Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Merhaba

başka bir doktorla konuştum kendisi doktorun çok iyimer yaklaştığını bir hafta daha kanamam devam ederse yeniden değerime baktırmak gerektiğini ve en önemli konu rahim filmi hakkında mutlaka çektirmem gerektiğini söyledi. doktorumun iyimser yaklaştığını bir kere daha hamile kalıp kalamadığımı gözlemlediğini düşündü çok kafam karıştı çektirmeyip de bu eziyetimi çekeceğim yoksa varmıdır bir bildiği sizce ne olur yardım edin

merhaba
değerlerini hatırlayabiliyor musun? ben de 579 ken iğne vurdu 1769 oldu 1505 de 2.iğneyi vurdu ve 6 gün sonra 84 e indi filme gerek yok dedi bir oğlum var tüplerin tıkalı olsaydı gebelik olmazdı dedi çok kafam karışık bir daha o korkuları yaşamak istemiyorum başka bir doktoro danıştım doktorun bir kere daha hamile kalıp kalamadığını gözlemlemek istemiştir diyor Allahım nolur cevap verin

canım seni burda sık sık görmek güzel. Nasıl gidiyor evdeki hayat. Rahatlayabildin mi biraz ağrılardan.
sağol canımevdeyim dışarı çıkmaya gücüm yok.biraz ev işi biraz forum takılıyorum öyle.ağrılar çalışmayınca daha iyi ama geceleri yine isyanlardayım:)sen nasılsn?bu arada bu ay hamile kalacaksın.16 mı oldu?
Dün ani bi kararla bizde korunmayı bıraktık,korkuyorumm hakkımızda hayırlısı

hayırlı olsun.allah aratmadan bebeğine kavuştursun inşallah.

Canım, Rabbim inşallah tüm sıkıntılarını geride bıraktırır ve pıt pıtları da duyarsın. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah. Allahım yar ve yardımcın olsun.. Bebişini sana sıkıntısız getirsin hayatım..

İllaki çektirmek gerekiyor demiyor doktorlar zaten. Benim kafam rahatlasın diye çektirdim ama doktorlarım ana önerdiler bunu. Çünkü tüpteki materyal duruyordu bakalım istediler. Ama ilk gittiğim doktorda bunu demişti çektir mutlaka diye. Bende öyle yaptım ve anesteziyle çektirdim. İyikide yapmışım diyorum çünkü sanırım orda duran materyali atmama neden oldu çektirmem. Ama herkes yaptıracak diye bir kaide yok canım. Bu topicteki çoğu kişi yaptırmadı bunu. Birkaç kişiyiz biz rahim filmi çektiren. Sen birkaç ay dinlen önce ve sonrasında karar ver. Şimdi bunları düşünme. İlk işin değerin sıfırlansın ve tekrar adet ol. Önceliğin bunlar şimdi. Kafanı rahat tutmaya çalış.

Canım iyi evde en azından uzanır dinlenirsin rahat olmayınca, sen şimdi dinlenmeye çalış bol bol, sonra senin yaramaz ortalara çıkar hiç uyutmaz seni.:) 20 olmuş canım seninle. Kızlar sayarak devam ederlerse takibi kolay oluyor. :))

20 den devam kızlarrrrrr:)

çok teşekkür ederim, kafamı toparlamam gerekiyor Allahım inşallah böyle bir durumu bir daha yaşamayız

canım yazdıklarını okuyunca biraz canım sıkıldı.inşallah doktorum söylediği gibi değildir.inşallah hamilesindir,inşallah bebeğin seninledir.inşallah beta hcg değerin çok iyi çıkar.rabbim her şerde bir hayır giler.inşallah buda öyle olur.haber alır almaz bizede yaz canım.merak ediyoruz seni.

defne kardeşim kalbim pır pır oldu.inşallah keseyi görmek nasip olur bugün.rabbim çok bekletmez bu heyecanı yaşamanı.inşallah kalp atımınıda duyacaksın,sağlıkla doğup kucağına almayıda göreceksin inşallah.rabbime ament ol senle bebişin.

rabbim bu mübarek üç ayların başında, sen dualarımızı kabul eyle,

inşallah karam bu ay hamile olur,
inşallah serap bu ay hamile olur,
inşallah ada kardeşim hamile olur,
inşallah bahar kardeşim hamile olur,
inşallah cimcimesultan kardeşim bu ay hamile olur.
inşallah bende bu ay hamile olurum.

rabbim inşallah bebek isteyen tüm kardeşlerime hayırlı evlatlar verir,hamile olan kardeşlerimede sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah.

canım ay vallaha çok sevindim 2 kız super kardeş olarakta çok iyi oluyor.
canım çin ve rus takviminde ne çıkmıştı.

canım bak benım doktorum değerin 70 bile olsa risk vardır demişti.
ben senin yerinde olsam tam 1 hafta snra tekrar test yaptırırdım.5ın altında olması gerek değerinin.
rahım filmine gelince ben tam 1 sene kendi isteğimle korundum ama rahım filmi kesin çektiricem dedim ama bir turlu denk gelmedi eşimin is durumlarından eşim hiç istemedi boşuna onunda stresine girme dedi ama ben içim rahat etsin diye kesin istiyordum kararım kesindi ama bak karam rahım filmi cekildikten snrakı ay dış gebelik yaşadı hemde temiz çıktıgı halde.ayrıca burda çoğumuz çektirmedik 2 ay deniyim dedim allaha emanet dualarla allaha sukur sağlıkla hamile kaldık hepimiz ve ben eminimki burdaki butun arkdaşlarım bıdaha bunu yaşamıcak.rahım filmi tamamen sana kalmış.

Dün ani bi kararla bizde korunmayı bıraktık,korkuyorumm hakkımızda hayırlısı

ayyy super bir karar vermişssin tebriklerr.o zaman sendende bu ay guzel haberler mi alıcaz ne :)))) 2

ayy canım benım geceleri annnesini mi rahatsız ediyor prensses .napıyor annesi geceleri
uconn sen doğuma gittiğinde kaç gun yazamıcan biz burda 9doğururuz ya napcaz :)))
buarada ben daha hiç temizlik yapmadım kardeşim annemler yapıyor ben toz alma falan ama içim hiç rahat değil benım gibi insan için siz yaptınız mı temizlik.yada ne zaman artık ben yapabılırım acaba

serap hamileeeee kalacakkkkkkkkk 22

inşallahhhhh selamet bu ay hamile :==)))))))
inşallahhhh karam bu ay hamile
inşallahhhh serap bu ay hamile
inşallahhhh ada kardeşim bu ay hamile
inşallahhh bahar kardeşim bu ay hamile
inşallahhhhh cimcimesultan bu ay hamile .

ayyy super bir karar vermişssin tebriklerr.o zaman sendende bu ay guzel haberler mi alıcaz ne :)))) 2

hayırlısıyla inşallah güzel haberler vermek nasip olur bana da hemen hamiş kalamıyorum bakalım ne zaman gelcek bebiş
sağlıkla gelsinde beklerim
Bende bu ay hamileyimm 3 :)

inşallah selamet,karam,serap,ada,bahar,cimcimesultanda bu ay hamile

kızlar çok şükür keseyi gördük 4+2 günlükmüş miniğim rabbim inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder ayın 24 ünde kalp atımı için çağırdı doktor yrn detayları yazarım hepinize dualarınız için allah razı olsun diyorum rabbim tez zamanda isteyen bütün arkadaşalrıma bu mutluluğu nasip etsin inşallah şu an acil çıkmam lazım hepinizi çok öpüyorum...

Canım hayırlı olsun kızın. Okurken sevincini aynen paylaştım inan ki. Bende çooooook merak ediyorum benimkinin şu an ne halde olduğunu. Ama biraz daha sabrediyim diyorum doktora gitmek için. Daha iki hafta olmadı yani :)) Bakalım bizimkinin cinsiyeti ne kesin öğrenirim inşallah. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum :)))

hadi gözünaydınnnnn.darısı kalp atışlarını duymaya inşallah...

canım nehir:2,5 kg yakın
suyu:2 kg
benim rahim:1 kg a yakın
etti 5 kg(bahçeli gibi hesap yaparım)
sırtım belim kuyruk sokumum fena.karnımın içi acıyor hamlamış gibi yırtık var gibi.yatağın sağından soluna törenle dönüyorum.allahım 40 haftayı beklemesin 37 den sonra gelsin kızım diyorum:)saat başı tuvalete kalkmayı saymıyorum.ellerim ayaklarım şişti.kemiklerim ağrıyor.daha sayayım mı:)6. aya kadar herşey güllük gülüstanlık sonrası fena:)

Çok çok iyi bir düşüş canım. Kısa zaman içinde sıfırlanacaktır. Eğer kan vermeye üşenmezsen bizim kızların dediği gibi bir hafta sonra gene baktırabilirsin sıfırlanmış mı diye. Bende 70 lerde bırakmıştım diye hatırlıyorum baktırmayı. Doktor zaman konusunda güzel konuşmuş bence. Gayet açık. 2-3 ayda ki maksat tüpteki hasarın yani yaranın iyileşmesi ve senin psikolojinle alakalı. Verilen ilaç bir hafta içinde vücuttan tamamen atılıyor.Ama prospektüs falan okursan orada 3 ay gebelik yasak diye yazar. Bu kemoterapi hastaları için geçerli. Onlar daha yüksek dozlarda ve sürekli aldıkları için ilacın vücuttan atılımı uzun sürüyor. Bizler bu ilacı bir yada iki defa alıyoruz o yüzden atılımı uzun bir süreç almaz. İlaçla ilgili kafanda bir soru işareti olmasın. Önemli olan bundan sonra kendini hazır hissetmen.
Benimde sol tüpüm sağdakinden uzun dış gebeliğimin olduğu taraf. İşte herkesin anatomisi farklı farklı. Çok fazla neden arayıp kafanı yormayacaksın. Rahim filmi için istersen bekleyebilirsin. Ama benim içim kurtlu olduğu için 2. ayın sonunda çektirmiştim ve temiz çıkmıştı çok şükür. Ama uconn gibi yapıp önce birkaç ay deneyebilirsin de olmazsa çektirebilirsin. Tamamen sana kalmış...
Sende dış gebeliği en az hasarla ve en iyi şekilde atlatanlardan biri oldun canım. Bundan sonra 2-3 aylık bir toparlanma dönemi sonra da istediğin zaman çalışmalara başlayabilirsin. Rabbim bir daha asla yaşatmasın inşallah canım, bununla geçmiş olsun tekrar....

Hadi bakalım tekrar hayırlı olsun diyelim canım benim. Darısı kalp atışlarına olsun, güzel haberlerinin devamı gelsin inşallah defnecim :)))))

canım hayırlı olsun biz biliyorduk zaten görüceğini.hadi bakalım allah sağlıkla devamini getirsin.
şimdi 2 hafta geçmez sana .ama kalp atılarını gördükten snraki randevuda geçmek bilmiyor :)))

canım benım ne kdr sıkıntın varmış senin böylee hiçte belli etmez arkdaşlarına eşine mi yapıyorsun nazı :))
canım az kaldı sabret senin zamanına gelince aynı sıkıntıları bizlerde yaşıcaz.
yanı 6 aya kadar dolya dolay yaşa diyorsun.
ben şuan bile saat başı wc ye kalkıyorum.sağdan sola dönerken korkarak dönüyorum çünkü kasıgıma kramp girdi birkaç kez gene girecek bişey olacak diye korkuyorum hatta dönmek bile istemiyorum düz yatmak daha iyi oluyor ama birkaç aya duz yatamıcam.

Canım valla aklım sende kaldı. Naptın gittin mi tekrar doktora, beta baktırabildin mi? Senden haber bekliyoruz canım...

ewet ya nerde bu kız beta ne oldu.1 gun snra mı cıkıyor acaba yazardı herhalde.bugun dua ettim hepimiz için teker teker.ınşallah kötü bir durum yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…