günaydın kızlar.
yine moraller bozulmuş semra üzülme diyeceğim ama insanın elinde olmuıyor tabi.bende bu aralar yine strese girdim geçen gün arkadaş toplantısında (4 aileyz zaten) birinin çoğu vardı tanılştığımızdan beri diğeri yeni doğum yaptı diğeride 2 aylık hamile.ve bizimde çocuk istediğimizi biliyorlar.şuan hamile olan benden sonra bıraktı korunmayı.kendimi çok kötü hisstettim o ortamda.herkes ya hamilelik ya doğum hikayesini anlatıyor yeni hamile olana tavsiyelerde bulunuluyor düşünün halimi.bende sadece dinliyorum ama biran evvel ordan uzaklaşmak istedim.takmayayım diyorum ama olmuyor üzülüyo insan yinede.yeni evli olsam yaşım daha küçük olsa okadar takmıcam ama nerdeyse 4 yıl olacak evleneli.ve bunun 1,5-2 yılı hamile kalma mücadellesiyle geçti.allah te zzmanda yüzümüzü güldürürü inşallah kızlar her zaman hepimize dua ediyorum inşallah bizde o günleri göreceğiz.
slm evet tuğbacım bu sıralar herkes çok yoğun sanırım.benim zaten hergünüm ya hastanede veya evde çocukla yada kendi hastalıklarımla geçiyo.hem tansiyon hem şeker çıktı bende erken doğum riskimde yüksek.önümüzdeki haftadan itibarern kayınvalidemler bende kalmaya başlıcak.aslında daha zor olacak benim için.kendi evimde misafir gibi oluyorum ama doğum yaklaştığı için yalnız bırakmak istemiyolar beni.bu arada aldığın test umarım işini görürde güzel haberler verirsin bize
canım allah yardımcın olsun çok zor geçiyor hamileliğin.inşallah bbeğin sağlıkla dünyaya gelecek geçecek bu günler.şu senin yaşadığın sıkıntıyı bende yaşıyorum şuan.nisanda kayınvalidemler gelecek ve bizim büyük bir ihtimalle tedavinin tamda en zor kısmında yani evde yatıp dinlenmem gereken kısmında burda olacaklar.üstelik tüp bebek yaptıracağımızda bilmiyorlar.şimdiden strese girdim.1 hafta görümcemde 1 haftada bizde kalırlar.ne diyeceğim şimdi hem tedaviyi söylemek zorunda kalacağız ki ben bu konuda konuşmayı soru sorulması pek sevmiyorum ve benim yatıp dinlenmem gerekiyo bize gelmeyinmi diyeceğim off strese girdim şimdiden ya.eşime söyledim bizim için daha iyi sen yatarsın annem bakar dedi ama kendi annem değilki üstelik 2 yıldır ilk defa geliyorlar.sinir oldum tamda zamanına denk geldi.kayınvalidem çok destek olur aslında ama ben rahat edemem.kendi evinde uzanıp yatmak gibisi varmı.nede olsa benim evimde misafir olacaklar ve uzaktan geliyolar.napcam bilmiyorum inşallah geliş tarihleri değişir diye dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden.
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım. bende 1 yıllık evliyim ve 9 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim ve tüpüm alındı. korkudan ondan beride korunuyorduk geçen hafta doktora gittik (bu arada hsg filmimde diğer tüpümde tıkalı çıktı.) doktor bize iki ay zaman verdi normal yolla deneyin dedi belki gözüktüğü kadar tıkalı olmayabilir dedi ama olmazsa haziran ortalarından sonra tüp bebeğe başlıcaz. ama ben normal denemeye genede korkuyorum bilmiyorum ne yapacağım.
amin cnm aynı şeyleri bir daha yaşamak istemem çünkü çok kötü zamanlardı. tüpü tıkalı olupta normal hamile kalan var mı aranızda onuda merak ediyorum?aramıza hoşgeldin cnm.hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık ben allaha şükür tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım.umarım sende böle bi tedaviye gerek kalmadan istediğin zaman hamile kalırsında seninle birlikte kutlarız bunu burdan.şimdiden allah yardımcın olsun yaşadıklarını bidaha yaşatmasın arkadaşım
kızlar merhaba epeydir giremedim .nasılsınız.semramus sen ne yaptın gittin mi akropol hastanesine.son durum nedir.
slm.sağol dalkıran.akropola anca nisan 7 si ne gün alabildim.bakalım.ne diyecekse.dr.bişey diyemiyo ki.tekrarlar tekrarlamaz.belki bu net bişey der.içim rahat etsin diye gidiyorum.sizi bayağı rahatlatmış sanırım.umarım bende rahatlarım.çok ihtiyacım var inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?