Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

uconn canım buarada merak ettim doğum fotografıcısı düşünüyormusun.

ben böyle evde kendi kendime söyleniyorum eşim pek sallamıyor artık:)tuvalet olayı zaten bir hamileliğin başında birde sonunda çıkıyor ortaya.ama şimdi gelen tuvalet isteği başka.anlık kızım mesaneme baskı yaptığında altıma kaçırıverecekmi,şim gibi oluyorum ki kaçıranlarda varcanım bu arada bir önceki msjda temizlik demişsin ben başındaan bu yana çok basit işler dışında yapmıyorum.eşim yapıyor temizliği.sende yapma kardeşin idare etsin 9 ay canım bebeklerimizden önemli değil ya.2 gündür çamaşır ütü bitirdim sonunda nehir hanımın kıyafetlerini.5 kere makina çalıştı ne almışım varya yazık.haftayada 2 gün üstüste kadın alıyım diyorum.bir gün mutfak perdeler falaan ertesi gün diğer işleri yapar.halıları yıkamaya vericem.işler biran evvel bitmeli.bugün haziran annelerinden biri 29 haziranda doğuracaktı erken doğum yapmış.aramızdaa 1 gün var.aklım çıktı.doktorumda artık hazırlıklı ol bu bebklerin ne yapacağı belli olmaz dedi.artık 2-3 gün topiğe girmezsem bilinki doğurdum:)telefonumda internette yok eşimde yeni kapattırdı.nasıl hastaneden haber veririm bilemiycem:)bu arada doğum fotoğrafçısı düşünmüyorum.hastanenin 5 fotoğraflık aalbüm hediyesi var zaten.doğumdan sonra banyo yaaptırıp fön makyaj falan yapıp resim çekeceklermiş.birde eşimde doğuma girecek.o da çeker heyecandan unutmazsa:)

ayy canım sen bize yap o zmn nazını biz seve seve çekeriz.
ayy yolda altına kaçırdıgını düşünsene.
5 makina utu hepsini birgunde yapmadın inşallah yorma kendini o kadar daha zamanın var.
canım temizlikçi işini son haftaya birak dicem ama belli olmaz tabi doğum.eğer anı doğum olursa ailenden biri kuzen falan evde kalır temizlikçiyle falan idare edersin o şekilde yapabılırsın ama bence nehir hanım 38de falan gelecek gibime geliyor ne erken ne geç ordada bir yerde .annesini üzmez bana kalırsa.ne zaman catı muayenesi yapılacakmış.
ben hastanenın anlaşmalı doğum fotografcısına sordum fiyatını ilgilenirsen adresi veriyim dicektim ben belki düşünebilirim eşim sevmez oyle seyleri .doğuma girmeye ıkna edebilirsem kendi çeker ediğin gibi heyecandan fotograf aklına gelirse.
ya 2-3 gun girmessen iyide daha uzun gelmessen catlarız artık biz burda.neyse hastaneyi biliyorum atlar gelirim :))

benımhalaumudumvar canım burdasın yaz seni bekliyorum uykum geldi çıkıcam ama seninde merak ettim yazda rahat uyuyayım

benımhalaumudumvar ne oldu canım merak ettik

Ben anlamadım kanda gebelik yok.idrarda 2 günde bir yaptım 2 farklı test ikinci çizgi var.anlayan varsa anlatsın.doktor kist idrar testini etkilememesi lazım dedi.anlayacagınız benim folikül marlanın dedigi kistten olmuş çatlayamamış.birde internette okudum kan sulandırıcı içenlerde oluyomuş.ben pazartesi edirneye gidip 2.aşılama için konuşucam olmadı tüp bebegi sorcam.işyerimlede konuştum iş bası yapacagım gün beni idare edicekler 13.günüm ve 14.günümde.kızlar ben en başa döndüm.BENİM HALA UMUDUM VAR bu ay AŞILAMASI OLUP HAMİLE KALACAK.sizlerde dualaqınızı esirgemeyip benim içinde sayarsanız 22 mayısa kadar allah razı olsun sizden.aglamaktan gözlerim şişti.bomboşum hislerim alındı sanki.

canım gebelik testinin markası ne.ben bir keresınde bebe time diye bir test yapmıştım test pozitif kanda negatifti.araştırdım test hatalı sonuç veriyormuş.herkes şikayetci.eger testte sorun yoksa aklıma diğer gelen kımyasal gebelik .
ama canım herseyde vardır bir hayır dicem ama ne olur uzulme ağlama yapma böyle allah hayırlısını sağlıklısınıversin.
en kısa zamanda sana verecek canım aşılama hıç birşeye gerek kalmadan 1
canım sana saymıştık tekrar sayalım sorun değil ama bol bol dua et önemli olan .bu saymak sadece bizim totemimiz :))ama dualar çooookk etkili .

Bence her şerde bir hayır vardır.senelik izinde rahatça takibe giderim hamdolsun rabbim en hayırlısını bilir elbet.elhamdülillah çok şükür.beni dualarda eksik etmeyin kızlar.

ahhh canım ya o gebelik testini yapan firmayı dava etsen yeri.bir tane olsa neyse 2 tanede aynı hata nasıl olur ya.hayal kırıklığını ve üzüntünü gerçekten anlayabiliyorum.ama benimde senden yana umudum var.dua edicez.aşılama normal ya da tüp bir şek,ilde olacak inşallah.

ben size naz yapmaya kıyamam.evde kendi kendime söyleniyorum ah vah derken geçiyor zaman:)
5 makine ütüyü tam 3 günde yavaş yavaş oturduğum yerden yaptım.yarında hastane çantamı hazırlıycam.önümüzdeki hafta içi kalan eksimlerimi halledersem sonra yatıcam artık evde hep.o da sıkıcı gerçi.1 haftadır hırçınlaştım evde tek başıma.bu hantal bünye ve idrar torbam sayesinde gezmeyede çıkamıyorum eve hapis oldum:)çatı muayenesi 37. haftada yapılacak sanırım.o da ayrı bir tırstığım konu.düşünmemeye çalışıyorum.nehir banada çok geç kalmayacak gibi geliyor.zavallım şimdiden sığamıyor içime çıkmak istercesine hareket ediyor.kaburgalarım acıyor artık.fotoğrafçı ne kadarmış merak ettim fiyatını.normal doğumda 1 gün sezeryanda 2 gün yatılıyor merak etme bir şekilde haber veririm ben:)ama istersen gelebilirsinde

Canım benim kendini sakın üzme dediğin gibi vardır her işte bir hayır. Ama ben çok şaşırdım idrarda çıkıp kanda çıkmamasına. Nasıl bir gebelik testi bu böyle. Bundan sonra istersen önce kan testi yaptır daha garanti olur hem de kendini yıpratmamış olursun. Bazen bir tarafta ovulasyon olurken diğer yumurtalıkta ki folikülde kiste dönüşebiliyor. Benim dış gebeliğimde solda ovulasyon olmuştu sağda korpus hemorajikum kisti vardı. Ama bu gebeliğimde de aynı şekilde oldu sağdaydı kistim gene 4 cm di. Ama doktor sağdan yumurtlamış olabilirsin sonra da folikül kiste dönüşmüş büyük ihtimalle demişti. Canım allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez. Sana öyle bir zamanda gelecek ki bebişin inşallah iyi ki şimdi olmuş diyeceksin. Allah en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebeliğini bebeğini sana nasip etsin canım. Aşılama tüp bebek herşeyi araştır, öğren ama inşallah hiçbirine gerek kalmadan rabbim sana bebeğini nasip edecek. Benimhalaumudumvar inşallah bu ay hamile kalacak!!!

aa askolsun bebişim yap bize naz biz çekeriz.
çantanıda hazırla rahatla butun işlerin bitsn rahat rahat dinlen son dinlemelerin olacak tadını cıkar.
çatı muayenesi neyle elle mı ultrasonla mı yapıyorlar neden korkuyorsun acıyor mu
fotografı canım tum çektiklerini dvd veriyorlar 350 tl.anneler gunune özel indirimmiş.ilkadimlar.net.facede var sayfları.
ay canım haberim olsa gelirim tabisi nehirimi seni görürüm ama nehir hanım kafasına göre takılır :)))))

cnm inşallah rabbim sizlerede yaşatsın bu mutluluğu dualarım sizinle.. ama inan kalp atımını duyana kadar içim rahat etmeyecek rabbim hepimize her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

ayyy cnm ne güzel duygudur eminim küçük hanımın hazırlığını yapmak.. allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.... rabbim bizlerede bugünleri göstersin inşallah..

cnm benim msjını okuyunca çok üzüldüm hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah... dualarım seninle rabbin inşallah tez zamanda bu duyguyu yaşatacak sana BENİMHALAUMUDUMVAR İNŞALLAH HAMİLE KALACAK....
karam inşallah bu ay hamile
selamet inşallah bu ay hamile
ada inşallah bu ay hamile
serap inşallah bu ay hamile
cimcimesultan inşallah bu ay hamile kalacaksınız kızlar....

kızlar dün ben bir rüya gördüm rüyamda cerol ucon pink ben ve karam var hep beraber oturuyoruz bir yerde ve hamileliklerimizin senin kaç haftalık senin kaç haftalık diye konuşuyoduk :)) karamda hamile kalmıştı... rabbim inşallah rüyayı gerçek yapar ben çok etkilendim rüyada yüzlerinizi görmedim hepimiz elimiz karnımızda sohbet ediyorduk :))) ne biliym işte böyle bir rüyaydı...

çantamı hazırlayacaktım bugün daha eksiklerimin olduğunu farkettim.eşim 4 gibi gelecek sınav görevi vardı bugün.tekrar eminönü havuzluhana gidicem inşallah.çok fena tırstım hazırlanamadan doğurucam diye:)dün geceden bu yana 3 kişi daha doğurmuş haziran annelerinde.canım çatı muayenesini doktor elle yapıyor.vajinadaki kemik yapısına bakıyor.ağrılı oluyormuş biraz.ağda olayı geldi aklıma dün doğuma gidenlerden biri ağdacıdan gitmiş canım haberin olsun.doğumu tetikliyor tezi gerçek olmuş bak.

aminnnnn.evet canım çok heyecanlı.ütü yapmayı sevmeyen ben kızım söz konusu olunca eşyalarını seve seve ütüledim valla.inşallah bikaç aya sende benim heyecanları yaşarsın.
rüyanda hayırlara gelsin.karamım hamile kalacak inşallah ona yoralım hep birlikte.

Bence her şerde bir hayır vardır.senelik izinde rahatça takibe giderim hamdolsun rabbim en hayırlısını bilir elbet.elhamdülillah çok şükür.beni dualarda eksik etmeyin kızlar.
Canim üzüntünü cok iyi anlıyorum ama dedigin gıbi her serde bir hayir vardır Allah oyle guzel bir zamanda nasip edecekki iyiki simdi olmus diyeceksin.dualarimizdasin canim.

Cbdefne maşallah canim darısı kalp atışlarına insallah..cok stresli bir donem olsa da sonunu düşünmek yetiyor insana:))
Ucon canim dun geceden beri ara ara tam vajinamin sag tarafında kasik kısmına ince bir sanci vurup cikiyor neden oluyor acaba( bir de sirt ustu yatinca hafif pitpitlar duymaya başladım ama sonrasında hep lavabo ihtiyacım oluyor.gunduzleri cok sık gıtmıyorum ama gece de lavabodan geri gelmiyorum psikolojik mı anlamadım.oluyor muydu sende de canim?

Son düzenleme:

canım inşallahh duyarım günler nasıl geçecek bende bilemiyorum tam anlamıyla rahatladığımı söyleyemicem bol bol dualarınızı bekliyorum rabbim inşallah kalp atımını duymamıda nasip eder.

vajinada ara ara ağrı olması normal.zaten 5-6 hafta sonra ağrıların başlar seninde hazırlıklı ol.ağrımayan yerin kalmayacakiç karnın darsa hissetmeye başlamış olabilirsin.ben 19 un sonu 20nin başı gibi hissetmeye başladım bebek hareketlerini.tuvalet ihtiyacı dün cerolada söyledim.bir hamileliğin ilk başında birde sonunda oluyor.şuan psikolojik olabilir çünkü gitsen gündüzde gidersin.

Tam kendimi verirsem ve ortam sessizse hafiften hissediyorum yarin 18 haftam bitecek insallah ama bir hafta öndeydi usg de..dedigin gıbi psikolojik olabilir ben de senin gıbi dusunuyorum gündüz gıtmıyorum cunku..ayy valla su stres bitmeyecek ..( Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallah..ilerleyen aylarda senin gıbi olacağız muhtemelen agri bakımından hem de yazın sıcağında:))) hayırlısı bakalım canim..senin yazılarına rahatlıyoruz gercekten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…