2.aşılamam olcak uconn.kist için sogan kürü nasıl bu ay arı sütü polende içeyim tamamen dogal zaten bu ay bebek işi yatışta.
2.aşılamam olcak uconn.kist için sogan kürü nasıl bu ay arı sütü polende içeyim tamamen dogal zaten bu ay bebek işi yatışta.
Karam senin belirtiler nasıl 3 gün kaldı.
cnm canım çeti demişsin belkimde bebişin canı çekti yaramaz minik şimdiden başladı mı abur cubura :))) allahın izniyle bişey olmaz inşallah cnm bir kereden... hiç bir şeyi abartmadığın sürece her şeyi yiyebilirsin demişti doktorum bana bende kocaman kadın jelibonu çok seviyorum hergün yerdim mutlaka ama şimdi öğrendim öğreneli 1 defa yedim bende onu sormuştum doktora abartmadığın sürece arada bir yiyebilirsin dedi...ayyy kızına arkadaş geliyor yani hayırlı olsun canım çok sevindim.
ohhh çok şükür canım darısı pıt pıtlara sonra rahatız kısmetse ki ben hiç şüphe duymuyorum canım herşey güzel olacak canım.
kızzzz ağlattın beni sen yaaa zaten arkadaşımda aradı hamile gördüm seni rüyamda diye birde üstüne sen gördün valla umutlanma diyorum kendime ama böyle içim umut dolu...Allah razı olsun sizden
kuzum kıyamam ama senin bu göz yaşların 3 gün sonra mutluluk göz yaşı olacak allahın izniyle...allahım inşallah bu ay güzel haberini alıcaz cnm benim.. allah senden de razı olsun inşallah... herşeyin haktan hayırlısı bol bol dua et cnm benim ama bu güzel haberi duymaya az kaldı allahın izniyle....
UOTE=cerol;30330489]ya kızlar bişey sorcam ben cips yedim canım çok cekti sonra netten baktım kanser etkisi varmış.çok vcdan azabı cekiyorum bişey olmaz dimi bi kereden.
Kızlar doktordayız eşimle edirnede tüp bebek merkezinde.
ayyy kızına arkadaş geliyor yani hayırlı olsun canım çok sevindim.
ohhh çok şükür canım darısı pıt pıtlara sonra rahatız kısmetse ki ben hiç şüphe duymuyorum canım herşey güzel olacak canım.
kızzzz ağlattın beni sen yaaa zaten arkadaşımda aradı hamile gördüm seni rüyamda diye birde üstüne sen gördün valla umutlanma diyorum kendime ama böyle içim umut dolu...Allah razı olsun sizden
seni gidi meraklı seni acaba bende böylemi olacağım neyse görmüş rahatlamışsın canım belk, pazartesi cinsiyetinide öğrenirsin...
geldim canım anneler günü diye anneleri ziyarete gittik ama telden girip okudum yazılanları ama teknoloji özürlü olduğumdan telden yazma işini beceremiyorum bir türlü, adetimi 16sında bekliyoruz canım 16 sında test yaptırırım diyorum gerç, göğüslerim falan indi ama bel ağrım hafifte olsa devam ediyor birde kasıklarım ağrıyor ama aklıma hemen sen geliyorsun ve kötü birşey yok diyorum kendime ya bebeğim geliyor bana yada bebeğime kavuşabilmem için zamanında adet göreceğim diyorum :) kurs başladı akşamları oraya gidiyorum. her hafta yeni yeni çiçekler alıp ekiyorum bahçaye hatta salatalık domates biberde ekeceğim dışarda vakit geçirmek iyi geldi bana :)
evet canım az kaldı ama hiç bir belirtim yok sadece bel ve kasık ağrısı var ne mide bulantısı ne de başka bir şey. bel ağrım uzun süredir var ama o yüzden gebeliğe yormuyorum hiç.
ayyyyyy kızlar inanılmaz moralim bozuldu az önce kayınvalidemi aradım bi teyze vardı hacca gitmişti akrabalardan biri o bana dua yapacaktı şehir dışındaydı ama adanaya gelince beni ara kızım dedi bende de numarası yoktu kayınvalidemden numarasını almak için aradım napacaksın dedi bana dua yapacaktı onu hatırlatacaktım dedim anne sende bir yasin oku bana dedim bana ne dedi biliyo musunuz sen delilenmişsin dedi düşünebiliyomusunuz ben dua istiyorum diye bebeğin sağlıklı olması için bana delilenmişsin diyo nasıl zoruma gitti anlatamam bu benim 5. hamileliğim yaaa, bana söylediğine bi bakarmısınız delilenmişsin diyo ,allahım günaha giriyorum belki şuan ama inanılmaz zoruma gitti
Cuma günü ovülasyon testi ısmarlamıştım netten belki bugün yetişir diye ama hala gelmedilerbugün 13.günüm 14.gün yumurtluyorum genellikle ama sanki bu ay 9.gün yumurtladım bilmiyorum kaçırdık mı
Dün 2 damla kahve leke gelmiş inşalllahh iltihap değildir
Bununn haricinde kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama korkuyorum cookk
ayy canım haklısın ne desen haklısın ben olsam sonucta sızın torununuz bişey olsa oglunuz ve gene siz uzuluceksınız tabi oglunuza kıymet veriyorsanız bidaha biey istemem der kapatırdım ve eşime söylerdim canım.ben eskiden hiçbişeyi söylemezdim ama artık kusura bakmasın kımse sööylerim .ben eşime söylerim o konusur.ama böyle bir durumda bende cvp verirdim.ama sıkma canını uzakta mı oturuyrlar. sende bundan snra ona göre davran anne kelimesini haktmeyen kayınvalideler var.
sadece bu kadar kaybım olunca ister istemez terdirginim dedim öle kaldım şok oldum böyle bişey söylemesine benim istediğim kadar en az eşim istiyor insan oğluna kıyamaz ama bişey diyemicem... istanbulda cnm eltimin çocuğuna bakmaya gitti... canımı sıktı açıkçası yani bir dua istedim sadece 1 tane yasin oku dedim kaç dakikasını alır ki bir insanın... onuda istememin nedeni ben arapça bilmiyorum dualarımı hep türkçe yapıyorum arapçasını dinleyip türkçesini takip ederek yapıyorum birde arapçasını okusun eşimin annesi olarak diye düşündüm... benim canım annem ben daha hamile kalmadan 41 meryem bitirdi ve öğren,r öğrenmez 40 tane yasin indirtti ben hiç bişey söylemeden hocaya gitti benim adıma dua topladı... cok incindim, bencede eşimle paylaşmalıyım ..cnm saol
ayyyyyy kızlar inanılmaz moralim bozuldu az önce kayınvalidemi aradım bi teyze vardı hacca gitmişti akrabalardan biri o bana dua yapacaktı şehir dışındaydı ama adanaya gelince beni ara kızım dedi bende de numarası yoktu kayınvalidemden numarasını almak için aradım napacaksın dedi bana dua yapacaktı onu hatırlatacaktım dedim anne sende bir yasin oku bana dedim bana ne dedi biliyo musunuz sen delilenmişsin dedi düşünebiliyomusunuz ben dua istiyorum diye bebeğin sağlıklı olması için bana delilenmişsin diyo nasıl zoruma gitti anlatamam bu benim 5. hamileliğim yaaa, bana söylediğine bi bakarmısınız delilenmişsin diyo ,allahım günaha giriyorum belki şuan ama inanılmaz zoruma gitti
Kızlar ya bugün berbat bir gün geçirdim. Siz kayınvalidelerinizle anlaşamışsınız bende iş yerimde ki büyük başlarla. Beni eczaneden farklı bir birime vermek istiyorlar hatta görevlendirme yazım geldi bugün şok oldum. Orası da değil hamile halimle sağlam halimle bile yapabileceğim bir yer değil. Gittim konuştum hastane yöneticisiyle hiç laftan anlamıyor adam. Böyle giderse eşimin hastanesinde yatış gösterip işe gelmemeyi düşünüyorum. Sonrada doğum izni allah ne verdiyse... Üstüne bir de nöbetçiyim personelin biriyle de tartıştım. O sırada da yalnızdım yardımcım dışardan önemli bir ilaç almaya gitmişti. Adam beni tek bayan görünce eczanede şerefsiz açtı ağzını. Tansiyon yerlerdeydi, bir süre nefesim düzene girmedi ağlamaktan. Uzun zamandır hiç böyle yıpranmamıştım ağlamamıştım. Mahvetti bu hastane beni( Zavallı bebişim kim bilir neler hisetti. Yardımcı personelim olaydan sonra hemen geldi o bile korktu abla doktor çağırayım diye su falan getirdi. Ama nafile yani nefes alamadım bir süre. Sonra eşim geldi, toparlandım biraz...
Eşim geldikten sonra doktoruma gittik beraber ultrasona. O bile çok keyfimi yerine getiremedi açıkcası. Ama tabi bugün yüzüm güldüyse biraz yine de bebeğin sayesindedir. Artık bizim doktorun ultrasonu takip için çok yeterli değil onu anladım. Zaten eşi sakaryadaymış. O da eylülde bende gidicem diyor. Yani benim doğumdan önce gitmiş olacak. Doktorluğunu çok beğeniyorum ama teknik imkanlarda bir yerde çok önemli. Cinsiyet tahmini bile yapamadı. 14+2 dedi haftasına. Son ultrasona göre 13+4 oluyordu bugün. Normal doğum düşünüyorsan doğum aralığı için 26 ekim-9 kasım dedi. Sezeryanda da kasımın ilk haftası yapılır dedi. Bir de istanbula gidince recep has diye bir prof varmış hocasıymış. İkili ve üçlüyü yaptırmadığım için istanbuldan dönmeden ona ayrıntılı ultrasona git dedi. Biraz araştırdım hakkında hep iyi yorumlar vardı. Proflar içinde de fiyatı baya uygun gözüküyor. Sizin hiç bilginiz var mı bu hoca hakkında?? Bende durumlar böyle....
Kızlar ya bugün berbat bir gün geçirdim. Siz kayınvalidelerinizle anlaşamışsınız bende iş yerimde ki büyük başlarla. Beni eczaneden farklı bir birime vermek istiyorlar hatta görevlendirme yazım geldi bugün şok oldum. Orası da değil hamile halimle sağlam halimle bile yapabileceğim bir yer değil. Gittim konuştum hastane yöneticisiyle hiç laftan anlamıyor adam. Böyle giderse eşimin hastanesinde yatış gösterip işe gelmemeyi düşünüyorum. Sonrada doğum izni allah ne verdiyse... Üstüne bir de nöbetçiyim personelin biriyle de tartıştım. O sırada da yalnızdım yardımcım dışardan önemli bir ilaç almaya gitmişti. Adam beni tek bayan görünce eczanede şerefsiz açtı ağzını. Tansiyon yerlerdeydi, bir süre nefesim düzene girmedi ağlamaktan. Uzun zamandır hiç böyle yıpranmamıştım ağlamamıştım. Mahvetti bu hastane beni( Zavallı bebişim kim bilir neler hisetti. Yardımcı personelim olaydan sonra hemen geldi o bile korktu abla doktor çağırayım diye su falan getirdi. Ama nafile yani nefes alamadım bir süre. Sonra eşim geldi, toparlandım biraz...
Eşim geldikten sonra doktoruma gittik beraber ultrasona. O bile çok keyfimi yerine getiremedi açıkcası. Ama tabi bugün yüzüm güldüyse biraz yine de bebeğin sayesindedir. Artık bizim doktorun ultrasonu takip için çok yeterli değil onu anladım. Zaten eşi sakaryadaymış. O da eylülde bende gidicem diyor. Yani benim doğumdan önce gitmiş olacak. Doktorluğunu çok beğeniyorum ama teknik imkanlarda bir yerde çok önemli. Cinsiyet tahmini bile yapamadı. 14+2 dedi haftasına. Son ultrasona göre 13+4 oluyordu bugün. Normal doğum düşünüyorsan doğum aralığı için 26 ekim-9 kasım dedi. Sezeryanda da kasımın ilk haftası yapılır dedi. Bir de istanbula gidince recep has diye bir prof varmış hocasıymış. İkili ve üçlüyü yaptırmadığım için istanbuldan dönmeden ona ayrıntılı ultrasona git dedi. Biraz araştırdım hakkında hep iyi yorumlar vardı. Proflar içinde de fiyatı baya uygun gözüküyor. Sizin hiç bilginiz var mı bu hoca hakkında?? Bende durumlar böyle....
aşağıda 5 ziyaretçi olduğu görünüyor ama kimse bişey yazmıyor kızlar ben izne çıktım.siz sohbet etmeyi bıraktınız.işten gelince okumam gereken kaç sayfa birikiyordu.şimdi kimseden ses çıkmıyor.ay ben şimdiden sıkıldım evde oturmaktan.dışarı bile çıkamıyorum 2 dk yürüsem belim kuyruk sokumum kitleniyor resmen.evede ye yat iyice şişicem doğuma kadar.
ben geldim uconcum..kaç gündür yoktum ara sayfaları okuyamadımsonra bakıcam inş...canım yürümezsen normal doğum zor..hergün yarım saat yürüyüş yap...benimde moralim bozuktu eşim 2.kız olacağını duyunca bozuldu biraz.erkek istiyomuş bu sefer(benimde moralim bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?