Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

2.aşılamam olcak uconn.kist için sogan kürü nasıl bu ay arı sütü polende içeyim tamamen dogal zaten bu ay bebek işi yatışta.

canım soğan kürü yap bencede soğan kürü topiği var sanırım orda bulursun tarifini kilo olayı önemli gerçekten ben hamile kalmadan 6-7 kilo vermiştim ve çok soğan yemiştim hamile olduğumu öğrendiğimde ne güzel iyiki kilo vermişim demiştim kısmet değilmiş hamilelik yüremedi kilolarda aynen geri geldi her şerde bi hayır vardır canım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.

cnm canım çeti demişsin belkimde bebişin canı çekti yaramaz minik şimdiden başladı mı abur cubura :))) allahın izniyle bişey olmaz inşallah cnm bir kereden... hiç bir şeyi abartmadığın sürece her şeyi yiyebilirsin demişti doktorum bana bende kocaman kadın jelibonu çok seviyorum hergün yerdim mutlaka ama şimdi öğrendim öğreneli 1 defa yedim bende onu sormuştum doktora abartmadığın sürece arada bir yiyebilirsin dedi...

Kızlar doktordayız eşimle edirnede tüp bebek merkezinde.

cnm hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda inşallah...

2.aşılamam olcak uconn.kist için sogan kürü nasıl bu ay arı sütü polende içeyim tamamen dogal zaten bu ay bebek işi yatışta.

canım allah hayırlısını versin inşallah.soğan kürünün hiçbir zararı yok tabiki dediğin gibi bu ayı boş geçeceksen.içini temizliyormuş diye okudum her yerde.bence deneyebilirsin sonuçta soğan ne zararı olabilirki.zaten kistinde küçülmüş tamamen söker atar herhalde.

kuzum kıyamam ama senin bu göz yaşların 3 gün sonra mutluluk göz yaşı olacak allahın izniyle...allahım inşallah bu ay güzel haberini alıcaz cnm benim.. allah senden de razı olsun inşallah... herşeyin haktan hayırlısı bol bol dua et cnm benim ama bu güzel haberi duymaya az kaldı allahın izniyle....

evet canım az kaldı ama hiç bir belirtim yok sadece bel ve kasık ağrısı var ne mide bulantısı ne de başka bir şey. bel ağrım uzun süredir var ama o yüzden gebeliğe yormuyorum hiç.

canım ne belirtisi daha zaten. Mide bulantısı bu dönemde başlamıyor öyle hemen. 2 ay hamilelik yaşadım ben düşüğe kadar (normal rahim içi gebeliğimde) ilk belirtim sık tuvalete kalkmamdı gece bile sürekli, ikinci bel ve kasık ağrısıydı. Birde gögüs kenarları koyulaşmış ve pütürler çıkmıştı. Ama ben hala adet olacağım diye beklemiştim ama hamile çıkmıştım. Rabbim görelim neyler, neylerse güzel eyler dimi canım benim. Herşey güzel olacak inşallahhhhhh biz umutluyuz bu ay senden, çalışmalar iyi gitti, iğneyi vurdurdun, şimdi bekleme zamanı. İnşallah iyi haberlerini vereceksin.

Canım soğan kürünü bende yapmıştım dış gebelik sonrası tüpde hala materyal durunca belki düşürür dedim. adetinin bitiminden 7 gün sonra başlıyorsun ve 15 gün içiyorsun sonra zaten tekrar adet oluyorsun. İkinci aydada adetinden 10 gün önce başlayıp 5-7 gün arası içiyorsun. Bir soğanı 4 e bölüp 1,5 bardak kaynamış suya atıyorsun ve 5 dk kaynatıyorsun. ılıkken içiyorsun çok soğumadan içmeye çalış en güzeli öyle içiliyor ve daha faydalıymış.

ayyyyyy kızlar inanılmaz moralim bozuldu az önce kayınvalidemi aradım bi teyze vardı hacca gitmişti akrabalardan biri o bana dua yapacaktı şehir dışındaydı ama adanaya gelince beni ara kızım dedi bende de numarası yoktu kayınvalidemden numarasını almak için aradım napacaksın dedi bana dua yapacaktı onu hatırlatacaktım dedim anne sende bir yasin oku bana dedim bana ne dedi biliyo musunuz sen delilenmişsin dedi düşünebiliyomusunuz ben dua istiyorum diye bebeğin sağlıklı olması için bana delilenmişsin diyo nasıl zoruma gitti anlatamam bu benim 5. hamileliğim yaaa, bana söylediğine bi bakarmısınız delilenmişsin diyo ,allahım günaha giriyorum belki şuan ama inanılmaz zoruma gitti

Cuma günü ovülasyon testi ısmarlamıştım netten belki bugün yetişir diye ama hala gelmediler bugün 13.günüm 14.gün yumurtluyorum genellikle ama sanki bu ay 9.gün yumurtladım bilmiyorum kaçırdık mı
Dün 2 damla kahve leke gelmiş inşalllahh iltihap değildir
Bununn haricinde kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama korkuyorum cookk

ayy canım haklısın ne desen haklısın ben olsam sonucta sızın torununuz bişey olsa oglunuz ve gene siz uzuluceksınız tabi oglunuza kıymet veriyorsanız bidaha biey istemem der kapatırdım ve eşime söylerdim canım.ben eskiden hiçbişeyi söylemezdim ama artık kusura bakmasın kımse sööylerim .ben eşime söylerim o konusur.ama böyle bir durumda bende cvp verirdim.ama sıkma canını uzakta mı oturuyrlar. sende bundan snra ona göre davran anne kelimesini haktmeyen kayınvalideler var.

canım netten bak bazı kadınlarda yumurtlama zamanı kahverengı kan gelirmiş hatta benım arkdaşımın geliyormuş ordan biliyorum şaşırmıştım netten araştırdım doğruymuş
sen genede calışmalarına devam et.

bu ay ınsaşşlah hamile kalıncan.
karam bu ay hamile
benımhalaumudumvar bu ay hamile
serap bu ay hamile
selamet bu ay hamile
cimcimesultan bu ay hamile
bahar bu ay hamile
başka kim vardı unuttugum yok dimi

amaannn bende hafta sonu sinir oldum kayınvalideme sinirden ağlayacaktım hatta salla gitsin seni hoş tutacağına birde laf söylüyor sakın üzülme canım başkası yok mu numarasını isteyebileceğin ondan iste güle güle gidin diye arayacağım de şuan zaten olmadık şeylerede kafanı takarsın sen hormonlardan kendine dikkat et canım benim üzülme öyle.

sadece bu kadar kaybım olunca ister istemez terdirginim dedim öle kaldım şok oldum böyle bişey söylemesine benim istediğim kadar en az eşim istiyor insan oğluna kıyamaz ama bişey diyemicem... istanbulda cnm eltimin çocuğuna bakmaya gitti... canımı sıktı açıkçası yani bir dua istedim sadece 1 tane yasin oku dedim kaç dakikasını alır ki bir insanın... onuda istememin nedeni ben arapça bilmiyorum dualarımı hep türkçe yapıyorum arapçasını dinleyip türkçesini takip ederek yapıyorum birde arapçasını okusun eşimin annesi olarak diye düşündüm... benim canım annem ben daha hamile kalmadan 41 meryem bitirdi ve öğren,r öğrenmez 40 tane yasin indirtti ben hiç bişey söylemeden hocaya gitti benim adıma dua topladı... cok incindim, bencede eşimle paylaşmalıyım ..cnm saol[/QUOTE]

sen içini ferah tut canım sen yeterki dua iste biz hemen okuruz senin için kendinde arapçadan okuyamıyorum diye üzülme öyle birşey yok senin Allaha şükredip ondan istemen en büyük dua zaten ben anlamlarını okuyunca daha da huzur buluyorum.

Kızlar ya bugün berbat bir gün geçirdim. Siz kayınvalidelerinizle anlaşamışsınız bende iş yerimde ki büyük başlarla. Beni eczaneden farklı bir birime vermek istiyorlar hatta görevlendirme yazım geldi bugün şok oldum. Orası da değil hamile halimle sağlam halimle bile yapabileceğim bir yer değil. Gittim konuştum hastane yöneticisiyle hiç laftan anlamıyor adam. Böyle giderse eşimin hastanesinde yatış gösterip işe gelmemeyi düşünüyorum. Sonrada doğum izni allah ne verdiyse... Üstüne bir de nöbetçiyim personelin biriyle de tartıştım. O sırada da yalnızdım yardımcım dışardan önemli bir ilaç almaya gitmişti. Adam beni tek bayan görünce eczanede şerefsiz açtı ağzını. Tansiyon yerlerdeydi, bir süre nefesim düzene girmedi ağlamaktan. Uzun zamandır hiç böyle yıpranmamıştım ağlamamıştım. Mahvetti bu hastane beni( Zavallı bebişim kim bilir neler hisetti. Yardımcı personelim olaydan sonra hemen geldi o bile korktu abla doktor çağırayım diye su falan getirdi. Ama nafile yani nefes alamadım bir süre. Sonra eşim geldi, toparlandım biraz...
Eşim geldikten sonra doktoruma gittik beraber ultrasona. O bile çok keyfimi yerine getiremedi açıkcası. Ama tabi bugün yüzüm güldüyse biraz yine de bebeğin sayesindedir. Artık bizim doktorun ultrasonu takip için çok yeterli değil onu anladım. Zaten eşi sakaryadaymış. O da eylülde bende gidicem diyor. Yani benim doğumdan önce gitmiş olacak. Doktorluğunu çok beğeniyorum ama teknik imkanlarda bir yerde çok önemli. Cinsiyet tahmini bile yapamadı. 14+2 dedi haftasına. Son ultrasona göre 13+4 oluyordu bugün. Normal doğum düşünüyorsan doğum aralığı için 26 ekim-9 kasım dedi. Sezeryanda da kasımın ilk haftası yapılır dedi. Bir de istanbula gidince recep has diye bir prof varmış hocasıymış. İkili ve üçlüyü yaptırmadığım için istanbuldan dönmeden ona ayrıntılı ultrasona git dedi. Biraz araştırdım hakkında hep iyi yorumlar vardı. Proflar içinde de fiyatı baya uygun gözüküyor. Sizin hiç bilginiz var mı bu hoca hakkında?? Bende durumlar böyle....

Canım ya üzülme, bazen en iyisi bile bir laf ediyor insan birden kalakalıyor söylediğine. Sen dert etme bunu, sonuçta kayınvalide annen gibi hissedemez üzülemez. Gözüne uyku girmedi annemin öğrendiğinde dış gebeliği ve sancılarımı o yüzden anneme haftalar sonra söylemiştim ben. Durum ameliyata doğru gidince annemi biliyorum çünkü yer bitirir kendini. Kayınvalidemde gelmişti yanıma o da çok üzüldü halime benimle ağladı ağrılarımda ama sonuçta anne gibi olmazlar. Sen dert etme bunu okuyabildiğimiz kadar biz okuruz Rabbime bir şekilde yöneliyor ve sadece ondan diliyoruz biz. Zaten gönülsüz okunan dua duamıdır allahaşkına. İçten olacak, yürekten olacak ki dua yerini bulsun. Sen sürekli oku kendine Ya mübdi desin eşinde göbeğine koyup elini 99 defa hergün. Rabbim sıkıntılar göstermesin üzme kendini sen bunlar için. Önemli olan bebeğin sağlıklı olsun.. Rabbim esirgesin onu.

Canım hastanede çalışmanın ne demek olduğunu en iyi ben bilirim ve seni en iyi ben anlarım. 10 yılım hastanede geçti ömrümü yedi sanki o 10 yıllık hastane hayatı. Hastalarla uğraşmak zordur, akademisyenler bir tuhaftır, hepsi bir hava. Sen eczacımısın orda? Seni eczane dışında bir yerde çalıştıramazlar eğer eczacıysan. en iyisini yaparsın öyle bir şansın varsa biraz uzaklaş ordan. Kafan da rahatlasın. İstanbul konusunda hiçbir fikrim yok canım benim.

canım benım ay cok uzuldum ne kdr yıpranmışssın bir gun içinde ne kdr vicdansız ınsanlar neden böyle bişey yapmışlar kı sonuçta sen hamilesin en rahat calışacağım bir yere vermeliler.ama yllık rapor hakkınız cok değil yetişmez gerçi yıllık izinin varsa onuda kullanırsın az bişey kalır onda da idare edersin .
canım ben doktorun ismini duymadı nerdeymış yeri.bende detaylı ultrasonu beylikdüzü medicanada ismail bey var prof.onda yaptırıcam arkadaşım yaptırdı yanında gitmiştim cihazı çok güzel türkiyede 5 tane varmış o cihazdan 1 saat muayene ettı zaman tuttum.biraz pahalı 500 e yakın ama bir kere yaptırcam değer diyorum.

özellikle yöneticin erkekse seni anlaması mümkün değil.hamilelikte çalışma ortamı insanı çok zorluyor hem fiziksel hemde ruhen.elinden geldiğince bebeğini düşünüp olumsuz şeyleri göz ardı etmelisin.bu arada neden ikili test yaptırmadın.bılunduğun şehirde mi imkanların olmadığı için.recep has riskli gebelik uzmanıdır. sanırım nişantaşında özel muayenehanesi vardı şimdi ne durumda bilmiyorum ama muayene ücretlerinin oldukça pahalı olduğunu duymuştum.ve birde randevuyu günler öncesinden alman gerktiğini.recep has ayarında atıl yüksel de var onuda düşünebilirsin bu arada.

aşağıda 5 ziyaretçi olduğu görünüyor ama kimse bişey yazmıyor kızlar ben izne çıktım.siz sohbet etmeyi bıraktınız.işten gelince okumam gereken kaç sayfa birikiyordu.şimdi kimseden ses çıkmıyor.ay ben şimdiden sıkıldım evde oturmaktan.dışarı bile çıkamıyorum 2 dk yürüsem belim kuyruk sokumum kitleniyor resmen.evede ye yat iyice şişicem doğuma kadar.

ben geldim uconcum..kaç gündür yoktum ara sayfaları okuyamadımsonra bakıcam inş...canım yürümezsen normal doğum zor..hergün yarım saat yürüyüş yap...benimde moralim bozuktu eşim 2.kız olacağını duyunca bozuldu biraz.erkek istiyomuş bu sefer(benimde moralim bozuldu..

ay herkes birbirinden bekliyor herhalde bende çok sıkıldım evde havada soguk nereye çıkıcan ztn.
canım ziyaretcı uye olmayanlar onlar zaten yazamaz.canım az kaldı sabret 1 ay daha sabret snra havada güzel olacak bebişini alır cıkarsınız ohh mis gibi :)) ben napıyım sıcaklardaa hamile dısarıda cıkamıcam belki 1 hafta yazlıga gider gölgede otururum :))

canım benım hiç üzülme zamanla oda anlıcak kız olsun erkek farketmedigini aynı şekilde sevicek bebeşinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…