merseray ben beni ilgilendiren kısmı sorayım.daha önce aşılama falan yaptırdın mı? kaç yıllık evlisin birde.(benim fiks sorulardandır)
merseray, ben bide böyle gecikince dönemler arası süre.hemen hamile kaldım fikrine kapılıyorumda.bir hevesleniyorum sormaaaaa
Bir süredir tüm yazdıklarınızı okuyorum hemen hemen hepinizi tanıyorumda:) sizlere bişi danışmak istiyorum 28 nisanda gebe olduğumu öğrendim arkasına kanama yaşadım ve değerlerim yavaş yavaş yükselmeye başladı ilk değerim 358di doktor kürtaj ve dışgebelik şüphesi koydu ama ben olmadım kürtaj kesin tanı koymadığı için bu sırada hala değerlerim arttı dün itibariyle de 970 oldu başka bir doktora gidiyorum bu arada o beklememi söylemişti ve kese göründü 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık kese gözüküyor dedi son bir beta hcg ve progesteron testi istedi ağrım hiç yok ama yinede korkuyorum dış gebelikte sizde kesenizi gördünüz mü yalancı kese olabilirmiş galiba çok stresli bir dönem bu belirsizlik çok teşekkür ederim şimdiden Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin bu arada sonrası içinde doktorum birçok hastasının adını verdi dış gebelikten sonra çok sağlıklı hamilelikleri oldu doğumlarını yaptırdım dye:tomato:
Çok teşekkür ederim :)nisa benim kesem hiç görünmedi çünkü değerim 1000lere hiç ulaşmadı, dr kontrolünde olmaya devam et bence
nisa eğer kese gözüktüyse dış gebelik değildir ama şöyle bi ihtiaml var umarım seninki öyle değildir ikiz gebelik olabiliyor biri rahim içinde diğeri rahim dışına yerleşiyor.bizim topikte bunu yaşayan arkadaşlar var.ama seninki normal bir düşükte olabilir.beklemek zor bunu hepimiz çok iyi biliyoruz belirsizlikehepsinden zor inşallah en kısa zamanda en hafifi şekilde atlatırsın.en kısa zmanda sağlıklı bebişlerin olur.
merseray seninde adtein kısa zamnda düzene girecektir.çok kanaman olduğu için bi süre düzensilik yaşaman normaldir sanırım.doktorun ne diyor bu konuda.
Çok sağol ayşecim tez zamanda sanada Allah hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip etsin inş. bende beklemek istiyorum ama insan yinede korkuyor insan bana 2 doktor dış gebelik şüphesi dedi ya bugün gittiğimde gördüm keseyi ama hcg ilk kez düştü kendiliğinden olur inş.bence bekle düşük gibi geldi, bana işalh öyledir dış gebelik kötü dış geblikte kese olurda ozaman ikiz oluyor benim öyl eoldu keseyi gördük düşük dedik düzensiz katlanıyordu ama ağrım çoktu kürtaj oldum yin edeğerler yükseldi ve zaten ameliyat oldum tüpümde alındı senin değerlerine göre daha küçükmüş 4 haftalık falan bekle belkide gebelik devam eder bi doktorun dediği diğreiin dediği tutmuyor hakında hayırlısı olsun
gözün aydın :)ben az önce regl oldum kızlar haber vereyim dedim, hepinize Allahtan hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum
ben artık heveslenemiyorum maalesef ama yinede acaba olabilirmi sorusu aklıma geliyo ama hemen kafamı dağıtıyorum ve bu fikirden uzaklaşmaya çalışıyorum ve başarıyorum artık,
bu arada 4 yıllık evliyim
sen kaç yıllık evlisin ne kadardır çocuk düşünüyosun ve bir problemin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?