Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

TUĞBACIM DEVLET KARŞILAMASI YOK MU BU MASRAFLARI.ARANAN ŞARTLAR nelerdir.bilgin var mı.bende şayet olmassa yaz sonu düşünüyorum.şartlarını nasıl öğrenebiliriz.

evril.değerlerin sanırım düşük ihtimali gibi görünüyo.2 gün sonra tekrarla kan değerini.birazda olsa değer yükselse dış gebelik üzrinde duruyolar.ama senin düşük gibi.yinede takip yaptır.zamana bırakmadan.geçmiş olsun.

merhab kızlr nasılsınız işalalh iyisnizdir ayşecim işlalh sağlıkla bebğini kucağına alırsın sonuçta bi can taşıyorsun değer doğunca gülüşü yeter tuğbacım beni üzüyorsun çok umutsuuz yapma işalah olacak benim komşum geçen sene dış geblik yaşadı biizm gibi tüpü alındı şimdei tedaviszi hamile umutlu olalımki olsun benimde addetimin 15 günü ve 2 gündür sürekli göğsüm ve kasık ağrım avr yine yalancı belirtiler başladı taki adet olanna kadr işllah te zamanda hepimiz meleklerimize kavuşuruz

sevgili semramus;
teşekkürler cevabın için. cumartesi tekrar test yaptıracağım. inşallah dış gebelik değildir. hiçbir ağrım yok. ama çok stres yaptım. inş hayırlısı olur

Tuğbacım sana birşey sorayım.klomen kullanıyomuşsun.daha önceki dış gebeliğindede kullanmışmıydın.zira kullandığım ay ben dış gebelik geçirdim.şimdi ödüm kopuyo klomenden.

Geçmiş olsun, aranıza yeni katıldım, ben de bi düşük yaşadım ve yeniden deniyorum, inş isteyen herkes sonunda kavuşur bebişlerine

malesef semra benimde hiç bi sorunum yokken salka dokor ban klomne verdi ve dış gbelik oldu yoksa tüpte soun yoktu çok yumurta oldu biri rhime bide tüpte takılı kaldı klomneni adını bile dyumak istemiyorum

Tuğbacım sana birşey sorayım.klomen kullanıyomuşsun.daha önceki dış gebeliğindede kullanmışmıydın.zira kullandığım ay ben dış gebelik geçirdim.şimdi ödüm kopuyo klomenden.

yok cnm gecenki kendiliginden olmustu bu tek tüp die doktr sansı arttırmak istedi ama malesef bana yaramadı klomn

AYŞE ALBENDENDE OKALDAR.daha öncede konuşmuştuk sanırım bu konuyu.umarım tek sorunumuz klomnedir.

kızlar yaaaaaa klomen hakkında yazdıklarınızı okuyunca korktum birden ayy ALLAH korusun ya bir daha öyle bir şey yaşamak istemiyorum ... ama klomende kullanıyorum ilk defa umarım böyle bir sorunla karşılaşmam

insallh karsılasmazsın cnm bide sen dene klomnle o kadar cok hamile kalan da varki sanş iste bize yaramadı

kesin kanıtlanmış değil klomenle dış gebelik.ama olabilrde dedi bana dr.um.off off.ne şansız insanlarız be.kadar mı zor muş bu olay böyle.

valla flimlerde ne kolay oluyo demi bir gece birliktelkten cocuk oluyo demek istememk lazım isteyince olmuyo

kızlar bu bahceci klinigi mi ne var ya ordaki doktorlara özelden msj yazdım cok ilgililer tavsiye ederim sonucta doktorun bişey solemesi daha da önmli bide tüp bebekle ilgili herseyi sorabilirsiniz

arkadaşlar ben yine adet oldum.olmadı yani.amannn artık listede tutmuyom.olmuyo işte.ne bu böyle yaaa...

bnde aynıyım cnm ya bnde bıktım her adet old bi daha olmayacak gibi geliyo

bnm yazdıgım doktor da
Moralınızı bozmayınç Sadece Adetınızın 2. gunu FSH degerınızı olcturun Ve E2 degerınız yumurta kalıtenızı ve yumuralık rezervınızı gozterır. her ay adet gorme yumurtlama anlamına gelmezç Klomen aslında bır testdır. Sıze sadece bıtkısel yumurtalama destek tedavısı bıtkısel ostrojenı vermek ısterım. sabah aksam kullanacagınız bu kapsul yumurta kalıtenızı ve sayısını yukseltecektırç Bır aylık ucretı sadec 35 TL. dırç Adresınıze kargo ıle gonderebılırımSEvgı ve saglıkla kalın. Emb. Dr. Sevinc Ege
yazmıs hiç duydunuzmu bitkisel ilacı

Hangı sıtedeye yazdın tuĞba.adı nedır yada ılacın.bunları bılmek lazım.Öyle herŞeyıde ıÇmek doĞru deĞıl.zaten bıtkısel adı altında dayıyolar herŞehır artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…