Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba semra valla bende folik asit içiyordum am bıraktım olacaksada folikasitsiz olsun ilkinde içmedim tuğbacım üzülme işalh bu ay olur seni anlamları gerekiyor kadının sen gitmek zorundaysanda git sev birgün doğumuna giderken ben boşuna üzülmüşüm diyecen herşeyin hayırlısı olsun benimde adetime 3 gün kaldı

boshayallersmilebencedde ayşe bıktım.habire ilaç yükleniyoruz.adetine 3 gün kalmış.hadi bakalım senden güzel haberler duyalım.içimde bir çok şey kırılmış durumda.biraz umut olsun bize.çok mu takıyoruz da olmuyo acaba.takmasak onlar bizi takmıyo.bende öyle filmlerdeki gibi başım dönsün bayılayım dr.falan gözün aydın hamilesiniz......gb cümleler duymak istiyorum :)

aynne öyle takmasak ilk ay gebe kalırızda nerde bizde hepimiz birbirimizden sabırsızız am benim bu ayda umudum yoki yumurtlam döneminde eşim şehir dışındaydı ama yinede yüce rabiimin işi o ne istese o olur hakımızda belkide böylesi daha hayırlıdır senin ve tuğbanın çok olmasını istiyorum çok üzülüyorsunuz adeten sonra olur işllahh

ayşe aman ha belirtilere takılma.normal zamandada yaşadığımız şeyleri adet günümüz yaklaşınca daha çok hissetmeye başlıyoruz çünkü okadar dinliyoruzki kendimizi sıradan şeyler bile belirti gibi geliyo.
semra bende güya tedaviya başlıcaz diye 3 ay elevit kullandım daha önce kullandığım folic asitlerin hesabını hiç yapmıyorym ama bende içmiyorum şuan.mayısın ortasında başlayaağım çünkü tedavi öncesi doktor vermişti bana eleviti 1 ay öncesinde kullanayım bari.
banada çok uzak geliyo hiç yaşamayacakmışız gibi.forumda bakıyorum bazen mucize diye topikler açılıyo.bizde yaşasak o mucizeyi.

yasarız fatma yasarız kızlar:)))
hıc umudu yıtırmeyelım. ayrıca 'umudu yıtırmeyelım' cumlesını de sevmıyorum. lafımı gerı alıyorum.
ne 'umudu yıtırmemesı' ya!!!
evet ayse ben de tugba'nın akabınde semra'nın hamıle kalmasını ıstıyorum ınsaellah Rabb'ım onların
sıkıntısını alır. o kadar etkılenıyorsunuz kı ruh halınızden, kımbılır belkı sırf bu yuzden uzuyor bu ıs.
netıcede hamıle kalabılen ınsanlarız.
cok sukur...
ben sıze daha once de soyledım ve sanırım artık bu soyledııgımı bu ay kendıme de sıze de
kanıtlamıs olacagım. eger bırıncı asama onemlıyse, ben yıne hamıleyım.
ama bılıyorsunuz bu sadece bırıncı asama kı ben bunu hep yasıyorum.
Rabb'ım 2.asama; olan betanın guzel seyretmesını,
3.asama olan; kesenın gorulmesını (kı bu gercekten guzel olur:))
4.asama olan; kesede bebegın gorulmesı.... kalbı atması o'su bu'su su'su
oyyy oy oy yanı... yazarken yoruldum... ama yasarsam yorulmam, soz:)))
bugun 3'te beta baktıracagım.
kızlar dualarınıza ıhtıyacım var... cok bırsey degıl aklınızdan gecırsenız yeter hatta daha kolayı
emıne ıcın asagıdakı cumleyı okuyun:
'Allah'ım emıne'nın bu seferkı gebelıgı saglıklı olsun' hıhıhı
anne olmayı cok ıstıyorum-ıstıyoruz. suphesız... yalnız ıcımde bır taraf 'Allah'ım bu gebelıgım saglıklı
olsun da, kızlar 'pozıtıf olmak zorundayız, baska yolu yok' desın ıstıyorum' evet, bu kadar da kotuyum...
hergun gırıyorum umutsuzlukta yarısıyoruz masaellah.. kolay degıl stres oyle bırsey kı ınsanın ıcınden
cıkması uzak durması ımkansız ama ne bılım bastan berı soyluyorum ya baska seylerle ugrasmak lazım
galıba... eeee tabı psıkopata baglıyoruz. ornekler coook (gecen gun tıp kıtabevındekı kızın
'tıp okumuyorsanız bu kıtaplar sıze agır gelır' deyısı gıbı.. gercı ben ona cevaben 'yoo ben sporcuyum, daha agırlarını da kaldırabılırım' demıstım. yıne de -anne olamayan psıkopat bayan- dıye bakmasına
engel olamadıgıma emınım:))))
falan fılan... ya da sureklı d&R'da aıle cocuk reyonuna ugramam. ne bılım evde normalde zaten cok
kıtabım vardır. ekstradan dogum kadın hastalıkları rafım oldu. 20nısana kadar sampıyona dıyordum
hergun agır antrenmanlarım vardı, bılıyorsunuz, 20 nısanda sadece ne oldu ne bıttı ıcımde dıye doktora
gıttım kadın bızı gaza getırdı aklımıza soktu. ınsaellah dogrusudur hayırlısıdır.

ben ılkkez bu ay ovulasyonu cok net hıssettım. zaten (normalde de gunluk tutan bırıyımdır) her
yasadıgımı yazıyordum. sag tarafımı cok net hıssettım. sancı yasadım cok sık aralıklarla. valla
yıne de korkmuyorum, dıs degıldır ınsaellah, ama eger dıs gebelıkse yapacak bırsey yok. uzulurum
sag benım dıs yasamadıgım taraf, orayı da kırletmıs olurum. ama normal gebelıklerde de sancı olur.
daha fazla konusmaya gerek yok bır haftaya hersey bellı olur, bır de o bır hafta beklemek var.. akannehir

bn o folik asiti eylülden beri içiyodum bıraktım bosuna içiyom hle bi olsunda içerim eskiden folik aistmi içiyomus kadınlr bos bunlar
üzülmemek elde degil dün dizinni birinde bebek gördüm bnm musluklar acıldı zaten yer arıyodu esim de nye aglıyoun bizimdse olacak dedi bnde bnm umudum klamdı sacmalama bi dünya tedavi yolu var dedi bnde bnde bu sansızlık varken bi tarafımıda yırtsam olmaz dedim aklımdan atamıyorum simdi olsaydı sokar olacaktı bi türlü cıkımmyo aklımdan hersey bebegi hatırlatyor dedim bana sanki ölü dogdu sanki dokundur yeter artık ne var bu kadar unutamıyacak bisey sanki hissettn dedi
ay o an daha cok yıkıldım bnm için hamile oldugumu ögrendigimde dünyaların bnm oldugu gittigindede dünyamın yıkıldıgı bebegim esim için hiç bişey ifade etmiyormus onu bi kac gün üzmüs dokunmasamda onun içimde oldgunu bliyordum hissediyordum biliryordum ırda yetmez mi bi bag olusmasına

cnm bn bişey mi kacırdım hamilemisn test mi yaptın hadi insallh allhım bu sefer saglıklı bir bebek verir su makus talihimizi yenersin dıs gebelk sanpiyonasında birnci olursun bizide pesinden sürüklersin

dinledigimdenmidir nedir iki aydr bnde hissediyorum kasıgımda agrı oluyo batma gibi 2 gündür calısma var ama arkasından aglamada var hormonları bozdum yine saglam yumrta saglm sperm olsa ne yazar :)

'dıs gebelık sampıyonasında bırıncı olursun' mu dedın:))))
tugba bu sefer kı dıs olmasın ya.
tugba esının uzulmedıgını dusunme sakın. ben ılk dıs gebelıgımde amelıyat denıldıgınde o cuma
gununu o 4eylulu hıcunutamıyorum. cunku dıs gebelık hıc aklımda yoktu. evet bır hafta boyunca
dıs gebelık ıhtımalı uzerıne cok dusunmustuk ama ıhtımal vermıyordum. ne bagı resmen sankı dogmus da bırlıkte bırseyler paylasmıssız gıbı cok baglanmıstım. hastanenın bahcesıne cıkıp bıraz hava almak
ıstemıstım, o gun orucluydum da (ramazan), esımın benı anlamadıgını dusundum bır an. bana emıne
amelıoyat gerekıyor dedıkce sankı hıc umuraamıyor gıbı gelmıstı (yalnız bır an). ama ıkıncı dıs
dıs gebelıgımde ben cok umursamaz olmustum esım cok korkmustu. ve suanda da dıken ustunde ayın
20sınden berı benı ılk gorduugnde sordugu soru 'nasılsın,sancı oldu mu' oluyordu-oluyor. elıme bırsey
batıyor ayagım bır yere carpıyor (cok da sakarımdır) hemen 'ne oldu sancı mı' dıye telaslanıyor. tabı artık
ben bılınclendım rahatım, esım bılınclendı telaslandı. o ısın anneye zararına bakıyor. ıkıncı dıs gebelıgımde
bayıldım ya cok etkılendı.
o yuzden tugba oyle dusunme, kımbılır ne kadar uzuluyordur. bız senın ıcın ne kadar uzuluyoruz dusun
kı o senın esın. hakkıı yeme.

ya bak sen kendın soyluyorsun ıste, saglam yumurta sperm olsa ne yazar. bır nevı bu ıs sana
dusuyor dı mı. ya sen kendı kendıne ben hamıle kalamam bende sans yok dersen vucut ne yapsın.
dusunce ıle kendını olduren ınsanları bılıyorsundur. yapılmıs en buyuk arastırmalardan bırıydı. ve
mahkum ınsanlara yaptırılmıs. sadece oleceklerını dusunmekten bu yuzden korkmuslar ve hıcbır
sıkıntı olmadan olmusler. tum vucudu beyın yonetıyor eeee onu da sen. ne olur umursama. su baharı kacırma.

dıs gebelik gecirme sanpiyonası degil cnm yanlıs anladın dıs gebelkten ilk kurtulan gibi bisey demek istemiştim dıs gebelik sonrası normal hamile kalamdık ya hiç birimiz ondan dedim sen klada sıra bize gelsin yoksa alh düsmanımın bile basına vermesin su dıs gebelk denen illeti

evet hamıle oldugumu o sekılde ogrenıyorum ben. kan testı yaptırırım her zama ben ıdrar testı hıc
yaptırmıyorum. zaten kan yapınca bıle bır kac kez yapıyoruz ya o yzuden.

zaten gecen gun yazdım sen okudun mu bılmıyorum. dıs gebelıklerın %100unde beklenen
adet gununde beta hcg (kanda) her zaman sıfırdır. benım ıkı dıs gebelıgımde o sekılde oldu.
bu gebelıkte de (benzetmek ıstemıyorum) 6gun kala 0.100du 3 gun kala 0.5dı. sonra 5.3
ya cok benzıyor ama dıs gebelıge bu defa fırsat vermeyecegım:)))) ıkınacagım gerekırse:)))

aysssssss hamilesin yani allhım insallh bu sefer yolunda gider hersey allhın izniyle

doktor bu yumurtayı kacırma dedıgınde o an (ılıskı olmadan da once) dedım ben hamıleyım bu ay.
gercı oncekı gebelıklerımde hep korunmadıgım ıkıncı ay hamıle kaldım. ama bu ay dedım hamıle
kalacagım. mayıs 31'e (yıldonumumuze) 3kısı gırecegız. cok ınandım. dıs olmadıgına da ınanıyorum.
cok sancım oldu bazen olmuyor bazen bayagı oluyor. dıs sancısına benzetıyorum ama normal gebelıgın
nasıl oldugunu bılmedıgım ıcın bu 'normal gebelık'dıyorum. ınsaellah oyledır. ne dıyım... takdır Rabb'ımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…