Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canım benim teşekkür ederim, ben bu ay için umut bitti kesşn hmile değilim demek istedim yoksa umudum hep var canım vakti zamanı gelince gelecek bebeğim inşallah bugün adet oldum zaten 3. gün gitmem mi lazım eşimde boşver akışına bırakalım diyor ben kendim alıp içebilir miyim bu ilacı siz bana yardımcı olursunuz olur mu? reçetesiz alabilir miyim? gerçekten bu ay zaten doktora gidecek zamanım da yok Allah başka elem keder vermesin tabi de gitmek zorunda kalmayayım.

allah hayırlısını versin canım vakti zamanı geldiğinde.en iyisi bu aralar bu konu üzerine çok odaklanmayalım.biraz akışına bırakalım.bebeğin geleceği zamanı çok iyi biliyordur sen merak etme.
evet canım eşimde akışına bırakalım diyor biraz Allah hayırlısını versin.

ah canım ah illa insan düşünüyor benim ki doğmuş olacaktı ama çokta düşünmemek lazım işte inşallah gelecek bebişlerimiz bize hayırlısıyla.

3gündür netim yoktu giremedim topiğe.çok geçmiş olsun.benimde açık ameliyat.doktor 6hafta ilişki yasak dedi.sonra normal.bazı zamanlar ağrı olabiliyor ama hiç kanama yaşamadım.dikişlerimin yeri ara ara 6ay ağrımaya devam etti.6ay kendine çok dikkat et.ağır kaldırma ve kendini sıcak tut.

..
canım benim yaa.sakın umudunu kaybetme.burda zaman zaman hepimiz umudumuzu kaybettik kendimize küstük topiğe bazen girmedik ama yine burda moral bulduk ve bir çoğumuz hamile kaldık.marlayı haırla ve sakın umudunu kaybetme.zamanı gelince olacak inş.bide bu ay meryem suresi okusan canım.çok faydası var..

sanada geçmiş olsun.açık ameliyatmı oldun.kimimiz iğne ile tedavi olduk kimimizde ameliyat ama hepimiz zor günler atlattık.burda moral bulduk ,hiç geçmiyecek sandığımız günleri bir çoğumuz atlattık çok şükür.hepimiz farklı zamanlarda hamile kaldık.kimi korunma süresi bitince hemen hamile kaldı kimi 2 ay -3.ay bende 4.ayda hamile kaldım...bebeğin zamanı gelince seninle olacak inş.şimdi bunları düşünme.bol bol moral depola iyileşmeye bakk..başka sorun olursa biz burdayız..

canim benim karamcigim inan ki cok uzuldum ama hayirlisi diyelim daha zamani varmis bebisin.
bence bu ayi oluruna birak obur ay klomen dene derim.igneden snra ki ay hamile kalani cok okumustum.
buaralar bu konuyu konusmayalim.dualarimza devam ediyoruz.

mujde oncelikle cok gecmis olsun.igne oldun mu peki.ucuz atlatmissin.
hepimizin farkli koruma sureleri oldu ben 1sene kendi istegimle kimi 3ay kimi 6ay.senin psikolojine kalmis.
sormak istedigin olursa yardimci oluruz.

saolasın eşimde sorun yok çok anlayışlı duş almaya çokdan başladım ameliyat olalı 33 gün oldu dr 1 ay dedi ama sormak istedim bunu yaşıyan varmı diye çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın

Karam serophene adı ilacın bide klomen var ikiside aynı işe yarıyor.ben aşılama zamanı serophene kullandım.dozunu doktora sor istersen ama ben günde 2 tane yuttum.kendin alabilirsin reçetesiz.adetin 3.günü başlanıyo ilaç 5 günlük.

Amin insallah yaşamayız canım.ama ilk kez ilişkiye giriyomuş gibi oluyo insan acı yokta.

geçmiş olsun siz iç kanama geçirmemişsiniz ben iç kanama sonucu açık ameliyat ve tüpümün yarısı alındı ameliyat öncesi çok şey yaşadım sancı aağrı müdahaedeki o ağrılaar onun yanında ameliyat ve sonraası vız geldi ben ameliyat olaalı 33 gün oldu cinsellik yaşamadım daha hafif ağrılarım var karnımda şişlik var sonuçda sezeran oldum adet gördüm şükür ki kendini dikkat et yapman gereken bu sadece ben toprladım ama psikolojik olarak dersen biraz zor oldu şükür bir oğlum var..yani bebek yıkımı yaşamadım sadecce yaşadığım o anki ağrılar oğlumu bir daha görememe olayı idi dr zaten onu bebek olarak görme o bebek değik yanlış yerde bulunan bir et parçası ve o parçayı vucudun istemiyor atmaak istiyor dedi hayırlısı allahdan yaşayacakmışım bunları öle diyorum

kizlar bugun balkonu yikadim ama benim balkonum bi oda kadar buyuk.ve sonra belim inanilmaz agridi kuyruk sokumum bide disaru cikicaktim hayal oldu butun gun yattim wc ye bile giderken zor yurudum hamile arkadaslarima sordum onlar normal dedi sonycta yorulmussun yorulunca direkt brle vurur dediler endise etmedim.sorun yoktur dimi tecrubeli arkadaslarim.
kizicaksiniz simdi bana ama napiyim ya titizlik basa bela onun yuzunden guzelim pazar evde kaldik (

Cvp.larınız ve ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.
İğne yaptılar 3 gün bekledikten sonra ameliyata aldılar kapalı ameliyat ve kanama falan olmadan yapıldı ameliyatım.Genel olarak iyi gibiyim.iş bakıyorum kendime yalnız kalmamaya çalışıyorum.bide işte tam emin değilim yeniden hamilelik için ama çokta istiyorum bi bebeğim olmasını.Allah hepimize hayırlısını versin sabır versin.

Canım sakın ha diyim kendi başına bu tarz tedavilere başlama. Ne tarlusal, duphaston ne de klomen serophen. Bu süreçte ki ilaçların hepsini doktor kontrolünde ve onayında başlayıp kullanmalısın. Eğer dinlenmek istiyorsan, doktora gitmek istemiyorsan bu ay bence de başlama. İlacın nasıl kullanıldığı ne kadar alındığı hiç önemli değil bunu her yerden öğrenebilirsin. Ama bu işin şakası olmaz ilaçları kendi kafana göre sakın kullanma. Ben eczacıyım her şeyini biliyorum ilacın ama doktor onayı olmadığı sürece asla kullanmam. Doktorum bu 3. klomenden sonra bıraktıracaktı. Ama bu ilaç 6 aya kadar kullanılabiliyor diye devam etseydim belki bana zararı olabilirdi. Çünkü tedavi edici özelliklerinin yanında çoğu ilacın yan etkileri de var. Her zaman doktor kontrolünde olmalısın tedavi sürecinde. Reçetesiz alabilirsin belki bu ilacı ama benim serbest eczanem olsaydı asla vermezdim reçetesiz. 7-8 liralık ilaç onla mı zengin olucam; kaldı ki zengin bile olacak olsam hastamı riske atmamak için gene vermem. Klomen işe yarayan bir ilaç ama öyle masum bir ilaçta değil. O yüzden en fazla 6 ay kullanabiliyorsun...
Canım benim her zaman umutlu ol. Bebeğin gelecektir inşallah o hayırlı vakit geldiğinde. Ben senin için öyle heyecanlıyım ki, sanki hemen doktora gidip klomene ben başlıcakmışım gibi hissediyorum :)) Keşke şöyle yakınımda falan olsaydın seni kolundan tutar ben götürürdüm doktora :)) Sen kendini hazır hissettiğinde doktora gidip tedavi sürecini başlat canım. Sakın ama sakın etrafın dediğiyle kendi kendine başlama, çok kızarım sana...

Canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Dış gebeliğin yerleşimi neresiydi? Tüplere dokunmadılarsa karın boşluğunda mıydı? Genelde dış gebeliklerin %80-90 ı tüp yerleşimlidir. Ama bir bölümü de yumurtalık ve karın boşluğunda da gelişebiliyor. Bizimkiler tüpte yerleştiği için sonra ki süreçleri daha farklıydı çünkü tüp hasarı söz konusuydu. Ben dış gebelik sonlandıktan sonra 3 ay korundum sonra 4. ayımda hamile kaldım...

Bende geçen hafta evin bütün camlarını silip balkonumu yıkamıştım. Öyle yorulmuşum ki bir yattım gündüz deliksiz 2 saat uyumuştum. İş yaparsan ardından hemen dinlen yat uyu. Kendini çok çok yormadan azar azar yap işlerini...

günaydın kızlar...
kimsecikler yok yine.hafta sonu her zaman oldğu gibi yine az girilmiş topiğe.bizim cumartesi düğün vardı.gündüz kuaför akşam düğün o gün öyle geçti.dünde eşimle bakırköye gittik nehirin eksik kalan bikaç eşyasını almak için.ama beğenemedim elim boş döndüm.artık ağrılarım artmaya başladı.2 adım atıyorum vallaha bulduğum havuz kenarı kaldırım taşı oturuveriyorum hemen.bugünde bir sürü banka işim falan var.ordanda marmara foruma gidicem.gün bitmez bana yani.cerol değil eğilerek balkon yıkamak ayakta 2 dk durup bulaşık makinesine bulaşıkları koymak lüks oldu bana.hamilelikte kendini yorma hiç.bence annene falan kalmaya git sık sık.en iyi o bakar sana.ahhh benimde şurda bakanım olsaydı ne güzel olurdu.karam canım marlada demiş ama bende uyarmak istedim.kendi kendine ilaç falan kullanmaya kalkışma hiç canım.ne olur ne olmaz.

Mrhb arkadaslar allah saglikli sekilde bebislerinizi kucaginiza almak nasip etsin gerisi onemli degil bos verin ev islerinizi kalsin bebisinizden daha onemlu degil seneler once belki de 15 16 yildan fazla oldu annem hamileymis genel bir ev temizliği boya badana vs onun arkasindan bebegini kaybetmis belki bunla alakasi yoktu belki vardi bilemiyorum ama annemin hala daha icinde kaldi hala daha duygulanir konusu gecince. Gercekten suan onu daha iyi anliyorum. Allahim kimseye yasatmasin . Müjdee cok gecmis olsun sanrim bugun kontrolün var gelismelerini yazabilirmisin benim de kontrolum var ben de ayrintilari bugun konuscam

kızlar herkese ayrı ayrı yazmak istiyorum ama elimde değil ama hergün okuyorum, yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum . yok doktora gitmeden klomen kullanmayacağım size söz korktum sizden :) ama bu ay doktora gitmeyeceğim şuanda nezleyimde zaten birde bu çıktı başıma eşimden geçti yani sonunda :) cerol canım bende senin gibi temizlik hastasıyım ama şu an evin halini görsen inanamazsın ama umrumda değil sende çık dışarı çok görme evi yeterki bebeğin de sende iyi olun gerisi olur zaten. uconn canım çok az kaldı sende dikkatli ol ne olur.

ay canım benım nehir hanımın bitmedi mi eksikleri ya sende çok yorma artk kendini 1 aydan az kaldı canım benım .biraz evin tadını cıkar 1 ay snra bunları yaşayamıcan :)))bol bol uyu uykusuz geceler geliyor
marmara forum cok seviyorum hersey var hemde ferah kalabalık değil.

canım benım yogunsun bu gunlerde iyi sevindim.
geçmiş olsun bol bol kivi ye gribe cevirmesin bu havadada hasta olmak zor ya.
canım bende aynen temizlik severim bayılırım butun gun temizlik yapım çok mutlu olurum.ama artık kardeşim süpürüp siliyor ağır iş yapmıyorum.bi blakonu yıkıyım dedim hemde hortumla kovaylada değil.ama fırcalarken yoruldum herhalde ikibüklüm durmaktan.
daha dikkatlı olucm daha yavaş yaparım artık.

cnm benim bebişin en hayırlı olan zamanda gelecek inşallah... okudum diğer arkadaşlarda uyarmış bende söylemek istiyorum lütfen kendi başına ilaç kullanma çünkü biliyosunki o ilaçların dış gebelik yapma olasılığıda var kontrolsüz kesinlikle kullanma...

cnm çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda acil şifalar versin inşallah...

ahhhh cnm ahh sen ne diye bu kadar yorarsın kendini biz bu bebişlere kolay kavuşmadık dikkat et inan var ya bende bir yerde toz görsem çıldırırdım şuan doğru düzgün hiç bişey yapmıyorum balkonları eşim yıkıyor, ben sadece toz alıyorum temizliğede birini çağırıyorum... bebişler sağlıklı olsunda her şey yerini bulur zaten...

doktor bana aynen şunu söyledi kötü gelin, kötü eş, iyi anne olacaksın dedi öyle şuna ayıp olur buna ayıp olur diye yemekli ağır börekli çörekli misafir ağırlamayacaksın dedi, kötü eş olarakta bu zamana kadar senin yaptıklarını artık eşine yaptıracaksın dedi şimdi bişey olunca bende söylüyorum ben kötü gelinim veya kötü eşim diye eşimde saolsun elinden geldiği kadar yardımcı oluyo... sanada kardeşin annenler felan yanında eminim onlardan ellerinden geleni yaparlar.

Son düzenleme:

Merhaba canım,
Bana sağ tüp dediler.Kemoterapide kullanılan bir iğne yaptı ağrılarımın sol tarafımda olduğunu söyledim 3 gün sonra değer 10.000 iken kapalı ameliyat yaptılar. sol tüpteymiş gebelik ama kanala ve tüpe dokunmadan aldık dedi.bugün kontrole gittim orada dış gebelik riski var tabiki ama genel olarak iyi durumun dedi 2 ay korunun dedi.sizlerdede yeniden dış gebelik olabilme riski varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…