yasarız fatma yasarız kızlar:)))
hıc umudu yıtırmeyelım. ayrıca 'umudu yıtırmeyelım' cumlesını de sevmıyorum. lafımı gerı alıyorum.
ne 'umudu yıtırmemesı' ya!!!
evet ayse ben de tugba'nın akabınde semra'nın hamıle kalmasını ıstıyorum ınsaellah Rabb'ım onların
sıkıntısını alır. o kadar etkılenıyorsunuz kı ruh halınızden, kımbılır belkı sırf bu yuzden uzuyor bu ıs.
netıcede hamıle kalabılen ınsanlarız.
cok sukur...
ben sıze daha once de soyledım ve sanırım artık bu soyledııgımı bu ay kendıme de sıze de
kanıtlamıs olacagım. eger bırıncı asama onemlıyse, ben yıne hamıleyım.
ama bılıyorsunuz bu sadece bırıncı asama kı ben bunu hep yasıyorum.
Rabb'ım 2.asama; olan betanın guzel seyretmesını,
3.asama olan; kesenın gorulmesını (kı bu gercekten guzel olur:))
4.asama olan; kesede bebegın gorulmesı.... kalbı atması o'su bu'su su'su
oyyy oy oy yanı... yazarken yoruldum... ama yasarsam yorulmam, soz:)))
bugun 3'te beta baktıracagım.
kızlar dualarınıza ıhtıyacım var... cok bırsey degıl aklınızdan gecırsenız yeter hatta daha kolayı
emıne ıcın asagıdakı cumleyı okuyun:
'Allah'ım emıne'nın bu seferkı gebelıgı saglıklı olsun' hıhıhı
anne olmayı cok ıstıyorum-ıstıyoruz. suphesız... yalnız ıcımde bır taraf 'Allah'ım bu gebelıgım saglıklı
olsun da, kızlar 'pozıtıf olmak zorundayız, baska yolu yok' desın ıstıyorum' evet, bu kadar da kotuyum...
hergun gırıyorum umutsuzlukta yarısıyoruz masaellah.. kolay degıl stres oyle bırsey kı ınsanın ıcınden
cıkması uzak durması ımkansız ama ne bılım bastan berı soyluyorum ya baska seylerle ugrasmak lazım
galıba... eeee tabı psıkopata baglıyoruz. ornekler coook (gecen gun tıp kıtabevındekı kızın
'tıp okumuyorsanız bu kıtaplar sıze agır gelır' deyısı gıbı.. gercı ben ona cevaben 'yoo ben sporcuyum, daha agırlarını da kaldırabılırım' demıstım. yıne de -anne olamayan psıkopat bayan- dıye bakmasına
engel olamadıgıma emınım:))))
falan fılan... ya da sureklı d&R'da aıle cocuk reyonuna ugramam. ne bılım evde normalde zaten cok
kıtabım vardır. ekstradan dogum kadın hastalıkları rafım oldu. 20nısana kadar sampıyona dıyordum
hergun agır antrenmanlarım vardı, bılıyorsunuz, 20 nısanda sadece ne oldu ne bıttı ıcımde dıye doktora
gıttım kadın bızı gaza getırdı aklımıza soktu. ınsaellah dogrusudur hayırlısıdır.