iğneden sonra benim kanamam olmadı lekenme oldu azar azar sadece.Ben bide çok ağrılı adet oluyorum normalde bu iğneden sonra daha kötü oldumda acaba diyorum ağrılı adet olmanın dış gebelikle alakası varmı
valla canım bugün çarşıda dolaşıyordum belimin sol tarafı ve sol kasığımda ağrılar hissettim dün başlamıştı zaten ama pek ümitlenmekte istemiyorum hamileliğe yormamaya çalışıyorum :) ... aklıma ilk gelen ya bu da dış gebelikse diyorum .... fakat farkettiğim bişey var ağrılar eğilip kalktıkca hareket ettikçe artıyor ...oturunca falan geçiyor :) bilemiyorum ..kendimi kandırmak istemiyorum sonradan çok kötü oluyor çünkü.. sen nasılsın canım sanırım sen artık beklemedesin pek bişi yapmıycaksın bu konuda ..
inşallah hamilesin canım emeklerin boşa çıkmaz.dış gebeliğide düşünmemeye çalış öle değildir.
ama yorma gereçekten sonradan pişman olursun hem keyfini çıkar yat dinlen sakin geçir günlerini.senin tüp alınmıştı değil mi hsg çekilmişti değil mi canım
evet ben bi süreliğine rölentideyim yani korunmuyacağım ama olsun diyede haptı kürdü yapmıyacağım yumurta takibi yapayım akıntılardan dedim akıntı geliyodu fark ettim ben takibe alınca onlarda kesildi yani psikoljim vucudumu çok etiliyoo
olursa gebelik dış gibi düşünmücem tabi takip yaparım ama kismet inanki ben kendimi ne kadar yorarsam yorayım nefesi veren allah kimin geleceğini nasıl geleceğini ne zaman geleceğini biliyo ben ne yaparsam yapayım vaktini bekleyecek
günaydın kızlar.
dış gebelik enteresan bişey.benim gözle görülür hiçbir sebebim yoktu.doktor bana enfeksiyon geçirmişsin ondan tüplerin işlevini yitirmiş dedi.ama öyle tüplere kadar etkili bir enfeksiyonu ne zaman geçirmişim ben hiç hissetmedim doğrusu.hiç belirti vermezmi ne akıntıda ne başka konularda şiddetli bir enfeksiyon belirtisi yaşamamıştm.ama demekki olabiliyomuş.tabi herşey bahane yaşanacaksa hiç sorun olmasada yaşanıyor.
melek dun gıttıgın doktor 'dıs gebelık gıbı gorunmuyor'
dedı ya, pekı olumlu bır gebelık olabbılır dedı mı?
cunku betalar duzgun seyretmıyor, o zaman olumlu gebelık olma olasılıgı
yok benım bıldıgım-yasadıklarımızdan da.
'cuma gunu gel' dedı ya bırseyler bellı olur, gebelık gorunur dıye soyledı sanırım?!
sne sordun mu dıs degıl de ne olabılır dıye?
merhaba kızlar ...
emineciim doktorum şöyle birşeyden bahsetmişti tüpün yumurtalığa yakın olan kısmı geniş diğer ucu ise daha darmış.. dolayısıyla kiminde değer fazla artıyor ama bişi olmuyor kiminde ise düşük değerlerde bile kanama oluyor .. benim 3000 le tüp patlamıştı ve kanama başlamıştı.. yani bu anlamda değişiyor .. ağrıların umarım artmamıştır canım..
yasemincim yani fatmacım :) inşallah canım güzel haberi alırım zamanı gelince .. sen nasılsın tatlım nasıl hissediyorsun..
melek10 hadi bakalım umarım dış gebelik değildir canım anladığım kadarıyla bir umut var hala ...
mervemcu canım inş tüp bebeğe gerek kalmadan sağlıklı bir gebelikle sağlıklı bir bebeğe kavuşursun ...
tuğba ve semrada iyi vakit geçiriyorlardır umarım ... ve tabi ayşe evime gidiyorum dedin yoksun hala canım umarım ters bişi yoktur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?