Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

vala ömrüm gitti bu 1 senede 10 yas yaslandım sanki yoruldum düsünmek istemiyorum bu ayda simdi tüp olmayan taraftan yumrtlarım ondan olmaz amnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim foruma nasılsınzı?çok yoğun çalışıyorum gündüzleri akşam da eve gidince bayılıyorum hemen.bu arada iyileştim tamamen.beta hcg 3e düşmüştü 15 gün önce şimdi sıfırlanmıştır heralde.haftaya gidicem doktora.sizler de iyisinizdir umarım.görüşmek üzere...

Beklene Adet Tarihi: hamile: ruh hali:

04 nisan semramus daha umutlu
09 nisan ayşe_73 sabırsız
17 nisan tuğba

günaydın kızlar.yeni liste oluşmuş hadi hayırlısı bakalım inşallah uğur getirir.avukat01 geçmiş olsun atlaymışsın allah brdaha yaşatmasın.
kızlar inşallah bahar bize iyi gelirde yaza hepimiz karnımızda bebklerimizle gireriz.bütün üzüntüleri kötü günleri kışta bırakırız inşallah.

kızlar dün ne oldu anlatayım size.yumurtlama testi almıştım geçen ay.2 çizgide yumurtlama var demek miş.her neyse geçen ay göremedim.geçen aydan kalan 1-2 tane vardı du bir deneyeyim dedim.2 çizgi çıktı.bir duygulandım.sanki gebelik testi.ne vardı sanki gebelik testide iki çizgi çıkı verse.ne bu yaaa.zaten 2 çizgiyi görünce bide gerildim.eşime çattım gün sonrası küstük hiçbişey olmadı da Allahım yaaaa.yumurtlama 24 saat sürüyomuş.bugünde sürer mi ki acaba.benim pis bir inadım var küstüm mü zor barışırım.gitti koca bir ay yaaaa.senağlamaklava:

kızlar merhaba liste yenilenmiş yine yeniden yeni umutlarla :))))) kızlar çok şükür ki sonuçta hyamile kalabiliyoruz başka bir problemimiz yok .. kimi arkadaşlarımız var ymurtaları kaliteli olmadığı için çocuk sahibi olma şansları hiç yok .. dr um şöyle bişi anlattı ; 22 yaşında bir hastam var dedi ve bu yaşta yumurtalıkları kurumuş dedi erkenden menopoza girdi dedi ve bu hastamın çocuk sahibi olma şansı kesinlikle yok dedi sadece yumurta donörü bulabilirse ancak bu şekilde olabilir dedi ... öyle kötü oldum ki gerçekten çok üzüldüm en azından biz bir problem olmadığını biliyoruz ve umut edebiliyoruz ama düşünsenize o kızcağızın umut etme şansı bile yok (((( ... bu yüzden bence umudunuzu hiç kaybetmeyin ...umut edebilmek bile güzellmiş bunu çok iyi anladım ... bu arada bende adet olmayı bekliyorum bugün yarın gelir kesin :))))

evet haklısın hipatia yumurtlsm önemli tüp değil olmasa tüp bbek olur daha genciz umutlu olalım olsun hayatında hiç gbe kalmayan var öylede haytları son olanlar am biz en azından geb kalıyoruz ama düşüyor yada dış geblik kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz herşeyin hayırlısı olsun inanıyorumki hepimizin yüüz tez zanamda gülece işlalalhhh

günaydın kızlar.
hipatiacım doğru söylüyorsun benim yakın bi arkadaşım yaşıyor buna benzer bir şeyi.tüp bbek deniyorlar ama yumurta kalitesi düşük olduğu için olmuor.fsh hormonu yüksek çıkıyor ve arkadaşım 26 yaşında daha.halimize şükürler olsun.bazen sabırsız ve tahammülsüz olabiliyoruz ama geçecek inşallah bugünler.
semracım inat etme zamanı değil şimdi.eşinle barışmanın yollarını ara.sonra insan birde koskoca ayı boşa gçirdiğine yanıyor.

Avukat01 gecmisler olsun, herzaman söylediğim gibi 'gitsin bir daha
gelmesin'!!!
Nasilsiniz kızlar... Beni bilirsiniz sizi bu kadar bensiz birakmazdim.
Sagolun çok sorup merak etmişsiniz:))) çalışıyoruz koşturuyoruz öğleye
kadar ancak antrenmanlarımı tamamlıyorum. Sonrasında isler..
Beni de listeye ekleyin 7nisan ama biliyorsunuz rolantideyim:))
şampiyonadan sonra görüşürüz. Gerçi benin şampiyonaya kadar
siz bayağı karın büyütmüş olursunuz:))) insaellaaaaahhhh!!!

selam arkadaşlar :) epeydir giremedim neler olmuş neler yaa!!
Ben de en son testim 14'ü gösterdikten sonra tekrar kan aldırmadım zaten heryerim mosmordu 2 günde bir aldırmaktan.. kontrolüme de gittim doktorum herşey normal kurtuldun dedi ama bu sefer de adet günümü bekliyorum işte asıl o zaöman herşey dönecek normale işallah..

merhabalar kızlarrr nasılsınız umarım herşey yolundadır...

emineciğim sen de yoksun hani hiç yoktan arada yazardın bişiler ama sanırım çok yoğunsun ki uğrayamıyorsun :))))

yasemincim ayşecim tubacığım akimeracığım sizler nasılsınız ...

kızlar dün dr gittim ve klomene başladım bilmiyorum bakalım hayırlısı artık benim yine de umudum yok ama ( bu ay için ) üzülmüyorum gayet iyiyim vardır elbet vakti zamanı .. :):) dr çoğul gebelikten bahstti olabiliyor dedi klomen kullananlarda :)))) olur mu olur belkim bir taşla iki kuş aslında fena olmaz ama kendimi pek şanslı hissetmiyorum bu konuda :)))))

slm kızlar nslsınız bakalım.herkews iyiydir inşallah.yine kimse yok.ben herzaman takılamıyorum hamielliğimağırlaştı gittikçe doğumum haziran ortası gibi gözüküyo ama erken doğum riskimde var.kortizon yüzünden hem şeker hem tansiyonum yüksek çıktı sürtekli diyet ve takipteyim.sinir sıkışmmamda kötü.ellerimi kullanmaz hale geldim.inanın kaşık bile tutarken acı içinde tutuyorum.bu msjı bile yazmak o kadar zorki benim için .sizde herşey yolunda gidiyodur inşallah.öpüldünüz gör.bye

tatlım inşallah senn gönlünden geçen neyse o olur.yani bende ilk hamileliğimde çoğul gebelik olsun çok istemiştim kısmet olmadı.şimdi oğlum 2 yaşında ama sanki ikizmiş gibi daha doğmadan bile ikisinin yükü o kadar ağır geliyoki.tabi ben hastalıklarım yüzünden bu kadar zorlanıyorum.umarım bu sefrerki tedavi sonuç verirde allah sana ve diğer kızlarada bu duyguyu tattırır

teşekkür ederim canım inşallahhh hepimiz yaşarız bu duyguyu... sen nasılsın canım sinir sıkışman vardı nasıl oldu ...

teşekkür ederim canım inşallahhh hepimiz yaşarız bu duyguyu... sen nasılsın canım sinir sıkışman vardı nasıl oldu ...

evet cnm hala devam ediyo ellerimi hissetmiyorum bile.gecem gündüzüm birbirine karıştı çok acayip ağrım var doktor doğumdan snr geçer diyo geçmesse sanırım ameliyat edecekler.boyun fıtığındanda kaynaklanıyo olabilirmiş ama bu ancak emarda belli olurmuş onuda şu an hamile olduğum için çekemiyolar.oda doğum snrsına kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…