Cbdefne canım ben 9 mayısta adet oldum ya ne zaman baslıcam sogan kürüne adet dahil yani adetin 7.günümü yoksa adet bitiminden 7 gün sonramı.
ayyy ne güzel yazmışsın allahım sağlıklısını nasip eylesin ama benim gönlümde kız yatıyor kızımın olmasını çok istiyorum adı bile hazır kızım olursa defne koyucam adını erkek için isim bile yok aklımda ama tabikide sağlıklı olsunda kız erkek elbette farketmez... cnm mübarek günlerde hayırlı bir şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben dua ediyorum ama senin adını bilmediğim için hamile olup doğumu yaklaşan arkadaşlarıma kolay doğum nasip eyle diye dua ediyorum adını söylede cnm adınla dua edeyim...
cnm inşallah sağlıklı bir şekilde doğumunu yapar tez zamanda da toparlanırsın inşallah iyileşme sürecin kısacık olsun inşallah.... rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde hamileliklerimizi yaşamamızı ardından da sağlıklı evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eylesin...
serap bu ay hamile kalacak, karam şuan hamile ama henüz öğrenmeyi bekliyoruz sadece, benimhalaumudumvar inşallah bu ay hamile kalacaksın, cimcimesultan inşallah bu ay hamile kalacaksın, ada inşallah bu ay hamile kalacaksın, bahar inşallah bu ay hamile kalacaksın, burcehan inşallah bu ay hamile kalacaksın, selamet inşallah bu ay hamile kalacaksın.... kızlar inşallah bu mübarek aylarda hepimiz güzel haberlerimiz paylaşalım.
Teşekkür ederim kızlar verdiğiniz moral için. Bugün nöbet çıkışıydım eve geldim, dinlendim, temizlik yaptım. Cumartesi günü de günüm var biraz ona hazırlandım....
Defnecim ben 3 yıl özel hastanede eczacılık yaptım. Şimdi de devletteyim 5. ayım oldu. Hatta atamam olsun diye eşime özellikle doğu yazdırdım ve atama için 1 sene bekledim. Hep hastanelerde çalıştığım için ve arkadaşlarımdan duyduğum yorumlara göre bu zahmete değmeyeceğini biliyordum ama tek amacım doğum iznini kullanabilmek ve mesai saatleri, maaş avantajlarından yararlanmaktı. Hamile kalmasaydım kim bilir nerelere görevlendirilecektim düşünmek bile istemiyorum. Ben hastalarla uğraşmıyorum allahtan ama özelde bu kadar karışan yoktu işlerime. Burda yönetim resmen hırpalıyor bizi. Tek uğraşmadıkları ben kalmıştım zaten sıram geldi demekki :)) Rapor olayını da düşünüyorum. Onu da eşimin hastanesinde serviste yatıyor gibi gösterip raporlu olucam. Yatış olmazsa zaten günüm yetmez. Eşimde üniversitede anestezi asistanı ona ayarlatabilirim yatışı. Ama bunu bir koz olarak bulundurucam. Önce biraz daha zorlıcam onları. Hemen pes etmek yok. Çok üzerime gelirlerse bende bu kozu kullanırım. En çok zoruma giden yaptıkları emrivaki. Yapabilecek bile olsam iş inada bindi artık gideceğim varsa da gitmem...
Cerolcum bana recep hası burdaki doktorum önerdi. Onun okuldan hocasıymış. Nişantaşında özel muayenehanesi var. Forumlardan okuduğum kadarıyla en son bu martın başında giden 350 tl vermiş. O yüzden uygun geldi bana. Benimde istanbulda hep gittiğim bir doktorum var. Bahçelievler medicanada eylem hanım. Sabahları beylikdüzü medicanaya tüp bebeğe gidiyor. Öğleden sonra bahçelievlerde. Eğer o da ayrıntılıya git derse öyle gidicem canım...
Uconncum bende iş yerinde stresten uzak durmaya çalışıyorum ama öyle bir yer ki bizim eczane birinin yüzü gülerek gelse öğlene kadar mutlaka canını sıkacak birşey oluyor. Ben anlamadım bu işi. Bizim eczacıların üzerinde lanet var sanki. Dün herkesin yüzü asıktı bir ben gülüyordum. Çok olmadı saat 5 de sinir krizi geçirdim. Bize mutlu olmak haram resmen orada. Neyse allahtan benim doğum izni muhabbetim falan var yoksa istifanın eşiğindeyim. İkili testi de eşimle beraber karar verdik yaptırmama konusunda. Çocuğu aldırma gibi bir düşüncemiz olmadığı için düzenli ultrasonda sağlık durumuna baktırıyorum sadece. Onda da iyiyiz, bir problememiz çıkmadı allaha şükürler olsun.
Temsilci valla bugün kimleri araya sokmadım. Eşimin yeni hocası bizim hastanenin eski başhekim yardımcısı. Eşim ona anlattı durumumu o da hastane yöneticisini aradı. Adam ona rağmen geri adım atmadı. Ama kendi karısı kızı olsa yapar mı böyle birşey. Allaha havale ediyorum. Beni işimden ekmeğimden edecek. Allah bildiği gibi yapsın onu...
aklım almıyor yaa nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor insanlar sinir oldum kime şikayet edeceksen et ama sinirlerini bozmadan keskin sirke küpüne zarar canım iznin varsa kullan kimseyi düşünme sonuçta bu dönem seni düşünmeleri lazım çünkü.Kızlar ya bugün berbat bir gün geçirdim. Siz kayınvalidelerinizle anlaşamışsınız bende iş yerimde ki büyük başlarla. Beni eczaneden farklı bir birime vermek istiyorlar hatta görevlendirme yazım geldi bugün şok oldum. Orası da değil hamile halimle sağlam halimle bile yapabileceğim bir yer değil. Gittim konuştum hastane yöneticisiyle hiç laftan anlamıyor adam. Böyle giderse eşimin hastanesinde yatış gösterip işe gelmemeyi düşünüyorum. Sonrada doğum izni allah ne verdiyse... Üstüne bir de nöbetçiyim personelin biriyle de tartıştım. O sırada da yalnızdım yardımcım dışardan önemli bir ilaç almaya gitmişti. Adam beni tek bayan görünce eczanede şerefsiz açtı ağzını. Tansiyon yerlerdeydi, bir süre nefesim düzene girmedi ağlamaktan. Uzun zamandır hiç böyle yıpranmamıştım ağlamamıştım. Mahvetti bu hastane beni( Zavallı bebişim kim bilir neler hisetti. Yardımcı personelim olaydan sonra hemen geldi o bile korktu abla doktor çağırayım diye su falan getirdi. Ama nafile yani nefes alamadım bir süre. Sonra eşim geldi, toparlandım biraz...
Eşim geldikten sonra doktoruma gittik beraber ultrasona. O bile çok keyfimi yerine getiremedi açıkcası. Ama tabi bugün yüzüm güldüyse biraz yine de bebeğin sayesindedir. Artık bizim doktorun ultrasonu takip için çok yeterli değil onu anladım. Zaten eşi sakaryadaymış. O da eylülde bende gidicem diyor. Yani benim doğumdan önce gitmiş olacak. Doktorluğunu çok beğeniyorum ama teknik imkanlarda bir yerde çok önemli. Cinsiyet tahmini bile yapamadı. 14+2 dedi haftasına. Son ultrasona göre 13+4 oluyordu bugün. Normal doğum düşünüyorsan doğum aralığı için 26 ekim-9 kasım dedi. Sezeryanda da kasımın ilk haftası yapılır dedi. Bir de istanbula gidince recep has diye bir prof varmış hocasıymış. İkili ve üçlüyü yaptırmadığım için istanbuldan dönmeden ona ayrıntılı ultrasona git dedi. Biraz araştırdım hakkında hep iyi yorumlar vardı. Proflar içinde de fiyatı baya uygun gözüküyor. Sizin hiç bilginiz var mı bu hoca hakkında?? Bende durumlar böyle....
ahh kıyamammm sana çok yoğun zamanıma denk geldi kuzum yaaaa ben seni yalnız bırakmazdım yoksa bi yandan iyi oluyor benim için zaman hızlı akıyor gerçekten yarın ayın 15i eşim cumartesiye kaar bekleyelim diyor ama ben perşembe gizlice kan vereyim diyorum ona hiç söylemeden bi yandanda tek başıma üzülmekten korkuyorum sizce ne yapmalıyım kızlar yaaa bi akıl verin bana.aşağıda 5 ziyaretçi olduğu görünüyor ama kimse bişey yazmıyor kızlar ben izne çıktım.siz sohbet etmeyi bıraktınız.işten gelince okumam gereken kaç sayfa birikiyordu.şimdi kimseden ses çıkmıyor.ay ben şimdiden sıkıldım evde oturmaktan.dışarı bile çıkamıyorum 2 dk yürüsem belim kuyruk sokumum kitleniyor resmen.evede ye yat iyice şişicem doğuma kadar.
offff bu erkekler nedir bu erkek takıntısı yaaa benimkide erkek istiyor kız haberini alınca ne yapalım o da evlat diyenler var yaaa deli oluyorum sonra o kızlar büyüyüp aileye düşkün olunca anlıyorlar ama bizi üzdükleriyle kalıyorlar işte, hatta bi karikatür var çok severim ben kadın kız doğurmuş kucağında bebek, Allah cezanı versin necdet bi y kromozonu bırakamadın yine kız oldu diye eşine bağırıyor çok güzel....ben geldim uconcum..kaç gündür yoktum ara sayfaları okuyamadımsonra bakıcam inş...canım yürümezsen normal doğum zor..hergün yarım saat yürüyüş yap...benimde moralim bozuktu eşim 2.kız olacağını duyunca bozuldu biraz.erkek istiyomuş bu sefer(benimde moralim bozuldu..
yiyemesinler kızımızın totosunu bile öylee karşıdan baksınlar mal malevet yürümem gerekiyor biliyorum.hergün yürümeyede çalışıyorum ama sürünüyorum resmen:)
aaa kızdırmasın eşin insanı.bu erkeklerde hep bir erkek çocuk merakı yok mu öldürüyor beni.benim eşimde ilk erkek istiyordu.kız olduğunu öğrendikten sonra bozulduğunu düşünmüştüm ama şimdi kızımda kızım diye ölüyor.kusura bakmasınlarda cinsiyeti belirleyen tek faktör baba.aynaya bakıp kendilerine kızsınlar artık:)milyonlarca erkek spermin içinde bile senin kızın daha güçlü olduğu için o birinci çıkmış.benim halam falan duyunca kız olduğunu olsunnnn demişti.ne demek olsun ya sen benim kızımın totosunu ye diyesim geldi ama tuttum kendimi işte:)
olsunnnnnnn:)kız çocu anneye yarendir ya ne güzel şundan 15 yıl sonra düşünsene boyunca iki kızın yanında çanta gibi taşı alışverişe oraya buraya.ay ne güzel.insan çeşit olsun ister tabi.kızı olan erkek,oğlu olan kız ama allah veriyor.yeterki sağlıklı olsunlarda gerisi boşşşş.ay bak şimdi aklıma geldi üç aylarda doğurmuş olucam ben ne güzel ya.vallaha normal doğum yapıcam.doğum ağrısı çektikçe burdakilerin isimlerini tek tek sayıp dua edicem.sizde bana edin kızlar doğumum kolay olsun diye.
aklım almıyor yaa nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor insanlar sinir oldum kime şikayet edeceksen et ama sinirlerini bozmadan keskin sirke küpüne zarar canım iznin varsa kullan kimseyi düşünme sonuçta bu dönem seni düşünmeleri lazım çünkü.
ahh kıyamammm sana çok yoğun zamanıma denk geldi kuzum yaaaa ben seni yalnız bırakmazdım yoksa bi yandan iyi oluyor benim için zaman hızlı akıyor gerçekten yarın ayın 15i eşim cumartesiye kaar bekleyelim diyor ama ben perşembe gizlice kan vereyim diyorum ona hiç söylemeden bi yandanda tek başıma üzülmekten korkuyorum sizce ne yapmalıyım kızlar yaaa bi akıl verin bana.
offff bu erkekler nedir bu erkek takıntısı yaaa benimkide erkek istiyor kız haberini alınca ne yapalım o da evlat diyenler var yaaa deli oluyorum sonra o kızlar büyüyüp aileye düşkün olunca anlıyorlar ama bizi üzdükleriyle kalıyorlar işte, hatta bi karikatür var çok severim ben kadın kız doğurmuş kucağında bebek, Allah cezanı versin necdet bi y kromozonu bırakamadın yine kız oldu diye eşine bağırıyor çok güzel....
yiyemesinler kızımızın totosunu bile öylee karşıdan baksınlar mal mal
bir avazda inşallah şöyle yarım saatte kolayca gelsin nehirimiz....
benim eşim alıştı artık.adam gel dizi izleyelim diyor dur şu kızlara cevap yazıyım öyle diyorum:)
birde ne kadar rahat bir hamilelik yaşarsan emin ol o kadar uslu bir bebeğin oluyor.bunu kendi arkadaşlarımda bizzat görüyorum.bende şükür rahat bir hamilelik yaşıyorum arada sırada panikataklarım yoklasada.bakalım bizim kız nasıl olacak...
Temsilci seninde mi geç döllenmeydi bilmiyordum. Valla zamane çocuklarımı desem artık hızlı mı büyüyorlar ne :)) Ben 19 kasımı beklerken 9 kasımda 40 haftam bitmiş oluyor. Takvimimi biraz daha öne alıcam :))
Bebeğimi besleyemiyorum diye üzülme ya. Onu ancak doktor ultrasonda gelişimine bakarak anlayabilir. Bende sabahları yatakta sırt üstü yatarken bakıyorum karnım dümdüz. Ya gece davul gibiydi diyorum ama sabah düzleşiyor. Sonra ayakta durdukça eski formuna geliyor :))
Biz üç kız kardeşiz. Annem bana kazara hamile kalmış hatta aldırmak istemiş. Ama dedemler tam o ara hacdan döndükleri için günahtır diye aldırmamışlar. Annem bana hamile kaldığında ablam 6-7 aylık falan. Ben 2. kızım. Bütün aile beni bir umut erkek olacak diye beklemiş. Tabi o zaman ultrason yok öyle doğduğunda öğreniyorlar cinsiyetini. Ben kız doğunca herkes bir yıkım yaşamış ama sonra bakmışlar masmavi gözlü sarışın güzel bir bebek. Sonra da herkes bağrına basmış. Ablam 6 ay emmiş ben 2 yaşıma kadar emmişim annemi. Ama erkek olmadığım için sevilmeyen bir çocuk olmadım hiçbir zaman hatta ben büyüdüğümde bana o günleri anlattıklarında inanamıyordum bile. İlk öğrenince insanlarda bir hayal kırıklığı bile olabiliyor ama bu allahın emaneti bizim siparişimiz değil, işte insanlar bunu anlayamıyorlar... İsim konusunda da eğer benim kızlarım olursa isimleri zeynep ve zehra olacak gibi. Ama iclal ismi çok hoşuma gidiyor bu aralar :))
aşağıda 5 ziyaretçi olduğu görünüyor ama kimse bişey yazmıyor kızlar ben izne çıktım.siz sohbet etmeyi bıraktınız.işten gelince okumam gereken kaç sayfa birikiyordu.şimdi kimseden ses çıkmıyor.ay ben şimdiden sıkıldım evde oturmaktan.dışarı bile çıkamıyorum 2 dk yürüsem belim kuyruk sokumum kitleniyor resmen.evede ye yat iyice şişicem doğuma kadar.
ben geldim uconcum..kaç gündür yoktum ara sayfaları okuyamadımsonra bakıcam inş...canım yürümezsen normal doğum zor..hergün yarım saat yürüyüş yap...benimde moralim bozuktu eşim 2.kız olacağını duyunca bozuldu biraz.erkek istiyomuş bu sefer(benimde moralim bozuldu..
evet yürümem gerekiyor biliyorum.hergün yürümeyede çalışıyorum ama sürünüyorum resmen:)
aaa kızdırmasın eşin insanı.bu erkeklerde hep bir erkek çocuk merakı yok mu öldürüyor beni.benim eşimde ilk erkek istiyordu.kız olduğunu öğrendikten sonra bozulduğunu düşünmüştüm ama şimdi kızımda kızım diye ölüyor.kusura bakmasınlarda cinsiyeti belirleyen tek faktör baba.aynaya bakıp kendilerine kızsınlar artık:)milyonlarca erkek spermin içinde bile senin kızın daha güçlü olduğu için o birinci çıkmış.benim halam falan duyunca kız olduğunu olsunnnn demişti.ne demek olsun ya sen benim kızımın totosunu ye diyesim geldi ama tuttum kendimi işte:)
Cbdefne canım ben 9 mayısta adet oldum ya ne zaman baslıcam sogan kürüne adet dahil yani adetin 7.günümü yoksa adet bitiminden 7 gün sonramı.
canım burda hepimiz birbirimizi öylesine anlıyoruz ki o yüzden böyle anlarda hep heyecan duyuyoruz birbirimiz için.Ne güzel ya eşin alışmış. Eşim bilgisayarı kullanırken bende bazen telefonla giriyorum. Sürekli okuyorum ama her zaman yazamıyorum...
Bende dikkat ediyorum sinirli olmamaya ama mizacım bazen izin vermiyor. Saygısızlığa hiç tahammülüm yok. Bunu yapan en baştakinden temizlikçisine kadar kim olursa olsun tahammül edemiyorum. O zamanda birden sinirleniyorum. Kontrolümü kaybedebiliyorum. Sonra sakinleşsem de birkaç gün kafamda kavga etmeye devam ediyorum. Öyle kötü bir huyum var maalesef. Duyguları uçlarda yaşayabiliyorum. İnşallah bunlar çok olumsuz yansımaz yavrucağızıma... İnşallah tatlı uslu bir kızın olur uconncum. Doğumunda gittikçe yaklaşıyor. İnşaallah kolaycacık rahat bir şekilde sağlıkla normal doğurursun canım. Bir yakınım doğuracakmış gibi heyecanlıyım senin için ya:))
o tabağıda kaldırsın çöpe atsın ondan sonra:)ayy kıyamam sana sen mi basta istenmeyen çocuktun hahahah aslında o istenmeyen cocuklar daha kıymetlı olurmuş .ne güzel ya.
allahım sana zeynebını kavuştursun.canım bencede iclal güzel.zeynepte guzel.
buarada ismail özdemir riskli gebelik doktoru ben bizzat şahit oldum 4lu teste girdim o yuzden dedim çok memnun kaldık ve arkdaşımın durumu riskliydi erken acılma oldu ameliyat yaptı tansiyonu çıktı erken doğurdu ben adamı begendim ondan önermiştim canım.arkdaşıma sordum muayene+ 4lu tet 450 vermiş
karammmmmmmmmmmmm sen nerdesin be kuzum alışkın değilim böyle gece girmene.neyse sen oyalan şöyle birkaç gun daha.
canım benım bilmiyorum ama ben hep eşim olmadan yapmak istemişimdir testi evde yaparken bile ona farkettirmeden yapardım ama her denememizde eşim yanımdaydı ondan 2 dk snra haberi verdim.ama hep istedim yanımda olmasın supriz yapıyım .
senın yerinde olsam idrar testi yapardım evde çıkarsa kana giderdim söylemeden güzel haberi alıncaaaaaaaa aksama güzel bir supriz hazırlardım mesela karnına yastık koy oyle ac kapıyı yada yemek yerken tabağa test sonucunu koy .yanı böyle şok olacak bişey yap .benım hep hayalım böyleydı ben telefonda vermek zorunda kaldım ama olsun onda da değişik bişey buldum.
sonucun kötü çıkma ihtimali bile duşunmuyorm canım ama çıksada sen bunu tek başınada kaldırabılecek birisin.ayrıca biz varız korkma bebişim.ama öyle bir ihtmimali çıkaralım.yarın çoooooooookkkkkkkkkkk güzel haberler alıcaz
hemde ne özlemle bekledi annesi o kızını.kurban olsunlar benim kızıma:)Canımm genelde ben buralardayım işteyken sen yaz ben mutlakaa yazarım.. Sıkılma sen öylee. Ama arada gez dolaş hareketsizlikde iyi değilsin biliyorsun, doğumdada zorlanıyormuş o zaman insanlar. Arada bir dolaş gel sen.. Biz burdayız.
Amann erkeklerde bir alem.. Sanki kendileri doğuruyorlarmış gibi bir de cinsiyet ayırmıyorlarmı. O zaman kromozonlarını kontrol edebilseydi de istediği kromozonu görderseydi şekerim. Ona gücü yetiyorsa cinsiyeti onlar bilirliyor ona göre belirlesin..:)
Aldırmayınnnnnnnn kız yada erkek olsun sağlıklı olsun yeter ki... Benim eşimde tam tersi kız istedi hep hamileliğimde farketmez sağlıklı olsun da yavrumuz diyordu ama kız olursa iyi olur diyordu:) üç erkek kardeşler ondan sanırım.
Totosuna bile kurbannn olsunlarr onunnn.. Annesi onu ne hallerle taşıdı doğuracak..
Canım benim bildiğim ve saraçoğlunun sitesinde yazan adet bitiminden 7 gün sonra. Ben uyguladım. Çünkü onu yapmanın amacı adetin hemen başlıyor zaten. Hatta başlasa bile tamamlayın 15 günü diye yazıyor sitede. Ben öyle yaptım 7 gün sonra başladım ve bitiminde adet oldum hemen. Sonra ki kürde, diğer adetinin başlamasından önce yapıyorsun 10 gün önce başlayıp 5-7 gün arası uyguluyorsun. Saraçoğlu sitesinde açıklamalı var canım.
Lierac Phytolastil atlak Tedavisi iin Jel 100 ml Limora | Kiisel Bakm Salk Anne bebek oyuncak kozmetikUconn canim bu lierac jel beyaz uzun kutuda olan degil mı? Jeli de sari gıbi ve sanki hafif bı nane kokusu degil de onu andırıyor gıbi mı? Ben bulamadım eşim başka bı eczaneden bulup almış 75 tl dun aksam sürdüm ama yine de teyit etmek istedim.
ben buralara üyeydim ama hiçbir şey almadım.internetten kıyafet alışverişi yapamıyorum.heleki bebek kıyafeti için elimle dokunmadan asla alamam.kızlar unnado ve butikbebe sitelerinden başka bildiğiniz alışveriş siteleri var mı
karammmmmmmmmmmmm sen nerdesin be kuzum alışkın değilim böyle gece girmene.neyse sen oyalan şöyle birkaç gun daha.
canım benım bilmiyorum ama ben hep eşim olmadan yapmak istemişimdir testi evde yaparken bile ona farkettirmeden yapardım ama her denememizde eşim yanımdaydı ondan 2 dk snra haberi verdim.ama hep istedim yanımda olmasın supriz yapıyım .
senın yerinde olsam idrar testi yapardım evde çıkarsa kana giderdim söylemeden güzel haberi alıncaaaaaaaa aksama güzel bir supriz hazırlardım mesela karnına yastık koy oyle ac kapıyı yada yemek yerken tabağa test sonucunu koy .yanı böyle şok olacak bişey yap .benım hep hayalım böyleydı ben telefonda vermek zorunda kaldım ama olsun onda da değişik bişey buldum.
sonucun kötü çıkma ihtimali bile duşunmuyorm canım ama çıksada sen bunu tek başınada kaldırabılecek birisin.ayrıca biz varız korkma bebişim.ama öyle bir ihtmimali çıkaralım.yarın çoooooooookkkkkkkkkkk güzel haberler alıcaz
olsun canım sen gez toz kursuna git.bu aralar yoğun olman senin iyiliğine.bence zamanı hangi günse testi eşinle birlikte yaptır canım.süprize falan gerek yok.ben adetimi 2 gün geçince evde yapmıştım eşim kahvaltı hazırlıyordu.hamileyim diye çıktım banyodan elinde kahvaltı kapları gerçekten mi diyordu.böyle o da bende bir şapşaldık.adam dış gebelikten sonra bir daha hamile kalamayacağımı sandığı için şoka girmişti.bana soracak olursan yanında eşin olsun daha güzel olur.olumluda olsa olumsuzda olsa birlikte paylaşırsınız ki nedense ben hep olumlu olacak diye düşünüyorum.
canım yarın gitmeyeceğim cuma yada cumartesi idrar testi yapmaya korkuyorum boşuboşuna üzülür yada benimhalaumudumvar gibi boşuna sevinirsem diye çok ta düşünmek istemiyorum aslında duruma göre hareket edeceğim artık, eşime söyledim yarın ayın 16sı ne yapalım diye istersen sen kan ver sonucu telden öğreniriz dedi sinir oldum nedense ben yalnız gider öğrenirim dedim içimden, bende hep süpriz yapmak istemişimdir ama artık o süprizlerde hiç hevesim kalmadı
sağlıkla sıhhatle hamile kalayım ona süpriz yapmasakta olur (ayy bencil mi oldum ne) pazartesi direksiyon dersleride başlıyor bakalım nasıl kaldıracağım hepsini ayın 15i olduğuna inanamıyorum ama zamanın böyle hızlı akması çok hoşuma gidiyor :)
canım valla evde testim var bu sabah kalktığımda yapacaktım engel oldum kendime en iyisi cumartesi eşimle kan vermek olacak gibi geliyor şuan hatta bi ara o sorana kadar bekleyeyim bakalım ne zaman soracak diye çok umursamaz gibi davranıyor yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyorum yaaa birde hasta oldu yine üzleceğime sinir oldum adama kızdım banada geçireceksin dikkat et kendine diye akşam eve gelmem 20.30u buluyor birde yemekle uğraşıyorum sofrayı hazırlar insan en azından gerçi hasta olmasa yapar ama dedim ya hasta oldu diye sinir oldum :)
cnm benim sende duygusallık başlamış mı ne? :))) cnm eşin eminim içten içe çok merak ediyordur ama erkekler duygularını pek belli edemiyorlar umursamaz olduğunu düşünme sadece erkekler bizden daha sabırlılar herhalde onlara göre bu ay olmazsa öbür ay olur gibi düşünüyo olabilirler... çok ayıp ama işin bitti kocanla diye bir kenara atma adamı :))) ilgilen tabiki hastaysa iyileşince bol bol hamilelik nazı yaparsın artık... bu arada cnm ben adetime 4 yada 5 gün felan vardı yapmıştım idrar testini silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı benim eşim yap demişti yoksa bende pek yapmayı düşünmüyodum eğer sende istersen yapabilrsin muhtemelen çıkar ama sen bilirsin ama idrarda çıkmazsa mutlaka kan ver çünkü geç döllenme olunca çıkmayabiliyomuş vallahi sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberini inşallah...
kızlar yrn regaip kandili birbirimize bol bol dua edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?