Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ağrıalrın için ağrı kesici alıyomusun bukadar acı çektirme eziyet etme vucuduna iç bişeyler doktora sorun

slm kızlar.emine demek ağrıların arttı doktor ağrı kesici verdimi bilmem ama bana cibro idi galiba bi laç vermişti hiçbir ağrı kesici banamısın demiyodu.okadar şiddetli bir ağrıydıki tüm vücudumu uyuşturuyodu.tahmin edebiliyorum şuan ne çektiğini belkide daha şiddetlidir seninki.çünkü dediğin gibi ard arda vücudun çok yıprandı.

ya cok kotu bır huyum var benım asla hap kullanmam.
ıyı mı kotu mu bılmıyorum ama yogun sınuzıt agrısında bıle ılac almam.
cekecegım artık.
kızlar beta yukselmıs.
gercı bır ck arastırmada methotrexate'ın 4.gun etkısı goruluyor.
gecen sefer 2.gun etkılemıstı ama bugun ıkıncı gun
deger 922'den 1309'a yukselmıs.

canım benimde öle olmuştu artmıştı sonra düştü biraz geç cevap verecek anlaşılan bu sefer sıkma canını acaba sol tüpü aldırsamıydın 3 defa dış gebelik yaşattı sana
sen bilirsin ama bu ağrılarında olmazdı

eminecim çok geçmiş olsun yaa keşke alsan ağrı kesici böyle sıkıntı çekmesen...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun, ben artık neye inanacağımı şaşırmış durumdayım
hayırlısı olsun demekten başka çarem yok
hepiniz kendinize iyi bakın kızlar...

merve tıp ılerlıyor neden tamamen tum haklarımdan kurtulayım. eger ılerde
boyle bır pısmanlık yasayacaksam, bu ayrılar cekılmeye deger degıl mı?
tamam bır komplıkasyon olusur benım hayatımı etkıler olacak bebege zarar verır,
elbette alınsın ama suan nıye gorulmeyen bır gebelık ıcın tupumu aldırayım???
kolaya kacmayacagım. kacacaksam nıye 4 kez hayal kırıkllıgı yasadım kı?
evet bılıyorum cogu zaman boyle yukselıp dusuyormus. benım
oncekı tedavıde 400lerden dusmustu, deger dusuktu.
senın methotrexate'tan sonra bu kadar yukselmıs mıydı kı?
benım 400atmıs fazla geldı. gercı kanı verdıkten sonra cok sancı cektım
belkı bırkac saat sonra verseydım dustugunu gorebılırdım, belkı tabı!!
sen metho'yu beta kacken vuruldun?
methodan sonra ılk ne zaman baktırdın ve kactı beta?

benim de betam 3500 dü iğne yaptıkları gün 4.gün 7500lerde baya yükseldi bakalım yarın kaç olacak. hiç kanamam ve ağrım yok aslında bugünden için ağrımın ve kanamamın olabileceğini söylemişlerdi ama yok işte offf. kanamayan varmı benim gibi.

hıc agrın yok yanı?!!
Allahalla. hakkında hayırlısı.
benım ılk dıs gebelıgımde agrım hıc olmamıstı ama
deger en fazla 728dı. sen 7000lerden bahsedıyorsun.
ınsaellah yarın degerın dusmus olur demet.

Demet geçmiş olsun bende 800lerdeyken vuruldum iğne o gece az oldu ağrım sonra hiç ağrım olmadı 1hafta kadar lekenme tarzında oldum sonra düştü betam

en fazla değerim 1585 gördü sonra 1040 düşünce iğne yapıldı 4 gün sonra 1260 çıktı 2 gün sonra 1040 indi bu arada regli benzeri kanama yaşadım 6 gün kadar geçti ve bu şekilde 50 gün falan sürdü adet olamadığım için daha sonra iki kocaman kistim oldu adet olmam için 20 gün pregestan diye bi ilaç içtim kist geçmemiş onuda doğum kontrol hapı ile erittik ay oldu nisan benocakta öğrenmiştim hamile olduğumu o ayda hsg yapıldı 1 ayda onun için bekledim mayısta klomene başladom olmadı şimdi doktor yüzü bile görmek istemiyorum allah başımızdan eksik etmesinde yeter artık dedim git gel kan ver çok yordu şimdi allah takdiri diyorum ilk dış gebeliğimde çok acı çektim çok yıprandım çok üzüldüm hatayı hep kendimde aradım düşün düşün psikolajim bozuldu tam kendime geldim derken ikinciyi yaşadım yine acı hüsran ama artık daha bilinçliyim neden bulmaya çalışmıyorum

iğnemi kist yaptıda adet olamadın

yok canım beta değerim çok geç düştüğü için ama yumurtalıklarım çalıştığı için yumurtalarım kist oldu yumurtam çatlayamıyordu çünki rahim kendini hamile sanıyo ama değeil doktorum öle açıklamıştı

ben geçen ay geçirdim iğneden sonra iki kez tahlil yaptırdım ilkden 40lara düştü öbür hafta 4e düştü bi daha yaptırmadım 25 gün sonra adet oldum çok şiddetli ağrılı oldum

merhaba kızlar ...

emineciim doktorum şöyle birşeyden bahsetmişti tüpün yumurtalığa yakın olan kısmı geniş diğer ucu ise daha darmış.. dolayısıyla kiminde değer fazla artıyor ama bişi olmuyor kiminde ise düşük değerlerde bile kanama oluyor .. benim 3000 le tüp patlamıştı ve kanama başlamıştı.. yani bu anlamda değişiyor .. ağrıların umarım artmamıştır canım..

yasemincim yani fatmacım :) inşallah canım güzel haberi alırım zamanı gelince .. sen nasılsın tatlım nasıl hissediyorsun..

melek10 hadi bakalım umarım dış gebelik değildir canım anladığım kadarıyla bir umut var hala ...

mervemcu canım inş tüp bebeğe gerek kalmadan sağlıklı bir gebelikle sağlıklı bir bebeğe kavuşursun ...

tuğba ve semrada iyi vakit geçiriyorlardır umarım ... ve tabi ayşe evime gidiyorum dedin yoksun hala canım umarım ters bişi yoktur ....

bende olmamıştır dimi adet oldum çünkü 25 gün sonra

sanmam canım hemen adety olmuşsun ben düşün en son 21 aralık sat tarihim marta kadar olamadım sadece iğne yapıldığında olan kanama dışında bide doktorum bakıp söylemişti bana yumurtalıklarında kist oluştu diye ve ölçülerini veriyo

sağol canım sen nasılsın nasıl hissediyosun kendini belirti falan varmı birazcık

iğneden sonra benim kanamam olmadı lekenme oldu azar azar sadece.Ben bide çok ağrılı adet oluyorum normalde bu iğneden sonra daha kötü oldumda acaba diyorum ağrılı adet olmanın dış gebelikle alakası varmı

sağol canım sen nasılsın nasıl hissediyosun kendini belirti falan varmı birazcık

valla canım bugün çarşıda dolaşıyordum belimin sol tarafı ve sol kasığımda ağrılar hissettim dün başlamıştı zaten ama pek ümitlenmekte istemiyorum hamileliğe yormamaya çalışıyorum :) ... aklıma ilk gelen ya bu da dış gebelikse diyorum .... fakat farkettiğim bişey var ağrılar eğilip kalktıkca hareket ettikçe artıyor ...oturunca falan geçiyor :) bilemiyorum ..kendimi kandırmak istemiyorum sonradan çok kötü oluyor çünkü.. sen nasılsın canım sanırım sen artık beklemedesin pek bişi yapmıycaksın bu konuda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…