ben geldim uconcum..kaç gündür yoktum ara sayfaları okuyamadımsonra bakıcam inş...canım yürümezsen normal doğum zor..hergün yarım saat yürüyüş yap...benimde moralim bozuktu eşim 2.kız olacağını duyunca bozuldu biraz.erkek istiyomuş bu sefer(benimde moralim bozuldu..
canım kıyamam sana ya..böyle densiz insanlar malesef bulunuyo etrafımızda.heleki erkekler hamilelik ne demek bilmiyolar.zaten biz kötü günler atlattık normal hamilelere göre daha tedirgin ve duygusalız ama onların bunu anlaması mümkün değil.sen kendinide bebeğinide üzme.bir kere daha konuş hastane yönetimiyle yoksa mümkünse izne ayrılırsın.Kızlar ya bugün berbat bir gün geçirdim. Siz kayınvalidelerinizle anlaşamışsınız bende iş yerimde ki büyük başlarla. Beni eczaneden farklı bir birime vermek istiyorlar hatta görevlendirme yazım geldi bugün şok oldum. Orası da değil hamile halimle sağlam halimle bile yapabileceğim bir yer değil. Gittim konuştum hastane yöneticisiyle hiç laftan anlamıyor adam. Böyle giderse eşimin hastanesinde yatış gösterip işe gelmemeyi düşünüyorum. Sonrada doğum izni allah ne verdiyse... Üstüne bir de nöbetçiyim personelin biriyle de tartıştım. O sırada da yalnızdım yardımcım dışardan önemli bir ilaç almaya gitmişti. Adam beni tek bayan görünce eczanede şerefsiz açtı ağzını. Tansiyon yerlerdeydi, bir süre nefesim düzene girmedi ağlamaktan. Uzun zamandır hiç böyle yıpranmamıştım ağlamamıştım. Mahvetti bu hastane beni( Zavallı bebişim kim bilir neler hisetti. Yardımcı personelim olaydan sonra hemen geldi o bile korktu abla doktor çağırayım diye su falan getirdi. Ama nafile yani nefes alamadım bir süre. Sonra eşim geldi, toparlandım biraz...
Eşim geldikten sonra doktoruma gittik beraber ultrasona. O bile çok keyfimi yerine getiremedi açıkcası. Ama tabi bugün yüzüm güldüyse biraz yine de bebeğin sayesindedir. Artık bizim doktorun ultrasonu takip için çok yeterli değil onu anladım. Zaten eşi sakaryadaymış. O da eylülde bende gidicem diyor. Yani benim doğumdan önce gitmiş olacak. Doktorluğunu çok beğeniyorum ama teknik imkanlarda bir yerde çok önemli. Cinsiyet tahmini bile yapamadı. 14+2 dedi haftasına. Son ultrasona göre 13+4 oluyordu bugün. Normal doğum düşünüyorsan doğum aralığı için 26 ekim-9 kasım dedi. Sezeryanda da kasımın ilk haftası yapılır dedi. Bir de istanbula gidince recep has diye bir prof varmış hocasıymış. İkili ve üçlüyü yaptırmadığım için istanbuldan dönmeden ona ayrıntılı ultrasona git dedi. Biraz araştırdım hakkında hep iyi yorumlar vardı. Proflar içinde de fiyatı baya uygun gözüküyor. Sizin hiç bilginiz var mı bu hoca hakkında?? Bende durumlar böyle....
Kızlar ya bugün dayanamadım eşimin hastanesine gittim. Kadın doğumcularını sevmediğimiz için radyoloji doktoru ayarlamış eşim o baktı. Kafa aşağıda ayaklar havada cenin pozisyonu almış bile. Bacaklar kollar durmuyor kıpır kıpır. Bu doktor cinsiyetini anlayamadı ultrason cihazından dolayı. Artık crl sinden haftasını anlayamayız dedi. Kafasını ölçtü ordan da 14+5 dedi. Ben dedim en son ultrasonda baktırdığımıza göre şimdi 13+1 olması lazım dedim. Tekrar tekrar ölçtü, en küçük 13+5 çıkardı:)) Bizimki böyle giderse kasımda değil ekimde doğuverecek heralde. 10 gün geç döllenme farkını kapattı nerdeyse bizimki. Pazartesi kendi doktoruma gidicem daha net bilgi için. Hamile arkadaşlar sizinde böyle çıkıyor mu ultrasonda. Her gittiğimde nerdeyse 3-5 gün önden önden gidiyor...
ay herkes birbirinden bekliyor herhalde bende çok sıkıldım evde havada soguk nereye çıkıcan ztn.
canım ziyaretcı uye olmayanlar onlar zaten yazamaz.canım az kaldı sabret 1 ay daha sabret snra havada güzel olacak bebişini alır cıkarsınız ohh mis gibi :)) ben napıyım sıcaklardaa hamile dısarıda cıkamıcam belki 1 hafta yazlıga gider gölgede otururum :))
canım benım hiç üzülme zamanla oda anlıcak kız olsun erkek farketmedigini aynı şekilde sevicek bebeşinizi.
ilk gün baya bozuldu yatana kadar hiç yüzü gülmedi ama sonra düzeldi sanırım.neyse 3.. erkek olur belki diyor.ben 3.yü düşünmüyorum ama..evet canım banada herkes öyle dedi ilkinde olsun neyse...ne sinir bozucu bir laf.şimdi 2.kız duyunca millet yaa olsuun diyolar ses tonları bile değişiyorevet yürümem gerekiyor biliyorum.hergün yürümeyede çalışıyorum ama sürünüyorum resmen:)
aaa kızdırmasın eşin insanı.bu erkeklerde hep bir erkek çocuk merakı yok mu öldürüyor beni.benim eşimde ilk erkek istiyordu.kız olduğunu öğrendikten sonra bozulduğunu düşünmüştüm ama şimdi kızımda kızım diye ölüyor.kusura bakmasınlarda cinsiyeti belirleyen tek faktör baba.aynaya bakıp kendilerine kızsınlar artık:)milyonlarca erkek spermin içinde bile senin kızın daha güçlü olduğu için o birinci çıkmış.benim halam falan duyunca kız olduğunu olsunnnn demişti.ne demek olsun ya sen benim kızımın totosunu ye diyesim geldi ama tuttum kendimi işte:)
ilk gün baya bozuldu yatana kadar hiç yüzü gülmedi ama sonra düzeldi sanırım.neyse 3.. erkek olur belki diyor.ben 3.yü düşünmüyorum ama..evet canım banada herkes öyle dedi ilkinde olsun neyse...ne sinir bozucu bir laf.şimdi 2.kız duyunca millet yaa olsuun diyolar ses tonları bile değişiyor(zaten hamile olduğumu kim duyduysa hepsinin beklentisi erkek..sanki benim elimde...benim tek istediğim sağlıklı olması.vee inşallah sapsarı saçlı bir kızım oluur:))yerim ben onu yaa..
kızlar bu arada cumartesi günü mübarek 3 aylar başladı.hepimize mübarek olsun.şu an recep ayındayız.bu ay yapılan dualr kabul olurmuş.canı gönülden bol bol dua etmeyi ihmal etmeyin.tabii birbirimiz içinde dua edeliiim:))
bazen uzun süre yazmayıncada çevrimdışı gözüküyor yani zişyaretçi olarak o yüzden dedim:)
ya senin hamileliğin iyi zamana geldi canım.temmuz ağustosta 4-5 aylık falan olucaksın herhalde.tam ağırlaştığın vakitte havalar gayet güzel olacak.hiç boğulmazsın inşallah.bak birde kışı yaşamıyacaksın hastalıklardanda korunmuş olursun.
evet yürümem gerekiyor biliyorum.hergün yürümeyede çalışıyorum ama sürünüyorum resmen:)
aaa kızdırmasın eşin insanı.bu erkeklerde hep bir erkek çocuk merakı yok mu öldürüyor beni.benim eşimde ilk erkek istiyordu.kız olduğunu öğrendikten sonra bozulduğunu düşünmüştüm ama şimdi kızımda kızım diye ölüyor.kusura bakmasınlarda cinsiyeti belirleyen tek faktör baba.aynaya bakıp kendilerine kızsınlar artık:)milyonlarca erkek spermin içinde bile senin kızın daha güçlü olduğu için o birinci çıkmış.benim halam falan duyunca kız olduğunu olsunnnn demişti.ne demek olsun ya sen benim kızımın totosunu ye diyesim geldi ama tuttum kendimi işte:)
ilk gün baya bozuldu yatana kadar hiç yüzü gülmedi ama sonra düzeldi sanırım.neyse 3.. erkek olur belki diyor.ben 3.yü düşünmüyorum ama..evet canım banada herkes öyle dedi ilkinde olsun neyse...ne sinir bozucu bir laf.şimdi 2.kız duyunca millet yaa olsuun diyolar ses tonları bile değişiyor(zaten hamile olduğumu kim duyduysa hepsinin beklentisi erkek..sanki benim elimde...benim tek istediğim sağlıklı olması.vee inşallah sapsarı saçlı bir kızım oluur:))yerim ben onu yaa..
kızlar bu arada cumartesi günü mübarek 3 aylar başladı.hepimize mübarek olsun.şu an recep ayındayız.bu ay yapılan dualr kabul olurmuş.canı gönülden bol bol dua etmeyi ihmal etmeyin.tabii birbirimiz içinde dua edeliiim:))
olsunnnnnnn:)kız çocu anneye yarendir ya ne güzel şundan 15 yıl sonra düşünsene boyunca iki kızın yanında çanta gibi taşı alışverişe oraya buraya.ay ne güzel.insan çeşit olsun ister tabi.kızı olan erkek,oğlu olan kız ama allah veriyor.yeterki sağlıklı olsunlarda gerisi boşşşş.ay bak şimdi aklıma geldi üç aylarda doğurmuş olucam ben ne güzel ya.vallaha normal doğum yapıcam.doğum ağrısı çektikçe burdakilerin isimlerini tek tek sayıp dua edicem.sizde bana edin kızlar doğumum kolay olsun diye.
ewet canım temmuz ağustosta 5-6 aylık olucam benımde en cok sevindiğim kışı az yaşıcam çünkü ben çok cabuk grip olurum.ve zor gecer zor atlatırım.allah korusun inşallah.
aynen ya benım eşimde hepn erkek erkek nedir bu ya babam hep der ama erkekler erkek cocukları olsun isterler ama kız cocukları daha kıymetlı olur bilmezler yaş ilerledikçe anlayacaklar kızın kıymetini diye.neyse eşimin dış gebelikten snra erkek yada kız seçme durumu bitti bizim gibi sağlıklı olsun istiyor ama tabi gönlündeki biliyorum :)))bizim ailede kızcıdır anne tarafımda hep erkek onlar kıza hasret baba tarafım hep kız onlarda kızı seviyor yanı bizimkilerde erkek olursa değişik bir duygu olacak :))
hastanede yatarken mardınlı bir kız geldi benımden bir yaş kuçuk 3 kızı var 4.hamile kalbi durmuş düşürmek için yatıyrdu hastanede 16 yasında evlenmiş dedim ki allah kızlarına ömür versin yapma artık yeter 3 tane onlara bakarsın dedim olmazzzzzzz erkek olacak bir tane dedi yoksa üstüme kuma gelir dedi.bende bebeğin kız mı erkek mı olmasını sen değil eşin sağlıyor senın kuma olmaz gerek dedim kız tabi cahil bilmiyor inanamadı erkeğin bunu sağladıgına anlat eşine dedim anlmaz dedi.
oda kendine göre haklı tabi ama neler var baksanıza .ben 20 gun kaldım o bendende uzun kaldı hastanede duşun yanı.
canım tabi ya zamanla oda anlıcak kıymetini güzelliğine babasına naz cilve yapınca iyiki kız olmuş dicek:))
buarada şanslı annenın ilk cocugu kız olurmuş :
şanslı ınsanlar sizi:))
allahım dualarımızı kabul etsin canım benım.
karamdan 2 gun snra cok guzel haberler alalım.
inşallah o acıyla eşime küfretmezsem barışta isterim sağlıktagecen arkadaşım doğum yapacaktı önceden yanına gittim fotograflarını falan cektim de annem dedi söyle doğuma giderken kapıdan girerken dua etsin o an ne isterse olur diye.aklında olsun heyecandan unutmassan.bol sağlık iste ve unutmassan barış iste ya şu ülkemiz için ne olacak halimiz(
kızlar ne yemek yapıcaksınız
ederim canım.merak etme.sezeryanda zor ya.doğumda haberin olmuyor bişeyden ama sonrası çekiyorsun değil mi?allah yardımcın olsun.canım ben herkese dua ediyorum .özellikle sana ve şu günlerde doğumu yaklaşan ankajete..inşallah çok kolay normal doğum yaparsınız.sizde bana dua edin.benim sezeryanım çok zor iyileşiyo çok acı çekiyorum.ağrılar fena.sizde bana dua edinde şu üç aylarda benimkide ağrısız sancısız hemn iyileşsin.özellikle canım doğuma girerken nolur bana özel dua etde benimkide kolay olsunn...
bende çok grip olan biriydim ama hamilelik bana bu yıl yaradı valla:)kışı kazasız belasız atlattık.birde şu yazın sıcağı olmadan doğurursam kızımı haziranın ortasında süper olur:)tabi buna kışın yediğim bol meyve sebze ve doktorumun yazdığı vitamininde katkısı olmadı değil.
allahım bu insanları bildiği gibi yapsın.bu devirde erkek çocuğu yapamıyor diye kuma getirmek ha.salak herif sen beceremiyorsun diyeceksin töbe töbe.
inşallah o acıyla eşime küfretmezsem barışta isterim sağlıkta
bugün kayınvalidem yaptı yemei:)haftada 1 salı günleri balık günümüzdü balık sezonu bitti geçen hafta.bakalım ne yiycez:)
ederim canım.merak etme.sezeryanda zor ya.doğumda haberin olmuyor bişeyden ama sonrası çekiyorsun değil mi?allah yardımcın olsun.
kargo parası yoksa iyi fiyatı.ben tanıdık eczaneden 50 liraya aldım.webdenal diye bir sitede var şuanda pahalı ama ben 3 tanesi 120 liraya bulmuştum bir ara hemen almıştım.Lierac | Lierac rnleri | Phytolastil atlak Jeli ve Ampl | DermoEczanem - Online Dermokozmetik Sat
lierac 3 tanesi 140 cok iyi değil mi hemde eczane sitesi sahte falan olmaz dimi
bence kesin eşine kufur edersin ben ederim şahsen :))
canım benım doktorum balık sezonu bitti diye bana ton balıgı önerdi kesinlikle konserve önermem tek önerdiğim ton balıgı cok fazla omega3 var dedi.bende ton balıgı yıyorum.
Cbdefne canım ben 9 mayısta adet oldum ya ne zaman baslıcam sogan kürüne adet dahil yani adetin 7.günümü yoksa adet bitiminden 7 gün sonramı.
Cbdefne canım ben 9 mayısta adet oldum ya ne zaman baslıcam sogan kürüne adet dahil yani adetin 7.günümü yoksa adet bitiminden 7 gün sonramı.
olsunnnnnnn:)kız çocu anneye yarendir ya ne güzel şundan 15 yıl sonra düşünsene boyunca iki kızın yanında çanta gibi taşı alışverişe oraya buraya.ay ne güzel.insan çeşit olsun ister tabi.kızı olan erkek,oğlu olan kız ama allah veriyor.yeterki sağlıklı olsunlarda gerisi boşşşş.ay bak şimdi aklıma geldi üç aylarda doğurmuş olucam ben ne güzel ya.vallaha normal doğum yapıcam.doğum ağrısı çektikçe burdakilerin isimlerini tek tek sayıp dua edicem.sizde bana edin kızlar doğumum kolay olsun diye.
canım ben herkese dua ediyorum .özellikle sana ve şu günlerde doğumu yaklaşan ankajete..inşallah çok kolay normal doğum yaparsınız.sizde bana dua edin.benim sezeryanım çok zor iyileşiyo çok acı çekiyorum.ağrılar fena.sizde bana dua edinde şu üç aylarda benimkide ağrısız sancısız hemn iyileşsin.özellikle canım doğuma girerken nolur bana özel dua etde benimkide kolay olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?