Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba semra nasılsız masa derken normal rötgen masası çatal değil aleti yerleştirdiğinde acımadı dediki zoru biiti ilacıda veriken adet ağrısı gibi ağrı oluyor 10 dakikada biiit ama sonrasında ağrı oluyorda dayanılamyack gibi değil helede biizm gibi dış gebelik yaşayanlar için hiç değil bec eçektir için rahat etsin benim artık içim raha kendimde gördüm sıvı geçti yunurtamdaolmu ilşkiden sonra yani tüpün olduğu tarafa yat dedi öyle yapıyorum bakalım n eolacak

sorduk durduk senı ayse ama guzel haberlerle gelmıssın hadı bakalım...
ınsaellah bu yol senın ıcın acık olur..
semra haftaya gıdecegım demıssın.
sen de tugba gıbı gıdınce gırmez mısın nete?!
ozaman olası regl gununu soyle de, bız kafadan bırseyler kuralım sen gelene
kadar:)))
bu arada yolculuk nereye?

ben size birşey desem gülersiniz valla.ben benim pc den başka pc de nasıl bu siteye gireceğimi bilmiyorum.hazır bende tıklıyorum.okunmamış mesajı çağırıyorum çıkıyor.yoksa şifrem neydi ben unuttum gitti onları.:)
ayşe, hsg sonrası ay için korun falan dediler mi? nasıl bir yol izleyeceksin merak ettim.bende dönüşte çektirecem akabinde tüp olayına gireceğim çünkü.

merhaba emine canım sana bişeyler sorcam ben yine kafamda kurdum da
şimdi sen dış gebelik geçirdiğin taraftan bu ay hamile kaldın şuan akıntın kahverengi lekelenme veya ağrın varmı yani sen biliyosundur o ağrıyı hissetmiyosun değil mi

evet banada hsg çekildiği ay korun dedi doktor ve benim de o ay tüpümün olduğu yerden yumurtam vardı ve ben mecburen bekledim

yok korunma falan demedi 2 gün sonra ilşikiye girin öyle yaptık niye korunuyormu hsgden sonra ilk defa duydum

eminecim çok sevindim gebe olmana darısı biizm başımıza işlahhh normal bir gebeliktir mustafa hilmi geldi sonunda

Senı sormaz olurmuyum nerde dıe sordum dÜn merak edıyodm bnde senı bnde hamılelık faln olursa bn yazarım merak etmeyn bnmkı bellı cuma ama ınsallhhhhhhh gelmeyecek

semra sen gununu soylemedın?
tugba ben de cumayı beklıyordum gelmedı ınsaellah sana da hayırlı olur cuma.
merve ne agrı ne sancı (3gun sancı yasadım gecen hafta bırden kesıldı)
lekelenme ya da kanama olmadı. normal akıntı var. ama gebelık
belırtılerınden de yok. sadece cok cıddı bır farkla gun ıcerısınde ozellıkle gece
-sınır oluyorum- tuvalete cok gıdıyorum. ıkı haftadır bu boyle.
ayse (ferhat) kımı doktorlar hsgnın radyasyon etkısı bebege (yumurtaya) gecer
kımı doktorlar da gecmez dıye boyle bır ay korunma konusunda bı anlasmazlık var.
o aykı yumurta atıldıktan sonra korunmayı bırakın dıyor doktorlar, kanıtlı bırsey
degıl sanırım ama bır cok sıtede fıkır ayrılıkları yazıyor.
yalnız semra'nın da soyledıgı gıbı hcg sonrası gebelık cok sık goruluyor.. hadı bakalımmm
hedefımız Ramazan'a bebeklı gırmek olsun... bak bayagı vakıt var calısalım-calısın..
ya boyle kendımı dıslanmıs hıssetım sımdı:)))
semra yolculuk nıre....
tugba sen pers bakarsın ama keısn ıdrardan bakarsın?! eeee ya tatıldeyken hamıle oldugun
cıkarsa... bı ımkanın varsa gırersın.

GıRMEZ OLURMUYUMMM HELE O HABERı Bı VEREBıLSEM rahim filimine gelince bnm doktrda korun demişti radyasyondan dolayı bide hamile kalınyor flimden sonra ama ufak tıkanıklık varsa ilaçla acıklıyor ondan kalnıyor zaten acıksa bi etkisi yok en azından bnde olmadı bnde ekimde cektrmiştim bayagı olmus yavvvvvv bu ay bi his oldu diyo ama bilmiyom neden ole düsünyomm insallh dogru doguyordur kandilde ogrenirim bndeeeallh hepimize saglıklı gebelk nasip etsin insallhh bizimde yüzmüzü güldrsün cektiklerimizi unuttursun insallh

valla bugun bile bi ara yapasım geldi tuttutum kendimi nasıl sabrederim bilmiyom yarın sabah yapsammı ki

günaydın kızlar.tuğba test yapma sakın yapacaksanda ya cuma yap yada yarını bekle erken daha negatif çıkar şimdi moralin bozulur.
emine olumsuz bişey olsa en azından lekelenme veya kanama olurdu inşallah ben inanıyorum bu sefer 12 den vurdun hedefi.
semra emine sormuş yolculuk nereye diye cevap vermemişsin bende merak ettim şimdi.tatilemi gidiyosun.
kayınvalidemler bu akşam dönüyorlar onları yolcu ettikten sonra şöyle bi yatıp dinlenmek istiyorum son 1 ay çok koşturmaca ve yoğun geçti benim için.

Eee Fatma valide etkisi de geçtiğine göre başlarsınız herhalde?!
Salı sallanır Çarşamba çarşafa dolanır olayina girmeyeceksiniz
di mı?!
evet Fatma bir sıkıntım yok çok şükür. Öyle notr notr bekliyorum.
Valla ben gebelik olayına kendimi bayağı kaptırdım. Hiç beta aklıma
bile gelmiyor:))) evde daimi bir 'mustafa hilmi' konusu var.
Esim diğer gebelikler de (ilkinde bile) hiç bebekten bahsetmedi
bu defa o da sürekli Mustafa Hilmi yukarı mustafa Hilmi aşağı
modunda. Cuma gunü ise gitmeyecekmis. Bir kaç kez 'ohhhh
pek benzemese de Mustafa hilmi'yi ilk ben gordum' havası
atmıştım. O da hırs yaptı galiba.
Bunlardan sonra sizde anlamissinizdir ki eğer gelmeyeceği tutarsa
kardesini kimse elimden alamaz, bayağı döveceğim:))))

GÜNAYdın kızlar.ben mersin anamur civarlarına gideceğim.ailem mersinde 1 hafta onlarla bir hafta da başbaşa eşimle biryerlere gideceğiz.haa sonra 2 günde hatay yapacağız.üniversiteden ark.larım var.gel deyip duruyolar.sanırım orayada uğrarız.ayrıca kızlar benim adet ilk günüm4 haz.dı.dün yumurtlama testi yaptım dün vede 2 çizgi gördüm.evde misafir vardı tabi misafir gitti gece 1.5.ne yapalım uykusuz kaldık ama ödevimizi gerçekleştirdik.bugünde çalışırız, yarın eşim nöbetçi.cumayada çalışırız.yeter heralde değil mi arkadaşlar :)
emine senin hesabına göre şimdi kaç haftalık gibi, yada şöyle sorayım kaç gün gecikti regl.

semra ödev değil sakın öyle düşünme (desemde bende senin gibiydim).artık yumurtlama falan takip etmediğimiz için o streside yaşamıyorum.tatilde bol bol dinlen ohh ne güzel stres at iyice.düşünme hiçbişey tabi bu arada dikkatli ol ne olur ne olmaz hamile olursun kendine dikkat et yani.
emine belliki eşinde bu kez mustafa hilminin geleceğine inanıyor bizim gibi.sen kız ismide düşün her ihtimale karşı :))

slm kızlar nasılsınız vala gec kadın cnm dayanamadım ve yaptım malum tek cizgi ne yapalım bu ayda kısmet degilmis gögslerm cok sızlıyor ondan biraz umutlanmıstım acabamı dedimde degilmiş yanlıs alarm neyse 10 temmuzda sınavım var onu bi atlatayımda sonrasında düsünürz artık ne yapılacksa bu ag igne fln deneyecektmde zaten az kaldı sınava sınav üstü onlarla aklımı karıstırmıyım simdi bide sınavdan olmıyımm

pardon tugba pardonnnnnnnnnn!!!!!!
bol bol unlem koymak ıstıyorum sana. ıdrarda hcg, hacgnın kana bulasmasından
6 gun sonra yukselıyor. nasıl oluyor da sen daha regl gelmeden ıdrardan bırsey beklıyorsun
beklıyorsun neyse, bır de amel edıyorsun!!!!!!! ya ben bu gebelıgımde regl gelmeden
4 gun once 0.5ı gormustum dusunkı ıdrar da nasıl gorunsun?????
cıldırtacak benı ya, gelecek olanı da kovar bu!
fatma kız dusunmuyoruz. (net:))
semra suan 5+4'um. olası regl 4 hazırandı.
ınsaellah tugbaya cuma, sana da 4'u hayırlı gelır. benım ayın 4'u ve cuma gunuydu, gelmedı.
semra yeter tabı. sperm 48 saat canlı duruyorsa bır de yumurta 20 saat spermı beklıyorsa
gayet ıyı. gercı bu yumurtanın spermı beklemesıne guvenme.
normal sartlarda sperm yumurtanın etrafında beklıyor ve catlar catlamaz gedıgı
acılıyor ıcerı sıvısıyor. doktorlar bu spermın beklemesını erkeklerın hep
bayanları beklemek zorunda olduguna benzetıyorlar. bayanlara guven olmaz.
o yuzden spermler onden gıtsın:)))))

sımdı semra benım hesaba gore sen bu ısı tutturursun bır de tatıl havasındayken
noral defekt zamanı da guzel gecer ohhhhh!
ya noral defekt dedım de aklıma geldı. ben folık asıt masıt kullanmıyorum.
ılk gebelıkte doktor hemen vermıstı (farklı doktordu o zamanlar)
bu defa -oncesınde- kullanmak ıstemedım. sımdı de kullanmıyorum
gercı ıspanak cılek pazı mazı bayagı folıklık seyler yıyorum ama
neyse gerekırse verır doktor. zaten bu konu da tartısılıyor.
baska ne dıyecektım.. heeh bugun yarım saat suren bır karın agrısı yasadım.
ama oyle cok degıldı. bu sebeple MERVE senı andım!!!!! şşşşşşttttt bır daha anmayalım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…