Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

günaydın kızlar.
ayşecim çok üzüldüm canım benim.dualarımız seninle.içini ferah tut.inşallah allahın izniyle sağ sağlim bebeğinle beraber evine döneceksin.çok zro bir sınav ama inanıyorum sabrının mükafatını alacaksın.bizi mutlaka haberdar et hergün dua edicem senin için.

AYŞECıM ne güzel bak bebeğnine kavuşmana az kaldı.hiç bir sorun çıkmaz kafanı yorma.doğuma zaten az kaldı.bundan sonra hep kontrol kontrol işte.sonra bebeğin Allahın izniyle kucağına alacaksın.bak gör bizleri bile unutacaksın :) hatta bu yazıları okurken bile doğurmuş olabilirsin.Allahım ne mutlu sana Allah nazarlardan saklasın.hadi ayşe doğur ve gel.umarım en kısa zamandada böyle bir site tedavülden kalkar zemuszemus değil mi kızlarrrrrrrrrr

offf beklemek ne zor ya acaba bişi var mı yok mu.. şu bir hafta hemencecik geçse ...

ayşeden de inşallah güzel haberler gelir ALLAH korusun bebişinde kendisinide..
ayşe_73 ne yaptı acaba inş o da güsel haber verir bize..

slm kızlar doktordan şimdi geldim bugunlük nstm iyi çıktı ama doktor taş çatlasa bir hafta daha ancak bekleriz oda şartlar iyi giderse diyo.yani en geç önümüzdeki hafta doğum yapmış olucam.ama 2 gün snr tekrar gidicem testler falan yapılacak sonuç kötü çıkarsa hemen alacaklar.şu an bebekte bende risk altındayız.ikimizinde hayati tehlikesi varmış.bebeğim beslenemiyo onu besleyen damarlarda tıkanıklık var.2 hafta geri kalmış.daha 29 haftalık.çok küçük yaşama şansı çok az.çok üzgünüm.erken doğum yapanların sayfalarını okudumda benim gibi doğum yapan kadınların bebekleri en fazla 2-3 ay küveze dayanıp yine vefat etmşler.çok üzüldüm.inanılmaz korkuyorum daha 1 kilo bebeğim.cigerleri tam gelişmedi.daha günüme 2.5 ay vardı ama beklemek nasip olmadı.inşallah sağsalim doğururumda bebeğimde hayata tutunmayı başarır.lütfen benim için dua edin.iyi dilekleriniz için tşk.ederim.hepinizi öpüyorum.girebildikçe dururmumdan haberdar edrim sizi.allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin

cnm allh yasamasını işyrdikten sonra bn 600 gr dogup yasayanı gordüm 9 aylık olup olen yokmu hayırlısı olsun senin bebegin annesini cok bekletmek istemmiş geliyo işte sabırsız :) allha sıgın tek yardımcımız o

kızlar meraba bende 4 ay önce bir dış gebelik geçirdim.tek doz ilaçla düşürüldü. 1 hafta içindede hcg değerim sıfılandı. bende bu ay tekrar düşünüyorum gebelik ama korkuyorum acaba beklesemmi bir 2 ay daha çünkü bi doktor bekle dedi bir doktor bekleme dedi ne yapiyim?

ayşecim dualarımız seninle.rahat ol.senin durumunda çok kişi biliyorum.hemde ikizler var aralarında.Allahın izniyle duğumunuda yapacaksın.ben buna yürekten inanıyorum.

hoş geldin öncelikle.ben seni ağırlıyayım.kimsecikler yok sanırım.canım kaçmak ta çözüm değil.deneyeceksin.ne vakit hamile kaldın nasıl dış gebelik oldu vede son durum nedir pek bişey yazmamışsın.doğal yollamı oldu mesala.neyse bencede dr.run ne derse dinle bence.4 ay az bi sürede değil çok çok geçmiş olsun.

ayşecim olumsuz düşünme inşallah sanada bebeğinide hiç bişey olmayacak allahın izniyle.iyi hebrlerini bekliyoruz canım.
hepatitc hoşgeldin.geçmiş olsun öncelikle.ilaçla tedaviden sonra doktorlar genelde 3 ay korunun diyorlar sen o süreyi doldurmuşsun zaten.hayırlısı olsun.ama korkma biryerden başlaman lazım.nede olsa başa gelecekse sen korunsan bile yine hamile kalabilirsin herşey mümkün.o yüzden içini ferah tutu kötü düşünme ve bi adım at.tabi doktorlarınında ne dediği önemli.hsg çektirdinmi yada düşünüyormusun.doktorun yönlendiriyordur muhakkak.hayırlısı olsun inşallah birdaha yaşamazsın.
hipatiacım senin haberinide sabırslıkla bekliyoruz.inşallah o kaliteli güzel gelişen yumoşlaar şimdi embriyo haline gelmişlerdir :))
semra sende ne varneyok bu ay çalışmaya devam dimi.tuğbada faaliyette.inşallah bu ay yüüzmüz güler.
emine nerelerdesin yahu hiçmi fırsatın olmuyor.bi girip ben iyim falan de bari.merak ediyoruz nerelerdesin.inşallah herşey yolundadır.

SLM fatma.şimdilik devam.yumurtlamayı bekliyoruz tabiri caiz se.zaten haziran a kadar bu şekilde devam.sonrası tüp bebek çalışmasına geçerim temmuz gibi.sen ne yaptın.ne vakit yapıyosun.işlemlerini bana da sırasıyla yazarsan.masralarını falan çok sevinirim.
ben bugünde başka adını çok duyduğum bir dr.var ona gideceğim.ne yayapalım belki ağzından farklı vede bbeni 1-2 ay daha idare edecek sözcülkler çıkar diye umut ediyorum.

ayşe ayşe duy sesimiiiiiiiiiiii.(diye mutafın sanırım bir şarkısı var dı) neredesin.aramızda en yaklaşan oydu.haberdar edersen sevinirim ayşe_

off semracım hiç sorma kafm okadar karışıkki.anlatması uzun sürer.evin işleri bitmedi daha doğrusu inşaat bittide formaliteler tamamlanmadığı için taşınamıyoruz.taşınmadan yaptırmak istemiyorum.bu ay yaptıramazsak mayısta kayınvalidemler gelecek ve yine başlayamayacağız.hazirana kalacak.düşndükçe kafayı yicem.hiçbişey istediğim gibi gitmiyor hep engeller çıkıyor.her işte vardır bir hayır ama artık sabrımda tükeniyor allah yardımcımız olsun.o yüzden bizim işller karışık içbişey belli değil şuan (

oldu olacak temmuz diyelimde birlikte yapalım :) bakarsın gerek kalmadan hamiş oluruz.Allahtan ümit kesmemek lazım

hayır semracım şirket bünyesindeyim.resmi yide burda tutuyoruz.sen?
inşallah tüp bebeğe gerek kalmz tabi ama aklında olsun eğer tedavi gerekirse bir ay önceden git çünkü başlamadan 1 ay önce doğum kontrol hapı ve vitamin veriyorlar genelde.benim adetler düzenli diye vermedi doğum kontrolü sadce elevit kullanıyorum.inşallah gerek kalmaz canım.

merhab arkadaşlar nasılsınız işalah hepinizde iyisinizdir ayşecim ,işlah sağ salimn bebyini kucağına alırsın benim kahverengi lekelnmemelrim devem adiyor doktora giitm test yaptım yok offf olmayacak bliyorum aramızda hiçmi bi şanslı yok olmuyorhepimiz aynıyız çok kötüüym artık millete hesap vermekten bıktım bıktım internette sorun var elektrikler yok burda rüzgar var ben yinede gelince size ulaşacam siiznle sohbet etmeyi özledim rahatlıyorum morel buluyorum şu lekelnmrelerdende bıktım hiç böyle olmazdı adet olsamfda kurrtulsam ama doktor bekle dedi yin etest yapalım ama umudum yok benim ayşecim dualarımız seninle umutlu ol n egelirse ALALHTAN gelir hayırlısı ne ise o olsun hakımızda

günaydın kızlar.ayşecim adet günün geldimi peki.belkide tst için erkendir ne zmandı senin adt günün.hayırlısı olsun canım sıkma canını.sen ilk kahverengi leke diyince ben koktum çünkü benim dış gebeliğin en büyük belirtisiydi kahvrengi lekeler çok uzun sümüştü hemde.o yüzden şimdi adte biimince falan kahverengi leke olsa çok korkuyorum.negatif çıkması üzücü tabi ama allah korusun ya o kabusu yeniden yaşasaydın.hep stresten oluyor bunca yıldır hiç yaşamadığımız şeyler geliyor başımıza sürekli kafaya taktığımız için.kadın olmak ne zormuş en ufak şeyden enfeksiyon kapıyoruz,yumurta çatlamasa kist oluyo daha nelr neler.bende bu aralar çok umutlu ve pozitif değilim hatta öyleki dün gce rüyamda şuan 3 aylık hamile olan arkadaşımı gördüm doktor boş kese diyordu kürtaj olman lazım diyordu arkadaşıma.birde üst üste hamile habelrelri çok canımı sıkıyor.ne kadar takmyalım desekte insanların soruları ve bakışları da etkiliyor bizi.allah yardımcımız olsun elbetteki hayırlısını o bizden daha iyi biliyor.hakkımızda demekki böylesi daha hayırlı ama insanoğluyuz işte.eğer istemedende olsa günaha giriyorsak allah affetsin.sabır versin hepimize.
ayşecim(akimera)inşallah sende bebişinde iyisinizdir canım.bizi haberdar et.moralini yüksek tut ,sinir stres yapma sakın.dualarımız seninle.

günaydın arkadaşlar.ayşecim umarım şuan hamilesindir ve bizede umut kaynağı olursun.ama olmayabilirde.benimde geçen ay öyle oldu sürekli kahve rengi lekelenmeler sonrası adet oldum bi 10 sürdü.dr.sordum normal dedi.hatta zırladım tekrar dışgebeyim diye.kadın hormonları enteresan mış.ay ayı tutmayabiliyo dedi.boş yere üzülüp kendine sıkıntı vermede.
fatma cım bende tmmob-da muhasebeciyim.işleyişimiz biraz memurluk gibi.
akimera dan ses yok sanırım.yaaaa ben bu sitede güzel haberler duymak istiyorum artıkkk.
dün bende başka dr.da şansımı denedim.bukadar dürüst bir dr.da görmedim.kendi doktorumun üzerine dr.yokmuş zaten.kendilerinin de hocasıymış.git ve doktorun ne derse yap.ben altına imza atarım odenli dürüst bir dr.dalında çok çok iyi dedi.muayene bile etmedi konuştuk sadece.şaşırdım.vede bana sadece şunu söyleyebilirim dedi."beyininizi boşaltın biraz.stress sorununuzun taa kendisi.kafanızı tatiller gezmeye hobilere yöneltin.bakı vermişsiniz hamilesiniz" sanırım doğru ama gel bu beyne hükmede bil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…