Dün ani bi kararla bizde korunmayı bıraktık,korkuyorumm hakkımızda hayırlısı
ne güzel değerin çabucak düşmüş böylece. Ama bence biraz daha takip etmen gerekebilir. Çünkü en az 5-9 lara kadar takip ediyor doktorlar düşüşü. Rahim filmini bana çektirelim içimiz rahat etsin demişlerdi çünkü bende o tüpteki materyal uzun süre durdu orda ve ultrasonlarda bile göründü. Rahim filmindede geçişi engellediği görüldü ama film sonrası çok kanamam oldu ve sonrasında tüpteki kaybolmuştu. Basınçla birlikte açılabiliyormuş bazen küçük bile olsa o tıkanan yer benim öyle olmuş olabilir. Dinlenme kısmını psikolojiden çok rahmin kendini toparlaması için diyor doktorlar. Çünkü hamilelikle birlikte sadece kese oluşmuyor, rahim içi de kalınlaşıyor. Onun tekrar kendini toparlaması ve tüpün de iyileşmesi için öneriyorlar. İnşallah sorunsuz bir şekilde bir dahakine hamile kalırsın. Hayırlı cumalar inşallah sanada.
öncelikle geçmiş olsun.
ben de önceki yıl mart ayında dış gebelik geçirmiştim.
benim doktorum gerekli görmemeişti.
ama ben kafamdaki şüpheyi atabilmek için film çektirene kadar belki 4 doktora daha gittim.
aşağı yukarı her doktor gerek yok demişti.
en sonunda rahim filmimi çektirebildiğimde ve temiz olduğunu gördüğümde inan çok rahatlamıştım.
benim dış gebelik b-hcg değerlerim düşüktü ve tek doz iğne olmuştum.
doktorum, bu değerlerle gelişen dış gebelikte tüpte tıkanıklık kalmaz demişti ama işte benim içim rahat etmemişti.
rahim filmi çektirmek bana tekrar dış gebelik yaşama riskinden daha hafif gibi gelmişti.
yani dış gebelik benim için daha korkutucuydu.
herkesin bakış açısı değişiyor elbette ama canın çok acımıyor, ben yürüyerek çıktım gittim filmden sonra eve :)
sağol canımcanım seni burda sık sık görmek güzel. Nasıl gidiyor evdeki hayat. Rahatlayabildin mi biraz ağrılardan.
cerol, karam
kızlar hepinize teşekkür ediyorum saatler geçmek bilmiyor sanki yüreğim pırpır ediyor inşallah akşam hayırlı haberlerle dönerim dualarınızı yine bekliyorum hepinizdende allah razı olsun diyorum...
Merhaba
başka bir doktorla konuştum kendisi doktorun çok iyimer yaklaştığını bir hafta daha kanamam devam ederse yeniden değerime baktırmak gerektiğini ve en önemli konu rahim filmi hakkında mutlaka çektirmem gerektiğini söyledi. doktorumun iyimser yaklaştığını bir kere daha hamile kalıp kalamadığımı gözlemlediğini düşündü çok kafam karıştı çektirmeyip de bu eziyetimi çekeceğim yoksa varmıdır bir bildiği sizce ne olur yardım edin
sağol canımevdeyim dışarı çıkmaya gücüm yok.biraz ev işi biraz forum takılıyorum öyle.ağrılar çalışmayınca daha iyi ama geceleri yine isyanlardayım:)sen nasılsn?bu arada bu ay hamile kalacaksın.16 mı oldu?
hayırlı olsun.allah aratmadan bebeğine kavuştursun inşallah.
Canım, Rabbim inşallah tüm sıkıntılarını geride bıraktırır ve pıt pıtları da duyarsın. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah. Allahım yar ve yardımcın olsun.. Bebişini sana sıkıntısız getirsin hayatım..
İllaki çektirmek gerekiyor demiyor doktorlar zaten. Benim kafam rahatlasın diye çektirdim ama doktorlarım ana önerdiler bunu. Çünkü tüpteki materyal duruyordu bakalım istediler. Ama ilk gittiğim doktorda bunu demişti çektir mutlaka diye. Bende öyle yaptım ve anesteziyle çektirdim. İyikide yapmışım diyorum çünkü sanırım orda duran materyali atmama neden oldu çektirmem. Ama herkes yaptıracak diye bir kaide yok canım. Bu topicteki çoğu kişi yaptırmadı bunu. Birkaç kişiyiz biz rahim filmi çektiren. Sen birkaç ay dinlen önce ve sonrasında karar ver. Şimdi bunları düşünme. İlk işin değerin sıfırlansın ve tekrar adet ol. Önceliğin bunlar şimdi. Kafanı rahat tutmaya çalış.
Canım iyi evde en azından uzanır dinlenirsin rahat olmayınca, sen şimdi dinlenmeye çalış bol bol, sonra senin yaramaz ortalara çıkar hiç uyutmaz seni.:) 20 olmuş canım seninle. Kızlar sayarak devam ederlerse takibi kolay oluyor. :))
20 den devam kızlarrrrrr:)
cumanız mübarek olsun güzel arkadaşlarım....
yazılarınızı okudum bazılarına cevap verecektim ama işaretleyememişim.bende doktordan geliyorum.bebeğimi görünce içim sevinçle doluyo her seferinde.cinsiyetinide öğrendim:)))
2.prensesim geliyor inş....gelişimi çok iyi dedi.haftasıyla uyumluymuş.Allahım o kadar güzeldiki..parmakları,ayakları bacakları hepsi gayet net gözüküyodu..kafası uzaylı gibi:))ayaklarını üst üste atmış,elleriyle yüzünü tutuyodu.ayy bu ultrason aletleri iyiki çıkmış.müthiş bişey..burda bekleyen tüm arkadaşlarım bu güzel duyguyu yaşar inş.hepiniz için dua ediyorum.sizin için en hayırlı vakitte bebeğiniz gelir inş...
Merhaba kızlar
03 Mayıs da 1505 olunca 2.iğne vurulan değerim 6.gün sonunda yani dün 84 e düşmüştü. Doktor bir daha gelmene gerek yok bu da sıfırlanır dedi. İnşallah öyle olur değil mi? 2 ay sonra gel kontrol yaparız istediğin zaman hamile kal fakat 2-3 ay dinlenmeni öneririm dedi. Bu laftan iğlenin bir zararı olmadığını maksat psikolojiyi düzeltmek mi? anlamadım :) bana yardım etseniz bir de rahim filmi istemedi. zaten bir doğumun var tüplerin açık ki gebe kaldın rahim filmini tüpler tıkalıysa yaparız dedi kesinlikle rahim filmi istemiyor benim sol yumurtalığım doğuştan biraz gerideymiş ne dersiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum film çektireyim mi? 4 ay korunayım Allahınm izniyle ekim başı hamile kalma çalışmalarına başlayayım diyorum nolur kızlar yorumlar.
Herkesi tek tek öpüp mübarek cumalar ve hayırlı 3 aylar diliyorum.
sağol canımevdeyim dışarı çıkmaya gücüm yok.biraz ev işi biraz forum takılıyorum öyle.ağrılar çalışmayınca daha iyi ama geceleri yine isyanlardayım:)sen nasılsn?bu arada bu ay hamile kalacaksın.16 mı oldu?
Canım, Rabbim inşallah tüm sıkıntılarını geride bıraktırır ve pıt pıtları da duyarsın. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah. Allahım yar ve yardımcın olsun.. Bebişini sana sıkıntısız getirsin hayatım..
İllaki çektirmek gerekiyor demiyor doktorlar zaten. Benim kafam rahatlasın diye çektirdim ama doktorlarım ana önerdiler bunu. Çünkü tüpteki materyal duruyordu bakalım istediler. Ama ilk gittiğim doktorda bunu demişti çektir mutlaka diye. Bende öyle yaptım ve anesteziyle çektirdim. İyikide yapmışım diyorum çünkü sanırım orda duran materyali atmama neden oldu çektirmem. Ama herkes yaptıracak diye bir kaide yok canım. Bu topicteki çoğu kişi yaptırmadı bunu. Birkaç kişiyiz biz rahim filmi çektiren. Sen birkaç ay dinlen önce ve sonrasında karar ver. Şimdi bunları düşünme. İlk işin değerin sıfırlansın ve tekrar adet ol. Önceliğin bunlar şimdi. Kafanı rahat tutmaya çalış.
Canım iyi evde en azından uzanır dinlenirsin rahat olmayınca, sen şimdi dinlenmeye çalış bol bol, sonra senin yaramaz ortalara çıkar hiç uyutmaz seni.:) 20 olmuş canım seninle. Kızlar sayarak devam ederlerse takibi kolay oluyor. :))
20 den devam kızlarrrrrr:)
rabbim bu mübarek üç ayların başında, sen dualarımızı kabul eyle,
inşallah karam bu ay hamile olur,
inşallah serap bu ay hamile olur,
inşallah ada kardeşim hamile olur,
inşallah bahar kardeşim hamile olur,
inşallah cimcimesultan kardeşim bu ay hamile olur.
inşallah bende bu ay hamile olurum.
rabbim inşallah bebek isteyen tüm kardeşlerime hayırlı evlatlar verir,hamile olan kardeşlerimede sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah.
ayyy super bir karar vermişssin tebriklerr.o zaman sendende bu ay guzel haberler mi alıcaz ne :)))) 2
cumanız mübarek olsun güzel arkadaşlarım....
yazılarınızı okudum bazılarına cevap verecektim ama işaretleyememişim.bende doktordan geliyorum.bebeğimi görünce içim sevinçle doluyo her seferinde.cinsiyetinide öğrendim:)))
2.prensesim geliyor inş....gelişimi çok iyi dedi.haftasıyla uyumluymuş.Allahım o kadar güzeldiki..parmakları,ayakları bacakları hepsi gayet net gözüküyodu..kafası uzaylı gibi:))ayaklarını üst üste atmış,elleriyle yüzünü tutuyodu.ayy bu ultrason aletleri iyiki çıkmış.müthiş bişey..burda bekleyen tüm arkadaşlarım bu güzel duyguyu yaşar inş.hepiniz için dua ediyorum.sizin için en hayırlı vakitte bebeğiniz gelir inş...
hadi gözünaydınnnnn.darısı kalp atışlarını duymaya inşallah...kızlar çok şükür keseyi gördük 4+2 günlükmüş miniğim rabbim inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder ayın 24 ünde kalp atımı için çağırdı doktor yrn detayları yazarım hepinize dualarınız için allah razı olsun diyorum rabbim tez zamanda isteyen bütün arkadaşalrıma bu mutluluğu nasip etsin inşallah şu an acil çıkmam lazım hepinizi çok öpüyorum...
canım ay vallaha çok sevindim 2 kız super kardeş olarakta çok iyi oluyor.
canım çin ve rus takviminde ne çıkmıştı.
canım bak benım doktorum değerin 70 bile olsa risk vardır demişti.
ben senin yerinde olsam tam 1 hafta snra tekrar test yaptırırdım.5ın altında olması gerek değerinin.
rahım filmine gelince ben tam 1 sene kendi isteğimle korundum ama rahım filmi kesin çektiricem dedim ama bir turlu denk gelmedi eşimin is durumlarından eşim hiç istemedi boşuna onunda stresine girme dedi ama ben içim rahat etsin diye kesin istiyordum kararım kesindi ama bak karam rahım filmi cekildikten snrakı ay dış gebelik yaşadı hemde temiz çıktıgı halde.ayrıca burda çoğumuz çektirmedik 2 ay deniyim dedim allaha emanet dualarla allaha sukur sağlıkla hamile kaldık hepimiz ve ben eminimki burdaki butun arkdaşlarım bıdaha bunu yaşamıcak.rahım filmi tamamen sana kalmış.
ayyy super bir karar vermişssin tebriklerr.o zaman sendende bu ay guzel haberler mi alıcaz ne :)))) 2
ayy canım benım geceleri annnesini mi rahatsız ediyor prensses .napıyor annesi geceleri
uconn sen doğuma gittiğinde kaç gun yazamıcan biz burda 9doğururuz ya napcaz :)))
buarada ben daha hiç temizlik yapmadım kardeşim annemler yapıyor ben toz alma falan ama içim hiç rahat değil benım gibi insan için siz yaptınız mı temizlik.yada ne zaman artık ben yapabılırım acaba
serap hamileeeee kalacakkkkkkkkk 22
inşallahhhhh selamet bu ay hamile :==)))))))
inşallahhhh karam bu ay hamile
inşallahhhh serap bu ay hamile
inşallahhhh ada kardeşim bu ay hamile
inşallahhh bahar kardeşim bu ay hamile
inşallahhhhh cimcimesultan bu ay hamile .
Merhaba kızlar
03 Mayıs da 1505 olunca 2.iğne vurulan değerim 6.gün sonunda yani dün 84 e düşmüştü. Doktor bir daha gelmene gerek yok bu da sıfırlanır dedi. İnşallah öyle olur değil mi? 2 ay sonra gel kontrol yaparız istediğin zaman hamile kal fakat 2-3 ay dinlenmeni öneririm dedi. Bu laftan iğlenin bir zararı olmadığını maksat psikolojiyi düzeltmek mi? anlamadım :) bana yardım etseniz bir de rahim filmi istemedi. zaten bir doğumun var tüplerin açık ki gebe kaldın rahim filmini tüpler tıkalıysa yaparız dedi kesinlikle rahim filmi istemiyor benim sol yumurtalığım doğuştan biraz gerideymiş ne dersiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum film çektireyim mi? 4 ay korunayım Allahınm izniyle ekim başı hamile kalma çalışmalarına başlayayım diyorum nolur kızlar yorumlar.
Herkesi tek tek öpüp mübarek cumalar ve hayırlı 3 aylar diliyorum.
kızlar çok şükür keseyi gördük 4+2 günlükmüş miniğim rabbim inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder ayın 24 ünde kalp atımı için çağırdı doktor yrn detayları yazarım hepinize dualarınız için allah razı olsun diyorum rabbim tez zamanda isteyen bütün arkadaşalrıma bu mutluluğu nasip etsin inşallah şu an acil çıkmam lazım hepinizi çok öpüyorum...
kızlar çok şükür keseyi gördük 4+2 günlükmüş miniğim rabbim inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder ayın 24 ünde kalp atımı için çağırdı doktor yrn detayları yazarım hepinize dualarınız için allah razı olsun diyorum rabbim tez zamanda isteyen bütün arkadaşalrıma bu mutluluğu nasip etsin inşallah şu an acil çıkmam lazım hepinizi çok öpüyorum...
hadi gözünaydınnnnn.darısı kalp atışlarını duymaya inşallah...
canım nehir:2,5 kg yakın
suyu:2 kg
benim rahim:1 kg a yakın
etti 5 kg(bahçeli gibi hesap yaparım)
sırtım belim kuyruk sokumum fena.karnımın içi acıyor hamlamış gibi yırtık var gibi.yatağın sağından soluna törenle dönüyorum.allahım 40 haftayı beklemesin 37 den sonra gelsin kızım diyorum:)saat başı tuvalete kalkmayı saymıyorum.ellerim ayaklarım şişti.kemiklerim ağrıyor.daha sayayım mı:)6. aya kadar herşey güllük gülüstanlık sonrası fena:)
Canım valla aklım sende kaldı. Naptın gittin mi tekrar doktora, beta baktırabildin mi? Senden haber bekliyoruz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?