evet cnm hala devam ediyo ellerimi hissetmiyorum bile.gecem gündüzüm birbirine karıştı çok acayip ağrım var doktor doğumdan snr geçer diyo geçmesse sanırım ameliyat edecekler.boyun fıtığındanda kaynaklanıyo olabilirmiş ama bu ancak emarda belli olurmuş onuda şu an hamile olduğum için çekemiyolar.oda doğum snrsına kaldı
dayan canm vuslata cok az kaldı kucagına aldıgın gün butun bu cektiklerini unutucan rabbm nasip etti sana ikinciyi de cok sükür bn 9.ay artık umudum yok denecek kadar az :1no2:
ktg canım inşallah hiçbirimizin çabaları boşa çıkmaz ...dr bana sadece bu ay kullanacaksın dedi .. çünkü bu ilaç sanki ameliyat etmişiz gibi tahribat yaratıyor yani yıpratıyor yumurtalıkları dedi .. sen üst üste kullandın yani öyle mi ..
akimera çk zor bişi yaşadığın bendede vardı bi dönem çok kötü oluyor .. gece uyutmuyor insanı ALLAH yardımcın olsun canım
evet cnm aynenöle özellikle geceleri hiç uyuyamıyorum dahada şiddetleniyo sanki sabah olmak bilmiyo inan bir aydır gece uykusu nedir unuttum gitti.bebğim bile aklıma gelmiyo çoğu zaaman.canım derdine düştüm resmen.allah inşallah bu kadar çektiğim acıya karşılık bebğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.aksi bi durumda gerçekten yıkılır sanırım.naparım bilemiyorum.allah kötü bi durumla karşılaştırmasın beni:Saruboceq:
Gunaydin kızlar
yazılarının çok karamsar olmuş, dikkat edin azıcık:)))
tugba senin su doktorlarin bı alem! Seçerek mı gidiyorsun yoksa zaten
seçilmiş doktorlar mı sana denk geliyor, anlamadım. Hayirli vakti
bekliyor insaellah.
Ayse (akimera) çok gecmis olsun. İste bu gebelik böyle birsey, vücudun
zayıf noktaları o donem kendini iyice belli ediyor. Doğumdan sonra
gececektir, merak etme. Günahlarına kefaret olsun tüm ağrıların.
Eee Fatma ayse hipatia semra sanssizsansli avukat01 Derya
sizler nasilsiniz
neler yapıyorsunuz?!
Hakikaten agrin nerde??!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?