Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet yürümem gerekiyor biliyorum.hergün yürümeyede çalışıyorum ama sürünüyorum resmen:)
aaa kızdırmasın eşin insanı.bu erkeklerde hep bir erkek çocuk merakı yok mu öldürüyor beni.benim eşimde ilk erkek istiyordu.kız olduğunu öğrendikten sonra bozulduğunu düşünmüştüm ama şimdi kızımda kızım diye ölüyor.kusura bakmasınlarda cinsiyeti belirleyen tek faktör baba.aynaya bakıp kendilerine kızsınlar artık:)milyonlarca erkek spermin içinde bile senin kızın daha güçlü olduğu için o birinci çıkmış.benim halam falan duyunca kız olduğunu olsunnnn demişti.ne demek olsun ya sen benim kızımın totosunu ye diyesim geldi ama tuttum kendimi işte:)

cbdefen;anne gibi yar olmaz diye boşuna demiyolar canım.ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar...sen boşver kayınvalideni hiç üzme kendini.ben okurum senin için bir yasin..

sadece bu kadar kaybım olunca ister istemez terdirginim dedim öle kaldım şok oldum böyle bişey söylemesine benim istediğim kadar en az eşim istiyor insan oğluna kıyamaz ama bişey diyemicem... istanbulda cnm eltimin çocuğuna bakmaya gitti... canımı sıktı açıkçası yani bir dua istedim sadece 1 tane yasin oku dedim kaç dakikasını alır ki bir insanın... onuda istememin nedeni ben arapça bilmiyorum dualarımı hep türkçe yapıyorum arapçasını dinleyip türkçesini takip ederek yapıyorum birde arapçasını okusun eşimin annesi olarak diye düşündüm... benim canım annem ben daha hamile kalmadan 41 meryem bitirdi ve öğren,r öğrenmez 40 tane yasin indirtti ben hiç bişey söylemeden hocaya gitti benim adıma dua topladı... cok incindim, bencede eşimle paylaşmalıyım ..cnm saol[/QUOTE]

canım kıyamam sana ya..böyle densiz insanlar malesef bulunuyo etrafımızda.heleki erkekler hamilelik ne demek bilmiyolar.zaten biz kötü günler atlattık normal hamilelere göre daha tedirgin ve duygusalız ama onların bunu anlaması mümkün değil.sen kendinide bebeğinide üzme.bir kere daha konuş hastane yönetimiyle yoksa mümkünse izne ayrılırsın.

ya ne güzell.benim bebekte 1 hafta geç döllenmiş hep geride çıkıyodu daha sadece bu ay haftasını yakalamış dedi.ya ben bebeğimi besliyemiyomuyum aceba...(
kızıma isim arıyoruuuuummm..varmı önerileriniz??...

bazen uzun süre yazmayıncada çevrimdışı gözüküyor yani zişyaretçi olarak o yüzden dedim:)
ya senin hamileliğin iyi zamana geldi canım.temmuz ağustosta 4-5 aylık falan olucaksın herhalde.tam ağırlaştığın vakitte havalar gayet güzel olacak.hiç boğulmazsın inşallah.bak birde kışı yaşamıyacaksın hastalıklardanda korunmuş olursun.

ilk gün baya bozuldu yatana kadar hiç yüzü gülmedi ama sonra düzeldi sanırım.neyse 3.. erkek olur belki diyor.ben 3.yü düşünmüyorum ama..evet canım banada herkes öyle dedi ilkinde olsun neyse...ne sinir bozucu bir laf.şimdi 2.kız duyunca millet yaa olsuun diyolar ses tonları bile değişiyor(zaten hamile olduğumu kim duyduysa hepsinin beklentisi erkek..sanki benim elimde...benim tek istediğim sağlıklı olması.vee inşallah sapsarı saçlı bir kızım oluur:))yerim ben onu yaa..
kızlar bu arada cumartesi günü mübarek 3 aylar başladı.hepimize mübarek olsun.şu an recep ayındayız.bu ay yapılan dualr kabul olurmuş.canı gönülden bol bol dua etmeyi ihmal etmeyin.tabii birbirimiz içinde dua edeliiim:))

olsunnnnnnn:)kız çocu anneye yarendir ya ne güzel şundan 15 yıl sonra düşünsene boyunca iki kızın yanında çanta gibi taşı alışverişe oraya buraya.ay ne güzel.insan çeşit olsun ister tabi.kızı olan erkek,oğlu olan kız ama allah veriyor.yeterki sağlıklı olsunlarda gerisi boşşşş.ay bak şimdi aklıma geldi üç aylarda doğurmuş olucam ben ne güzel ya.vallaha normal doğum yapıcam.doğum ağrısı çektikçe burdakilerin isimlerini tek tek sayıp dua edicem.sizde bana edin kızlar doğumum kolay olsun diye.

ewet canım temmuz ağustosta 5-6 aylık olucam benımde en cok sevindiğim kışı az yaşıcam çünkü ben çok cabuk grip olurum.ve zor gecer zor atlatırım.allah korusun inşallah.

aynen ya benım eşimde hepn erkek erkek nedir bu ya babam hep der ama erkekler erkek cocukları olsun isterler ama kız cocukları daha kıymetlı olur bilmezler yaş ilerledikçe anlayacaklar kızın kıymetini diye.neyse eşimin dış gebelikten snra erkek yada kız seçme durumu bitti bizim gibi sağlıklı olsun istiyor ama tabi gönlündeki biliyorum :)))bizim ailede kızcıdır anne tarafımda hep erkek onlar kıza hasret baba tarafım hep kız onlarda kızı seviyor yanı bizimkilerde erkek olursa değişik bir duygu olacak :))

hastanede yatarken mardınlı bir kız geldi benımden bir yaş kuçuk 3 kızı var 4.hamile kalbi durmuş düşürmek için yatıyrdu hastanede 16 yasında evlenmiş dedim ki allah kızlarına ömür versin yapma artık yeter 3 tane onlara bakarsın dedim olmazzzzzzz erkek olacak bir tane dedi yoksa üstüme kuma gelir dedi.bende bebeğin kız mı erkek mı olmasını sen değil eşin sağlıyor senın kuma olmaz gerek dedim kız tabi cahil bilmiyor inanamadı erkeğin bunu sağladıgına anlat eşine dedim anlmaz dedi.
oda kendine göre haklı tabi ama neler var baksanıza .ben 20 gun kaldım o bendende uzun kaldı hastanede duşun yanı.

canım tabi ya zamanla oda anlıcak kıymetini güzelliğine babasına naz cilve yapınca iyiki kız olmuş dicek:))
buarada şanslı annenın ilk cocugu kız olurmuş :
şanslı ınsanlar sizi:))

allahım dualarımızı kabul etsin canım benım.
karamdan 2 gun snra cok guzel haberler alalım.

gecen arkadaşım doğum yapacaktı önceden yanına gittim fotograflarını falan cektim de annem dedi söyle doğuma giderken kapıdan girerken dua etsin o an ne isterse olur diye.aklında olsun heyecandan unutmassan.bol sağlık iste ve unutmassan barış iste ya şu ülkemiz için ne olacak halimiz (

kızlar ne yemek yapıcaksınız

canım ben herkese dua ediyorum .özellikle sana ve şu günlerde doğumu yaklaşan ankajete..inşallah çok kolay normal doğum yaparsınız.sizde bana dua edin.benim sezeryanım çok zor iyileşiyo çok acı çekiyorum.ağrılar fena.sizde bana dua edinde şu üç aylarda benimkide ağrısız sancısız hemn iyileşsin.özellikle canım doğuma girerken nolur bana özel dua etde benimkide kolay olsunn...

bende çok grip olan biriydim ama hamilelik bana bu yıl yaradı valla:)kışı kazasız belasız atlattık.birde şu yazın sıcağı olmadan doğurursam kızımı haziranın ortasında süper olur:)tabi buna kışın yediğim bol meyve sebze ve doktorumun yazdığı vitamininde katkısı olmadı değil.

allahım bu insanları bildiği gibi yapsın.bu devirde erkek çocuğu yapamıyor diye kuma getirmek ha.salak herif sen beceremiyorsun diyeceksin töbe töbe.

inşallah o acıyla eşime küfretmezsem barışta isterim sağlıkta
bugün kayınvalidem yaptı yemei:)haftada 1 salı günleri balık günümüzdü balık sezonu bitti geçen hafta.bakalım ne yiycez:)
ederim canım.merak etme.sezeryanda zor ya.doğumda haberin olmuyor bişeyden ama sonrası çekiyorsun değil mi?allah yardımcın olsun.

bence kesin eşine kufur edersin ben ederim şahsen :))
canım benım doktorum balık sezonu bitti diye bana ton balıgı önerdi kesinlikle konserve önermem tek önerdiğim ton balıgı cok fazla omega3 var dedi.bende ton balıgı yıyorum.

Lierac | Lierac rnleri | Phytolastil atlak Jeli ve Ampl | DermoEczanem - Online Dermokozmetik Sat

lierac 3 tanesi 140 cok iyi değil mi hemde eczane sitesi sahte falan olmaz dimi
kargo parası yoksa iyi fiyatı.ben tanıdık eczaneden 50 liraya aldım.webdenal diye bir sitede var şuanda pahalı ama ben 3 tanesi 120 liraya bulmuştum bir ara hemen almıştım.

yediğin balığı internetten araştır derin su balığı olmasın çünkü bünyesinde civa barındırıyormuş.ton balığı ben hiç yemedim.ben kış boyu hamsi çinekop lüfer palamut falan yedim.iyi araştırarak ye.konserve zaten hamilelikte hiç bişeyin konservesini yeme.

Cbdefne canım ben 9 mayısta adet oldum ya ne zaman baslıcam sogan kürüne adet dahil yani adetin 7.günümü yoksa adet bitiminden 7 gün sonramı.

kızlar hepinizden allah razı olsun diyorum şurda birbirmizi görmeden gönülden bağlıyız gerçekten bizim birbirimize ettiğimiz dualar inşallah yeter bize... rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah...

marla cnm sende üzme bebişini ben artık herkesi allaha havale ediyorum...

temsilci cnm her erkeğin gönlünde bir erkek evlat yatıyor herhalde ama elbetteki evlat evlattır rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

Cbdefne canım ben 9 mayısta adet oldum ya ne zaman baslıcam sogan kürüne adet dahil yani adetin 7.günümü yoksa adet bitiminden 7 gün sonramı.

cnm ben soğan kürü yapmadım ben soğanı öle yemeklerin yanında tükettim o konuda yardımcı olamıycam kusura bakma tatlım ya ama cerol söylediği yere bir bak olmazsa saraçoğlunun sitesindende bulabilirsin...

ayyy ne güzel yazmışsın allahım sağlıklısını nasip eylesin ama benim gönlümde kız yatıyor kızımın olmasını çok istiyorum adı bile hazır kızım olursa defne koyucam adını erkek için isim bile yok aklımda ama tabikide sağlıklı olsunda kız erkek elbette farketmez... cnm mübarek günlerde hayırlı bir şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben dua ediyorum ama senin adını bilmediğim için hamile olup doğumu yaklaşan arkadaşlarıma kolay doğum nasip eyle diye dua ediyorum adını söylede cnm adınla dua edeyim...

cnm inşallah sağlıklı bir şekilde doğumunu yapar tez zamanda da toparlanırsın inşallah iyileşme sürecin kısacık olsun inşallah.... rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde hamileliklerimizi yaşamamızı ardından da sağlıklı evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eylesin...

serap bu ay hamile kalacak, karam şuan hamile ama henüz öğrenmeyi bekliyoruz sadece, benimhalaumudumvar inşallah bu ay hamile kalacaksın, cimcimesultan inşallah bu ay hamile kalacaksın, ada inşallah bu ay hamile kalacaksın, bahar inşallah bu ay hamile kalacaksın, burcehan inşallah bu ay hamile kalacaksın, selamet inşallah bu ay hamile kalacaksın.... kızlar inşallah bu mübarek aylarda hepimiz güzel haberlerimiz paylaşalım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar verdiğiniz moral için. Bugün nöbet çıkışıydım eve geldim, dinlendim, temizlik yaptım. Cumartesi günü de günüm var biraz ona hazırlandım....

Defnecim ben 3 yıl özel hastanede eczacılık yaptım. Şimdi de devletteyim 5. ayım oldu. Hatta atamam olsun diye eşime özellikle doğu yazdırdım ve atama için 1 sene bekledim. Hep hastanelerde çalıştığım için ve arkadaşlarımdan duyduğum yorumlara göre bu zahmete değmeyeceğini biliyordum ama tek amacım doğum iznini kullanabilmek ve mesai saatleri, maaş avantajlarından yararlanmaktı. Hamile kalmasaydım kim bilir nerelere görevlendirilecektim düşünmek bile istemiyorum. Ben hastalarla uğraşmıyorum allahtan ama özelde bu kadar karışan yoktu işlerime. Burda yönetim resmen hırpalıyor bizi. Tek uğraşmadıkları ben kalmıştım zaten sıram geldi demekki :)) Rapor olayını da düşünüyorum. Onu da eşimin hastanesinde serviste yatıyor gibi gösterip raporlu olucam. Yatış olmazsa zaten günüm yetmez. Eşimde üniversitede anestezi asistanı ona ayarlatabilirim yatışı. Ama bunu bir koz olarak bulundurucam. Önce biraz daha zorlıcam onları. Hemen pes etmek yok. Çok üzerime gelirlerse bende bu kozu kullanırım. En çok zoruma giden yaptıkları emrivaki. Yapabilecek bile olsam iş inada bindi artık gideceğim varsa da gitmem...

Cerolcum bana recep hası burdaki doktorum önerdi. Onun okuldan hocasıymış. Nişantaşında özel muayenehanesi var. Forumlardan okuduğum kadarıyla en son bu martın başında giden 350 tl vermiş. O yüzden uygun geldi bana. Benimde istanbulda hep gittiğim bir doktorum var. Bahçelievler medicanada eylem hanım. Sabahları beylikdüzü medicanaya tüp bebeğe gidiyor. Öğleden sonra bahçelievlerde. Eğer o da ayrıntılıya git derse öyle gidicem canım...

Uconncum bende iş yerinde stresten uzak durmaya çalışıyorum ama öyle bir yer ki bizim eczane birinin yüzü gülerek gelse öğlene kadar mutlaka canını sıkacak birşey oluyor. Ben anlamadım bu işi. Bizim eczacıların üzerinde lanet var sanki. Dün herkesin yüzü asıktı bir ben gülüyordum. Çok olmadı saat 5 de sinir krizi geçirdim. Bize mutlu olmak haram resmen orada. Neyse allahtan benim doğum izni muhabbetim falan var yoksa istifanın eşiğindeyim. İkili testi de eşimle beraber karar verdik yaptırmama konusunda. Çocuğu aldırma gibi bir düşüncemiz olmadığı için düzenli ultrasonda sağlık durumuna baktırıyorum sadece. Onda da iyiyiz, bir problememiz çıkmadı allaha şükürler olsun.

Temsilci valla bugün kimleri araya sokmadım. Eşimin yeni hocası bizim hastanenin eski başhekim yardımcısı. Eşim ona anlattı durumumu o da hastane yöneticisini aradı. Adam ona rağmen geri adım atmadı. Ama kendi karısı kızı olsa yapar mı böyle birşey. Allaha havale ediyorum. Beni işimden ekmeğimden edecek. Allah bildiği gibi yapsın onu...

oofff kızlar resmen içimi dökmüşüm haa :))) Şöyle bir yazdığıma bakınca. Performansım yerinde yani herşeye rağmen mutluyum inadına :)))) Sizleri çok seviyorum. Uconcum ben uğradığım her zaman yazarım sana canım. Bende eşim evdeyken giremiyorum sevmiyor böyle forumları falan klasik işte. Bugün nöbetçi belli oluyordur halimden :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…