Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bu ay yumrtlama testi kullandım ve 17. günde koyu cizgiyi gördüm bügn 22 gün tekrar yaptım ve haal koyu cizgi var sebebi ne olabliri tekrar yumurtlamıs olamm demi bide forumlardan birinde yumrtlamadan sonra hla koyu cizgi varsa hamilelik ihtimali olabilr diyor aslı varmı bunun

SENıN AĞZIN neler söylüyo tuğba.delikafadulden hadi bakalımmm.bide gebelik testi yaptır .ben okumuştum adetine 1 hafta kala idrar testinde çıkan varmış.

cnm gebelki testi degil hemn heyecanlanma yine yumurtlama testi yaptım onu soruyorum

aynı soryu bahceci klinigi dei bi topik var ya ordaki doktora sordum bunu demiş
merhabalar tekrar yumurtlamanin disindakiler dogru olabilir hamile kalma durumu ise arada 5 gun var bu kadar kisa surede olusabilme ihtimali zor fakat olusmasiyla ilgili hormonal seviyeler etkin gibi gozukuyor diyebiliriz sevgiler

ay nere gittin yine bi zamnlar yazılanlara yetisemezdik bu topikte ne oldu bize

slm kızlar.
tuğbacığım doktorun söylediklerinden benim anladığım tekrar yumurtlamamaışsın ama hamilelik belirtisi olabilir demiş çift çizgi çıkması.yani doktor tekrar yumurtlamış olmana ihtimal vermemiş demek oluyorki tek nedeni hamile kalmış olabilrisn.inşallahta öyledir.yoksa 5 gün sonra neden çift çizgi çıksın.inşallah şu cihaz uğurlu gelir sana bak sen hamile kalırsan o cihazın satışlarında patlama olabilir :)) topikteki herkes alabilir :))

herkese merhaba arkadaşlar, sizden beni aydınlatmanızı istiyorum;
kısaca hikayemi anlatayım; sebepsiz infertiliteyiz, bebeğimiz olmuyor bazı tedavilerden sonra ocak ayında tüp bebek denedik ve ben dış gebelik geçirdim, ilaca ya da kürtaja gerek kalmadan değerlerim kendiliğinden düştü çok şükür, 53 gün sürdü kanamam değerlerim sıfırlanınca kanamam durdu, benim reglim çok düzenlidir 28 günde bir olurum yani 20 günde bir 8 gün adet olurum düzenli, tabi 53 gün kanamadan sonra adetimin düzenli olmasını beklemiyorum ama merak ediyorum hayatımda ilk defa bir sonraki adet tarihimi bilmiyorum,
bu durumu yaşayan arkadaşlar ne kadar süre sonra tekrar adet oldunuz? benim kanamam biteli 24 gün oldu.
şimdiden teşekkürler.

mrb mersaray geçmiş olsun öncelikle.bende normal yolla hamile kalıp dış gebelik geçirdim.benimkide kendiliğinden sonlandı.aynen sininki gibi 1,5 ay kanamam dönem dönem artarak ve azalarak devam etti.ben tam kanama kesilip değerim sıfırlandıktan 10 gün sonra adet oldum insan tahmin edemiyor tabi.ne zaman olacağı belli olmuyor yani kimnde erken kiminde daha geç olabilioyr.benimki beklediğimden erken olmuştu.sonrasında çok bariz bir düzensilik yaşamadım.inşallah senin içinde herşey bir an evevl düzene girer.
bende sana birşey sormak istiyorum (dış gebelikte normal yolla hamile kaldım ama tüplerimde sorun var o yüzden bizde tüp bebek yaptıracağız) tüp bebekte neden dış gebelik yaşandığı konusunda doktorun bilgi verdimi.bildiğim kadarıyla kesin bir nedeni yok deniyor ama insan yinede merak ediyor.senin tüplerinde sorun varmıydı.

Merhaba kızlar...
Merhaba merseray öncelikle çok gecmis olsun. Ben iki kere dış gebelik
yasadım birincisi ameliyattan 25 gün sonra regl gördüm ikincisi (iğne) degerin
'0'landigi gün regl oldum. Ben de çok duzenli regl gorurum, 20+7 seklinde. Bu durum
gebeliklerden sonra da değişmedi.
Eşde kızlar sizler nasıldınız?? Bu defa okumadan yazayim dedim. Okumak çok vakit alıyor
yasamıyorum. Güzel haberleriniz vardır insaellah. Fatma ne yaptın
ayseler sizler nasılsiniz? Derya, hipatia, Semra, avukat01???
Ya böyle olmuyor ben en iyisi yazıları okuyayım belki guzel bir haber vardır...

Ayse(akimera) hiiiic stres yapmiyorsun ne olacaksa olacak. Sen
saglamdurmazsan, pozitif dusunmezsen bebek 'annem stres yapıyor
demek kı durum iyi gitmiyor' demez mı? Tek kontagi sensin unutma.
Sen sağlam duracaksın kı bebeğin güçlü olsun. 1 kg olsa ne farkeder.
Rabb'im büyük. Sen üstüne duseni yap!!!! Annesini sen!!!!!
Hiç güzel haberler alamadım sizden ama alacağız. ınsaellah baharda
açan çiçekler ucan kuşlar..... Oyyyyhh oyy!! Her yer cıvıl cıvıl. Hersey yuvasından
çıkıyor insaellah bizler de filizleniriz. ınsaellahhh.

kızlar cevapladığınız için çok teşekkür ederim sağolun, yasmincim tüp bebek yaptırdığım dr um tüp bebekte dış gebeleğin yaşanma şansı normal yolla yaşanma şansına göre daha yüksek demişti, bende internette araştırdım dış gebelik nedenleri arasında tüp bebek de vardı, normal yolla yaşanma şansı %1 ken tüp bebekle %3, o da bizlere denk geldi hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah sen tüp bebek tedavinden olumlu sonuç alırsın canım,
ben ne zaman regl olurum acaba? böyle uzun süre kanaması olpta daha sonra uzun süre regl olmayan birini duydunuzmu?

benim tüplerimde falan bir sorun yoktu canım sebepsiz infertiliteyim ben yani eşimde de bende de bir sorun yok çok şükür demekki Allah şu anda bebek sahibi olmamı hakkımda hayırlı görmüyor diyorum, yaklaşık 4 yıllık evliyim 3,5 yıldır da korunmuyoruz aşılama falan da denedik olmadı, eskisi kadar üzerinde de durmuyorum bu dış gebelikten sonra soğudum bu fikirden zaten,

Kızlar bende Çok korkuyorum bu gÜn adetımın geÇtıĞı 4. GÜn 3. GÜnde yaptırdıĞım test 130 Çıktı doktor dıŞ gebelık olabılır dedı

günaydın kızlar.
ersu doktorun hiçbir belirti yokken daha birkez kan testi yapılmışken neye göre dış gebelik olabilir dedi anlamdım.boşuna telaşa kapılmışsın bence değerin gayet iyi.bizlere sayısız kan tetsi yapıldıda yinede bu kesin dış gebeliktir diyemedi doktorlar.yani doktorun dış gebelik diyeceği bir neden yok şuan senin
için.inşallah en kısa zmanada içini ferahlatacak haberler alırsın.
merseraycım demekki hiç bir neden olmasada dış gebelik yaşanabiliyor.tüp bebekte dış gebelik riskinin büyük olması sanırım birden falza embriyo trafsfer edildiği için ihtimalde artıyr.artık tek embriyo trasnferi yapıldığı için rikste azalmış olabilir.bu benim yorumum tabi doktorlar ne der bilemiyorum.
ooo emine hanımlarda gelmişler.:)) emine hanım bakıyorumda hiçbişey olmamış gibi yazıp geçmişsiniz.nerelerdesin bakalım insan bi girerde ben iyim merak etmeyin falan der.biraz sitem edeyim sana.neyse anlaşılan çok yoğunsun.ama bizide merakta bırakma.geçmişi okumuşsun gördüğün gibi maalesef kimse o beklediğimiz haberi vermedi henüz.hayırlısı ne diyelim.inşallah bu bahar başka bahar olacak diyip konuyu tatlıya bağlayalım bari.

SLM ARKADAŞLAR.merseray 1-2 ay değerler sıfırlandıktan sonra adet olabirlirsin yada olamasın.yada düzensiz olursun.rahim iç yapısıda zarar gördüğünden değişiklikler oluyomuş.ben normal oldum.ama aksayaını çok duydum 40 gün gibi.tüpde dış gebeliğe gelince dr.lar embriyoyu rahme bırakıyolar ve bu embriyo rahim boşluğunda nereye tutunursa artık.yinede tüplere tutulma ihtimali yokmuş enazından.düşük gibi atlatılıyo tüp de dış gebelik.olan masraf ve manevi yıkımlar yani.dr.bana izahı böyle.banada tüp yapalım normale nazaran tüp bebek olayında daha düşük bu olay dedi.ayrıca okuduğum kadarıyla dr.unuz el beceriside çok önemli imiş.geçmişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…