kızlar meraba bende 4 ay önce bir dış gebelik geçirdim.tek doz ilaçla düşürüldü. 1 hafta içindede hcg değerim sıfılandı. bende bu ay tekrar düşünüyorum gebelik ama korkuyorum acaba beklesemmi bir 2 ay daha çünkü bi doktor bekle dedi bir doktor bekleme dedi ne yapiyim?
SLM fatma.şimdilik devam.yumurtlamayı bekliyoruz tabiri caiz se.zaten haziran a kadar bu şekilde devam.sonrası tüp bebek çalışmasına geçerim temmuz gibi.sen ne yaptın.ne vakit yapıyosun.işlemlerini bana da sırasıyla yazarsan.masralarını falan çok sevinirim.ayşecim olumsuz düşünme inşallah sanada bebeğinide hiç bişey olmayacak allahın izniyle.iyi hebrlerini bekliyoruz canım.
hepatitc hoşgeldin.geçmiş olsun öncelikle.ilaçla tedaviden sonra doktorlar genelde 3 ay korunun diyorlar sen o süreyi doldurmuşsun zaten.hayırlısı olsun.ama korkma biryerden başlaman lazım.nede olsa başa gelecekse sen korunsan bile yine hamile kalabilirsin herşey mümkün.o yüzden içini ferah tutu kötü düşünme ve bi adım at.tabi doktorlarınında ne dediği önemli.hsg çektirdinmi yada düşünüyormusun.doktorun yönlendiriyordur muhakkak.hayırlısı olsun inşallah birdaha yaşamazsın.
hipatiacım senin haberinide sabırslıkla bekliyoruz.inşallah o kaliteli güzel gelişen yumoşlaar şimdi embriyo haline gelmişlerdir :))
semra sende ne varneyok bu ay çalışmaya devam dimi.tuğbada faaliyette.inşallah bu ay yüüzmüz güler.
emine nerelerdesin yahu hiçmi fırsatın olmuyor.bi girip ben iyim falan de bari.merak ediyoruz nerelerdesin.inşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?