Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

saol yasmin bizim mecburen hazirana kadar beklememiz gerekiyordu zaten bu yüzden doktor 2 ay zaman verdi deneyelim diye bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yokmuş bir denicez bakalım. allah hakkımızda hayırlısını versin inş. benim dualarım sizinle sizinkilerde benimle olur inş.

canım benim sen böle karamsar düşünme ii düşün iyi şeyler olsun.bende şu ana gebeyim ve benimde sol tarafımda inanılmaz bir ağrı var bazen yerimden kalkamıyorum ama bebek gayet normal bundan önceki gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım sadece hafif hafif karnım ağrıyodu içini ferah tut dualarım seninle

fatmacım yumurta takibi değilde ne bileyim başka bir dr.da görünmüş olayım diyorum.dalkıranın giitiği dr.dünyada ilklerden birini yapmış.yumurta naklimi ne anlamadım fazlada.netten okuduğum kadarıyla iyi dr.malum dışgebelik geçirenleri dr.lar biraz sallıyolar.hatta bazı dr.lar başından atmaya bili çalışıyo.of allahım off.ne saçma şeyler böyle.
yazdıklarınıda okudum.üzülme misafiri anladığım kadarıyla sen sorun ediyosun.bak akime ra nın.kadın doğum arifesinde hizmet noktası.sen ondan buı konuda şanslısın.kimseyide ilgilendirmez.bebeğe odaklan başka şeyleride düşünme.diyoruz diyoruzda hangimiz kendimize gelince sağlıklı düşünebiliyoruz ki.?

evet semracım haklısın.takmamak en azından bunun için uğraşmak en iyisi.sende için rahat edecekse ve doktor iyise git tabi memnun kalır hep ona devam edersin belki.
kuzenim yeni evli ve bu ay korunmayı bırakacak :)) şimdi onunda hamilelik haberini alırsam iyice umutsuzluğa kapılcam.allah inşallah emeklerimizi ümitlerimizi boşa çıkarmayacak elbette.inanıyorum buna ama işte beklemek ne zaman ne olacağını bilmemek kötü.

evet canım beklemek sorun değil bizi belirsizlikler yıpratıyo.bi dr.bekle biri devam et diyo.maymun oldum iyice.

merhab kızlar herkes umutsuz bende sizin giibyim am bne arık geb klmalk istemiyoum zaman kafmı dinlamm gerek misafir olayın gelincede bend eyatıya kaln misafirleri sevmme hiç rahat edmme kendi evimde am ne yapalım mecburuzda ayşecim işlah tez z amnda bebğini sağlıkla kucağına alırsın sakın yorma kendii boş ver anlasınlar seni içinde bi can aşıyorsun boş vwer kimsei takam fatmacım eddavin hayırlı olun canım işallh olumlu olur
semrcım senindde işlalah biran önce bbebyin olur deryadan haber yok nerelerde boş diye bende çıkıyorum gelirsenizde gelirim

slm kızlar.
kimse topiğe uğramıyormu.derya uzun zamandır yok,eminede girmiyor ne zamandır.nerelerdesiniz kızlar.
ayşecim hiç bişeyi takmamak lazım bizm en çok uzak durmamız gereken şey stres ama elimizde olmuyor işte hepimiz takıyoruz.ayşenin (akimera) arkasından teker teker hamile kalırız inşallah dedik ama hiçbirimizde bi gelişme yok.en azından birimiz güzel bir haber versek umut olacak hepimize.hayırlısı olsun demekki daha vakti zamanı gelmemiş.sağlıkla olsun,hayırla olsunda.

SLM fatma.nasılsın.bir sen giriyosun galiba.olanlarla yazışırız ne yapalım.bu gün bir arkadaşımın ablası bizi ziyarete geldi.kız 27 yaşında ilk denemesinde dış gebelik oluşuyo vbede laporaskopi ile alınıyo.dr.tekrarlar senin bir tüp yarısı alınmış diğer tüp te kapalı falan.tüp bebek önermiş.biraz moral olarak benimle konuştu.biraz rahatladım.sizlerede söyleyeyim dedim.normal yolla kızın çok zor denmiş.vakit geçirmeden 6 ay sonra (şuan benim durumum yani) tüp bebeğe başlamışlar ve ilk 2 deneme başarısız.sonrası yani 3.de bir kızı olmuş.ilklerin olmamasının sebebi ise eşi ve kayınvalidelerinin baskı olması.aile önceleri tüp bebek onayı vermemiş.kaynanayı ikna edene kadar neler de neler.velhasıl şimdi şirirn mi şirirn 2 kızları var.2.çocukları normal yolla olmuş.
bana önerisi şu .böyle birşeye kalkışınca rahat mı rahat olacaksın.10-12 gün dinlen.sadece bebeğe odaklan.benim tüp bebek olmaması için sebebim yoktu.tek sorun ailevi şeylerdi""""" mesajları aldınız mı arkadaşlar?????????

günaydın kızlar.
semracım yazdıklarını okuyunca halime birkez daha şükrettim.ya ailelerin izin vermemesi nedemek.böyle bir karara karışma hakları bile yok.anlattığın bayan için üzüldüm gerçekten yazık o kızcağızın bebek sahibi olana kadarki çektiğini telafi edebilecekmi kayınvalidesi.benim eşimin ailesinin haberi bile yok sadece burdaki görümcem biliyor belki o söylemiştir.söylediysede önemli değil zaten ben açmadığım sürece kimse bu konuyu açmıyır bile.o konuda çok anlayışlıdırlar.stres yapmıyo değilim burda olacaklarını düşündükçe ama her işte vardır bir hayır.kayınvalideminde elinden geleni yapacağına eminim zaten çok hareketli yerinde duramayan bi kadındır.heleki böyle bişey söz konusu olunca emininm elinden geleni yapar ama işte evde kayınbaba falanda olacağı için insan çekiniyor.hala umudum var daha geç gelmeleri konusunda.bakalım hayırlısı olsun.denk gelirsede yapacak bişey yok elimden geldiği kadar kendi rahatımı düşüneceğim.

merhaba kızlar bi süre uğrayamadım topic e.. umutların yerini karamsarlık almış yer yer ama yinede umudunuzu hiç kaybetmeyin hiç ummadığımız anda süpriz olacak belki de bize..

neyse geçeyim bendeki gelişmelere klomen işe yaramış ama yanlış tarafta :) 4 yumurta var sağda ama 2 si istenilen şekilde gelişmiş bugün çatlatma iğnesini vuruldum bakalım gerisi nasip kader kısmet :)...çok fazla umudum yok açıkcası dr um şansımın daha yüksek olduğunu söylesede bana göre sağda olduğu için hiç şansı yok :))) ...

umarım sizlerde iyisinizdir kızlar güzel haberlerle gelirsiniz inşşşşşş

nasıl gitsin bnde yumrtlama yaklastı basladım calısmalara
bnm dün yumrtlama testim hala silik gerci yarın yumrtlma günm bide yarn bakcam

cnm bana doktr yumrtayı yakalıyabilyormus dedi bnm de 2 yumrtla tüp olmayan tarafta olmustu ama bnm yerlesme zamnı yolculuga denk geldi olmadı senn insallh olur cnm

cnm bana doktr yumrtayı yakalıyabilyormus dedi bnm de 2 yumrtla tüp olmayan tarafta olmustu ama bnm yerlesme zamnı yolculuga denk geldi olmadı senn insallh olur cnm

canım inşallah ama benim pek umudum yok sonuçta sadece bir ihtimal söz konusu ama hayırlısı olsun bakalım..

günaydın kızlar.hipatiacım üzülme hiç belli olmaz.1 tane yumurta olsa belki ihtimal düşük olurdu ama senin 4 yumurtan olmuş hemde 2 si iyi gelişmiş.o iyi gelişmiş olanlar belki bir sürpriz yaparlar.hayırlısı olsun canım.

Merhabalar kızlar, yine yazdiklarinizi okuyacağım derken zaman aktı gitti:))
ayse (akimera) kendi cocuğun bile değil annesi varken (hamile bile
olmasan) sana mı düşer dogumgunu hazırlıkları. Halllahhallla yaaaa
gecen gün okumuştum yazdıklarını, okumaktan yazmaya vaktim kalmadı,
ama sinirlendim. Ben anlamam ki; kisi kendi sorumluluğunu baskasına yaptırıp
yetemeyecegini nasıl kendine yedirir.
Fatma sen tedaviye başladın mı ki? Stressiz olacaksın bu isin formülü ve en zoru da
bu!!
Hipatia olur hersey olur insaellah, merak etme, ümitsiz de olma.
Benden bı haber yok. Güya bu dış gebelikten sonra yumurta takibi
yaptıracaktım, hiç vaktim olmadı. 7nisan'da regl olacağım 15'i gibi hsg
çektirmem lazım insaellah müsait olurum o gün. Ne ara gecti günler de
3 ayı devirdim bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…