Sagolun kizlar.
Doktordan çıkar çıkmaz cikisina 2 saat kalmasına rağmen
esimin isyerine gittim. Sok oldu. O çok duygusaldir.
Hemen ağladı. Ultrason çıktısında birseyler göstermek istedim
ama birsey göremedi. Çok görülür değil zaten. Gerçi o çıktılarda
hicbirsey anlaşılmıyor.
Hadi kızlar Tuğba'nın da dediği gibi 'hazır kirikken hucuuuum' :)))
ilk defa esim gün bekleme sıkıntısını (asikar) gösterdi.
Cumaya coook var ya!
Fatma, hayır bugun beta baktirmadim. Dktor Hanim da istemedi.
'siz istemediniz ama ben dayanmadım beta baktirdim' dedim
'eee son beta kac' dedi hihihihi bir de bakma diyor...
günaydın kızlar.eminecim hadi hayırlısı inşallah sağsağlim kucağına aldığın günleride görürsün canım.ama artık korkulacak bişey yok (dış gebelik açısından) biraz daha rahat geçirirsin bekleme süresini.beta baktıracakmısın cumaya kadar.inşallah keseyide net görürsünüz cuma günü.sonra kalp atışları falan derken bir bakmışsınki 9 ay bitmiş allahın izniyle.e darısıda bizim başımıza tabi en hayırlısından.
darısı sızın de basınıza... ınsaellah
hayır beta baktırmayacagım fatma. doktor cuma gunu keseyı gordkten sonra
beta baktırırız dedı. 'beta sadece gebelıgın olumsuzlugunu tesbıt ıcın kullanılmıyor' dedı
keseyı beta kacken gordugumuzu (ınsaellah) merak ederım. o zaman da zaten baktıracakmısız
hayırlısı....
bu defa ben de umıtlendım:)
hayırlı olsun tunemi gebeliğin cok sevndim kızlar bişey sorcam bugun havuza gitcemde dış gebelik iğnesi vurulalı 1ay olucak nerdeyse zararı varmıdır havuzun..ya ben bide hala adet olamadım ya normalmi
yuzme egıtmenı bensem:)
o ıgneden ben de vurulduysam...:)
bu soru bana soruldu.:)
antrenman yapmayacaksan.. cok yormayacaksan...
gıt eglen hııııc bırsey olmaz..
yüzme eğitmenimisin bayılıyorum yüzmeye ne güzel mesleğin var bizde arkadaşlarlan stres atmaya gidicez havuza aklıma takıldı diye sordum sağol hadi sen hayırlısıyla doğur sonra ben doğurcam)
eminecim tebrik ederim arkadaşım.şimdi biliyorum beklemek çok zor gelecek zaman hiç geçmeyecekmiş gibi.ama inana aslında zaman o kadar hızlı akıyoki bebeğini kucağına aldığında yaa nezaman hamile kaldımda bebeğim şimdi kucağımda zaman ne çabuk geçmiş diyeceksin.inşallah allahtan başka bi mani engel çıkmazda gününü doldurup bebeğini kucağına alırsın.darısıda artık diğer kızların başına inşallah
bu arada hipatiacım iyi dileklerin için tşk.ederim arkadaşım.sende çoktandır gözükmüyodun ama bu kadar uğraşmanın karşılığını alırsın inşallah tabi diğer kızlarda çok uğraştılar rabbim inşallah önümüzdeki ay sizlerdende hamilelik haberini almayı nasip etsin
bu arada bende çok yoğun olduğum için giremiyorum nete.o kadar uyumaya ihtiyacım varki çok yorgun hissediyorum kendimi.seyitim biraz büyüdü teyzeleri.3 kilo oldu.3 hafta sonraya fıktık için ameliyat randevusu verdiler.sadece sağ fıtığında vardı şimdi sol fıtığındada çıktı yani anlıycağınız iki fıtıktanda ameliat olacak.doktora kulakları duymuyo deyince ön bi tarama testi istedi.asıl işitme testi 2 hafta sonra.çok detaylı bi test.bu çektirdiğim ön işitme testiydi.ama bunda duyuyo çıktı allaha şükürler olsun.ama duyma şiddetini ölçemiyo belki ağar işitiyo onu 2 hafta sonraki test belirleyecek.doktorun diğer istediği bütün önemli testlerde 2 hafta sonra çekilecek.kalbindede üfürüm vardı detaylı kalp filmi çektirdik amelayata hazırlamak için oda iyi çıktı kalbinde bi sorun yok dedi doktor üfürüm varmış ama oda prematürelerde olurmuş kansızlığa bağlı olarakta oluşabiliomuş büyüdükçe geçer dedi.bütün günü uyumakla geçiyo daha 2-3 gündür yavaş yavaş uyanmaya başladı daha bizim hareketlerimize karşılık veremiyo tabi.yani gülme refleksi falan gerçek doğum tarihinden 2 ay snr falan olurmuş.şimdi sadece meleklere gülüyo bebeişim.bu arada seyit okadar vaktimi alıyoki yiğitim arada kaynadı onla hiç ilgilenemiyorum .oğlum kilo kaybetti iyi besleyemiyorum tabi.baya hırçın asabi bi çocuk oldu oda çok yoruyo beni.bütün günümü alıyolar o yüzdende sizi pek takip edemiyorum.kr bkmyın artık.ara ara girdikçe yazarım yine.
akimeracım iyi olmanıza sevindim.seyit günden güne dahada iyi olacak inşallah.geriden gelip yaşıtlarına yetişmesi kolay değil elbette ama bak korkuların bir bir geçiyor allhın izniyle.işitmesiylede ilgili bir sorun yoktur annesi daha minicik iyice toparlandıktan sonra arkasından koştıurmaya başlarsın artık.bu arada yiğite kim bakıyo.yalnızsan çok zor.inşallah annanler falan yanındadır.
hayır fatmacım yanımda kimse kalmıyo hayatım.annem ara ara geliyo ama pek haydası olkmuyo çünkü yiğit benden başka kimsenin onla ilggilenmesini istemiyo yapmadığını bırakmıyo seyitinde bana ihtiyacı var annem ancak geldiğinde bikaç işimi yapıp gidiyo ben uğraşıyorum ikisiylede.o yüzdende çok yoruluyorum işte
olsun be ayse. 3kılo olmus ya. bırseyler duzene gırmıs ya..
yorulursun dıdınırsın, sonra ohhh be dersın.
ıyhhh Yıgıt agresıflesır tabı. normalde anne cok guclu dursa da
bu arayı yapması zor olur. nerdeyse ımkansız..
bır de sen (mecburen) Seyıt'le ılgılenıyorsun eeee Yıgıt de gerekenı
yapıyordur. Valla Allah kolaylık versın...
merthaba kızlar ben geldim ama sanki beni unutmuşsunuz gibi ben tedavi için diyar bakıra giitm hemen ilaca başlar dedim ama hormon testi ve rahim flimi istedi rahimflimini duyduğum andan beri rengim değişti doktor korkma ddi o kadar zor değil dedi ama genelde kim çekmişse doğum gibi dediler adetin 9 günü çekilecekti ve bi z<eve dönmedik artık 5 saat yol kaynnamlarla 1 hafatlığın akaplıcalar giiitk iyi oldu adetiimn 9 günü flim çektirmeye giitm eliö ayağım tiitriyor hem kapalı çıkmasından hemde ağrıdan neyse bi bayan öndeydi oda çok korkuyordu sevindim ilk sen çekecen dersin ağrı oldumu diye ve malesf doktor ilk beni aldı masaya yatığımda elim tiitriyordu doktor ben nasıl çekecem sen kendini çok kasıyorsun anestesi verin yada ağrı kesici gerek yok 10 dakikalık işlem bide bana özel kameryal izledi çekti yani okadrda milletin dediği gibi acı çekmedim açık çıktı bend izliyordum sıvı tüpten karın boşluğuna giiit ve acıyıda unutum bir tüpüm açık zaten tekti herşey temiz hormon testlerimde bana ilaç tedavisi yapmak istemedi olacak dedi klomne falan şimdi gerek yok solda yumrtan gelişmişdedi bu ay şansın yüksek sadece aspirin ve folik asit al dedi 3 aya kadar gebe kalmz-san sonra tedavi böyle kızla rşimddie kaynnanamlara geldik vandayız tüpün açık olmasınada çok sevindim çok uzun oldu çoktan yoktum acısını çıkardım ohh olsun
hoş geldin ayşe.bak buda güzel bir haber oldu.banada dr.hsg çekelim dedi.iyiii fazla acımamış olması sevindiriciymiş.bana tüp bebek öncesi çekelim dedi.oda sanırım tatile bi gideyim dönüşte dedim artık çektiririm.çok kişi duydum rahim filmi sonrası hamile kalanı.hadi bakalım belki onlardan olursun.hadi hayırlısı.