saol yasmin bizim mecburen hazirana kadar beklememiz gerekiyordu zaten bu yüzden doktor 2 ay zaman verdi deneyelim diye bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yokmuş bir denicez bakalım. allah hakkımızda hayırlısını versin inş. benim dualarım sizinle sizinkilerde benimle olur inş.my baby hoşgeldin geçmiş olsun.bende dış gebelikten sonra tüplerin kısmende olsa kapalı olduğunu öğrendim.biz beklemek ve normal yolla denemek istemedik direkt tüp bebk deeyeceğiz inşallah.tüpün kapalı olduğunu öğrendiğimizden beri bizde korunuyoruz.doktor banada birkaç ay deneyin isterseniz dedi ama bende cesaret edemedim.tekrar dış gebelik olursa maddi manevi ve zaman açısındanda bize çok şey kaybetittirecek diye düşündük.ama kısmet tabiki tüp bebektede dış gebelik riski var.ama risk herkeste aynı.hayırlısı olsun ne yaşamamız gerekiyosa yaşayacağız elbette.inşallah sende tüp bebeğe falan gerek kalmadan hemen hamile kalırsın.
cnm bana doktr yumrtayı yakalıyabilyormus dedi bnm de 2 yumrtla tüp olmayan tarafta olmustu ama bnm yerlesme zamnı yolculuga denk geldi olmadı senn insallh olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?