Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

1-2 haftaya o zaman tam net hissedersin artık.karnın büyüdü mü?
stres hiç bitmiyorki bende şimdi doğum stresi başladı.haziran anneleri hazirana kalmadan mayısta patır patır doğuruyor.bakalım bizim kız 40ı dolduracak mı acaba?

Karnım yavaş yavaş çıkmaya başladı canim ama ben yine de şişkinlik mı yoksa bebis mı tam anlayamıyorum:)37-38 gibi gelir bizim kızımız herhalde:)) kizlar erken gelir diyorlar.stres olma insallah hersey yolunda gidecek ve Allah'ın izniyle saglikla kucağına alacaksın nehirimizi:))

banada 40 ı beklemeyecek gibi geiyor ya hayırlısı...
senin karnın 20. haftadan sonra dışarıdan bakılınca anlaşılır hale gelir iyice.isme karar vermediniz mi?biz nehire karar verdikten sonra evde yaşayan 3. bir şahıs gibi oldu.annemler geldiklerinde şaşırdılar.hiç daha duymadık doğmamış çocuk evdeymiş gibi hissediyoruz bazen diyorlardı.bizde artık bebek kelimesi geçmiyor:)

ayy canım hayır olsun gunduz niyetine inşallah.karamdan inşallah 5 gune güzel haberler alıcaz ve hepimiz çok güzel sağlıkla doğum yapıcaz buna yoralım.

canım stres olma bak diyoruz sana 38 olmadan nehir gelmicek .sende okuma formu stres olursun bak ben artık hiç girmiyorum arada en son sayfaya bakıyordum en son baktıgımda biri kayıp yaşamış o gun çok uzuldum yok bidaha bakmak dedim .
bir sorum olursa sizlere sorucam artık :))
canım ayy bende tırstım şımdı catı muayenesinden ama normal doğumda sureklı bakıyorlar kaç cm acılmış dıye.
havuzluhanda mı bebek malzemleri oluyor ordan bakıcaz.uygun mu orası canım neleri mesea ordan aldın.kıyafet falan mı yoksa süsleme falan var mı.
ayy canım agdacıdan mı gitmiş belkide acıyor ya ondan kasılıyor ınsan.ama ben zaten ilac suruyorum acımasın diye.ama agda bana daha kolay geliyor jiletle hem göremem hemde sürekli cıkar 2gunde nasıl ugrasılır ya allah korusun erken doğum olur ağda daha yaptıramazsın o zmn zorunlu alırım ama uyuşturucu ilac suruyorum acımadan super oluyor agdayla.

canım tabikide artık o bir birey .en güzeli isimiyle konuşmak benım arkadaşım 40 gun önce doğurdu hala bebek çocouk diyor kızıyorum ismiyle söyle diyorum.ayy yerim ya nehirimi bakalım adaş mı gelecek nehire yoksa erkek arkadaş mı:)))kız erkek olursa beşik kertmesi yaparız :)))

canım havuzluhanda yok yok.ben bebek eşyalaraının büyük bir bölümünü ordan aldım.öneririm.fiyat olarak piyasaya yakın peşinatta yüzde 10 indirim var.bana bak hamileyken ağrı kesici falan sürme.kimyasallara çok dikkat etmelisin.kız babası duymasın:)kızımı vermiycem evde kalsın diyor.bende şehir dışına vermem diyorum kız başımıza kalacak herhalde:)ama bak sana verebilirim.senle iyi dünür oluruz:)

bende eminonune giderim o zaman zaten çok severm orayı.canım aslında ağrı kesici değil bitkisel anestezi 5dk lık uyuşturuyor.ama doğru diyorsun onu ben doktora danışayım gerçi iç kısmına surmuyorum ust kısmı benım acıyor bi tek oraya sürüyorum genede sormak lazm .kızının tursunu mu kurucaksın sorma benım eşimde aynı aslında daha evlenmeden baban iyi verdi ben kızımı vermicem çok zor demişti daha evlenmeden :)) ya bize vermicekte kime vercek mis gibi dunur işte.dur bakalım belkide adaşı olur kanka olurlar 2 nehir :)))

Kızlar ya bugün dayanamadım eşimin hastanesine gittim. Kadın doğumcularını sevmediğimiz için radyoloji doktoru ayarlamış eşim o baktı. Kafa aşağıda ayaklar havada cenin pozisyonu almış bile. Bacaklar kollar durmuyor kıpır kıpır. Bu doktor cinsiyetini anlayamadı ultrason cihazından dolayı. Artık crl sinden haftasını anlayamayız dedi. Kafasını ölçtü ordan da 14+5 dedi. Ben dedim en son ultrasonda baktırdığımıza göre şimdi 13+1 olması lazım dedim. Tekrar tekrar ölçtü, en küçük 13+5 çıkardı:)) Bizimki böyle giderse kasımda değil ekimde doğuverecek heralde. 10 gün geç döllenme farkını kapattı nerdeyse bizimki. Pazartesi kendi doktoruma gidicem daha net bilgi için. Hamile arkadaşlar sizinde böyle çıkıyor mu ultrasonda. Her gittiğimde nerdeyse 3-5 gün önden önden gidiyor...

senin gönlünden bir nehir geçiyor ya inşallah olur canım.nehir diyince bugün kapı süsü için falan gittim havuzluhana.şöyle nehir yazdıracağım sade bir süs istedim hiç içime bişey sinmedi sayısız süsün içinde.sanırım ben şatafatı sevmiyorum.o bebek şekerleride çok itici geliyor.bebek kurabiyesi yaptırmaya karar verdim bende.elimi kolumu sallaya sallaya geldim.belki hafta içi birde bakırköye bakarım.olmazsa hastanenin kapı süsü varmış zaten artık nasıl bişeyse onla idare ederiz.

Canim aslında isim konusunda kararsız kaldık biz Çınar koymayı düşünüyorduk sonra Yagiz da olabilir dedik:)) ikisinden birisi olur herhalde bana bu konuda fikirlerinizi söyleyin bakalım:)) babam Çınar in anlamı icin ağaç diyor:)) ben de ama uzun ömürlü köklü diyorum :))) Yagiz in anlamı da guzel..sizce???:))) bu arada ben de cin ve Rus takviminde erkek çıkıyormuş doğru tuttu:))) yanlis bakmışim o zaman:))

Son düzenleme:

1-2 hafta farktan bişey olmuyormuş benimde hep önde çıkıyordu.en son şekerim yüksek çıkınca biraz yediklerime dikkat ettim o kontrolde kızım haftasına uyumlu çıkmıştı ama ben üzüldüm besleyemedim galiba diye.bıraktım diyeti falan zaten şeker çıkmamıştı.bu son gidişimde benimde 3 haftaya yakın önde çıktı.doğum 16 haziran görünüyor ama doktor burda çıkanla alakası yok bebeğin doğacağı tarihin diyor.ama senin geç döllenmeden dolayı farklı olabilir.zaten doğumların yüzde 85 i 40 haftayı bulmadan gerçekleşiyormuş.

Canim benim de oyle oluyor her kontrolde bir hafta onde oldugunu söylüyor doktorum maşallah iyi bakıyoruz herhalde:)) saglikli sihhatli olsunlar insallah:)))

ooo maşallah 3 hafta önde demek nehir hanım. Maşallah kızına uconcum. Aslında ben önde çıktıkça seviniyorum. Benimki ekimin 23 üne kadar doğuversin inşallah ya. O zaman 38. haftada oluyor aşağı yukarı. Artık terazi mi olacak akrep mi kendi karar verecek. Ben en çok ikizler olsun istiyordum ama haziranda hamile kalmıştım o da dış gebelikti. Normal bile olsa ikizleri tutturamamıştık zaten. Bakalım bizimkinin tarihi nasıl çıkacak :))

Canim benim de oyle oluyor her kontrolde bir hafta onde oldugunu söylüyor doktorum maşallah iyi bakıyoruz herhalde:)) saglikli sihhatli olsunlar insallah:)))

Oh oohh büyüsünler bebişler bir an önce doğsunlar sağlıklı sıhhatli inşallah. Ben bir an önce doğ evladım diyorum eşimde ordan atlıyor sakın hemen doğma evladım zamanın gelince doğarsın diye:)) Allahım isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah...
25 mayısta kısmetse yıllık izine İstanbula gelicez. Burda güzel kıyafetler bulamadığım için bebeğede kendime de alışveriş yapmayı düşünüyorum. Hem rahat zamanlar diye de. Alışveriş konusunda tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Özellikle istanbul bakırköy civarı. Evimiz bahçelievlerde büyük ihtimalle de bakırköy de kıyafet arıcam...

İkisi de çok güzel isimler ama sanki çınar biraz daha sempatik duruyor :)) Hangisinin anlamı daha güzel geliyorsa onu seç bence. Benimki de hala erkekse :) Hamza koymayı düşünüyorum. Ama kızsa adı da belli Zeynep hiç kaçarı yok :))) Benim de iki takvimde de erkek çıktı, içime de hep erkek doğuyor ama her zaman sürprizlere açığım. İkisinin de yeri bambaşka...

Son düzenleme:

ohh maşallah ilerde çıkması güzel.acaba cinsiyeti ne belki yarın belli olur doktorun görür.
benımde hem çin hem rus takvımınde erkek çıkıyor.hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda erkeğide kızıda bizim çocugumuz olacak farkı olmayacak.

canım gönlüm ewet nehir istiyor ama sağlıklı olsun erkekte olsa hiiiç üzülmem sevinirim ama ben tam kayınvalide olurum ona üzülüyorum :))) ama nehire kayınvalidelik yapmam.

canım ikiside güzel ama şuanda cınar cok populer belkide benım cevremde bilmiyorum ama 3 tane cınar var.bana yagız daha güzel geliyor ben bile yagızı duşunuyorum .

canlarım anneler , geleceğin anne adayları hepimizin anneler gunu kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn

canım arkadaşlarım hepinizin anneler gününü kutluyorum nice nice anneler gününe çifter çifter çocuklarımızla girmek dileğiyle :)))))

canlarım....hepinizin anneler günü kutlu olsun...rabbim tez zamanda hepinizi bebişlerinize kavuştursun inşllh..birdahaki anneler gününe bebeklerimizle beraber girmek dileğiyle...hepinizi öpüyorummm...bu arada hepinizin üç ayları mübarek olsun.bu güzel günlerde birbirimize dua etmeyi unutmayalım inşllh..

ben yağız ismini çok severim.ama içinde ğ olması ilerleyen yıllarda yurt dışına çıktığı zaman falan sorun olur mu diyede düşünüyorum.ama yağız oğuz çağatay ne kadar ğ li isim varsa hoşuma gidiyor:)

annesi camış gibi yerse kızıda önden önden gider böyle:)ama ben iri bir bebek olacağını sanmıyorum.ben 2 kilo doğmuşum:)kız çocukları 3-3,5 anca oluyor.37 haftadan sonra normal miyadında doğum olmuş oluyor.birde sen şimdiden böyle sabırsızsan ağırlaşınca artık bir an evvel çıksın isteyeceksin.ben artık gün sayıyorum.doğumdan sonra rahat nefes alabileceğim günün hayaliyle yaşıyorum.benimkide ya ikizler ya yengeç olacak.tercihim ikizlerden yana bakalım kendi keyfi bilir:)

karam yok ortalarda.yarınmıydı onun adet günü acaba.inşallah şu anneler gününde en güzel hediyeyi alır hamile olduğunu öğrenerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…