ayyy kızına arkadaş geliyor yani hayırlı olsun canım çok sevindim.cumanız mübarek olsun güzel arkadaşlarım....
yazılarınızı okudum bazılarına cevap verecektim ama işaretleyememişim.bende doktordan geliyorum.bebeğimi görünce içim sevinçle doluyo her seferinde.cinsiyetinide öğrendim:)))
2.prensesim geliyor inş....gelişimi çok iyi dedi.haftasıyla uyumluymuş.Allahım o kadar güzeldiki..parmakları,ayakları bacakları hepsi gayet net gözüküyodu..kafası uzaylı gibi:))ayaklarını üst üste atmış,elleriyle yüzünü tutuyodu.ayy bu ultrason aletleri iyiki çıkmış.müthiş bişey..burda bekleyen tüm arkadaşlarım bu güzel duyguyu yaşar inş.hepiniz için dua ediyorum.sizin için en hayırlı vakitte bebeğiniz gelir inş...
ohhh çok şükür canım darısı pıt pıtlara sonra rahatız kısmetse ki ben hiç şüphe duymuyorum canım herşey güzel olacak canım.kızlar çok şükür keseyi gördük 4+2 günlükmüş miniğim rabbim inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder ayın 24 ünde kalp atımı için çağırdı doktor yrn detayları yazarım hepinize dualarınız için allah razı olsun diyorum rabbim tez zamanda isteyen bütün arkadaşalrıma bu mutluluğu nasip etsin inşallah şu an acil çıkmam lazım hepinizi çok öpüyorum...
kızzzz ağlattın beni sen yaaa zaten arkadaşımda aradı hamile gördüm seni rüyamda diye birde üstüne sen gördün valla umutlanma diyorum kendime ama böyle içim umut dolu...Allah razı olsun sizdenkızlar dün ben bir rüya gördüm rüyamda cerol ucon pink ben ve karam var hep beraber oturuyoruz bir yerde ve hamileliklerimizin senin kaç haftalık senin kaç haftalık diye konuşuyoduk :)) karamda hamile kalmıştı... rabbim inşallah rüyayı gerçek yapar ben çok etkilendim rüyada yüzlerinizi görmedim hepimiz elimiz karnımızda sohbet ediyorduk :))) ne biliym işte böyle bir rüyaydı...
seni gidi meraklı seni acaba bende böylemi olacağım neyse görmüş rahatlamışsın canım belk, pazartesi cinsiyetinide öğrenirsin...Kızlar ya bugün dayanamadım eşimin hastanesine gittim. Kadın doğumcularını sevmediğimiz için radyoloji doktoru ayarlamış eşim o baktı. Kafa aşağıda ayaklar havada cenin pozisyonu almış bile. Bacaklar kollar durmuyor kıpır kıpır. Bu doktor cinsiyetini anlayamadı ultrason cihazından dolayı. Artık crl sinden haftasını anlayamayız dedi. Kafasını ölçtü ordan da 14+5 dedi. Ben dedim en son ultrasonda baktırdığımıza göre şimdi 13+1 olması lazım dedim. Tekrar tekrar ölçtü, en küçük 13+5 çıkardı:)) Bizimki böyle giderse kasımda değil ekimde doğuverecek heralde. 10 gün geç döllenme farkını kapattı nerdeyse bizimki. Pazartesi kendi doktoruma gidicem daha net bilgi için. Hamile arkadaşlar sizinde böyle çıkıyor mu ultrasonda. Her gittiğimde nerdeyse 3-5 gün önden önden gidiyor...
karam yok ortalarda.yarınmıydı onun adet günü acaba.inşallah şu anneler gününde en güzel hediyeyi alır hamile olduğunu öğrenerek...
ayyy kızına arkadaş geliyor yani hayırlı olsun canım çok sevindim.
ohhh çok şükür canım darısı pıt pıtlara sonra rahatız kısmetse ki ben hiç şüphe duymuyorum canım herşey güzel olacak canım.
kızzzz ağlattın beni sen yaaa zaten arkadaşımda aradı hamile gördüm seni rüyamda diye birde üstüne sen gördün valla umutlanma diyorum kendime ama böyle içim umut dolu...Allah razı olsun sizden
seni gidi meraklı seni acaba bende böylemi olacağım neyse görmüş rahatlamışsın canım belk, pazartesi cinsiyetinide öğrenirsin...
geldim canım anneler günü diye anneleri ziyarete gittik ama telden girip okudum yazılanları ama teknoloji özürlü olduğumdan telden yazma işini beceremiyorum bir türlü, adetimi 16sında bekliyoruz canım 16 sında test yaptırırım diyorum gerç, göğüslerim falan indi ama bel ağrım hafifte olsa devam ediyor birde kasıklarım ağrıyor ama aklıma hemen sen geliyorsun ve kötü birşey yok diyorum kendime ya bebeğim geliyor bana yada bebeğime kavuşabilmem için zamanında adet göreceğim diyorum :) kurs başladı akşamları oraya gidiyorum. her hafta yeni yeni çiçekler alıp ekiyorum bahçaye hatta salatalık domates biberde ekeceğim dışarda vakit geçirmek iyi geldi bana :)
bendede belirti yoktu hiç.ağrı dışında resmen dış gebelik geçirdiğim tüpüm ağrıyordu:)ben inanıyorum çok fena.yakında gelecek bebeğimiz inşallah.bak o zaman evde şöyle oynuycam şu halimleayyy kızına arkadaş geliyor yani hayırlı olsun canım çok sevindim.
ohhh çok şükür canım darısı pıt pıtlara sonra rahatız kısmetse ki ben hiç şüphe duymuyorum canım herşey güzel olacak canım.
kızzzz ağlattın beni sen yaaa zaten arkadaşımda aradı hamile gördüm seni rüyamda diye birde üstüne sen gördün valla umutlanma diyorum kendime ama böyle içim umut dolu...Allah razı olsun sizden
seni gidi meraklı seni acaba bende böylemi olacağım neyse görmüş rahatlamışsın canım belk, pazartesi cinsiyetinide öğrenirsin...
geldim canım anneler günü diye anneleri ziyarete gittik ama telden girip okudum yazılanları ama teknoloji özürlü olduğumdan telden yazma işini beceremiyorum bir türlü, adetimi 16sında bekliyoruz canım 16 sında test yaptırırım diyorum gerç, göğüslerim falan indi ama bel ağrım hafifte olsa devam ediyor birde kasıklarım ağrıyor ama aklıma hemen sen geliyorsun ve kötü birşey yok diyorum kendime ya bebeğim geliyor bana yada bebeğime kavuşabilmem için zamanında adet göreceğim diyorum :) kurs başladı akşamları oraya gidiyorum. her hafta yeni yeni çiçekler alıp ekiyorum bahçaye hatta salatalık domates biberde ekeceğim dışarda vakit geçirmek iyi geldi bana :)
bendede çok akıntı olmadı hiçbir zaman.bu bir sorun değil.ama aklına takılan soruları not alarak doktoruna sorarsan rahatlarsın.canım benım ne guzel benım içinde çeri domotes ek bahceli mi evin ne güzel .
canım belirtilere takılma duşunme bak benı hatırla hiç belirtim yoktu ve inan ki gaz kabızlık gögüs şişkinliği dışında hala başka belirti yok .
akıntım olması gerekmiyor mu artık bu bir sorun mu sizce doktora söyleyim mi olması sart mı acaba.
ya kızlar bişey sorcam ben cips yedim canım çok cekti sonra netten baktım kanser etkisi varmış.çok vcdan azabı cekiyorum bişey olmaz dimi bi kereden.
canım benım ne guzel benım içinde çeri domotes ek bahceli mi evin ne güzel .
canım belirtilere takılma duşunme bak benı hatırla hiç belirtim yoktu ve inan ki gaz kabızlık gögüs şişkinliği dışında hala başka belirti yok .
akıntım olması gerekmiyor mu artık bu bir sorun mu sizce doktora söyleyim mi olması sart mı acaba.
ya kızlar bişey sorcam ben cips yedim canım çok cekti sonra netten baktım kanser etkisi varmış.çok vcdan azabı cekiyorum bişey olmaz dimi bi kereden.
bendede belirti yoktu hiç.ağrı dışında resmen dış gebelik geçirdiğim tüpüm ağrıyordu:)ben inanıyorum çok fena.yakında gelecek bebeğimiz inşallah.bak o zaman evde şöyle oynuycam şu halimle
bendede belirti yoktu hiç.ağrı dışında resmen dış gebelik geçirdiğim tüpüm ağrıyordu:)ben inanıyorum çok fena.yakında gelecek bebeğimiz inşallah.bak o zaman evde şöyle oynuycam şu halimle
bendede çok akıntı olmadı hiçbir zaman.bu bir sorun değil.ama aklına takılan soruları not alarak doktoruna sorarsan rahatlarsın.
ben arada sırada yiyorum.bazen kolada içiyorum napıyım.çok fazla abartmamak lazım sadece.sen sigara içmiyorsun değil mi
evet canım hemde kocaman bi bahçem var ama lojman malasef kendi evimiz değil bizde nimetlerinden faydalanmaya çalışıyoruz meyve ağaçları, zeytin ağaçları,asma,ıhlamur hepsi var taze ıhlamurlar olsun gönderirim sizede belki yolunuz düşerde siz gelirsinizzzz ne güzel olur. kuzum benim ben sana kıyamam ne olur oncacık cipsten takma kafanı böyle şeylere tabi dikkat et ama canın istediğinde azıcıkta olsa ye.
canım benim yaa kahkaha attım okuyunca eşimde ne oluyor dedi inşallah canım haberi alınca beraber oynarız sen orda ben burda
canım kolada mı içiyorsun ayyyy ben tam bir kola ve kahve manyağım .düşün ki sabah kahvaltısında cay yerine kola içerdim ama 1.5 aydır içmiyorum çok özledim bende o zaman içim 1 bardak.
yoook sigara 1.5 aydır içmiyorum ama hala canım istiyor çok ilginç hala istemesine şaşırıyorum hele ki sinirleniyim daha çok istiyor ama anladım ki sigara içmek için hep bahaneler bulmuşum oyalanmak için sigaraya gerek yokmuş.2 kilo almıştım ya 1 kilosunu verdim :))
ya ben cipsi biraz abarttım orta boy bir cipsin tamamını yedim :18:
ayyy ben zeytin manyağıyımmm ay bebişim izim içinde dik topla.
canım abartmadım al tarafı orta boy cipsin hepsini tekkkk başıma yedim ohhh afiyet olsun bana :)) şuadan vicdan azabı benı yediii amaaaa
ayyy bende oynıcammmmm halay cekelimmm
kızlar çok şükür keseyi gördük 4+2 günlükmüş miniğim rabbim inşallah kalp atımını duymayıda nasip eder ayın 24 ünde kalp atımı için çağırdı doktor yrn detayları yazarım hepinize dualarınız için allah razı olsun diyorum rabbim tez zamanda isteyen bütün arkadaşalrıma bu mutluluğu nasip etsin inşallah şu an acil çıkmam lazım hepinizi çok öpüyorum...
hadi gözünaydınnnnn.darısı kalp atışlarını duymaya inşallah...
canım nehir:2,5 kg yakın
suyu:2 kg
benim rahim:1 kg a yakın
etti 5 kg(bahçeli gibi hesap yaparım)
sırtım belim kuyruk sokumum fena.karnımın içi acıyor hamlamış gibi yırtık var gibi.yatağın sağından soluna törenle dönüyorum.allahım 40 haftayı beklemesin 37 den sonra gelsin kızım diyorum:)saat başı tuvalete kalkmayı saymıyorum.ellerim ayaklarım şişti.kemiklerim ağrıyor.daha sayayım mı:)6. aya kadar herşey güllük gülüstanlık sonrası fena:)
ben böyle evde kendi kendime söyleniyorum eşim pek sallamıyor artık:)tuvalet olayı zaten bir hamileliğin başında birde sonunda çıkıyor ortaya.ama şimdi gelen tuvalet isteği başka.anlık kızım mesaneme baskı yaptığında altıma kaçırıverecekmi,şim gibi oluyorum ki kaçıranlarda varcanım bu arada bir önceki msjda temizlik demişsin ben başındaan bu yana çok basit işler dışında yapmıyorum.eşim yapıyor temizliği.sende yapma kardeşin idare etsin 9 ay canım bebeklerimizden önemli değil ya.2 gündür çamaşır ütü bitirdim sonunda nehir hanımın kıyafetlerini.5 kere makina çalıştı ne almışım varya yazık.haftayada 2 gün üstüste kadın alıyım diyorum.bir gün mutfak perdeler falaan ertesi gün diğer işleri yapar.halıları yıkamaya vericem.işler biran evvel bitmeli.bugün haziran annelerinden biri 29 haziranda doğuracaktı erken doğum yapmış.aramızdaa 1 gün var.aklım çıktı.doktorumda artık hazırlıklı ol bu bebklerin ne yapacağı belli olmaz dedi.artık 2-3 gün topiğe girmezsem bilinki doğurdum:)telefonumda internette yok eşimde yeni kapattırdı.nasıl hastaneden haber veririm bilemiycem:)bu arada doğum fotoğrafçısı düşünmüyorum.hastanenin 5 fotoğraflık aalbüm hediyesi var zaten.doğumdan sonra banyo yaaptırıp fön makyaj falan yapıp resim çekeceklermiş.birde eşimde doğuma girecek.o da çeker heyecandan unutmazsa:)
Ben anlamadım kanda gebelik yok.idrarda 2 günde bir yaptım 2 farklı test ikinci çizgi var.anlayan varsa anlatsın.doktor kist idrar testini etkilememesi lazım dedi.anlayacagınız benim folikül marlanın dedigi kistten olmuş çatlayamamış.birde internette okudum kan sulandırıcı içenlerde oluyomuş.ben pazartesi edirneye gidip 2.aşılama için konuşucam olmadı tüp bebegi sorcam.işyerimlede konuştum iş bası yapacagım gün beni idare edicekler 13.günüm ve 14.günümde.kızlar ben en başa döndüm.BENİM HALA UMUDUM VAR bu ay AŞILAMASI OLUP HAMİLE KALACAK.sizlerde dualaqınızı esirgemeyip benim içinde sayarsanız 22 mayısa kadar allah razı olsun sizden.aglamaktan gözlerim şişti.bomboşum hislerim alındı sanki.
kızlar dün ben bir rüya gördüm rüyamda cerol ucon pink ben ve karam var hep beraber oturuyoruz bir yerde ve hamileliklerimizin senin kaç haftalık senin kaç haftalık diye konuşuyoduk :)) karamda hamile kalmıştı... rabbim inşallah rüyayı gerçek yapar ben çok etkilendim rüyada yüzlerinizi görmedim hepimiz elimiz karnımızda sohbet ediyorduk :))) ne biliym işte böyle bir rüyaydı...
canım benim yaa kahkaha attım okuyunca eşimde ne oluyor dedi inşallah canım haberi alınca beraber oynarız sen orda ben burda
Kızlar doktordayız eşimle edirnede tüp bebek merkezinde.
Çok çok iyi bir düşüş canım. Kısa zaman içinde sıfırlanacaktır. Eğer kan vermeye üşenmezsen bizim kızların dediği gibi bir hafta sonra gene baktırabilirsin sıfırlanmış mı diye. Bende 70 lerde bırakmıştım diye hatırlıyorum baktırmayı. Doktor zaman konusunda güzel konuşmuş bence. Gayet açık. 2-3 ayda ki maksat tüpteki hasarın yani yaranın iyileşmesi ve senin psikolojinle alakalı. Verilen ilaç bir hafta içinde vücuttan tamamen atılıyor.Ama prospektüs falan okursan orada 3 ay gebelik yasak diye yazar. Bu kemoterapi hastaları için geçerli. Onlar daha yüksek dozlarda ve sürekli aldıkları için ilacın vücuttan atılımı uzun sürüyor. Bizler bu ilacı bir yada iki defa alıyoruz o yüzden atılımı uzun bir süreç almaz. İlaçla ilgili kafanda bir soru işareti olmasın. Önemli olan bundan sonra kendini hazır hissetmen.
Benimde sol tüpüm sağdakinden uzun dış gebeliğimin olduğu taraf. İşte herkesin anatomisi farklı farklı. Çok fazla neden arayıp kafanı yormayacaksın. Rahim filmi için istersen bekleyebilirsin. Ama benim içim kurtlu olduğu için 2. ayın sonunda çektirmiştim ve temiz çıkmıştı çok şükür. Ama uconn gibi yapıp önce birkaç ay deneyebilirsin de olmazsa çektirebilirsin. Tamamen sana kalmış...
Sende dış gebeliği en az hasarla ve en iyi şekilde atlatanlardan biri oldun canım. Bundan sonra 2-3 aylık bir toparlanma dönemi sonra da istediğin zaman çalışmalara başlayabilirsin. Rabbim bir daha asla yaşatmasın inşallah canım, bununla geçmiş olsun tekrar....
Kızlar doktordayız eşimle edirnede tüp bebek merkezinde.
evet sıkıntılı bir süreç ama insan bebeği için herşeye katlanıyor.inşallah sende en kısa zamanda bu duyguları yaşayacaksın ama sıkıntısız ve kolay olsun mümkünse hemde bu ay olsun.sayısını sen say valla unutuyorum:)Canım şükürler olsun darısı kalp atışlarına inşallah. Gözün aydın,,, Rabbim en güzel günlerinizi göstersin bebişinle sana inşallah bundan sonra.
ayy canım ya valla zor iş annelik. insan hamile kalınca ve zorlukları çekince ancak anlıyor anne olmanın ne demek olduğunu. Karnımıza düştüğü an başlıyor sıkıntıları, Rabbım kolaylıklar versin canım benim. Allahım yardımcımız olsun. İnşallah sağ salim doğduğunda Nehirin sana herşeyi unutturacak... Ama sen bize naz yapabilirsin ya, biz burda birbirimizin ne nazlarını, sıkıntılarını çekmedik mi.. Ama dikkat et yorma kendini. Gerçekten daha vaktin varken biraz daha büyüsün Nehirin içinde. Hızlandırma doğumu çok fazla ayakta kalıp yorulupta.
canım ya gerçekten çok şaşırdım. İki test birden nasıl hatalı çıkar. Hadi idrarda çıkmasa kanda çıksa onu anlamıştım da. İdrarda çıkıpda olmayışına çok şaşırdım. Rabbim yardımcın olsun canım benim. Üzme kendini. İnşallah en kısa zamanda hamileliğini en kolay yoldan nasip eder Rabbim. Sen dualarnı eksik etme hiç inşallah.
Canım biz burda birbirimizi görmesekde gönülden bağlanıyoruz aslında. Rüyalarımıza bile işliyor bu da. Karam için güzel haberi sen rüyanda görmüşsündür inşallahhhhhhhhhh.. Rabbim hayırlara çıkarsın.
Ohhh hepberaber oynarızzzz..:)
Canım Rabbim yardımcın olsun, güzel haberlerin olsun inşallah.
Kızlar kist 2 cm kalmış.bir daha ki aya tedavim kaldı.ilaç vermedi bir daha ki ay adetimin 3.günü gidicem.az evvel acıbadem hastanesinden aradılar özelden büyükçekmecede yeni merkez varmış.il il gezip bilgi alıcakmışlar.görüşebilirmiyiz dedi eşim pek güvenmedi özelden aradılar diye.zaten tedavi oluyoruz kaydımız var edirnede gerek yok dedi.kızlar nerden buluyolar numaramı ki.gerçi ben telefondaki kişiye bana hastanenin numarasını yollarsanız gerekli olursa ararız dedim açık kapı kalsın.
Kızlar kist 2 cm kalmış.bir daha ki aya tedavim kaldı.ilaç vermedi bir daha ki ay adetimin 3.günü gidicem.az evvel acıbadem hastanesinden aradılar özelden büyükçekmecede yeni merkez varmış.il il gezip bilgi alıcakmışlar.görüşebilirmiyiz dedi eşim pek güvenmedi özelden aradılar diye.zaten tedavi oluyoruz kaydımız var edirnede gerek yok dedi.kızlar nerden buluyolar numaramı ki.gerçi ben telefondaki kişiye bana hastanenin numarasını yollarsanız gerekli olursa ararız dedim açık kapı kalsın.
Kızlar keşanda otogardayız az evvel tanıştıgımız bayan tel görüşmemden sonra bize kaç yıllık evlisiniz daha hemen tüp bebek düşünüyosunuz dedi.çapadan emekli kadın hastalıkları profesörü varmış onun numarasını verdi.o bayanı ölümden döndürmüş.bakar olur mu olmaz mı söyler gerekeni yapar dedi.yalnız kadın bana kilo ver dedi kilo etkiliyo eski doktorumda demişti.59 kiloyum ama boy 150-155 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?