Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet hipatia bende doktora ben kendim vuramam dedim ama doktor iğneyi gösterdi iğne bile dğil küçücük bişey dedi ama gelde bana anlat. vaktimde yok hergün izin de alamam o yüzden sanırım kendim vururum mecbur kalınca yaparız artık napalım.senin durumda tüp bebek ten farkı sadece döllenme doğal yoldan oluyor demekki böyle olunca.neler öğreniyoruz neler yaşıyoruz.bunu iyi değerlendir ve kendini hamileliğe şartlammay çalış.düşünmemek çok zor ama bu uğraşların boşa gitmez inşallah ve bu ay uzun zamandır beklediğimiz haberi verirsin bize.

bndede yurtlama sorunu yokta sayı artarsa sans artar die istoyo doktlar bilimym artık

hem tüp olmayn tarafta hamile kalnlarıda okudum bn burda cok sasırdım kısmet cnm rabbm nasip ettkten sonra

ah yasemincim inşallah ben uğraşıyorum ama gerisi birazda ALLAH tan sanırım ... ben pek şartlandırmıyorum kendimi hatta sıradışı bir şekilde boşvermişlik var nedendir bilmem umarım patlama olmaz birikipte ...iğneyi pek hissetmiyorsun canım evet ama kolda biraz yanma oluyor sonradan birde morarıyor tabi ki..

tubacım inşallah canım ya öule olur doktorumda dediğini söylüyor ama şans sanırım biraz .. aynen tubacım yumurta sayısını arttırmak için e dolayısıyla şans artıyor ...

valla milyoda bir gelip bizi buldu dıs gebelk yasadık o kücük sansda bizi bulsun hamile kallım demi haksızlık yani :)

ay buralar cok sıcak cuma gelsede gitsek artık hele aksamlar bi ates basıyo bana sormayın sinek bocektende camda acamıyoz gıcık bi durum valaa

kızlar doktora gidiyorum dua edin bana belki bi mucize olmuşturda solda ki yumoşlar artıvermiştir :)))) inşallahhhhhhhh ... tubacım çok sıcak hakkaten durulmuyor hiç benim evimde güneş alıyor sürekli yanıyoruz valla..

hadi hayırlı haberlerle donersin insallh cnm olmadıysada takma allh nasip ettkten sonra bi tanede yeterrr

Ben de simdi doktordayim
insaellah ikimiz de güzel haberlerle doneriz:))
beta baktirmadim doktor baktirir

hadi bakalım kızlar hipatia ve emine güzel haberlerle glin.
tuğba ateş basması falan belirtimi yoksa göğüslerimde şişti dedin inşallah belirtidir bütün bunlar

Suan erken birsey görülmüyor 'beklemek lazim'
ighhhh ne gidik bir cümle!
Ama soylim mı?
Soylim mı kızlar??
Rahimde bir oluşum görüldü.
Artık o kadar ezberledim ki rahmimi
bana da yabancı geldi. Su damlası gibi birsey.
Cuma gunü tekrar gel bakalım dedi:))
ne dersiniz???

eminecim hadi hayırlısı inşallah bu sefer oldu.hepimiz başından beri diyoruz bu sefer tutturdun diye inşallahta öyledir.beta yaptırdınmı kaç çıktı.bu doktorlarda hep muğlak ifadeler kullanıyolarya gıcık oluyorum.böyle olması gerekiyodur ama hasta açısındanda sinir bozucu oluyor.üstelik kanaman ve lekeneme de yok belirtiler hep olumlu yönde.beta için ne dedi doktor bilmiyor dğilmi yaptırdığını.

eminecim hadi hayırlısı inşallah bu sefer oldu.hepimiz başından beri diyoruz bu sefer tutturdun diye inşallahta öyledir.beta yaptırdınmı kaç çıktı.bu doktorlarda hep muğlak ifadeler kullanıyolarya gıcık oluyorum.böyle olması gerekiyodur ama hasta açısındanda sinir bozucu oluyor.üstelik kanaman ve lekeneme de yok belirtiler hep olumlu yönde.beta için ne dedi doktor bilmiyor dğilmi yaptırdığını.

oldu oldu bncede bu sefer seytanın bacagını kırdınnn hazır kırıkken bizde durmayalım kızlar zemuszemus yok cnm ya daha demin sanki adet olcm gibi oldu karnım sanrım yine geliyo gerci allhdan umut kesilmez cogu hamilede adet olcam gibi agrı vardı diyo ya umut dünyası :)

evet tuğba hamileykende adet olacakmış gibi karın ağrısı oluormuş.inşallah hamilesindirde artık daha fazla uğraşmadan bir an evvel sende kurtulursun arkanızdanda birer birer biz geliriz.

insallh üç aylarada girdik rabbm dualrımızı kabul etsin insallh bizede anneligi nasp etsinnn

emineciğim hadi bakalım geliyor sanırım meleğin :) bende gittim ve geldim kızlar yumurtalar istenilen büyüklüğe gelmiş bugün son iğnemi vurulucam ve yarın yine E2 değerine baktırıcam sonra yine ultrsn .. ve sonraaaaaa çatlatma iğnesi veeeee aşılamaaaaaa... doktora sordum aşılama mı normal mi diye aşılamada şansın biraz daha artar dedi .... inanın bu kadarı bile heyecanlandırdı beni .. öff duygu karmaşası yaşıyorum resmen bir öleyim bir böyle :):):)

ayy hipatiacım hadi hayırlısı bende heyecanlandım.aşılamaya yeni mi karar verdi doktor.biryandanda iyi olmuş okadar iğne falan uğraştın şans daha yüksek olur inşallah.hadi kızlar artık ne olur güzel şeyler konuşalım güzel haberle verelim yaa .allahım ne olur bizimde yüzümüzü güldür şu mübarek 3 aylarda.

yasemincim doktor söylemişti ama kararsızdım bugün de kesin karar verdim artık şansa atmıyayım sonuçta o kadar uğraştım .... inşallah canım ya inşallahh şu mübarek aylarda ardarda güzel haberler alırız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…