valla hamilelik hastalık gibi bişey.ben şu son 1 aydır iyice hasta gibi hissediyorum kendimi.ağrrımıyan yerim yok.sabahlaarı kalktığımda kemiklerim sızlıyor.sana tavsiyem yapacağın işleri son aylara bırakma.yaşlı nineler gibi oluyorsun yoksa:)o hissettiğin seyrimedir.bebek büyüdükçe kendine yer açmak için organları yukarı itiyor belki ondan garip hissetmişsindir.
lierac jeli ben göğüs uçları hariç etrafına sürdüm sık sık.şimdide yavaş yavaş göğüs ucu için yara olmasın diye krem alıp onun kullanmaayı düşünüyorum.lansiondu adı sanırım.
kızlar bana dua edin yrn akşam doktora gidicem allahın izniyle inşallah keseyi görürüz sonrada inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder rabbim inşallah.... dualarınıza çok ihtiyacım var...
Canim son aylarda oyle oluyomus ama sabret az kaldi kucağına alınca hepsi geçecek insallah:)
Titresimi ben de oyle düşündüm bebek kendine yer açtığı icin belki oyle oluyordur.lierac bugun 3 eczaneye sordum bulamadımartık başka yerden bakicam.canim ya sana birsey daha sorucam ben ikili test yaptırmıştım 3 luye gerek duymadı doktorum 20. haftada ayrıntılı ultrasonda bakicam zaten dedi.simdi kağıdıma baktım da
Yas riski: 1:663
Biyokimyasal trisomy 21: 1:1366
Kombine trisomy 21 riski: 1:7680
Trisomy 13/18+NT: <1:10000 cikti altta da bu dusuk riski işaret eder diyor.
Sen de bu degerler nasıldı canim? Biyokimyasal a kafam takıldı ya off ben niye boyle bı ınsanım(
benim doktorumda bana bırakmıştı.bende en güvenilir testin ikili test olduğunu okudum her yerde.boş yere kafamı karıştırıp dörtlü testi yaptırmak istemedim.haziran anneleri topiğinde gereksiz yere üçlü testi riskli çıkıp amniyosentez yaptıranlar oldu.sanada önermem.benim değerlerimde sana yakınmış.
yaş riski: 1:533
biyokimyasal trisomy 21 : 1:2630
biyokimyasal trisomy 13/18 ri: 1:25538
ultrasona göre trizomi 21 riski: 1:2140
ultrasona göre trizomi 13/18: 1:9583
kombine risk trizomi 21 riski: 1:10550
kombine risk trizomi 13/18 riski: 1:196693
sonuç negatif yazıyor.bende yaşa takılmıştım bir ara.
Cevabın icin cok tesekkur ederim canim.ben de de negatif yaziyor.evet yakınmış.senin ultrasona gore olan degerlerde çıkmış iste her makinenin degeri farklı farklı sanırım onemli olan risk grubunda olmadığımız.Rabbim korusun meleklerimizi.16 haftalıkken detaylı bakmıştı simdi diğer organlarına bakacak bebisimin seni cok iyi hatırlıyorum detaylı ultrasona girdiğinde cok heyecanlanmistin simdi ben de senin gibiyim 29 unda ayin insallah hersey yolundadir canim.
benim ayrıntılı ultrasona kendi doktorum bakmadı canım.başka doktora gitmiştim.seninki kendi bakacak galiba.insan heyecanlanıyor tabi ama iyi çıkacak inşallah korkma.
kızlar bana dua edin yrn akşam doktora gidicem allahın izniyle inşallah keseyi görürüz sonrada inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder rabbim inşallah.... dualarınıza çok ihtiyacım var...
Kızlar akşamüstü agrım ve kanamam başladı.özele gittim yumurtanın içi kan dolu dedi.35 mm kiste dönmüş sanki dedi.testleri söyledim şüpheli dedi yarın beta baktırcam askeri hastaneye bugün yetişemedik.35 ve üzeriyse gebesindir ona göre bakıcam dedi.bilen var mı kist olsa pozitif mi gösterir test
Kızlar akşamüstü agrım ve kanamam başladı.özele gittim yumurtanın içi kan dolu dedi.35 mm kiste dönmüş sanki dedi.testleri söyledim şüpheli dedi yarın beta baktırcam askeri hastaneye bugün yetişemedik.35 ve üzeriyse gebesindir ona göre bakıcam dedi.bilen var mı kist olsa pozitif mi gösterir test
marla sana soracaklarım var.sende kanama olmuşmuydu ve ultrasonda keseyi görmüşmüydün.yoksa kese içi kan dolu olan şey mi.ayrıca kist gebelik testini etkiler mi.
kanaman ne renkti canım?ayrıca yerleşme kanamasıda olabilir bahsettiğin.içimden kötü birşey olmayacak gibi geçiyor nedense bize beta değerini haber ver lütfen.dualarımız seninle.Kızlar akşamüstü agrım ve kanamam başladı.özele gittim yumurtanın içi kan dolu dedi.35 mm kiste dönmüş sanki dedi.testleri söyledim şüpheli dedi yarın beta baktırcam askeri hastaneye bugün yetişemedik.35 ve üzeriyse gebesindir ona göre bakıcam dedi.bilen var mı kist olsa pozitif mi gösterir test
canım hayırlı uğurlu olsun prensesin.kızın kız kardeşi olacağı için çok şanslı.ne kadar çabuk geçiyor zaman cinsiyetini bile öğrendin.darısı zamanında kucağına alacağın güne inşallah...cumanız mübarek olsun güzel arkadaşlarım....
yazılarınızı okudum bazılarına cevap verecektim ama işaretleyememişim.bende doktordan geliyorum.bebeğimi görünce içim sevinçle doluyo her seferinde.cinsiyetinide öğrendim:)))
2.prensesim geliyor inş....gelişimi çok iyi dedi.haftasıyla uyumluymuş.Allahım o kadar güzeldiki..parmakları,ayakları bacakları hepsi gayet net gözüküyodu..kafası uzaylı gibi:))ayaklarını üst üste atmış,elleriyle yüzünü tutuyodu.ayy bu ultrason aletleri iyiki çıkmış.müthiş bişey..burda bekleyen tüm arkadaşlarım bu güzel duyguyu yaşar inş.hepiniz için dua ediyorum.sizin için en hayırlı vakitte bebeğiniz gelir inş...
Merhaba kızlar
03 Mayıs da 1505 olunca 2.iğne vurulan değerim 6.gün sonunda yani dün 84 e düşmüştü. Doktor bir daha gelmene gerek yok bu da sıfırlanır dedi. İnşallah öyle olur değil mi? 2 ay sonra gel kontrol yaparız istediğin zaman hamile kal fakat 2-3 ay dinlenmeni öneririm dedi. Bu laftan iğlenin bir zararı olmadığını maksat psikolojiyi düzeltmek mi? anlamadım :) bana yardım etseniz bir de rahim filmi istemedi. zaten bir doğumun var tüplerin açık ki gebe kaldın rahim filmini tüpler tıkalıysa yaparız dedi kesinlikle rahim filmi istemiyor benim sol yumurtalığım doğuştan biraz gerideymiş ne dersiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum film çektireyim mi? 4 ay korunayım Allahınm izniyle ekim başı hamile kalma çalışmalarına başlayayım diyorum nolur kızlar yorumlar.
Herkesi tek tek öpüp mübarek cumalar ve hayırlı 3 aylar diliyorum.
Merhaba kızlar
03 Mayıs da 1505 olunca 2.iğne vurulan değerim 6.gün sonunda yani dün 84 e düşmüştü. Doktor bir daha gelmene gerek yok bu da sıfırlanır dedi. İnşallah öyle olur değil mi? 2 ay sonra gel kontrol yaparız istediğin zaman hamile kal fakat 2-3 ay dinlenmeni öneririm dedi. Bu laftan iğlenin bir zararı olmadığını maksat psikolojiyi düzeltmek mi? anlamadım :) bana yardım etseniz bir de rahim filmi istemedi. zaten bir doğumun var tüplerin açık ki gebe kaldın rahim filmini tüpler tıkalıysa yaparız dedi kesinlikle rahim filmi istemiyor benim sol yumurtalığım doğuştan biraz gerideymiş ne dersiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum film çektireyim mi? 4 ay korunayım Allahınm izniyle ekim başı hamile kalma çalışmalarına başlayayım diyorum nolur kızlar yorumlar.
Herkesi tek tek öpüp mübarek cumalar ve hayırlı 3 aylar diliyorum.
Dualarım seninle Rabbimin izniyle sağlıklı bi şekilde görürsün inşallah keseyi,sonra da pıt pıtları
aaa ne kadar çabuk geçti zaman.yarın gidiyorsun ha.canım sıkma canını bu kadar erken ortaya çıkan bir gebeliğin dış gebelik olma ihtimali olamaz.hayırlısıyla keseni görürsün 1 hafta sonrasındada kalp atışını.
İnşallah canım güzel haberlerinin devamını bekliyoruz. Dualarımız seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?