Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ay n manyaksin herhalde iyi insan diceZ.
ne guzel habrrlele geldin sen boyle hemde umut dolu ohh ne guzel icim acildi.
yerim senin kelebeklerini.sogan kutu agri yapmistir canim.
hayirlisi olsun bakalim.

çok iyiyimdir ehuhehe :)
evet ya benimde bugün içim kıpır kıpır oldu
hatta eşim gelince direk boynuna sarıldım hoşgeldin deyip öptüm
noldu sana diyo normalde hep sıkkın olurdum :)
aslında garip bi adet dönemi geçiriyorum
geçen ay tam normal saatinde gelip 8 gün kalmıştı
bu ay 2 gün öncesinden çok uçuk pembe akıntı tarzı bişey geldi
son gün kahverengi geldi dün yoğundu
bugün azaldı tuhaf bi döngü oldu heralde soğanın etkisi.
eşimde bebek konusunda kararını hemen olmasından yana verdi sanki çarşı pazardan alınıyo hemen olsun istiyo.
kimbilir belki bu ay yeni bi sayfa açmışken ufaklıkda gelir

ohh ohh allah mutluluğunu artırsın.
ben hep diyorum zaten bu bekleyişler tedaviler her geçirdiğin adet dönemi seni bebeğine biraz daha yaklaştırıyor.ben hep öyle sayardım bu ayda adet oldum şükür 1 ay daha yaklaştım bebeğime diye.bu bebek işlerinde moralde çok önemli aklından çıkarma.hadi bakalım iyice bir muayeneneide ol için rahatlasın.

sen buraya takıl canım moralinde yerine gelir.ertelediğin bebek hayallerinede tekrar dönersin merak etme.sağ tüpün sağlammış ne güzel.biraz toparlanınca tekrar denemeye başlarsın.

sen şimdide beklenen doğum tarihine bakma canım.bebek gelişimi o kadar farklı oluyor ki gidiyorsun bir kontrolde 2-3 hafta öndeyken sonraki kontrolde haftasını yakalıyor.ya da gelişimi geri olan bir bebek atak yapıyor birden bire.benim bile daha tam net değil.bakalım bir sonraki kontrolde ne kadar kilo almış olacak.doktor bu gidişle 4 kiloyu bulur dedi ama bana hiç 4 kilo olacak gibi gelmiyor.kız çocuklar daha çelimsiz doğuyorlar genelde.

kızlar o kadar yorgunum ki bugün kasıklarım iyice ağrımaya başladı göğüslerimde ağrıyor yarın sabah kısmetse yapacağım testi bu gece bana dua edin. hepinizi çok seviyorum.

sabah erkenden yaptım testi o kadar net bi negetif ki silikte olsa bi çizgi yok ağlamıyor muyum ağlıyorum ama öyle yıkılmadım neden olmuyor kızlar yaaa aranızda iğne olup hamile kalamayan ilk ben oldum bu ağrılarda adet ağrısı herhalde, akşam kan da vericem iyice emin olayım ki ağrı kescii falan içerim boşuna çekmeyeyim bu ağrıyı.

Canımmm yapma böylee.Ağlama lütfen bak bugün çok mübarek bir gün. Regaip kandiline denk geliyor. Rabbim umutların kesilmediği tek yerdir sığınacağımız. Daha bugün adetin geçmedi ki senin. Tam günün. Çıkmayabilir. İdrar testi için uyarı yaparlar biliyorsun, geçince yapın diye. Sen kan ver bence, varsa onda mutlaka çıkar, Yoksada kendini yıpratma lütfen. Rabbim için bir zaman vardır diyoruz hepimiz biliyorsun. İnşallah o zaman hemen tez zamanda gelir. Bugün bol bol dua et. Bugün herkes adına bende edeceğim inşallah. Rabbim yüzlerimizi güldürsün. Bizlere evlatlarımızı nasip etsin.. Amin.

Karam canim nolur ağlama Rabbim bu mutluluğu sana insallah yaşatacak hem kan testi yaptir bazen idrar testinde adet geçmeden sonuc cikmiyor.

Canim arkadaslarım hepinizin kandili mübarek olsun.Bu guzel gunde Rabbim dualarımızı kabul etsin ve hersey gönlümüze gore olsun insallah.
Uconncum rabbim sana saglikli ve kolay doğumlar nasip etsin insallah.cerol,cbdefne,temsilci.. bizlere de Rabbim bu süreci sıkıntısiz bir sekilde geçirmemizi nasip etsin insallah.karam,serap,benimhalaumudumvar,cimcimesultan,ada..canlarım bu guzel gunün yuzu suyu hürmetine sizler de Rabbimin izniyle tez zamanda hamile kalın insallah.
MERHAMETLILER MERHAMMETLISI RABBIMIZE DUA ILE YÖNELENİ, HİC SÜPHESIZ ALLAHA ACILAN ELLERI, DUA ILE DÖKÜLEN DILLERIN, ALLAH KORKUSU ILE AGLAYAN GÖZLERI, ALLAH(cc) ASKI ILE YANAN GÖNÜLLERI BOS CEVIRMEZ... HAYIRli KANDILLER
Her zaman oldugu gıbi bugun de dualarimdasiniz sizler de bana dua edin.hepinizin kocaman opuyorum..

Son düzenleme:

canım benim ağlama söylediğin gibi yıkılmak yok hem idrar testinde kesin çıkacak diye bişey yok zaten belki geç döllenme olmuş olabilir... öğle değilse bile çok yakında hamile kalacağına inanıyorum ben.. benim bir arkadaşım var iğne oldu ama o ay değil de sonraki ay hamile kalmıştı hemen umutsuzluğa kapılma rabbim herşeyin vaktinin en güzel olanını sunar kullarına bu mübarek günde bol bol dua et cnm benim üzme kendini....

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim şu mubarek günlerde tez elden şifa versin inşallah... en kısa olan hayırlı zamanlarda da sağlıklı bir hamilelik nasip eylesin inşallah...

canlarım hepinizin regaip kandili mubarek olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul eylesin...doğumu yakşalan arkadaşlarıma rabbim kolay doğumlar nasip eylesin hamile olan arkadaşlarıma rabbim bu süreci sıkıntısız bir şekilde atlatmayı sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip etsin... hamile olmayan arkadaşlarımın rabbim tez zamanda yüzünü güldürüsün inşallah sağlıklı hamilelik nasip eylesin... iyileşme sürecinde olan arkadaşlarıma rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah...

kızlar hepiniz dualarımdasınız inşallah bu gece uzun uzun herbirinize ayrı ayrı dua edicem allah nasip ederse rabbim kabul eylesin inşallah... hepinizi çok seviyorum...

çok teşekkür ederim hayatım aynen bende bebeğime yaklaşıyorum diye seviniyorum.
zaten en az 3 ay hamile kalma rahmin toparlansın dediler ve 3 ay doldu işte belki toparlanmıştır haziranda gelmez kırmızılar ve bende hamile kalmış olurum.
artık eskisi kadar çok takmıyorum kafamdan attım sanırım bu işi.
artık bebekten ziyade önce sağlık sonra sağlıklı bebek diyorum
rabbim herkese nasip etsin inşallah

kandiliniz mübarek olsun kızlar. Rabbim bu gece hürmetine amin dediğiniz tüm duaları kabul buyursun inşallah.
Dualarınızda benim gibi özrü bulunanlarıda unutmayın.
Geçen senede böyle her kandilde adetliydim bu sende böyle başladım kuran okuyamayacağım çok üzülüyorum

sen buraya takıl canım moralinde yerine gelir.ertelediğin bebek hayallerinede tekrar dönersin merak etme.sağ tüpün sağlammış ne güzel.biraz toparlanınca tekrar denemeye başlarsın.

uconncum çok sağol inşş. burda bişeyler okudukca moral buluyorum vakit buldukça burdayım artık :)

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim şu mubarek günlerde tez elden şifa versin inşallah... en kısa olan hayırlı zamanlarda da sağlıklı bir hamilelik nasip eylesin inşallah...

cbdefnecim çok teşekkür edrim aminnn cnm allahım herkese istediğini nasip etsin hepinizin kandılı mübarek olsun

canımmmm bak sen ilk hamileliğindede 8 ay kadar denediğini söylemiştin.daha korunmayı bırakalı kaç ay olduki.hani moral bozmak yoktu.üstelik önce bir kan testi ver ben bu idrar testine hiç güvenmiyorum.ayrıca daha erken olduğunuda dün söylemiştim.ve ağlama lütfen.tabiki insanın morali bozulur ama ağlayarak kendini boş yere yıpratma.eğer bu ay olmadıysa bir dahaki aya tekrar denersin.bakalım belki doktorun farklı bir yol izler klomen verir,aşılama yaptırır bir şekilde olur.bugün mübarek gün bol bol dua et.iste iste iste.sen içten bir şekilde iste allahım sana eninde sonunda verecek.ben inanıyorum buna.

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.allah gönlünüzden geçen bütün dilekleri bu gece kabul etsin inşallah...

'''Dua ettiğinizde çok isteyin, çünkü vereceği hiçbir şey ona çok gelmez.''' Hz. Muhammed.

Euzü billahi mine'ş-şeytani'r-racîm Bismillahi'r-rahmani'r-rahîm.
Ey bizleri varlığa erdiren , Var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran, Güzeller güzeli rabbimiz!
Sana sonsuz hamd ü senalar olsun.
Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'ya sonsuz salât ü selam olsun.
İçinde bulunduğumuz şu mübarek Regaib Kandili münasebetiyle bu gecenin senin katındaki kutsiliğini de vesile edinerek dergâh-ı ilahînin önünde ellerimizi açıp yalvarıyoruz:
YA İLAHE'L-ALEMİN!
Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla engin rahmetinin kapısına dayanıyor, şu mübarek Regaib gecesinde bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz.
EY ÇARESİZLER ÇARESİ!
Senin dualara icabet etme mecburiyetin yoktur;
Ama bizim ona ihtiyacımız hissettiklerimizden de çoktur.
Bütün dileklerimizi, muradlarımızı kabul buyur. Bizleri evlatlarımıza kavuştur. Evlerimizi şenlendir.Yuvalarımızı evlatsız bırakma. Eşlerimize baba olmayı, bizlere anne olmayı nasip eyle. Huzuru yuvamızdan eksik etme. Sağlıklı, maneviyatlı nesiller yetiştirmeminizi nasip eyle.
Ve bunları kabulünü vicdanlarımıza duyur; Yalnızlıkla tir tir titreyen kalblerimizi iman ve itminanla doyur.
EY YÜCELER YÜCESİ!
Efendimiz Hazret-i Muhammed'e, Muallâ aile efradına Ve bütün Ashab-ı Güzînine
Salât u selam ederek ve şu mübarek Regaib gecesini vesile edinerek bunları senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur ya Rabbi!..
Amin amin amin
Velhamdü Lillahi Rabbil Alemine'l-fatiha

(Hepimiz birer fatiha okuyup bağışlayalım arkadaşlar. )

Bu arada sayma işlemi 30 olmuş benim adıma kızlar.. Tek tek sayfaları tarattınız bana valla. Burdan devam edin ama saya saya gidin, bak tek tek saydırmayın bana sonra yine geriye dönük:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…