Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar ne var ne yok bakalım nasılsınız??
karaam cumartesie kadar çatlatma bizi.yarın git kan testini yaptır bence.zaten bana sorarsan %90 hamilesin.canım erkekler bizim gibi değiller.ben 2,5 aylık hamileyken kayınvalide eşime ne kadar lık oldu diye soruyo eşimde bilmem 1aylık oldu heralde kendine sor diyo:))yani biz gün gün takip ederken erkekler için durum farklı.kırılma eşine.hem biz merak ediyoruz.sen yarın yaptır testini bence kandil hediyesi olsun hepimize....

canım bak mubarek gun hemde şükür duası okumuş olursun.bencede yarın yap sonucta catlatma iğnesinden sonra 1 gun geçmedi mi varsa çıkar canım ki bencede var bu ay içim çok rahat bilemiyorum.yarın hepimiz dua okuyalım hepimiz için ve özellikle ucona bol bol dua edelim gerçi ben her duamda ediyorum.
eşine de yazık ya gerçekten üzüldüm biz olsak ne laf ederdik bi hasta oldum laf söyluyorsun falannn aman çok hassaas insanlarız biz kadınlar.yazık kız ilgilen eşinle .
kızlar doktora gitmeme 15 gun var gunler geçmiyor ya.10 gun geçti daha off bundan da fazlası var.

yan hamileysen ve bu henüz testte çıkmazsa buda seni boş yere üzer.ben o yüzden her iki hamileliğimdede adet günümün geçmesini beklemiştim.sen çatlatma iğnesinin üstüne 14 gün say ve ona göre yap testi bence.ama yok dayanamıyorum diyorsanda yarının yüzü suyu hürmetine duanı et ilk idrarla yap testini.birde kocanla uğraşma yazık adama:)hasta insana laf mı söylenir kız defnede demiş sende bir alınganlık halimi var acep:)bunu iyiyemi yorsakayyy allahım lütfen öyle olsun...

banada bu sefer zaman geçmedi nedense.daha 1 hafta oldu kontrolden geleli.2 hafta daha bekliycem.doktor bana istersen 1 hafta sonraya kontrol yazıyım demişti.hani verdiğin parada 10 gün geçerli oluyor.ben ne mantıkla dediysem gerek yok normal kontrol zamanı gelirim diye.artık daha sık gitmem lazımzaten son ay haftada 1 oluyor muayeneler.bu ara bana bazen bir haller oluyor adet ağrısı gibi bir ağrı girip çıkıyor 4-5 dk içinde ne olduğumu şaşırıyorum.şu kasılmalarda başladı zaten.vücut kendini doğuma hazırlıyor sanırım.bakalım ultrason mu doğru çıkacak yoksa adet tarihine mi göre doğacak.ultrasona göre 16 haziran.1 ay falan kaldı yani:18:

uconn bence sen 2 hafta sonra doğum yaparsın gibi geliyo.sancın tutunca bize yazda dua edelim sana bolca canım...sancı ilk başladığında sık sık olmuyo ara dinlenme zamanında yaz bize:))bir avazda kurtulursun canım inş..

ay hiç sorma benimde kontrolüm ayın 24 ünde daha 9 gün var sanki zaman hiç geçmiyo gibi.cerol sen kalp atımını kaçıncı haftada duydun ben ayın 24 ünde 6+2 oluyorum o zaman kesin duyulurmu yada ultrasondan görünürmü?

ayyy cnm benim allahım hayırlısıyla inşallah bir nefeste doğurursun. sen kendini hazırla her an için belki nehir hanım süpriz yapmayı seviyodur :)

Son düzenleme:

yok kız 2 hafta snra erken olur 36 haftalık olcak o zaman zamanında gelsin nehir sultan inşallah.
sen kızını kacıncı haftada doğurdun bende kardeşimde 38 de gelmişiz.normal doğum yapmış annem çok kolay doğurmuş annem inşallah bana çekersin diyor.inşallahhhhh

ee 1 hafta olduysa gitsene canım yarın yada cuma kontrol zaten hemde bu kasılmalarını sorarsın 2 hafta çok uzun be :))offf ayın kacında randevun benım 30unda ama akşam 19da.
kasılmalar normal canım eğer çok aşırı belin ağrırsa doktora söyle onu ihmal etme.arkdaşım çok fena bel ağrısıyla gitmişti hastaneye doktor iyiki gelmişssin demış bende demiştim ona ben olsam gitmezdim normal diye dusunur yatardım demiştim aklında olsun canım.
bana kalırsa nehir 10-16 arası gelir.belki bu muayenede catı muayenesini yapar

buarada ada neredeeeeeeeeeee cımcımesultanda yok ortalıkta

canım 6+3 de gösterdi kalp atışlarını karından ultrasonla ama dinletmedi bebege zararlıymış.biraz buyusun dedi görmek bile yetiyor canım.
bence senınkıde gözükür çünkü kesen bile erkenden gözüktü.ben senden ikiz bekliyordum o yuksek değere belki bi gittiğinde ikinci keseyi görürsün :))

doktor ne zaman söylüyor yada ne zaman ultrasonda doğum tarihi çıkıyor doktor hiç bana şu tarih falan demedi.
son zamanlarda mı geriye geliyor nasıl oluyor cnm.
bide hani göbekte bir çizgi var ya o ne zaman çıkıcak

inşallah bende görürüm cnm allahın izniyle... inan eşimle hep hayalimizdi ikiz bebek, eşim keseye bakarken doktor kaç tane diye sordu :))) inşallah ikiz olur diye çok dua ediyor ama tabiki önceliği sağlıklı olması yeterki sağlıklı olsun tek olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez diyor... hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah yrn birbirimize bol bol dua edelim cerol ben seninde adını bilmiyorum benim adım canan adımla dua ederseniz çok makbul olur inşallah bende sizlere hep ediyorum zaten ama yrn özellikle duaya yoğunlaşalım rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah

canım benım erkek olursa can koy o zaman ne güzel uyumlu olur ben cok can isterdim ama ailede var birkaçtane :))
bende ceren canım.
aynen canım kız erkek tek ıkız yeterki sağlıklı olsun bizde cok istedik ki ailede ikiz vardı da olsun sağlıklı olsun yeter

mrhb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2. kez dış gebelik geçirdim bu hafta sonu da sol tupumun işlevını tamamen kaybettm nasıl bı süreç izlediniz bıraz bahsedersenız çok sevınırım teşekkürler......

kızlar 34 deyim ama bana 37den sonra heran olur gibi geliyor.hayırlısı bakalım.ağrılarım başlayınca naklen yayın yaparım buradan merak etmeyin:)
cerol benim doktoru bugün arasam önümüzdeki haftaya anca randevu bulurum.öyle yoğun saatleri.artık bidahaki sefere zaten haftada 1 e düşer.çatı muayenesi 37. haftada yapılıyor canım.daha erken yapmayı tercih etmiyor doktorlar.çünkü doğumu tetikleyebiliyormuş.randevum ayın 27sinde benim.zaten doğum ağrısı belden vuruyormuş genelde.şuanda benim belde karında ağrılar oluyor ara ara ama düzenli değil.düzenli olursa o doğum sancısı oluyor.benim 3-4 dk sürüp bitiyor gün içinde 3-4 kere anca oluyor.doktor zaten anlarsın dedi.anlamaman mümkün değil dedi:)

canım her muayenede beklenen doğum tarihi yazıyordu.benim hep 22-24 haziran falan çıkıyordu.bu son 2 seferde daha erkene kaydı tarih.en son kontrolde bebek bekleneneden nerdeyse yarım kilo fazla çıktı.doğum tarihide 16 haziran çıktı.doktor biraz yediklerine dikkat et dedi.doğum bu tarihe yakın mı yoksa adet zamanım olan 30 haziran civarı mı olur dedim.hiç belli olmaz dedi.sen şimdiden tetikte ol bebek milletinin ne yapacağı belli olmaz dedi:)ama kilosu önde olunca genelde 1-2 hafta erken gelebiliyormuş.bu arada göbekteki çizgi.5-6. aylarda anca çıkmıştı bende.birde herkeste çıkmayabiliyormuş.

hoşgeldin butti.
dış gebeliğinin 2. kez tekrar etmesi büyük talihsizlik olmuş.genelde bu sitede birden fazla dış gebelik geçiren sayısı parmakla sayılacak kadar azdı.sen aynı tüpten mi geçirdin dış gebeliği.diğer tüpün ne alemde?
burda herkesin farklı yöntemlerle sonlandırıldı gebelikleri.kimi benim gibi ilaç tedavisi kimi kapalı kimi açık ameliyatla.bazıları dış gebelikten sonra rahim filmi çektirdi.bazıları çektirmeden tekrar denedi.ben dış gebeliğim bittikten 8 ay sonra normal yollarla hamile kaldım.rahim filmi falan çektirmemiştim.kadere 45 dedim ve korunmayı bırakmıştım.

hoş bulduk uconn teşekkür edrim
ilkide aynı tupde olmuştu onda iğne ile sonlandırılmıştı ama adetımden 1 hafta sonra kanamam başlamıştı o yuzden herhangı bır operasyona gerek kalmmaştı 2 yıl onceydi. şimdi aynı tupte fakat tupun en geniş yerınde kese oluştu ve hatta beslenme kesesi bile oluşmaya başlamış daha once gecırdğım için çok dıkkatlıydım bu konuda ama gebelık değerlerım normalden bıle daha guzel katlanıyordu oyuzden doktorum da ben de dış gebelık rıskını bı kenera atmıştık ağrılarım çok olunca acıl cağırdı benı ve tupte keseyı gorduk ve daha sonra acil acık amelıyata aldılar.diğer tupumde şimdilik bı sıkıntı yok ama neyle karsılasacağımı bılemıyorum artık. senın adına sevındım allahım yavrunu sana senı de yavruna bağışlasın

çok geçmiş olsun.demekki o tüpte sorun varmış.peki rahim filmi çektirdin mi.diğer tüpün açık çıktı mı?umarım öyledir.allah en kısa zamanda sanada bir bebek nasip eder inşallah.hiç ümidini kaybetme.bu topikte dış gebelikten sonra tekrar hamile kalan bir çok arkadaş var.allahın izniyle sende kalırsın.

ay evet bu doktorlar neden bu kdr yogunlar aradan falan girersin nasılsa kontrol .bende öyle kontrol için randevu bulamadım aradan aldılar yaparlar belki bekleyemem dersen aama sen alışkınsın beklersın zaten son uzun beklemen.
benım ultrasn kagıdında yazmıyor acaba ultrason cıhazından kaynaklı mı değişik belkide.
pink temsilci size beklenen doğum tarıhını veriyor mu ultrason.
canım o bel ağrısıyla gitti ama doğurmadı acılma olmuş cm e yakın ameliyat oldu.ama onun 30.hafta falandı korkma senın artık acılmada olsa bişey olmaz :)))

hoşgeldin aramıza.çok geçmiş olsun canım.
2.kez geçirmen gerçekten senı çok yıpratmıştır .çok azdır 2.kez geçiren demekkı o tup tıkalı yada sorunluymuş.
doktoruna sordun mu canım diğer tup nasılmış ameliyatta görüyorlar rahım filmi cektirmene gerek kalmaz.
kaç yasındasın 2.gebeliğin miydi.
ama bu topiğe gelipte hamile kalmayan çok az onlarda kalıcaklar ınsallah el birliği ile uğrasıyoruz senın içinde seve seve uğrasırız.dua ederiz moral veririrz.ne kadar korunma suresi verdi.
tekrar aramıza hoşgeldin.

çok teşekkür edrim allah kimseye yaşatmasın.hayır çektirmedim. dr ameliyattan sonra sağ tüpte bi sıkıntı olmadığını söyledi ayrıntıları kontrole gidince konuşucam.amin inşş allah isteyen herkese nasip etsin. ama artık kendımı ne zaman hazır hıssederım bılemıyorum bu sefer çok acı çektim

buarada ada neredeeeeeeeeeee cımcımesultanda yok ortalıkta

ben geldim
iyi insan lafın üstüne mi desek yoksa iti an çomağı hazırla mı desek bilemedim
ben iyi haberlerle geldim kızlar
yani umarım iyidir.
1 gün gecikmeli adet oldum. hiç umudum olmamasına rağmen içim bi tuhaf oldu acaba hamilemiyim diye düşünmeden alamadım kendimi :/
neyse bugün adetimin 2. günü. kuzenim fakültede kadın doğum bölümünde sekreter. kendisiyle konuştum güvendiği ve çok methedilen bir doktorla görüştü hikayemi anlattı. kadın doktor buldum bu sefer.
adeti bitince gelsin check-up yapalım ona demiş.
smear ve rahim filmini yapacak ve diğer testleri yapacakmış.
bunları her ay kendi doktorumda yapacağız diyo ama 3 aydır yapamadı gitti her gittiğimde önümüzdeki ay deyip ilaç veriyo
bu arada soğan suyunu içtim evet iltihabı attı ama ağrılarımda arttı.
kendi doktorumun verdiği ilaçları kullanmadım
haftaya yeni bir dönem başlıyor.
açıkçası en azından ağustosa kadar çocuk planlarımı erteledim zaten.
ama içimde kelebekler uçuşuyo ve ben buna engel olamıyorum :)

ay n manyaksin herhalde iyi insan diceZ.
ne guzel habrrlele geldin sen boyle hemde umut dolu ohh ne guzel icim acildi.
yerim senin kelebeklerini.sogan kutu agri yapmistir canim.
hayirlisi olsun bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…