tugcal çok geçmiş olsun... ayrıca yaşadıklarını paylaştığın için teşekkürler.
belki okumuşsundur. ben de dış gebelik şüphesi altındayım. aslında benimki biraz erken farkedildi değerlerim çok düşüktü. ama şimdi yükselmeye başladı ve ben de buradan sizlerin yaşadıklarını okuyunca çok endişeleniyorum(
doktorumdan da çok memnun değilim başka doktorlara da gidicem. yaşadıklarımı da buraylaya yazıyorum..
Tugcal çok sagol yazdıkların için!
Yalnız durumunu yazmamissin?!
İnsaellah hakkında hayırlısı olmuştur/olur.
Ben suan 4.olumsuz gebeliğimi yasıyorum 3. Dış gebeliğim
aynı zamanda. Bundan sonra bir daha yasar miyim bilmiyorum.
Herhalde bunun bir limiti vardır, olmalı ama di mı?!!
canım iki kez hamile kaldım üstüne farklı sebeplerle düştüler... martta son düşüğümü yaşadığım için şuan beklemedeyim... kısmetse ramazandan sonra tüp bebek tedavisine başlıcam... çünkü dış gebelik yüzünden dr lar artık normal hamilelik deneme diyorlar... ondan önce histeraskopi yaptırıcam... diğer tüpüm sağlam mı diye bakılması lazımmış... durumdam kasettiğin budu sanırım:)))
umarım bir daha aynı şeyi yaşamassın canım ya çok zor anlıyorum... senin tüpler yerinde mi??? inşaalah yerindedir...
Kızlar ya kadınların işi ne kadar zor. Yazdıklarınızı okuyunca gerçekten üzüldüm. İnşallah atnı olayı tekrar yaşamazsınız. Benim de üzüntüm farklı 28 haftalık bebeğim karnımda öldü. 3 ay oldu hala toparlanamadım. Testler yaptırdınm kan pıhtılaşiması varmış. İğne vurulacakmışım. Her şey bebekler için onlar sağlıklı olsun da biz bütün acılara katlanırız. İnşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bunalr da hafızamızın derinliklerinde kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?