Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

günaydın arkadaşlar.
ennes ilaçtan sonra 3 ay korunmak gerekiyor.hatta 6 ay diyen doktorlarda var ama en az 3 ay korunmak en iyisi.çünkü hem ruhsal açıdan kendini toparlayabilmen için hemde kullanılan ilaç çok hafif bir ilaç değil hücrelerin kendisini yenilemesi için bu gerekli.
ameliyat sırasında doktorlar tüpler için açık diyorlar ben anlamış değilim.sonra madem açık neden dış gebelik yaşanıyor o tüpte.mervemcu sende aynı şeyi yaşamışsın.ameliyat sırasında sadece sıvının geçip geçmediğine bakıyorlar anlaşılan yani sıvnın geçiş hızını,dağılımını gözlemlemiyorlarmı.çünkü tmm açıktır geçebilir ama nasıl geçiyor sıvı asıl önemli olan bu.tüpümüz açık olmasa zaten o taraftan yumurta ve sperm birleşmesi olmazdı.tüpün tamamen tıkalı olması infertilite nedeni zaten.demekki tüpümüzde geçiş var ama foknsiyon yok.bunu anlamalı ve hastaya bildirmeleri gerekiyor.emine seninde amleiyatında iki tüpte açık denmedimi o halde neden aynı tüpte ikinci dış gebeliği yaşadın.hakkımızda hayırlısı ama bu tarz şeyler yaşandıkçada aklıma sürekli neden niçin soruları geliyor.

Mervemcu gecmis olsun. Eğer son tedavi ameliyatsa navi sıvı veriliyor
o da rahim filmi gibi tüplerin durumunu gösteriyor. Ama eğer benim gibi
son tedavin iğne ile sonlandiysa rahim filmi çektirmek gerekiyor. Yeni
bir gebelik oluştuğu için ve gebelik orada yapisiklik yapabileceği icin bakmakta
fayda var. Ameliyat sonrası doktorlar rahim filmi için gerek yok derken,
eğer konversatif bir sonlanmaysa (iğne,ilaç,kendinden vs...) o zaman rahim filmi
gerekiyor diyorlar.

Evet Fatma. Benim tüpler apaçık, o tuycukler var ya, tüpün icinde olan
hani yumurtayi kosturmalari gereken, iste onlar tembel benim:)))
oysa azıcık sahiplerine benzeseler ohooooo cocuk bile doğmuştu şimdi:)))

merhab kızlar benim kafam çok karışıkı benim doktor bakı ameliytta yüzde yüz açık dedi 2 ay sonrad geblik oldu düştü şimdedi başka dokor raim flim istedei benim dokor yok dedi kafam kaıştı zaten benim dış gbelik yaşadıyım taraf alındı

cnm ameliyatta net bilemezler cektir flimi rahatla bnce bu arada bnde adet oldum zaten hiç umudum yoktu bu aydan artık yoruldum hayal bile etmek istemiyorum hayırlısı gelcegi zamnı bilir bebegim sabırla bekliycem

günaydın kızlar
eminecim çok haklısın o tüycükler senin gibi aktif olsaydı oo ikiz üçüz allah ne verdiyse :))
ayşe eğer kafanı çok karıştırıyorsa rahim filmini çektir.yok eğer içim rahat dersen gerek yok.ama düşün rahim filmi çektirdikten sonra kafanda bu konuda soru işareti kalmayacaksa ona göre karar ver.ben herzaman çektirmekten yanayım bunu bu kadar düşünene kadar öylemi böylemi diyene kadar çektirip bişey yoksada rahatça yola devam etmek en iyisi.
tuğba en azından herhangi bir sorundan kaynaklanmadığını biliyorsun gebe kalmayışının.herşey yolunda olduğuna göre demekki zamanı gelmemiş.önemli olan problem olmayışı.dediğin gibi sıkıntı etmedn sabırla beklemek en iyisi.

zaten twk tesellio en azından hiç sekmiyo adet oda bişi demi esim yaza tedaviyle olur dedi bn bi agla bi agla bütün umudunu yitirmiş adam zaten doktoruda bıraktım yaza kadar

slm kızlar.nasılsınız.siteyi pek aktif buldum.umutlarda azalma mı var nedir? hareketlenin arkadaşlar.sinerji oluşturun.tuğbacım üzüldüm sanada .listemiz kış listesiydi bence ondan oldu.yeni mart yani bahar listemizi oluşturalım.biraz bence eğlenceye vuralım.çok ciddiye alınca içinden çıkılmaz bir hal alıyo.ayşe sen neler yapıyosun.arkadaşlar pek uğramıyolar heralde. neyse bu ay ki listeyi ben oluşturayım ozaman (becerebilirsem eğer)

Beklene Adet Tarihi: hamile: ruh hali:

04 nisan semramus daha umutlu

merehab kızlr teuğbacım üzülme olur işlah daha zamanı gelmmeşitir belki bir sürü sorunla geb klan insanşlar var yeterki yüce rabibbm istesin olur ben rahim flimi çektirmiyecen sonuçta ben o tüpte geb lik oolmadı olan tüpte alındı ameliyattan sonrad o tüple geb kaldım 20 yıl aradan sonra geb kalnvar oda şasn bi tuutursak o iansı hayorlısı ne ise o oolsun hakımızda

merhab semra benide listeye ekle 9 nisan sabırsız diye benim 2 gebliyimde nisanda oldu belki nisan ayı muğurlu gelir bize bahar

Beklene Adet Tarihi: hamile: ruh hali:

04 nisan semramus daha umutlu
09 nisan ayşe_73 sabırsız

bnmde en son adetm 1 nisandı gecen sene hamileligimde resmn senesi gelmiş bnde daha tık yok

eevt aynı demeki ilk sen geb kalcaksın bakasana sen bend e5 gün önce olmuşsun işllah olursun bi sonraki ayay

öyle deme tuğba olacak 20 yıl bekleyen var ma benle sen çok sabırsıız benimde umudum biiti am olacak olmasada aşılama olmadı tüp bbek önemli olan yumutlama
vanım olacak olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…