haklısın 36 hafta erken inşallah zamanında doğar ama içimden öyle geçti.ben kızımı 40.haftada doğurdum.inşallah sende annene çeker kolay doğum yaparsın.yok kız 2 hafta snra erken olur 36 haftalık olcak o zaman zamanında gelsin nehir sultan inşallah.
sen kızını kacıncı haftada doğurdun bende kardeşimde 38 de gelmişiz.normal doğum yapmış annem çok kolay doğurmuş annem inşallah bana çekersin diyor.inşallahhhhh
ee 1 hafta olduysa gitsene canım yarın yada cuma kontrol zaten hemde bu kasılmalarını sorarsın 2 hafta çok uzun be :))offf ayın kacında randevun benım 30unda ama akşam 19da.
kasılmalar normal canım eğer çok aşırı belin ağrırsa doktora söyle onu ihmal etme.arkdaşım çok fena bel ağrısıyla gitmişti hastaneye doktor iyiki gelmişssin demış bende demiştim ona ben olsam gitmezdim normal diye dusunur yatardım demiştim aklında olsun canım.
bana kalırsa nehir 10-16 arası gelir.belki bu muayenede catı muayenesini yapar
buarada ada neredeeeeeeeeeee cımcımesultanda yok ortalıkta
2. gittiğimden beri doğum tarihi çıkıyo ultrasonda.hep aynı tarih.doktora sordum kendide hesapladı.nette hesaplayıcılar var istiyosan ordan hesaplayabilirsin.benim göbektede henüz çizgi yok.doktor ne zaman söylüyor yada ne zaman ultrasonda doğum tarihi çıkıyor doktor hiç bana şu tarih falan demedi.
son zamanlarda mı geriye geliyor nasıl oluyor cnm.
bide hani göbekte bir çizgi var ya o ne zaman çıkıcak
geçmiş olsun.burda 2.kez dış gebelik geçirene pek rastlamadık.bir dahakine sağlıklı gebelik geçirirsin inş.benimde sol tüpüm alındı açık ameliyala.6ay korunma verdi doktor.korunmayı bıraktıktan 4ay sonra hamile kaldım.sende bundan sonra bir sorun yaşamazsın inş.mrhb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2. kez dış gebelik geçirdim bu hafta sonu da sol tupumun işlevını tamamen kaybettm nasıl bı süreç izlediniz bıraz bahsedersenız çok sevınırım teşekkürler......
canım çok sevindim.soğan kürünün faydası olmuş sanırım.ağrılarında ondandır.bebeğinde hemen gelir inş.ben geldim
iyi insan lafın üstüne mi desek yoksa iti an çomağı hazırla mı desek bilemedim
ben iyi haberlerle geldim kızlar
yani umarım iyidir.
1 gün gecikmeli adet oldum. hiç umudum olmamasına rağmen içim bi tuhaf oldu acaba hamilemiyim diye düşünmeden alamadım kendimi :/
neyse bugün adetimin 2. günü. kuzenim fakültede kadın doğum bölümünde sekreter. kendisiyle konuştum güvendiği ve çok methedilen bir doktorla görüştü hikayemi anlattı. kadın doktor buldum bu sefer.
adeti bitince gelsin check-up yapalım ona demiş.
smear ve rahim filmini yapacak ve diğer testleri yapacakmış.
bunları her ay kendi doktorumda yapacağız diyo ama 3 aydır yapamadı gitti her gittiğimde önümüzdeki ay deyip ilaç veriyo
bu arada soğan suyunu içtim evet iltihabı attı ama ağrılarımda arttı.
kendi doktorumun verdiği ilaçları kullanmadım
haftaya yeni bir dönem başlıyor.
açıkçası en azından ağustosa kadar çocuk planlarımı erteledim zaten.
ama içimde kelebekler uçuşuyo ve ben buna engel olamıyorum :)
sabah erkenden yaptım testi o kadar net bi negetif ki silikte olsa bi çizgi yok ağlamıyor muyum ağlıyorum ama öyle yıkılmadım neden olmuyor kızlar yaaa aranızda iğne olup hamile kalamayan ilk ben oldum bu ağrılarda adet ağrısı herhalde, akşam kan da vericem iyice emin olayım ki ağrı kescii falan içerim boşuna çekmeyeyim bu ağrıyı.
Bu arada sayma işlemi 30 olmuş benim adıma kızlar.. Tek tek sayfaları tarattınız bana valla. Burdan devam edin ama saya saya gidin, bak tek tek saydırmayın bana sonra yine geriye dönük:))))
yok vermedim canım eşim öğlen geldi cumartesi verelim dedi bende tamam dedim hastane ters bir yerde zor olacak gitmem, belki adet olurum yarın falan göğüslerim şişti çünkü cumartesiye kadar olmazsam yaptıracağım kan testini ben şimdi yok diye kabullendim zaten. duan çok güzel gece eve gelince okuyacağım tekrar.canım gidip kan verdin mi?
Esen canım üzme kendini ben silikte olsa çizgi gördümde ne oldu fos çıktı idrar testine güvenme yanlış çıkıyo kanda baktır.bugün moralim bozuldu arkadaşım 2 aylık bebegini kürtaj yaptılar kalp atımı yokmuş..teselli için aradım ama aglamaklıydı sesi kendimi zor tuttu aglayıp üzmeyeyim onu diye.rabbim sabır versin.şimdi bile zor yazıyorum.bugün hem ona hem kendime hem sizlere dua edicem.
'''Dua ettiğinizde çok isteyin, çünkü vereceği hiçbir şey ona çok gelmez.''' Hz. Muhammed.
Euzü billahi mine'ş-şeytani'r-racîm Bismillahi'r-rahmani'r-rahîm.
Ey bizleri varlığa erdiren , Var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran, Güzeller güzeli rabbimiz!
Sana sonsuz hamd ü senalar olsun.
Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'ya sonsuz salât ü selam olsun.
İçinde bulunduğumuz şu mübarek Regaib Kandili münasebetiyle bu gecenin senin katındaki kutsiliğini de vesile edinerek dergâh-ı ilahînin önünde ellerimizi açıp yalvarıyoruz:
YA İLAHE'L-ALEMİN!
Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla engin rahmetinin kapısına dayanıyor, şu mübarek Regaib gecesinde bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz.
EY ÇARESİZLER ÇARESİ!
Senin dualara icabet etme mecburiyetin yoktur;
Ama bizim ona ihtiyacımız hissettiklerimizden de çoktur.
Bütün dileklerimizi, muradlarımızı kabul buyur. Bizleri evlatlarımıza kavuştur. Evlerimizi şenlendir.Yuvalarımızı evlatsız bırakma. Eşlerimize baba olmayı, bizlere anne olmayı nasip eyle. Huzuru yuvamızdan eksik etme. Sağlıklı, maneviyatlı nesiller yetiştirmeminizi nasip eyle.
Ve bunları kabulünü vicdanlarımıza duyur; Yalnızlıkla tir tir titreyen kalblerimizi iman ve itminanla doyur.
EY YÜCELER YÜCESİ!
Efendimiz Hazret-i Muhammed'e, Muallâ aile efradına Ve bütün Ashab-ı Güzînine
Salât u selam ederek ve şu mübarek Regaib gecesini vesile edinerek bunları senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur ya Rabbi!..
Amin amin amin
Velhamdü Lillahi Rabbil Alemine'l-fatiha
(Hepimiz birer fatiha okuyup bağışlayalım arkadaşlar. )
cnm ağzına dileğine yüreğine sağlık ne kadar güzel dua etmişsin rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah... bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine inşallah serap bu ay hamile kalacaksın arkadaşım hayırlısıyla ve sağlıklısıyla inşallah. oldu 32
haklısın 36 hafta erken inşallah zamanında doğar ama içimden öyle geçti.ben kızımı 40.haftada doğurdum.inşallah sende annene çeker kolay doğum yaparsın.
2. gittiğimden beri doğum tarihi çıkıyo ultrasonda.hep aynı tarih.doktora sordum kendide hesapladı.nette hesaplayıcılar var istiyosan ordan hesaplayabilirsin.benim göbektede henüz çizgi yok.
geçmiş olsun.burda 2.kez dış gebelik geçirene pek rastlamadık.bir dahakine sağlıklı gebelik geçirirsin inş.benimde sol tüpüm alındı açık ameliyala.6ay korunma verdi doktor.korunmayı bıraktıktan 4ay sonra hamile kaldım.sende bundan sonra bir sorun yaşamazsın inş.
canım çok sevindim.soğan kürünün faydası olmuş sanırım.ağrılarında ondandır.bebeğinde hemen gelir inş.
canıııımmm ağlama sen kıyamam.belki idrarda çıkmamıştır.kan sonucun çıksın bakalım nolacak.belki geç döllenme olmuştur.üzülme bak beni düşün bende kaç ay olmuyo diye kendimi yıprattım.vakti zamanı gelince kendiliğinden oluyo canım...
seraapp bu ay hamile kalacak inş.:31...canım ne güzel dua ediyosun.bu gece bizi unutma dualarında.
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN İNŞ.BU GECE ÇOK FAZİLETLİ BİR GECE..BU GECE BOL BOL DUA EDİN.BENİDE UNUTMAYIIIN:))
sabah erkenden yaptım testi o kadar net bi negetif ki silikte olsa bi çizgi yok ağlamıyor muyum ağlıyorum ama öyle yıkılmadım neden olmuyor kızlar yaaa aranızda iğne olup hamile kalamayan ilk ben oldum bu ağrılarda adet ağrısı herhalde, akşam kan da vericem iyice emin olayım ki ağrı kescii falan içerim boşuna çekmeyeyim bu ağrıyı.
Bu arada sayma işlemi 30 olmuş benim adıma kızlar.. Tek tek sayfaları tarattınız bana valla. Burdan devam edin ama saya saya gidin, bak tek tek saydırmayın bana sonra yine geriye dönük:))))
canım benım dısardaydım sarjımda azdı giremedim şimdi geldim eve ne olur üzülme ama bekle bakalım cumartesi kadar bencede kan testi yaptırma hemen .
idrarda herkesde erkenden çıkmayabılır benım arkdaşım 5 gun geçti yaptı çıkmadı 7 gun geçtikten snra çıktı ama eğer olmazssada ne olur uzulme hayırlısı böyleymiş bu ay değilmiş zamanı deriz yolumuza devam ederiz bidaha sayarız :)) bugun sabah dua okudum hepimiz için allahım mubarek gunde kabul etsin dualarımızı.
karam ne yaptın canım.moralin nasıl?biraz daha iyisindir inşallah.
iyiyim canım kursa gitmedim bahçeyle ilgilendim biraz eşimle vakit geçireyim diye evde kaldım zaten dün çok yorulmuşum sınavlarada 14 dün kaldı ders çalışmam lazım ( bak nasıl planlar falan yapıyorum iyiyim yani)
iyiyim canım kursa gitmedim bahçeyle ilgilendim biraz eşimle vakit geçireyim diye evde kaldım zaten dün çok yorulmuşum sınavlarada 14 dün kaldı ders çalışmam lazım ( bak nasıl planlar falan yapıyorum iyiyim yani)
Cerol canım benim iğneyi iyi hatırlamışsın. Evet işe yaramamıştı ve sonraki ay iğne olmamıştım klomen işe yaramadığı için. Ama nasipte varmış. Karam sende üzülme gerçekten, rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah...
Cerolcum benim kahverengi çizgi çıkalı çok oluyor. 3. ayın sonlarında çıkmıştı baya erken oldu. Acaip belirgin değildi ama bakınca farkediliyor. Bir hurafeye göre o çizgi erken çıkarsa erkek bebek oluyormuş ama bende tuttu :))
Bu arada kızlar iki gün önce kanamam oldu çok korktum. Baya akıcı kırmızı taze kan geldi ne az ne de çok denilecek miktarda. Hemen gittik hastaneye allahtan bebekte kanama yoktu. Bebek iyi yerleşmiş dedi doktor, 14. haftadan sonra kolay kolay düşük olmaz dediler. Tekrar proluton iğnelere başladık maalesef. Rahimi rahatlatır dediler. Olan totoya oluyor yani... Neyse kanama olması ilişkiden kaynaklanıyormuş. Gene bize koitus yasaklandı yani. Şimdilik iyiyiz bir daha kanama olmadı allahtan. Ama bundan sonra çok daha dikkatli davranmam gerekiyor. Bende de durumlar böyle...
bugun kımsecikler girmemiş aaaa nerdesiniz be kızlar aaa şok oldum yanı
Cerol canım benim iğneyi iyi hatırlamışsın. Evet işe yaramamıştı ve sonraki ay iğne olmamıştım klomen işe yaramadığı için. Ama nasipte varmış. Karam sende üzülme gerçekten, rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah...
Cerolcum benim kahverengi çizgi çıkalı çok oluyor. 3. ayın sonlarında çıkmıştı baya erken oldu. Acaip belirgin değildi ama bakınca farkediliyor. Bir hurafeye göre o çizgi erken çıkarsa erkek bebek oluyormuş ama bende tuttu :))
Bu arada kızlar iki gün önce kanamam oldu çok korktum. Baya akıcı kırmızı taze kan geldi ne az ne de çok denilecek miktarda. Hemen gittik hastaneye allahtan bebekte kanama yoktu. Bebek iyi yerleşmiş dedi doktor, 14. haftadan sonra kolay kolay düşük olmaz dediler. Tekrar proluton iğnelere başladık maalesef. Rahimi rahatlatır dediler. Olan totoya oluyor yani... Neyse kanama olması ilişkiden kaynaklanıyormuş. Gene bize koitus yasaklandı yani. Şimdilik iyiyiz bir daha kanama olmadı allahtan. Ama bundan sonra çok daha dikkatli davranmam gerekiyor. Bende de durumlar böyle...
evet benim inadıma girmiyorsunuz
şaka bir yana bende bikaç sefer baktım çıktım.kimsecikler yoktu topikte.akşama kadar neyime lazımsa evi toparladım biraz baya birikmiş bir ütüm vardı.ütü falan yaptım.sonra gaza geldim hastane çantamı hazırlamaya yeltendim onla uğraştım falan derken bir arkadaş uğradı.onla lafladık.yarın düğünü var bu arada o arkadaşın:)bende bu koca göbeğimle giyecek bişey bulamadım kendime.aslında bir elbise oldu ama altına giyebileceğim bütün ayakkabılar en az 3 numara ayağıma küçüldüler.böyle kafayı yedim resmen.artık işe giderken giydiğim kumaş pantolon gömlek tarzı bişey giyip gidicem.bu arada artık saçlarım iyiyce beni rahatsız etmeye başladı.zaten doktorum 3 aydan sonra boyatabilirsin demişti.ama benim içim rahat etmediğinden boyatmamıştım.geçen günde eczacım gönül rahatlığıyla boya diyince bende organik boyayla diplerine aşırı girdirmeden yarına boyattırayım bari dedim.zaten doğumdan sonra düşünüyordum ama doğumda fotoğraflarda beyazlamışm 3 renk olmuş saçlarla fotoğraf çektirmekte hiç istemiyordum.az biraz moralim yerine gelir belki.yoksa son günlerde kendimi iyice beğenmez olmuştum:97:
,,Cerol canım benim iğneyi iyi hatırlamışsın. Evet işe yaramamıştı ve sonraki ay iğne olmamıştım klomen işe yaramadığı için. Ama nasipte varmış. Karam sende üzülme gerçekten, rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah...
evet benim inadıma girmiyorsunuz
şaka bir yana bende bikaç sefer baktım çıktım.kimsecikler yoktu topikte.akşama kadar neyime lazımsa evi toparladım biraz baya birikmiş bir ütüm vardı.ütü falan yaptım.sonra gaza geldim hastane çantamı hazırlamaya yeltendim onla uğraştım falan derken bir arkadaş uğradı.onla lafladık.yarın düğünü var bu arada o arkadaşın:)bende bu koca göbeğimle giyecek bişey bulamadım kendime.aslında bir elbise oldu ama altına giyebileceğim bütün ayakkabılar en az 3 numara ayağıma küçüldüler.böyle kafayı yedim resmen.artık işe giderken giydiğim kumaş pantolon gömlek tarzı bişey giyip gidicem.bu arada artık saçlarım iyiyce beni rahatsız etmeye başladı.zaten doktorum 3 aydan sonra boyatabilirsin demişti.ama benim içim rahat etmediğinden boyatmamıştım.geçen günde eczacım gönül rahatlığıyla boya diyince bende organik boyayla diplerine aşırı girdirmeden yarına boyattırayım bari dedim.zaten doğumdan sonra düşünüyordum ama doğumda fotoğraflarda beyazlamışm 3 renk olmuş saçlarla fotoğraf çektirmekte hiç istemiyordum.az biraz moralim yerine gelir belki.yoksa son günlerde kendimi iyice beğenmez olmuştum:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?