,,
ay canım benım nasıl korkmussundur kıyamam sana allahtan sorun yok çok sukur.
canım ilişki aslında serbest dıyorlar ama yapmasan daha iyi olur bencede.
çizgi nerden aşağıdan başlıcak dimi bende yok ya
yok be tatlım inat değil alışkanlık diyelim gunduz bende ev topluyorum çamaşır utu yemek derken dinlenirken giriyorum.yoksa cok canım sıkılıyor evde bişseylerle uğraşıyorum canım benım.
sende iyi yapmışsın cantanı toplamakla .
bencede saclarını boyat ben sana en basından beri söyluyorum .benım doktorumda 16.haftadan snra boyatabılırsın dedi.
bitkisel boya sakıncası yokmuş.
hem dediğin gibi moralın yerine gelir hemde dogum sonrası ne güzel çıkarsın sonra cok fotolara bakınca keske boyatsaydım deme canım.
buaarada kızlar hep sizin yuzunuzden bugun şu topiği boş bırakmasaydınız olmazdı bunlar.topiğe girdim kimse bişey yazmamış bomboş snra aralık annelerine girdim söz vermiştim kendime girmicem moralım bozuluyor diye ay girer girmez birinin kalp atışları durmuş aldırmış ayy nasıl oldum anlatamam içim yureğim sıkıştı ben cok cabuk etkileniyorum olumsuzluktan atladım evin 5 dk yakınında hastane var oraya gittim erkek doktor genc girdim yalan söyledım iyice ilgilensin diye gittiğim doktordan memnun kalmadım bu 2.muayenem dedim bayagı bir inceledi.bu arada ben hep tuvalete sıkısık giriyorum ultrasona bu seferde öyle yaptım rahat gozukmuyor bebek buyudugu ıcın mesena ustune geliyor dedi gittiim wc ye geldim gene gözükmuyor zor gozukuyor dedi sizin rahmınız ters gibi dedi pek üstünde durmadı bende bebişin heyecanından sormadım.neyse bebişin herşeyi normalmış rahatladım kalp atışını gordum.rahatlamış bir şekilde evime geldim.şükürler olsun allahıma.
allahım bebek istyenen herkese en kısa zamanda sağlıkla ver.bebeklerımızıde herşeyden koru sağlıkla gelsinler bizlere.
aynen benim önde tam görünen yerde 1 tutam.aralara serpilmiş olsa neyse diycem ama 8-9 aydır dayanıyordum artık hepten sıkıntı yaptı bana birde düğün olunca yaptırıyım dedim.aman cnm sen yinede dikkat et bencede azıcık rapor alda dinlen evde istersen iş yeride seni yıpratıyor gibi... cnm bu arada hurafe tuttu demişsin senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu ki? eğer olduysa hayırlı uğurlu olsun allah gönlüne göre verdi sağlıkla kucağına almayı rabbim kolay doğumlar yapmayı nasip eylesin inşallah.
ayyyy cnm bende girip çıkıyorum bakıyorum kimse yok sessizleşti sanki bugünlerde topik... ya şu beyaz olayı bende de sıkıntı ben zaten şuan hiç boyatamam ama 9 ay boyunca nine olurum herhalde ön tarafta bir kısım topluluk şeklinde beyazlamıştı şimdi onlar gün yüzüne çıkıyorlar :)) artık sağlıklı hamilelik olsunda 9 ay çirkin olalım nolur ki :)) hem biz bence her halimizle güzelizdir hepinizin öle olduğunu düşünüyorum kalbi bu kadar güzel olan bu insanların güzellikleri dışarıya yansımıştır eminim... bu arada sende kendini çok işe kaptırıp yorma dinlene dinlene yap.
allahım sen böyle pimpirik yapacak insanmıydın.kızım paranız mı çok geliyor durmadan doktorlara koşuyorsunuz.hem bebişleride içerde rahat bırakın azcık.yurt dışında doğum sonuna kadar 3-5 kere anca ultrason yapılıyormuş.eee şimdi haziran annelerininde yarısı doğurdu nerdeyse bende şimdi erken doğum yapıyorum diye mi koşuyum hastaneye.anam benim panikatak iyileşmiş galiba.ben sizden iyiyim valla.,,
ay canım benım nasıl korkmussundur kıyamam sana allahtan sorun yok çok sukur.
canım ilişki aslında serbest dıyorlar ama yapmasan daha iyi olur bencede.
çizgi nerden aşağıdan başlıcak dimi bende yok ya
yok be tatlım inat değil alışkanlık diyelim gunduz bende ev topluyorum çamaşır utu yemek derken dinlenirken giriyorum.yoksa cok canım sıkılıyor evde bişseylerle uğraşıyorum canım benım.
sende iyi yapmışsın cantanı toplamakla .
bencede saclarını boyat ben sana en basından beri söyluyorum .benım doktorumda 16.haftadan snra boyatabılırsın dedi.
bitkisel boya sakıncası yokmuş.
hem dediğin gibi moralın yerine gelir hemde dogum sonrası ne güzel çıkarsın sonra cok fotolara bakınca keske boyatsaydım deme canım.
buaarada kızlar hep sizin yuzunuzden bugun şu topiği boş bırakmasaydınız olmazdı bunlar.topiğe girdim kimse bişey yazmamış bomboş snra aralık annelerine girdim söz vermiştim kendime girmicem moralım bozuluyor diye ay girer girmez birinin kalp atışları durmuş aldırmış ayy nasıl oldum anlatamam içim yureğim sıkıştı ben cok cabuk etkileniyorum olumsuzluktan atladım evin 5 dk yakınında hastane var oraya gittim erkek doktor genc girdim yalan söyledım iyice ilgilensin diye gittiğim doktordan memnun kalmadım bu 2.muayenem dedim bayagı bir inceledi.bu arada ben hep tuvalete sıkısık giriyorum ultrasona bu seferde öyle yaptım rahat gozukmuyor bebek buyudugu ıcın mesena ustune geliyor dedi gittiim wc ye geldim gene gözükmuyor zor gozukuyor dedi sizin rahmınız ters gibi dedi pek üstünde durmadı bende bebişin heyecanından sormadım.neyse bebişin herşeyi normalmış rahatladım kalp atışını gordum.rahatlamış bir şekilde evime geldim.şükürler olsun allahıma.
allahım bebek istyenen herkese en kısa zamanda sağlıkla ver.bebeklerımızıde herşeyden koru sağlıkla gelsinler bizlere.
19. haftadasın daha 22 ye kadar falan hissetmen lazım.panik yapma.ben 19 biterken 20 nin başında az az anlamaya başlamıştım.Canim sen de aynı ben gibisin:))) ben de aynı senin gıbi Ekim annelerine giriyordum o zamanlar hep olumsuz seyler paylaşılıyordu cok kafama takıyordum ve hemen hastaneye gidiyordum ben de..sonra girmemeye soz verdim kendime ama arada yine bakıyorum artık herkes rutine girdi cok sukur..bu zamanlar sen cok girme o topige canim ..insan ister istemez etkileniyor.bebeklerimiz Allah'a emanet.masallah bebegin iyiymis hersey yolunda ne guzel hep boyle olsun insallah.bu arada bende göbekte cizgi falan olmadı canim hamilelik herkeste farklı izleniyormus.ben de hala tam hissetmiyorum bebeğimi( simdi de bunu kafama takiyorum 29 unda kontrolum, detaylı ultrasona giricem. insallah hersey yolundadir hakkimizda hayırlısı inşallah..
Canim ne bileyim anlamadım gitti usg ye gore 20. haftanın içindeyim ama cok bı belirti yok bakalım hayırlısı canim. Sabirla bekliyoruz :)))aynen benim önde tam görünen yerde 1 tutam.aralara serpilmiş olsa neyse diycem ama 8-9 aydır dayanıyordum artık hepten sıkıntı yaptı bana birde düğün olunca yaptırıyım dedim.
allahım sen böyle pimpirik yapacak insanmıydın.kızım paranız mı çok geliyor durmadan doktorlara koşuyorsunuz.hem bebişleride içerde rahat bırakın azcık.yurt dışında doğum sonuna kadar 3-5 kere anca ultrason yapılıyormuş.eee şimdi haziran annelerininde yarısı doğurdu nerdeyse bende şimdi erken doğum yapıyorum diye mi koşuyum hastaneye.anam benim panikatak iyileşmiş galiba.ben sizden iyiyim valla.
19. haftadasın daha 22 ye kadar falan hissetmen lazım.panik yapma.ben 19 biterken 20 nin başında az az anlamaya başlamıştım.
Uconncum teşekkür ederim. Yani o güne kadar ilişkiden sonra kanamam olmamıştı. Ama iş yerindeki stresinde etkili olduğunu düşünüyorum. Doktorda dedi eğer iş yerin stresliyse sana yatış verelim evde dinlen diye. Kadın üreme sistemini çok etkiliyor stres dediler. Bende şimdilik dursun eğer kendimi iyi hissetmezsem alırım dedim. Rapor aldığımda döner sermayemiz çok kesiliyor, bir de eczanede çok rahatım. Şu görevlendirme işini kafama takmadığım sürece sıkıntı yok. Bugün baya rahat geçti mesela. Bildiğin bütün gün oturuyorum. Evde olsam bu kadar oturamam o denli yani :)) Görevlendirildiğim yerin rahat olduğunu öğrendim bugün. Zaten gitsemde bana çok iş yaptırcaklarını zannetmiyorum artık. Zaten isteselerde yapmam yani :)) Oyalayabildiğim kadar oyalıcam. Kapıma dayanana kadar he hee :)))
Defnecim işte bu kanamayla gittiğimde iki doktor arkadaş ilgilendi. Baktılar baktılar kanama alanı bulmaya çalıştılar. Ama bir kanama alanı yoktu çok şükür. Eşimde yanımdaydı. Doktor arkadaşlar male gebeliğe benziyor dediler kendi kendilerine. Bende o an anlayamadım mol mü diyorlar falan diye. Sonra bize baktılar ya biz niye böyle konuşuyoruz sanki anlamıcaklar diye. Eşim anlamış erkeğe mi benziyor dedi. O sırada bende çaktım olayı. Male erkek, female kız oluyor ya. Onlarda erkeğe benzer bir çıkıntısı var ama daha çok küçük biraz daha zaman geçsin dediler. Ama benim içimdeki olasılıklar %99 erkek %1 kız artık. 3 farklı doktor aynı şeyi söylediği için biraz daha eminim. Ama tabi haftaya van ın en iyi ultrason cihazından baktırıcam o zaman net net söylerim :))
Cerol aslında ilk kanı gördüğümde hiç korkmadım hiç şaşırmadım. Sonra bu ne kanı diye düşünürken şimşekler çaktı ondan sonra panikledim biraz. Neyseki stres+ilişki sonucu olan bir kanamaydı. Vücut çok hassaslaşıyor bu dönemde. Kan hacmi artıyor. Stres daha çok etkiliyor kadını. Ben doktora sormadım bile ilişki yasak artık doğuma kadar. O göbek altındaki çizgi de göbek deliğinden aşağıya kadar çıktı bende. Çıkalı nerdeyse bir ay oluyor. Vücutta pigmentasyon arttığı için oluyor. Yani tenimize rengini veren melanin pigmentinin hamilelikte artmasından dolayı esmerleşme, bir takım lekelenmeler, çillenmeler, kahverengi çizgiler olabiliyor. Benim mesela şu an göbek deliğimin üst tarfındaki bölgede bol miktarda çillerimde var. Ama herkesin vücudu hormonal dengesi farklı; herkeste farklı seyreden bir durum...
Kızlar ya benim mutfak balkonumda yere devrilen ot süpürgemin üstüne bir güvercin yuva yapmıştı. Bende tam temizlemek için gireceğim zaman bir baktım süpürgenin üstünde iki yumurta:) Bende balkon kapısını bile açmamıştım kuş ürküp kaçmasın diye. Geçenlerde o yumurtalar çatlamış. İki yavru güvercinimiz var. Ama balkonum leş gibi :)) Bugün de bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Allahım isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah :)))
merhaba arkadaşlar dış gebelikden karın içi kanama sonucu tüpümün yarısı maalesef alındı ameliyat olalı tam 32 gün oldu ameliyat sonrası ertesi gün kanamam oldu dr adet dedi adetim gibi 3-4 gün sürdüm ve ayın 15 adet oldum adetim gibi gene 3-4 gün iki gün yoğun oldum 3 günde ara ara sorum şu dış gebelik ameliyatı olan açık amelyat olan arkdaşlar ne zaman cinsel birlikletilik yaşadışlar dr 1 ay dedi ama ben hala tedirginim dikişlerim gene acıyor şişkinliğim var ilki sonrası kanama vesare acı oldumu cvplarsanız sevinirm:44:
tekrar geçmiş olsun.ameliyat olmadım ne yazıkkı yardımcı olamıcam.ama doktor 1 ay dediğiyse 1 aydan snra sen ne zaman kendini uygun hissedersen acıyorsa dıkışlerın biraz daha ertele bir 10 gun daha ver mesela .
karammmmmmmmmm nerdesin be kuzum ne oldu
teşekür ederim cavabın için ameliyat olan arkadaşlar daha iyi bilirler ama kimse yok sanırım aslında dedğiniz doğru 10 gün daha zaman tanımak en iyisi
canım rica ederim hava güzel haftasonu gezmeklerdeyız bende karamı merak ettim girdim pazar aksamı yada pazartesi cvp verirler.
temsilci pink cevap verir ameliyat oldu onlar
teşekür ederim cavabın için ameliyat olan arkadaşlar daha iyi bilirler ama kimse yok sanırım aslında dedğiniz doğru 10 gün daha zaman tanımak en iyisi
kızlar bütün umudum bitti bugün hemde sabah umtula uyanmıştım kan değeri 0,1 göğüslerim çok acıyor bugün yarın adet olurum inşallah ablam geldi yeğenimle beni avutmaya, ama iyiyim dahada iyi olucam ama bu ay klomen yumurta takibi falan yok zaten gerçekten zamanım yok 3 günde bir doktora gitmeye hayırlısı neyse o olsun artık aşılamayı ciddi anlamda düşünüyorum kızlar ama ne olursa olsun umudum tükenmedi hepinizi çok seviyorum.
inanmıyorum ben hamile kalmadan 1 ay önce falanda bir güvercin yumurtlamıştı bizim balkona.benim böyle batıl inançlarım yoktur ama kayınvalidem kızım size yakında bebek görünüyor demişti.birde hiç olmayan karıncalar basmıştı balkonu.kısmetmiş.bak senin kısmetinde görünmüş demekki.ne güzeldarsı diğer kızların başına inşallah.
kızlar bütün umudum bitti bugün hemde sabah umtula uyanmıştım kan değeri 0,1 göğüslerim çok acıyor bugün yarın adet olurum inşallah ablam geldi yeğenimle beni avutmaya, ama iyiyim dahada iyi olucam ama bu ay klomen yumurta takibi falan yok zaten gerçekten zamanım yok 3 günde bir doktora gitmeye hayırlısı neyse o olsun artık aşılamayı ciddi anlamda düşünüyorum kızlar ama ne olursa olsun umudum tükenmedi hepinizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?