Merhaba
Herşey 17 Mart 2013 son adet tarihimle başladı bu hamileliğimi planlamıştım ama kul sadece kurarmış bunu anladım. oğlumu doğurduktan sonra 7 yıl spiral kullandım ve şimdi bebek sahibi olmak istedim ne yazık ki dış gebelik 2.iğnemi geçen cuma oldum. İğne etkilerini söylemek bile istemiyorum hatırlatıkça midem bulanıyor şu an 2.iğneden sonra adet kanaması gibi parçalı kanamalarım ve ağrım oluyor cuma günü değerlerime bakmaya gideceğim değerlerim aşağıda. doktor 4 ay korun dedi ve şu an sebebini söylemiyor önce bunu sıfırlayalım diyor tecrübeliler sizce ne kadar zamanda sonuçlanır ve nasıl bir tedavi yapacaklar yoksa napıyoruz gelecek içni çok umutsuzum ve çok korkuyorum yine yaşarım diye endişeliyim.
26 NİSAN 579 İĞNE VURULDU
30 NİSAN 1779
03 MAYIS 1505 2.İĞNE VURULDU
canlarım ben geldim hersey normalmış teyzeleri buyumus ama gram vermedi 21 mm yazıyor kağıtta.
tatile gidebilirsin dedi sacını 4.aydan snra boyatabılırsın dedi.
gunes kremini sordum 30 faktor olarak ne istersen kullanabılırsın dedi sebamed en uygunu dedi.
benden bu kadar bebişlerim.
benim ikili testte 7 cm civarı çıkmıştı sanırım.allahım ne kadar büyümüş demiştim.elime cetveli alıp baktım bile.şimdi sıpam 45 cm oldu elleri kasıklarımda ayakları kaburgalarımı eziyor:)
ayyy canlarım benim yaa benim içinde saymaya başlamışlar ...allah razı olsun hepinizden.ama ben 2-3 ay korunmak zorundayım.depresyon tedavisi gördüğüm için...bugün kontrolüm vardı.doktorum xanax bırakabilirsin,ihtiyaç duyduğunda,kendini kötü hissettiğiğn zaman alabilirsin dedi.paxera 20 mg a çıkardı dozunu, ramazana kadar devam edelim bu dozda dedi.kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.doktorumda seni daha iyi gördüm dedi.yemek yeme sıkıntısı dışında korkularım bitti çok şükür.....benim hala umudum var hamile olmasına çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh...ne güzel topik hamiş doldu ...SERAP bu ay kesin hamile kalacak 15...ADA,SELAMET(FİLİZ),KARAM İNŞLLH HEPİNİZ BU AY HAMİLE KALACAKSINIZ CANLARIM...
sen de onun poposunu ezersin doğunca :)
cnm çok çok geçmiş olsun rabbim tez amanda şifa versin inşallah..
ayyyy mini mini :))) cnm çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna....
ada bu ay hamilekalacak
serap bu ay hamile kalacak
karam bu ay hamile kalacak
cimcimesultan bu ay hamile kalacak
selamet bu ay hamile kalacak
bahar bu ay hamile kalacak.... inşalllahhhhhh...
kimseyi unutmadım herhalde unuttuğum varsa hatırlatın
benimhalaumudumvar nerelerdesin seni merak ediyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirsin arkadaşım...
ayyy canlarım benim yaa benim içinde saymaya başlamışlar ...allah razı olsun hepinizden.ama ben 2-3 ay korunmak zorundayım.depresyon tedavisi gördüğüm için...bugün kontrolüm vardı.doktorum xanax bırakabilirsin,ihtiyaç duyduğunda,kendini kötü hissettiğiğn zaman alabilirsin dedi.paxera 20 mg a çıkardı dozunu, ramazana kadar devam edelim bu dozda dedi.kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.doktorumda seni daha iyi gördüm dedi.yemek yeme sıkıntısı dışında korkularım bitti çok şükür.....benim hala umudum var hamile olmasına çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh...ne güzel topik hamiş doldu ...SERAP bu ay kesin hamile kalacak 15...ADA,SELAMET(FİLİZ),KARAM İNŞLLH HEPİNİZ BU AY HAMİLE KALACAKSINIZ CANLARIM...
Ucon canim mrb..sana bir şey soracağım.benim kaburgalarım oldugu yerler göğüslerimin bittiği kısımda icimde sanki titreşim oluyor organlarım titriyor gıbi oluyor boyle bir şey yasadın mı canim?
Serap canim bu ay insallah hamilesin 18 etti:)) karam ,ada,cimcimesultan,bahar,selamet insallah bu ay hamile kalacak..:))
yok canım öyle bişey yaşamadım.bebek hareketleri açısından mı soruyorsun?eğer öyleyse bebek hareketleri çok aşağılarda kasıklarında başlar pıt pıt vurur böyle.ilk başta seyrime sanırsın sonra gitgide şiddetlenir.bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor hareketleri daha sonra yukarıda hissetmeye başlıyorsun.hatta artık kızım kaburgalarıma doğru vuruyor:)
bu arada lierac kullanmaya başladın mı?
Yok canim bebek hareketleri olarak düşünmedim de acaba neden oluyor diye merak ettim.her gun olmasa da aşağı kısımda boyle ufak seyirme yasıyorum ama zaman gecsin iyice hissedeyim istiyorumlierac daha almadım bugun alıp başlıcam insallah :) gogus cevresine de sürsem bir şey olmaz insallah.
aaaa ama böyle kopyala yapıştır olmaz..:)) Tek tek yazın lütfen tembellik yok kızlar.. Ayrıca kim saydıysa son sayıyı yazsın böyle karışıyor.. Bakk 40 ı buldurun haa bu ay :)
kızlar bana dua edin yrn akşam doktora gidicem allahın izniyle inşallah keseyi görürüz sonrada inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder rabbim inşallah.... dualarınıza çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?