Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cnm çok çok geçmiş olsun rabbim tez amanda şifa versin inşallah..

ayyyy mini mini :))) cnm çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna....

ada bu ay hamilekalacak
serap bu ay hamile kalacak
karam bu ay hamile kalacak
cimcimesultan bu ay hamile kalacak
selamet bu ay hamile kalacak
bahar bu ay hamile kalacak.... inşalllahhhhhh...
kimseyi unutmadım herhalde unuttuğum varsa hatırlatın

benimhalaumudumvar nerelerdesin seni merak ediyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirsin arkadaşım...

ada bu ay hamilekalacak
serap bu ay hamile kalacak
karam bu ay hamile kalacak
cimcimesultan bu ay hamile kalacak
selamet bu ay hamile kalacak
bahar bu ay hamile kalacak.... inşalllahhhhhh...

bende kopyala yapıştır taptımkızlar siz sayın sayıları karıştırır olduk bak serap ne güzel sayıyor:)

ayyy canlarım benim yaa benim içinde saymaya başlamışlar ...allah razı olsun hepinizden.ama ben 2-3 ay korunmak zorundayım.depresyon tedavisi gördüğüm için...bugün kontrolüm vardı.doktorum xanax bırakabilirsin,ihtiyaç duyduğunda,kendini kötü hissettiğiğn zaman alabilirsin dedi.paxera 20 mg a çıkardı dozunu, ramazana kadar devam edelim bu dozda dedi.kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.doktorumda seni daha iyi gördüm dedi.yemek yeme sıkıntısı dışında korkularım bitti çok şükür.....benim hala umudum var hamile olmasına çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh...ne güzel topik hamiş doldu ...SERAP bu ay kesin hamile kalacak 15...ADA,SELAMET(FİLİZ),KARAM İNŞLLH HEPİNİZ BU AY HAMİLE KALACAKSINIZ CANLARIM...

Ya kızlar benim bulundugum ilçe bir garip hastahane var doktor yok.doktor izinliymiş pazartesi işbası yapacakmış o da rapor almazsa yani.hoş doktor gelsede kanda gebelik testi yapan alet alınmış hastaneden.bende haftaya pazartesiye çanakkaleden bildigim bir doktor var ona randevu buldum aldım telefonla.idrarda bugün baktım çizgi daha belirgin kızlar.

xanax bağımlılık yarattığı için 1-2 ay içinde bıraktıırıyorlar.zaten iyi hissediyorsan kendini etkisini çok hissetmezsin ama doz düşüre düşüre bıraktırıyordur umarım.iyi olmana sevindim inşallah bikaç aya kadar hiçbişeyin kalmayacak.sonrada bebek sırası sana gelecek

aaaa ama böyle kopyala yapıştır olmaz..:)) Tek tek yazın lütfen tembellik yok kızlar.. Ayrıca kim saydıysa son sayıyı yazsın böyle karışıyor.. Bakk 40 ı buldurun haa bu ay :)

Canım iyi olmana sevindim. İnşallah tamamen atlatır ve rahatlarsın birkaç aya. Sen iyi ol, sağlıklı ol, Ruh hali biliyorsun herşeyi etkiliyor. Ben geçen ay korktum ve bırakamadım mesela korunmayı. Hiç hazır hissetmedim birde sağda olunca iyice korktum inşallah bu aya bir şey çıkmaz ve rahat bir şekilde bırakırım bende. Canım dualarınız ve dilekleriniz için Allahım razı olsunnnnnnnnn..

Eveet kızlarr Bahar saymış ve 15..............:) devam edin ama sayı koyun lütfen..:))

Serap bu ay hamile kalacak 16.serap ada selamet cimcimesultan bahar bu ay hamile kalacak.

Ve tabiki KARAMMMM (esen) hamile kalacak.16 mayısa az kaldı.

serapbu ay hamile kalacak 17 ada cimcimesultan selamet bahar karam zaten hamile kaldi bile :))1haftaya ogrencez sadece.

benimhalaumudurum var eger test koyuysa 1000 e yaklasti demek ben 900 falandi elimde testler bitsin diye gene yapmistim kopkoyuydu.

Ucon canim mrb..sana bir şey soracağım.benim kaburgalarım oldugu yerler göğüslerimin bittiği kısımda icimde sanki titreşim oluyor organlarım titriyor gıbi oluyor boyle bir şey yasadın mı canim?
Serap canim bu ay insallah hamilesin 18 etti:)) karam ,ada,cimcimesultan,bahar,selamet insallah bu ay hamile kalacak..:))

Son düzenleme:

yok canım öyle bişey yaşamadım.bebek hareketleri açısından mı soruyorsun?eğer öyleyse bebek hareketleri çok aşağılarda kasıklarında başlar pıt pıt vurur böyle.ilk başta seyrime sanırsın sonra gitgide şiddetlenir.bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor hareketleri daha sonra yukarıda hissetmeye başlıyorsun.hatta artık kızım kaburgalarıma doğru vuruyor:)

bu arada lierac kullanmaya başladın mı?

Yok canim bebek hareketleri olarak düşünmedim de acaba neden oluyor diye merak ettim.her gun olmasa da aşağı kısımda boyle ufak seyirme yasıyorum ama zaman gecsin iyice hissedeyim istiyorum lierac daha almadım bugun alıp başlıcam insallah :) gogus cevresine de sürsem bir şey olmaz insallah.

valla hamilelik hastalık gibi bişey.ben şu son 1 aydır iyice hasta gibi hissediyorum kendimi.ağrrımıyan yerim yok.sabahlaarı kalktığımda kemiklerim sızlıyor.sana tavsiyem yapacağın işleri son aylara bırakma.yaşlı nineler gibi oluyorsun yoksa:)o hissettiğin seyrimedir.bebek büyüdükçe kendine yer açmak için organları yukarı itiyor belki ondan garip hissetmişsindir.
lierac jeli ben göğüs uçları hariç etrafına sürdüm sık sık.şimdide yavaş yavaş göğüs ucu için yara olmasın diye krem alıp onun kullanmaayı düşünüyorum.lansiondu adı sanırım.

aaaa ama böyle kopyala yapıştır olmaz..:)) Tek tek yazın lütfen tembellik yok kızlar.. Ayrıca kim saydıysa son sayıyı yazsın böyle karışıyor.. Bakk 40 ı buldurun haa bu ay :)

aaaaaaaaa vallahi tek tek yazdım kopyala yapıştır yapmadım bizim üşenmeyeceğimiz tek şey bu cnm benim bu arada sen sayını tutki biz eksik söyleyebiliriz sayı eksilmesin bak yine tek tek yazıyorum kopyala yapıştır değil
serap bu ay kesin hamile
cimcimesultan bu ay kesin hamile
karam bu ay kesin hamile
ada bu ay kesin hamile
bahar bu ay kesin hamile
selamet bu ay kesin hamile..... :))))

kızlar bana dua edin yrn akşam doktora gidicem allahın izniyle inşallah keseyi görürüz sonrada inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder rabbim inşallah.... dualarınıza çok ihtiyacım var...

kızlar bana dua edin yrn akşam doktora gidicem allahın izniyle inşallah keseyi görürüz sonrada inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder rabbim inşallah.... dualarınıza çok ihtiyacım var...

Dualarım seninle Rabbimin izniyle sağlıklı bi şekilde görürsün inşallah keseyi,sonra da pıt pıtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…