde olmayınca gözümüz birşey görmüyor yani önemli olan sağlık gerisi nasıl olsa gelir inşallah.
hipatiacım ne güzel bende yağmurlu günlerde hep senin yaptğını hayal ederim ama maalesef hep işte oluyorum öyle zamanlarda.
bu ay umudumuz sende ve tuğbada o zaman.sende diğer taraftan yumurtladım diyosun ama belli olmaz.inşaşşah şeytanın bacağını kıralım artık bu ay.

yasemincim inşallah canım bakalım haftaya muhtemel adet tarihleri güzel bir bekleyiş :) aslında canım bende nedense pek kendime zaman ayırmıyordum ama bugün herşeyi bıraktım geçtim camın karşısına :):)

Hipatia isminle hitap etsek sana?!!
Hipatia deniz kenarı, hangi sehir bu?
Ben de denizin olmadıgı bir sehirde yapamam. Hiç denize bakıyor
musun dersen, bugün sabah camları sildim o zaman baktım:))) ya
vakit yok vakit... Cam silerken bile 'saat 9 olmadan bitmeli emine'
diye diye sildim camları.

Ayse gecmisler olsun...
Ayse bir dahaki ay insaellaaaaahh...
Hipatia 'pozitif' yetmiyor bize biliyorsun:)))

slm kızlar.giremiyodum pek.seçimlerimiz vardı yoğunduk.ayşecim geçmiş olsun.sıkmaa.çocuğun var işte en azından ona yöneliyosun.kafan meşgul hem.üzmeyelim, üzülmeyelim.diğre kızlar sizler nasısınız.Allah can sağlığı versin.hepimiz sıhatliyiz en azından.neyse
tuğba derim beni şu listenin altına doğru yazzasn.4 nisan.hadi bakalım.ben listelerden yine de umutluyum.geçen ay gerçi korkudan altıma yapı yapıyodum.ama en azından her ağrının dışgebelik ağrısı olmadığını öğrendim.hadi kızlar biraz umutlar canlansın bakalım.kendinize çok çok iyi bakın.bakın önümüz baharrrrrr......

günaydın arkadaşlar.
ayşe(akimera) nasıl oldun inşallah daha iyisindir.herkes yoğun galiba.umarım hepiniz iyisinizdir kızlar.kimseden güzel bir haber yokmu.gelmedimi daha adet günleriniz.

merhab kızlar ben geldim arık evimdeyim çok mutluyum insanın evi giib yok benim adet tarihim 9 nisanbakalım n eolaak adet günü yaklaşn yokmu bid euğba nerelerdesin sen seni çok merak ediyorum işllah güzel haber veriisin kimse olmadıyına göre bend eçıkayımd asişlerimi yapayım

slm kızlar c tesiden beri fırtına var bizim burda telefon internet elekritk hiç bişi yoktu bugun biraz daha iyi geldi cok sükür hepsi adet günm yarın hiç adet olacakmısım gibi degil ne gögüslerm sisti ne karın agrım var ama bellide olmaz gelir hayırlsı olsun

mrb kızlar .... umarım hepiniz iyisinizdir.... bende de hiçbir belirti yok yani hamileliğe dair eğer olsaydı muhakkak hissederdim diye düşünüyorum çünkü ikisinde de bariz belirtiler yaşamıştım ... yani bu ay da olmayacağını biliyorum ama üzülmüyorum önümüzdeki aya bakıcaz artık ... gerçi hoş ilaç kullanmak istemiyorum dr a da sorucam zaten yani önce o ilaçları kullanana kadar rahim filmi falan çekse önce ..tamam ameliyatta bakıldı sağlıklı dendi ama ya tüp tıkalıysa :)) bu da anlaşılabilirmi ki acaba açıp bakmakla :)))) neyse artık sizlerden güzel haberler bekliyorum inşallahh :))))

Son düzenleme:
merhab hipaia innaki bend ede öyl ebi şüpe var ameliyatta bakıldı am yinde şüpe var hatat ben ameliyattan 2 ay sonra geb akldım kimyasal gebelik oldu dokor kolay kolay kapanmaz dedi ama içimde sürekli şüpe var bend vandasyken başka doktora giitim rahim flimi çekirelim deddi istemedim bendce açıkır öyle kolay kapanmaz zaten dış gbelik olan taraf alınadı am şu şüpe beni öldürecek vallal sende benim gibisin senini adein ne zaman işlahha olurda bizede umut olursun

ayşecim cuma günü adet olmam gerekiyor ama bir gün falan ileri atabilir diye düşünüyorum ctesi kanda bthcg ye baktırıcam eğer bişi yoksa adetin 2. günü dr gidicem ve ymurta geliştirici ilaçlara başlıycak hayırlısı yani dediğim gibi ben pek zannetmiyorum hamile olduğumu çünkü kesinlikle hissederdim ki zaten sağda yumurta vardı bu ay (sağ tüpüm alındı ) ... bilmiyorum rahim filmi konusunda bende çok kararsızım canım ya dr da gerek yok dedi zannetmiyorum dedi ama ...

Kızlar ameliyatta gözle bakilip açık denilmiyor. Rahim filminde yapıldığı
gibi, hatta daha da iyi, mavi su veriliyor tüplerden ve çıkışına bakılıyor.
O yüzden guvenebilirsiniz. Ama ben ameliyatta bakilip suyun tüplerden
çıkışı görülmüş olmasına rağmen. ıkinci dış gebeliğim ilaçla sonlandigi
için suan kapalı mı diye rahim filmi çektireceğim. Zamanım olursa nisan
ortası gibi.

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum dış gebeliği ilaçla sonlandırıldıktan sonra ne kadar korunmak gerekiyo kazara hamilelik olursa riski nedir?hoş bizim şansımız çok düşük ama yinede insan korkuyo.ne gibi riskleri var biliyomusunuz?

merhaba;
aslında bende 2 defa dış gebelik geçirmiş biri olarak rahim filmini düzenli çektirmemiz mi gerkiyor onu anlamadım bende ameliyat olduğumda doktorum sağ taraf açık dedi saol zaten gitti yine dış gebelik geçirdim şimdi rhim filmi çekelim diyor doktor bakılsa ve bişey görülmese tekrar kapanırmı acaba onu anlamadımCADIARZU

merhaba sanırım 3 ay doktorum öle demişti yani o psikoloji ile tüp bebek yapacağım artık deyince 3 aydan olabilir demşti.galiba ilaçın zaten yan etkisi yumurtanında kalitesini düşüruyormuş biraz beklemek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…