iyi sayılır bugun cift cizgiyi gordüm sonunda yurtlama testinde haftasonu calısmayla gececek :)
günaydın kızlar.
bi arkadaşından daha sabah sabah hamile olduğu haberini almış biri olarak güne çok iyi başladığım söylenemz.sanııyorum hem ailede hm ardaş çeversinde çocuğu olmayan tek ben kaldım.üzülmicem diyorum ama elimde değil.hayırlısı diyerek olumsuz düdşünceleri kafamdan atmak istiyorum.
tuğba çift çizgi diyince birden heyecanlandım sanki gebelik testiymiş gibi malum çift çizgi olayına pek alışık olmadığımızdan :)) inşallah gebelik testindede çift çizgiyi görmek nasip olur hepimize.
günaydın kızlar.
bi arkadaşından daha sabah sabah hamile olduğu haberini almış biri olarak güne çok iyi başladığım söylenemz.sanııyorum hem ailede hm ardaş çeversinde çocuğu olmayan tek ben kaldım.üzülmicem diyorum ama elimde değil.hayırlısı diyerek olumsuz düdşünceleri kafamdan atmak istiyorum.
tuğba çift çizgi diyince birden heyecanlandım sanki gebelik testiymiş gibi malum çift çizgi olayına pek alışık olmadığımızdan :)) inşallah gebelik testindede çift çizgiyi görmek nasip olur hepimize.
merhab kızlr nasılsınız benim adetime 5 gün varken yani dün 2 leke kaverengi geldi adet olacam dedim dünden beride bişey yok am çok az mide bulantım var göğüs ağrııs yok azda akıntı var acaba diyorum devamı gelecekmi yoksada yerleşme kanamsımı çok merak ediyorum bu y gbe kalsam mucize gibi bişey olacak çünkü hiç çalışam olmadı vede takmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?