Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aaaa emine sen ne d,iyosun sağdaki yumurta solda dış gebelik mi yaptı inanmıyorum.
aslında bunu bana başka dalda uzman olan bi doktor arkadaşım söylemşti ama ben pek ihtimal veremdim hatta kadın doğum uzmanı ise senin tüplerin birbirine yakın değil ama neden olamsın demişti bende öle pek inanmamıştım yarabbim odamı oldu allah hakkında hayırlısını versin hayatım yaşanacakları yaşıyosun inşallah sağlık sihhatli bir gebelik ve bebk sahibi olursun inan dualarımseninle:Saruboceq::Saruboceq:

ben yapılan ilaçın bağışıklı yapacak kadar yüksek dozda verildiğini bilmiyodum çok masum bi ilaç gibi anlattılar hoş ilaçın hangisi masum olurda ama en azından ameliyat olmuyoruz.

hipatıa canım inş seninde aşılaman sonuç veriri sağlılı bi şekilde gebeliğin olur ve bebeğin olur.:Saruboceq::Saruboceq:

bide kendime dua edeyim inş bende sağlıkla sıhhatli bir gebelik ve bebek sahibi olurum allah isteyen herkese versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Him's en güzeli olmuş yani hakkında hayırlısı Demet.
Merve sen kendinden bahsetmiyorsunuz?
Sagdan geldigi görülen yumurtanın soldan geçme olasili
hep var zatenb benim doktorum her yumurta takibinde
'sagdan geliyor insaellah soldan geçmez bu ay' deneyin falan
derdi.

günaydın kızlar.hipatiacım henüz çok erken tabi ama konuşman ve hissetmen ne güzel.inşallah test yaptırdığın gün dünyanın en mutlu insanı sen olursun.tabi sağlıklı bir gebelikle.başkaları pozitifi görsem yeter diyor ama biz pozitif dedikten sonra ardından sağlıklı demeden edemiyoruz.ağzımız yandı birkere.
emine ilacın bağışıklık yapacağını sanmam.bağışıklık yapacak kadar yüksek bir doz değilki.merak etme hem değerinde ilaca direnemeyecek kadar düşük.üstelik bağışıklık yapacak olsa kanser hastalarına bu iğne tedavisi 2-3 yıl uygulanıyor,onlara bağışıklık yapardı.inşallah biran evvel düşer gider.

emine ben bunu bilmiyordum yani böle bir olasılığı duydum ama sürekli olabilecek gibi düşünmemeiştim ben sol tüp olmayınca hep diyorum sağdan gelene kadar bekliyeceğim diye o zmaan her ay şansımız var bizimde sağ veya sol fark etmiyor doğru anladım değil mi

Eve doğru anladın ama sagdan gelen yumurtanın soldan
geçmesi herzaman olabilecek birsey değildir, muhtemelen.
Yine de soldan geleni görünce korunmakta fayda var.
Ama senin sagdan da dış olmuştu di mı?!!
Sen suan ne yapıyorsun yani ne gibi bir yol izliyorsun?

Fatma dün tedirgindim. Beta düşmüyor galiba etki etmedi, acaba
direnç mı gösteriyor dedim. Çünkü ne agri ne kanama oldu ama
suan masaellahim var:))) bel karın kasık kanama hepsi karman forman
oldu:))) ağrıyor ama hoşuma gidiyor eee demek birseyler oluyor
diyorum. Yoksa mazosist değilim:))) beta baktiracagim birazdan.

merhaba, sizde de dış gebelik vardı galiba, ben dün beta baktırdım yükselmişti cuma iğne yaptılardı.gerçi dr demişti önce bi yükseliş olabilir diye ama ben çok tedirginim yarın yine baktıracam düşmemişse 2. doz yapılacak ne kanama var ne bişey kanama olsa atılır heralde beta da düşer diye düşünüyorum. 2. dozda gözümü korkutuyor diğer organlarıma zarar verecek diye

kızlar betam 844 olmuş.
bugün yeni doktoruma gittim çok memnun kaldım. çok ilgilendi benimde.
ultrasonla baktı dış gebelik gibi görünmüyo dedi. cuma tekrar gel dedi.
kesin bişey yok yani hala.. bakalım artık kısmet

melek ınsaellah guzel bır hamılelıktır ınsaellah...

demet!! 'sızde de dıs gebelık vardı galıba' mı???
3.dıs gebelıgım bu!

kızlar bırsey demıyorum tak dıyecegım sey;
eger bunca agrıya acıya ragmen, bız yıne hamıle kalıyorsak/kalmak ıstıyorsak
bence jınekolojıye degıl norosırurjıye gorunmemız lazım.
bırsey daha anladım kı, dıs gebelık ne kadar tekrarlarsa agrı
o kadar olume yaklastırıyor.
az once bır agrı yasadım kıpırdayamadım ya.
agrı esıgım yuksekse, Allahaskına ıcerde neler oluyor.
beta sonucunu bır alayım ıcım rahatlasın.

melek bugune kadar kı betalarını tarıhlerle yazabılır mısın
merak ettım?

tamam canım yanlız hepsini aynı yerde yaptırmadığım için sadece aynı yerde yaptırdıklarımı kendi içinde değerlendirmem gerekiyomuş, bugünkü doktorum ve sorduğum bikaç doktor da böyle dedi.
tıp merkezi : 51- 77
gazi: 2 gün sonra 72
başka bi tıp merk. 2 gün arayla: 162 - 411 - 650
gazi: (650den 1 gün sonra) 569 - 844

emine ben sol laproskopi ile alındı 6 ay sonra yaşadığım sağ taraf dış gebelikte ben iki doktor arasında kaldım birisi ilk muyenede dış bu dedi benim ameliyatımı yapan doktor bekleyelim değerin düşük zaten görünmez ve seni sıkıntıya sokacak bir değer değil dedi ama ben çok korktuğum için başka bir doktora gittim oda direkt dış gebelik kesesi yok dedi benim değerler şöle idi

çarşamba 850
cuma 1585
cuamrtesi 1040 ama hepsi farklı yerde yapılmıştı o yüzden aslında benim paniğim olamasa idi belki diyorum işte

benim doktorum aslında ben regli geçikmesi olduğıu gün gittim baktı ve bana şuan burda bir yumurtanız var o çatlamamış ondan regli olmadınız haftaya kadar bekleyin olmazsanız ve gebede değilseniz söktürücü veririm dedi.ama biliyosun bzi bu konuda rahat duramıyoruz ben çarşamba idrar testi yaptım pozitif çıkınca doktora gittim ameliyatat 2 saatten çıakr diyince başka yere gittim orda radyoloji uzmanı doktor sağ tüpte 1 cm bir oluşum var ama dış oalbilir takip yazdı işte ben o anda yıkıldım.
neyse kendi dokotrumu aardım hemen gel dedi 1 gün sonra gittim ama oda bi şey var rahimde olabilir dedi.ama değerler seni yıpratacak gibi değil biraz müsade et kendine bekle pazartesi bakalım dedi ama ben duramadım işte

neyse uzattım ama tekrar doktoruma gittiğimde bana çok kzıd ve ben bekle dedim sen belkide normal gebeliği sonlandıordın dedi ben ameliyatta baktım tüp sağlıklı idi dedi

hsg çekildi tüpte sağlıklı tekrar denelemeler başla dedi bişey yok dedi

ama dış gebelik diyen ve iğne yapan doktorumda tüp bebek dene senin başka şansın yok demişti. arada kaldım ve bu dokotra inanmak istiyorum.
sen

ne diyosun emine sen daha iyi anlarsın??

emnine yok ama ben cevap vereyim canım gün aşırı betaa bakılacak ve değerler ikiye katlayacak şekilde oluyor sağlıklı gebelik .

doktorun daha iyi bilirde son değerin istenilen gbi artmamış sanırım.ama saat olarakta aynı saatlerde baktırmaya çalış

çok geçmiş olsun.

oncelıkle demet sagol.
melek ben de aynen mervenın soyldıgını soyleyecektım
beta 48 saatte bır 2ye katlamalı. bazı arastırmalarda edınılen sonuca gore de
1.5 gunde bır 2ye katlamalı. onun dısında olusan gebelıkler olumsuz gebelıgı gosterır.
sadece dıs gebelıkten bahsedılmıyor bu durumda.
herseyı bır kenara bırakırsak. su da var kı 'Rabbım ''ol'' dedıkten sonra hersey olur'
hakkında hayırlısı..
ya ben anlamıyorum. dıs gebelık ya da ne bıleyım baska bırsebepten dolayı gebelık sonlandırıldıgında.
bır baska doktor nıye 'belkı saglam bır gebelıgı sonlandırdın' der.
buna ınsan nasıl dayanır.
merve sen de oldukca ıyı bılıyorsun kı; saglıksız gebelıgı oldukca net ayırt edebılıyoruz.
senın betalarında olumsuz oldugunu zaten gostermıs.
bır de benım merak ettıgım suan ne yapıyorsun?
yanı normal yolla denıyorsun suan?!!

ps: bu arada kusura bakmayın kızlar gec cvb yazabıldım.
agrılarım cok sıddetlı. ılkkez dıs gebelıgı bu denlı kotu gecırıyorum.
cok da merak edıyorum, ıcerde neler oluyor.
esım beta sonucumu almaya gıttı.
muhtemelen dusmustur, o kadar kanama- sancı bır ıse yarıyordur herhalde.

çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar sana
valla dediğim gibi doktorum normal yolla deneyebilirsin dedi hsg bnde gördüm tüpten geçişi gayet netti yani sanada izleti,uyo zaten doktor belki bişey vardı qaçıldı o kadarını ben anlamam ama ordaki doktorun ve uzmanın dediği sağlıklı idi.

klomen verdi geçen ay denedim 2 yumurta oluştu ama olmadı klomenin bende yan etkisi oldu aşırı kuruluk yaptı.bide regli düzenim şaştı 15 gün arayla regli oldum şuan herhangi bişey yapmıyorum.yapmayıda düşünmüyorum allah en zaman kismet ederse o zaman olsun çünki ben takip yapılınca strese giriyorum ve benim gerginliğim eşiemde yansıyoo

gerek yok bu konuda aten ben yeterince panik ve stresliyim en azından birimiz sakın olalım yani hiç birşey yapmıyorum yapmayıda düşünmüyorum kendiliğinden gebelikoluşursa tabiki düzenli takip edeceğim seninde dediğin gibia rtık daha bilinçliyiz ne yapacağımzıı biliyoruz.baktım buda dış gebelik panik olmadan kendimi yemeden ben ne yaptımda bu oldu demeden iğnemi olacağım 3 ay sonra tüp bebek merkezine gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…