Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

günaydın kızlar.eminecim nerelerdesin şükür kavuşturana.neyse yoğunluktan girememeşsin anlaşılan.
vay bee 3 ay geçti ha ya bu zaman ne çabuk geçiyor.eskiden böyle değildi evlenmeden önce yani.evlendikten sonra ev,iş derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.neredeyse yılı ortalayacağız.ömür akıp gidiyor.ben tedaviye henüz başlamadım bu arada inşallah nisanda yani bu ay adet olduktan sonra.bi aksilik çıkmazsa sağlımız yerinde olduğu sürece artık bu ay başlamak istiyorum.hayırlısı bakalım.
derya yok ortalarda nerelrdesin deryaaa.merakta bırakma bizi. en azından bi girde iyim falan de.
ee kızlar inşallah herkes iyidir.

yok eminecim taşınamadığım için erteliyorz tedaviyide yani taşınayimki o karmaşayı atlattıktan sonra kafam arahat olsun dinlenmiş olayım diyorum ama üst üste gelecek herşey bu gidşle.hayırlııs olsun napalım.
tuğba sen nasılsın.

iyi sayılır bugun cift cizgiyi gordüm sonunda yurtlama testinde haftasonu calısmayla gececek :)

günaydın kızlar.
bi arkadaşından daha sabah sabah hamile olduğu haberini almış biri olarak güne çok iyi başladığım söylenemz.sanııyorum hem ailede hm ardaş çeversinde çocuğu olmayan tek ben kaldım.üzülmicem diyorum ama elimde değil.hayırlısı diyerek olumsuz düdşünceleri kafamdan atmak istiyorum.
tuğba çift çizgi diyince birden heyecanlandım sanki gebelik testiymiş gibi malum çift çizgi olayına pek alışık olmadığımızdan :)) inşallah gebelik testindede çift çizgiyi görmek nasip olur hepimize.

iyi sayılır bugun cift cizgiyi gordüm sonunda yurtlama testinde haftasonu calısmayla gececek :)

ya tuğba benim anlamadığım çift çizgide çalışmaya başlanacak mı .yoksa ne olduysa artık mı?anlamadım.

günaydın fatma.ne desek boş.üzülüyosun valla.ne yapalım bunları yaşamak da varmış kaderde.benim bi arkadaşımda 4 aylık hamile.dün bana "valla doğumdan ve yaşayacağım bu süreçten çok korkuyorum" dedi.kızdım.şükret vede otur oturduğun yerde.
bizim yaşadıklarımızı bilen yok.herkese hikaye geliyo.bunları bide benim, bizim durumdakilere anlatılınca harbiden sinirleniyorum.klava:

cnm bn iyice duyarsızlastım hamile haberini duymada artık cevremde 15 hamil vardı biri dogurdu simdie dogumlar etkiliyor valla 2. cizgiyi gordüm bnde cok heyecanlandım hamilelk testi sanki ama bnm için onun kadar onmliydi klomnsizde yumrtluyorum demekkki son aay doktr beni gıcık etmişti ya içme kusku düsrdü simdi rahatladım insallh gebelk testindede gorururm

cnnm yumurtlama testinde iki koyu cizgiyi gorunce 48 saatin var o gün catladı demekmiş

merhab kızlr nasılsınız benim adetime 5 gün varken yani dün 2 leke kaverengi geldi adet olacam dedim dünden beride bişey yok am çok az mide bulantım var göğüs ağrııs yok azda akıntı var acaba diyorum devamı gelecekmi yoksada yerleşme kanamsımı çok merak ediyorum bu y gbe kalsam mucize gibi bişey olacak çünkü hiç çalışam olmadı vede takmadım

hadi bakalım ayşe, siftahı senden bereketi Allahtan olsun.devamı bizden olsun.haberdar et bizi.gülsün yüzlerimiz artık yaaa...

hadi insallh bebişin bn geldim diyodur cnm vala sana katılıyorum yüzümz gülsün azıcık hamile haberi almayalı bayagı oldu hatta millet birbirinden umudu kesti kime daha dogru düzgün topigede girmiyo üzülüyorum valla

mrb kıslarr nasılsınız herhangi bir gelişme var mı :):)...

ayşecim hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bizee ...
ktg cim sen nasılsın değerlendirdinmi günlerini ..bu arada haklısın aslında topici boşladık sanırım biraz :):)..
yasmincim sen nasılsın bu ay sende başlayacaksın sanırım hadi hayırlısı canım..
tunemi sen anladığım kadarıyla epey bir yoğunsun ...önceden bi şekilde gelir bişiler yazardın .. nese iyi olda gerisi önemlidiil :):)
akimera da görünmüyor umarım iyidir..
semramus sen nasılsın cnm ...

bu arada ben yumurta çatlatma iğnesini oldum ve ilk defa yumurtanın çatlayışını öyle bir hissettim ki çok ağrıdı sağ tarafım ya bunu hissetmek bile çok güzel :))) aslında herşey o kadar mucizevi bişi ki ALLAH nelere kadir ... neyse önümüzdeki hafta çarşamba kanda bthcg ye baktırmam gerekiyor ama baktırmıycam :):) çünkü zannetmiyorum bişi olacağını sağdakini sol tüp kapacakta ohoooooooooo :):)
yine de buna rağmen moralim iyi sanırım dr gidip en azından bişiler yapmak uğraşmak beni rahatlatıyor ...gerçi hoş bazen bebek ve bebek kıyafetleri gibi ilgili şeyler gördükçe çok sabırsızlanıyorum ama yapıcak bişi yok derin bir nefes alıp vardır vakti zamanı diyorum ... bu aydan sonra dr un ilerleyiş şekli ne olacak bilmiyorum ama 3 ay klomen falan kullanmayacağımı söyledi zaten... sanırım yumurta takbi yapar yada akışına bırakır diye düşünüyorum .. düşünüyorum düşünüyorum aklıma o kadar çok şey geliyor ki :) acaba sol tüpte bi sorun var mı tıkalı yada ne bilim başka bişi.. şimdide hsg ye taktım kafayı ayyy birinden kurtuluyorum diğerine takılıyorum bunun sonu yok mu acaba :)))) gerçi 3 ay daha deniycez bişi olmazsa hsg ye yönlenicez dedi dr um ama ben çok sabırsızım ... herşeyden medet umuyorum :))) neyse kızlar çok konuştum sanırım :):) sevgiyle kalınnnnnn , güzel haberlerle gelinnnnn :))))

belli mi olur cnm neden olmasın allh büyük bnde c tesi günü kopkoyu cizgiyi gördüm haftasonu calıstık bugun yarında calsırız garantiye alaım die cok sükür yumurtladım bakalım ama sadece yumrtlamak tetmiyor bakalım nerden yumrtladım demi :)

:)) valla haklısın he ymurtlamak sorun e yumurtladın nerden yumurtaladın bu da bi sorun e hadi hamile kaldın nası bi gebelik dış mı iç mi :) bu da bisorun e hadi iç gebelik :) bu sefer kalp atışları oluşacakmı oooooooffffffffffffffff ne süreç ama :)

valla sorma bebek dogana kadar stres doguncada amn hastaoldu amn sole aman bole evlenmklemi hata ettk ne :)

kızlar çok kötüyüm günlerdir hastanedeyim.preklamsi teşhisi kondu bugun yarın doğurabilirim kaç gündür hst.yatıyodum bugun çıktım.doktor en fazla bebeği 2 hafta daha tutabileceğini sölüyo ama oda muciz<e olacak.yani 3 gün snr tekrar gidicem doğuma alıp almama kararı verecekler bebeğinde benimde hayati riskim varmış.bebeğimin gelişimi durmuş beslenemiyo 2 hafta geriden gidiyoı dua edin banas lütfen bu hafta doğumum var anlıyapğınız.bebeğim bir ay falan küvezde kalacak.yaşama şansı ne oranda bilmiyorum.lütfen dua edin gerçekten çok ihtiyacım var çok üzgünüm

akimera canım çok üzüldüm gerçekten ve şok oldum ... canım dualarım seninle ALLAH bebeğinide senide korusun ikinizede sağlık versin canım ...gelişmelerden haberdar et olur mu.. yüreğini ferah tut sakın kötü şeyler düşünme canım... tekrar sölüyorum dualarım seninle canım...

Son düzenleme:
Dualarımız senınle cnm ınsallh saglıkla kucagına alacaksın sanada bebıŞınede bısey olmayacak hayırlısyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…