Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Esen canım üzme kendini ben silikte olsa çizgi gördümde ne oldu fos çıktı idrar testine güvenme yanlış çıkıyo kanda baktır.bugün moralim bozuldu arkadaşım 2 aylık bebegini kürtaj yaptılar kalp atımı yokmuş..teselli için aradım ama aglamaklıydı sesi kendimi zor tuttu aglayıp üzmeyeyim onu diye.rabbim sabır versin.şimdi bile zor yazıyorum.bugün hem ona hem kendime hem sizlere dua edicem.

haklısın 36 hafta erken inşallah zamanında doğar ama içimden öyle geçti.ben kızımı 40.haftada doğurdum.inşallah sende annene çeker kolay doğum yaparsın.

2. gittiğimden beri doğum tarihi çıkıyo ultrasonda.hep aynı tarih.doktora sordum kendide hesapladı.nette hesaplayıcılar var istiyosan ordan hesaplayabilirsin.benim göbektede henüz çizgi yok.

geçmiş olsun.burda 2.kez dış gebelik geçirene pek rastlamadık.bir dahakine sağlıklı gebelik geçirirsin inş.benimde sol tüpüm alındı açık ameliyala.6ay korunma verdi doktor.korunmayı bıraktıktan 4ay sonra hamile kaldım.sende bundan sonra bir sorun yaşamazsın inş.

canım çok sevindim.soğan kürünün faydası olmuş sanırım.ağrılarında ondandır.bebeğinde hemen gelir inş.

canıııımmm ağlama sen kıyamam.belki idrarda çıkmamıştır.kan sonucun çıksın bakalım nolacak.belki geç döllenme olmuştur.üzülme bak beni düşün bende kaç ay olmuyo diye kendimi yıprattım.vakti zamanı gelince kendiliğinden oluyo canım...

Bu arada sayma işlemi 30 olmuş benim adıma kızlar.. Tek tek sayfaları tarattınız bana valla. Burdan devam edin ama saya saya gidin, bak tek tek saydırmayın bana sonra yine geriye dönük:))))

seraapp bu ay hamile kalacak inş.:31...canım ne güzel dua ediyosun.bu gece bizi unutma dualarında.

HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN İNŞ.BU GECE ÇOK FAZİLETLİ BİR GECE..BU GECE BOL BOL DUA EDİN.BENİDE UNUTMAYIIIN:))

canım gidip kan verdin mi?
yok vermedim canım eşim öğlen geldi cumartesi verelim dedi bende tamam dedim hastane ters bir yerde zor olacak gitmem, belki adet olurum yarın falan göğüslerim şişti çünkü cumartesiye kadar olmazsam yaptıracağım kan testini ben şimdi yok diye kabullendim zaten. duan çok güzel gece eve gelince okuyacağım tekrar.

evet canım sana dedim kendim yaptım işte testi arkadaşının durumu daha zor Allahım yardımcısı olsun öyle acılar yaşatmasın inşallah hiç kimseye yaşatma Allahım.

cnm ağzına dileğine yüreğine sağlık ne kadar güzel dua etmişsin rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah... bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine inşallah serap bu ay hamile kalacaksın arkadaşım hayırlısıyla ve sağlıklısıyla inşallah. oldu 32

Son düzenleme:

Aminnnnnnnnnn inşallahhhhhhhh canım. Allahım razı olsunnnn... Hepimizin kandili mübarek olsun inşallah. Rabbim sıkıntılardan kurtarsın ve bizlere bir daha acılar yaşatmasın. Evlatlarımızı bize bağışlasın..

cnm çok teşekkür ederim amin inş. benim de açık ameliyat oldu. sol tüpümü tamamen alıcaktı almamış hasarlı olan kese oluşan kısmı aldı.ama tabiki işlevini tamamen kaybetti bir nevi tamamen alınmış oldu.dr ne kadar korun dicek bilmiorum bunları pazartesi konuşucaz.ama benzaten kendimi ne zaman hazır hissederim bilmiorum senın adına çok sevindim allahım nasip etmiş allah bağışlasın

canım benım dısardaydım sarjımda azdı giremedim şimdi geldim eve ne olur üzülme ama bekle bakalım cumartesi kadar bencede kan testi yaptırma hemen .
idrarda herkesde erkenden çıkmayabılır benım arkdaşım 5 gun geçti yaptı çıkmadı 7 gun geçtikten snra çıktı ama eğer olmazssada ne olur uzulme hayırlısı böyleymiş bu ay değilmiş zamanı deriz yolumuza devam ederiz bidaha sayarız :)) bugun sabah dua okudum hepimiz için allahım mubarek gunde kabul etsin dualarımızı.

Bu arada sayma işlemi 30 olmuş benim adıma kızlar.. Tek tek sayfaları tarattınız bana valla. Burdan devam edin ama saya saya gidin, bak tek tek saydırmayın bana sonra yine geriye dönük:))))

canım kıyamam sana butun sayfalara mı dondun .serap bu ay hamileeeeeeeeeeeeeee 31.
karam hamile
ada bu ay hamile
cımcıme bu ay hamile.
selamet bu ay hamile
benımhalaumudumvar bu ay hamile

artık bilmiyorum canım umutlu olmak istemiyorum bu artık bu ay için elbet vardır bi hayır olsada olmasada hayırlısı neyse onu versin Allahım hepimize, Allah dualarını kabul etsin canım hepimizin dualarını içimizden geçenleri hayırlı eylesin.

karam ne yaptın canım.moralin nasıl?biraz daha iyisindir inşallah.

iyiyim canım kursa gitmedim bahçeyle ilgilendim biraz eşimle vakit geçireyim diye evde kaldım zaten dün çok yorulmuşum sınavlarada 14 dün kaldı ders çalışmam lazım ( bak nasıl planlar falan yapıyorum iyiyim yani)

iyi iyi çok iyi.bişeylerle uğraşta valla en keyifli anında olsan bile şu ders çalışma işi çok sıkıcı be anacım.valla son bikaç yıldır kafam bişeyi kaldırmıyor.allah yardımcın olsun.inşallah dersleri verirsin.ehliyet işi kolay zaten onu yaparsın.

oyy kuzum iyimiş iyi olacak tabikide .eninde sonunda olacak.canım buarada marlaayı hatırla ılk iğnede olmamıştı 2.ay iğnesiz olmuştu genelde iğne olanlar o ay tutmazsa öbür ay tutan cok okumuştum .allahım en kısa zamanda sağlıklı versin tüm isteyenlere, arkadaşlarıma sana.

Canım niye öyle diyorsun bende iğne olduğum ay hamile kalamadım ki. Tek sen değilsin. Ve benim 35. günümde değerim 61 di biliyorsun. Klomen bile işe yaramadığı ay hamile kaldım. Yani bu işin öyle bir vakti zamanı var ki bunu allahtan başkası bilmiyor canım. Demek ki biraz daha vakit var. Bak uconnun dediği gibi düşün her ay bebeğine biraz daha yaklaşıyorsun. Ne olur üzülme. Burda hep birbirimizi motive ediyoruz ama sanırım gereğinden fazla mı üzerine düşüyoruz? Hamile kalacak telkinleri üzerinde bir baskı yaratıyor mu bilmiyorum? Eğer böyle birşey varsa odak noktanı hamilelikten bebekten farklı bir yöne kaydırmanı tavsiye ederim canım. Allaha dua edip elimizden geleni yapmaktan başka yapacak birşey yok...

bir gün gelecek her şey bitecek ve o gün gelecek unutma bunu ve o gün rabbim izniyle inşallah en yakın zamanda olacak sen içini gönlünü ferah tut bende çok duydum ilk iğnee hamile kalmayıp sonrasındaki ay hamile kalanı bu arada sen regl oldun mu ki?? geç döllenmede idrarda çıkmıyormuş haberin olsun ilaç felan içme emin olmadan...

Cerol canım benim iğneyi iyi hatırlamışsın. Evet işe yaramamıştı ve sonraki ay iğne olmamıştım klomen işe yaramadığı için. Ama nasipte varmış. Karam sende üzülme gerçekten, rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah...
Cerolcum benim kahverengi çizgi çıkalı çok oluyor. 3. ayın sonlarında çıkmıştı baya erken oldu. Acaip belirgin değildi ama bakınca farkediliyor. Bir hurafeye göre o çizgi erken çıkarsa erkek bebek oluyormuş ama bende tuttu :))

Bu arada kızlar iki gün önce kanamam oldu çok korktum. Baya akıcı kırmızı taze kan geldi ne az ne de çok denilecek miktarda. Hemen gittik hastaneye allahtan bebekte kanama yoktu. Bebek iyi yerleşmiş dedi doktor, 14. haftadan sonra kolay kolay düşük olmaz dediler. Tekrar proluton iğnelere başladık maalesef. Rahimi rahatlatır dediler. Olan totoya oluyor yani... Neyse kanama olması ilişkiden kaynaklanıyormuş. Gene bize koitus yasaklandı yani. Şimdilik iyiyiz bir daha kanama olmadı allahtan. Ama bundan sonra çok daha dikkatli davranmam gerekiyor. Bende de durumlar böyle...

geçmiş olsun marla.evet doktorunun dediğini bende internette okumuştum.10-12. haftadan sonra düşük ihtimali çook çok azalıyor diye.
aman aman bırak ilişki falan olmasın bebeğinden daha mı önemli.rapor falan vermedi mi evde dinlenmen için?iyi olurdu aslında.iş yerindede canın sıkkındı zaten.kafa dinlemiş olurdun.

bugun kımsecikler girmemiş aaaa nerdesiniz be kızlar aaa şok oldum yanı

evet benim inadıma girmiyorsunuz
şaka bir yana bende bikaç sefer baktım çıktım.kimsecikler yoktu topikte.akşama kadar neyime lazımsa evi toparladım biraz baya birikmiş bir ütüm vardı.ütü falan yaptım.sonra gaza geldim hastane çantamı hazırlamaya yeltendim onla uğraştım falan derken bir arkadaş uğradı.onla lafladık.yarın düğünü var bu arada o arkadaşın:)bende bu koca göbeğimle giyecek bişey bulamadım kendime.aslında bir elbise oldu ama altına giyebileceğim bütün ayakkabılar en az 3 numara ayağıma küçüldüler.böyle kafayı yedim resmen.artık işe giderken giydiğim kumaş pantolon gömlek tarzı bişey giyip gidicem.bu arada artık saçlarım iyiyce beni rahatsız etmeye başladı.zaten doktorum 3 aydan sonra boyatabilirsin demişti.ama benim içim rahat etmediğinden boyatmamıştım.geçen günde eczacım gönül rahatlığıyla boya diyince bende organik boyayla diplerine aşırı girdirmeden yarına boyattırayım bari dedim.zaten doğumdan sonra düşünüyordum ama doğumda fotoğraflarda beyazlamışm 3 renk olmuş saçlarla fotoğraf çektirmekte hiç istemiyordum.az biraz moralim yerine gelir belki.yoksa son günlerde kendimi iyice beğenmez olmuştum:97:

aman cnm sen yinede dikkat et bencede azıcık rapor alda dinlen evde istersen iş yeride seni yıpratıyor gibi... cnm bu arada hurafe tuttu demişsin senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu ki? eğer olduysa hayırlı uğurlu olsun allah gönlüne göre verdi sağlıkla kucağına almayı rabbim kolay doğumlar yapmayı nasip eylesin inşallah.

ayyyy cnm bende girip çıkıyorum bakıyorum kimse yok sessizleşti sanki bugünlerde topik... ya şu beyaz olayı bende de sıkıntı ben zaten şuan hiç boyatamam ama 9 ay boyunca nine olurum herhalde ön tarafta bir kısım topluluk şeklinde beyazlamıştı şimdi onlar gün yüzüne çıkıyorlar :)) artık sağlıklı hamilelik olsunda 9 ay çirkin olalım nolur ki :)) hem biz bence her halimizle güzelizdir hepinizin öle olduğunu düşünüyorum kalbi bu kadar güzel olan bu insanların güzellikleri dışarıya yansımıştır eminim... bu arada sende kendini çok işe kaptırıp yorma dinlene dinlene yap.

,,

ay canım benım nasıl korkmussundur kıyamam sana allahtan sorun yok çok sukur.
canım ilişki aslında serbest dıyorlar ama yapmasan daha iyi olur bencede.
çizgi nerden aşağıdan başlıcak dimi bende yok ya

yok be tatlım inat değil alışkanlık diyelim gunduz bende ev topluyorum çamaşır utu yemek derken dinlenirken giriyorum.yoksa cok canım sıkılıyor evde bişseylerle uğraşıyorum canım benım.
sende iyi yapmışsın cantanı toplamakla .
bencede saclarını boyat ben sana en basından beri söyluyorum .benım doktorumda 16.haftadan snra boyatabılırsın dedi.
bitkisel boya sakıncası yokmuş.
hem dediğin gibi moralın yerine gelir hemde dogum sonrası ne güzel çıkarsın sonra cok fotolara bakınca keske boyatsaydım deme canım.

buaarada kızlar hep sizin yuzunuzden bugun şu topiği boş bırakmasaydınız olmazdı bunlar.topiğe girdim kimse bişey yazmamış bomboş snra aralık annelerine girdim söz vermiştim kendime girmicem moralım bozuluyor diye ay girer girmez birinin kalp atışları durmuş aldırmış ayy nasıl oldum anlatamam içim yureğim sıkıştı ben cok cabuk etkileniyorum olumsuzluktan atladım evin 5 dk yakınında hastane var oraya gittim erkek doktor genc girdim yalan söyledım iyice ilgilensin diye gittiğim doktordan memnun kalmadım bu 2.muayenem dedim bayagı bir inceledi.bu arada ben hep tuvalete sıkısık giriyorum ultrasona bu seferde öyle yaptım rahat gozukmuyor bebek buyudugu ıcın mesena ustune geliyor dedi gittiim wc ye geldim gene gözükmuyor zor gozukuyor dedi sizin rahmınız ters gibi dedi pek üstünde durmadı bende bebişin heyecanından sormadım.neyse bebişin herşeyi normalmış rahatladım kalp atışını gordum.rahatlamış bir şekilde evime geldim.şükürler olsun allahıma.
allahım bebek istyenen herkese en kısa zamanda sağlıkla ver.bebeklerımızıde herşeyden koru sağlıkla gelsinler bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…