- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ay n manyaksin herhalde iyi insan diceZ.
ne guzel habrrlele geldin sen boyle hemde umut dolu ohh ne guzel icim acildi.
yerim senin kelebeklerini.sogan kutu agri yapmistir canim.
hayirlisi olsun bakalim.
ben geldim
iyi insan lafın üstüne mi desek yoksa iti an çomağı hazırla mı desek bilemedim
ben iyi haberlerle geldim kızlar
yani umarım iyidir.
1 gün gecikmeli adet oldum. hiç umudum olmamasına rağmen içim bi tuhaf oldu acaba hamilemiyim diye düşünmeden alamadım kendimi :/
neyse bugün adetimin 2. günü. kuzenim fakültede kadın doğum bölümünde sekreter. kendisiyle konuştum güvendiği ve çok methedilen bir doktorla görüştü hikayemi anlattı. kadın doktor buldum bu sefer.
adeti bitince gelsin check-up yapalım ona demiş.
smear ve rahim filmini yapacak ve diğer testleri yapacakmış.
bunları her ay kendi doktorumda yapacağız diyo ama 3 aydır yapamadı gitti her gittiğimde önümüzdeki ay deyip ilaç veriyo
bu arada soğan suyunu içtim evet iltihabı attı ama ağrılarımda arttı.
kendi doktorumun verdiği ilaçları kullanmadım
haftaya yeni bir dönem başlıyor.
açıkçası en azından ağustosa kadar çocuk planlarımı erteledim zaten.
ama içimde kelebekler uçuşuyo ve ben buna engel olamıyorum :)
çok teşekkür edrim allah kimseye yaşatmasın.hayır çektirmedim. dr ameliyattan sonra sağ tüpte bi sıkıntı olmadığını söyledi ayrıntıları kontrole gidince konuşucam.amin inşş allah isteyen herkese nasip etsin. ama artık kendımı ne zaman hazır hıssederım bılemıyorum bu sefer çok acı çektim
kızlar ne var ne yok bakalım nasılsınız??
karaam cumartesie kadar çatlatma bizi.yarın git kan testini yaptır bence.zaten bana sorarsan %90 hamilesin.canım erkekler bizim gibi değiller.ben 2,5 aylık hamileyken kayınvalide eşime ne kadar lık oldu diye soruyo eşimde bilmem 1aylık oldu heralde kendine sor diyo:))yani biz gün gün takip ederken erkekler için durum farklı.kırılma eşine.hem biz merak ediyoruz.sen yarın yaptır testini bence kandil hediyesi olsun hepimize....
canım bak mubarek gun hemde şükür duası okumuş olursun.bencede yarın yap sonucta catlatma iğnesinden sonra 1 gun geçmedi mi varsa çıkar canım ki bencede var bu ay içim çok rahat bilemiyorum.yarın hepimiz dua okuyalım hepimiz için ve özellikle ucona bol bol dua edelim gerçi ben her duamda ediyorum.
eşine de yazık ya gerçekten üzüldüm biz olsak ne laf ederdik bi hasta oldum laf söyluyorsun falannn aman çok hassaas insanlarız biz kadınlar.yazık kız ilgilen eşinle .
kızlar doktora gitmeme 15 gun var gunler geçmiyor ya.10 gun geçti daha off bundan da fazlası var.
yan hamileysen ve bu henüz testte çıkmazsa buda seni boş yere üzer.ben o yüzden her iki hamileliğimdede adet günümün geçmesini beklemiştim.sen çatlatma iğnesinin üstüne 14 gün say ve ona göre yap testi bence.ama yok dayanamıyorum diyorsanda yarının yüzü suyu hürmetine duanı et ilk idrarla yap testini.birde kocanla uğraşma yazık adama:)hasta insana laf mı söylenir kız defnede demiş sende bir alınganlık halimi var acep:)bunu iyiyemi yorsakayyy allahım lütfen öyle olsun...
sabah erkenden yaptım testi o kadar net bi negetif ki silikte olsa bi çizgi yok ağlamıyor muyum ağlıyorum ama öyle yıkılmadım neden olmuyor kızlar yaaa aranızda iğne olup hamile kalamayan ilk ben oldum bu ağrılarda adet ağrısı herhalde, akşam kan da vericem iyice emin olayım ki ağrı kescii falan içerim boşuna çekmeyeyim bu ağrıyı.
sabah erkenden yaptım testi o kadar net bi negetif ki silikte olsa bi çizgi yok ağlamıyor muyum ağlıyorum ama öyle yıkılmadım neden olmuyor kızlar yaaa aranızda iğne olup hamile kalamayan ilk ben oldum bu ağrılarda adet ağrısı herhalde, akşam kan da vericem iyice emin olayım ki ağrı kescii falan içerim boşuna çekmeyeyim bu ağrıyı.
mrhb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2. kez dış gebelik geçirdim bu hafta sonu da sol tupumun işlevını tamamen kaybettm nasıl bı süreç izlediniz bıraz bahsedersenız çok sevınırım teşekkürler......
ohh ohh allah mutluluğunu artırsın.
ben hep diyorum zaten bu bekleyişler tedaviler her geçirdiğin adet dönemi seni bebeğine biraz daha yaklaştırıyor.ben hep öyle sayardım bu ayda adet oldum şükür 1 ay daha yaklaştım bebeğime diye.bu bebek işlerinde moralde çok önemli aklından çıkarma.hadi bakalım iyice bir muayeneneide ol için rahatlasın.
sen buraya takıl canım moralinde yerine gelir.ertelediğin bebek hayallerinede tekrar dönersin merak etme.sağ tüpün sağlammış ne güzel.biraz toparlanınca tekrar denemeye başlarsın.
cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim şu mubarek günlerde tez elden şifa versin inşallah... en kısa olan hayırlı zamanlarda da sağlıklı bir hamilelik nasip eylesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?