Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

eminecim hadi hayırlıs gebelik olsun amma işlah sağlıklı olurda arkandan bnbede gelirim çünkü adetime az kaldı 2 gün peki belirtilere takılmadan yapamıyacam emine senin belirtin varmı canım burdaysan hemne yaz çünkü çok iş var

yok cnm ya bnm cok normaldi degerlerim ilk degerim 198 ikiincisi 456 dıadet gününde

daha once de yazdıgım gıbı ben bu ay (hayatımda ılkkez) yumurtlamamı cok ıyı hıssettım
hatta saatı ıle... akıntı ve sancı ıle basladı ayın 22sınde. zaten doktor 20sınde yumurtanın 18mm
oldugunu ve ıkı gun sonra catlayabılecegını soylemıstı. bana ıstersen bunu kacırmayalım catlatma
ıgnesı vuralım dedı. ben bılıyorsunuz dogalcıyım. bekleyelım dedım. 22sınde cok cıddı bır sancı ıle ovulasyon basladı. ve 22sınden su ana kadar hep sag bazen orta sancılar yasadım. dun regl
gunum olmasına ragmen (ben regl gunu akıntı yasamam) normal ve degısık akıntı gelınce 'tamam, regl olmayacagım' dedım. baska hıc belırtı yok.
yorgunluk bulantı falan hıc yok.

tuğbacım üzülme bütün erkkeler aynı sanki pek umursamıyoralr amma beli etmiyoralr oda üzülüyordur eşin bundan eminim sanna bellei etmiyordur ben eşime 1 yıl oldu artık tedavi olalım mdiyorum sanki sen bozulmuş makina gibi tamir diyorsun ve beni çok üzüyor o istemese ben niye bu kadar çırpınıyorumki anlamadım zamana bırak diyor
bana

hamıle olacagıma ınandım dedım ayse.
ya sız de bır hatırlarsanız mutlaka regl gununuzde betanızın (olcturdunuz mu bılmıyorum) '0' oldugunu
hatırlarsınız. zaten aldıgım tıp kıtabında da bu yazıyor.

cunku sonrasında deger normallesıyor. benım ıkıncı dıs gebelıgımde uzun sure guzel artmıstı. ama
regl gunumde 0.5tı ıkı gun sonra 6.7ydı.

ya ben yumrtlam günümü pek bilmiyorum amam 24 çok ağrım oldu ve zaten o gün eşim yoktu ama 25 de ilşk oldu ve çok ağrılı oldu acaba yakalya bilmişmidir ve akıntım yok benim sadece bel ağrııs bidde arada kasık ağrısı var 2 günüm kaldı önceleri göğüs ağrııs vardı şimdi pek yok

ben bunu dusunuyordum. ıkı tecrubemle. ve aldıgım kıtapta bunun zaten doktorlara anlatıldıgını okuyunca
hımmm demekkı kanıtlanmıs bırseymıs dedım.

bır de bılıyorsunuz ben hergun sık ılıskıden yanayımdır:)))) ama bu defa dıgerını denedık 2 gunde bır
duzenlı ılıskıye gırdık (saat notları ıle hatta).
bu gıdısle kadın dogumcu olacagım galıba...

bır de bılıyorsunuz ben hergun sık ılıskıden yanayımdır:)))) ama bu defa dıgerını denedık 2 gunde bır
duzenlı ılıskıye gırdık (saat notları ıle hatta).
bu gıdısle kadın dogumcu olacagım galıba...

olabilir cnm bnm zaten ikizdi biri tüpte biri rahimdeydi ya ondanda degerlerim cok düzenli artmıs olabilir tabi bnmi lk degerim 198 di hatta doktr düsük dedi 2 gün sonra gel ikiye katlaması lazım dedi gittim 456 dı hersey yolunda dedi yoldı zaten bnm 10 haftaya kadar anlasılamama sebebi ikiz olmasıydı

valla arastırmaktan basımıza gelnlerden doktorlarımızdan daha iyi bilir hale geldik bn de bu ay pek onmsemedim artık yumrtlama testim var ya koyuyu gorünce calısmalara start veriyorum :) gerci bu sefer biraz kötü zamnan denk geldi komusumn dogurdugu güne ama allh büyük

ya sız komsunuzla samımı mısınız de bayagı etkılıyor sızı?
doguma falan sız mı yetıstırdınız yoksa, ben o durumu anlayamadım. cok soguk komsuyum galıba ben.

2 gün yasıyor cnm 48 saat catladıktan sonra canm komsum bnm okulun müdürü ister istemez gidis geliş oluoyr bide tek evli olunca esimde esiyle anlasıyor mecbur malum siirrteyiz kimse yok ysaında bana klıyo cok sükür dün aksam gitmedik sevindim bizim buraalr pek tekin degil bu aralar aksam yola cıkmak istemedik bugun gelecekler zaten

hım's tahmın ettıgım gıbı yanı tugba. evet oyle olsa bız de aynı olurduk. nasıp.
ya yumurta spermı degıl sperm yumurtayı beklıyor. normal durum oyle oluyor. spermın o uzun yolu hızla
kat etmesı bu yuzden. sperm 48 saat canlı kalıyor rahımın nem ve sıcaklıgı spermlere gore. ama
yumurtanın 20 saate kadar canlı kaldıgı da gorulmus. yanı anlayacagın bu durum da kapalı kutu.
olacaksa her turlu oluyor:)))

Canlarımm hos buldukk uzun zamandır yoktımm cunku klavyenın butun tusları hemen hemen bozulmusstu.Artık yenı aldık ve burdayım.Ben de maalesef bı degısıklık yok hala bebişimi bekliyorum.Buay yumurtamda olmamıs biliyosunuz bende pco var.Boyle beklıyorum 2 ay ıcınde olmazsa bende fılm cektıorıcem.Bugun yıne bı arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım 1 ay oncede kardesımın artık duymak ıstemıyorum hamile haberi (tabiii sizler harıc cunku cok seyler yasadık sıra bızımmıs gıbı geliyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…