Evet cnm yaptı sag tupunde bi sıkıntı yok dedi oyuzden de gerek yok dedi.benim sol tupumde de tıkanıklık veya yapisiklik yokmus olusan kisimda bi daralma varmis oyuzden tamamini almamid kese olusan yeri almis temizlemis kalan kisimlari baglamis bunun faydasi veya zarari ne olur dedim sonucta suan bi gebelik olusmada da tüpün hala orda ilerleyen tipta o baglanan yerler acilip ordan bi gebelik bile saglansbilir dedi sasirdim valla
canım benim dış gebelikten sonra gittiğim kontrollerde genellikle hep hasarlı taraftan yumurtladığımı söylemişti doktorum.bazı insanlarda bir yumurtalık diğerine göre daha iyi çalışıyormuş.bende senin gibi yumurta takibi yaptırmak istemiştim.doktorum kendini boş yere strese sokma demişti bana.nadirde olsa tüplerden biri diğer yumurtalıktan yumurtlamasaına rağmen uzanıp yumurtayı kapabildiğini söylemişti.akışına bırak demişti.ayrıca ben rahim filmi çektirmeden korunmayı bıraktığım için diğer tüpümünde sağlam olup olmadığını bilmiyordum.korunmayı bıraktıktan sonraki 2. ay hamile kaldım.iki ay boyunca dış gebelik geçirdiğim sol tüpüm hem yumurtlama zamanı hemde adete yakın müthiş ağrılar yaptı.psikolojik falan değildi kesinlikle.hatta bu seferki gebeliğimide dış gebelik sanmıştım.burda kızlara söyleyip duruyordum.ama allah bir daha yaşatmadı şükür.şimdi bana göre ben resmen hasarlı tüpümden yumurtlayarak ordan hamile kaldığımı düşünüyorum.ben senin yerinde olsaydım korunmayı bırakırdım.sağlam tüpünden yumurtladığın ay hamile kalacağında kesin değil.şansını azaltmana gerek yok bence.ama tabi en iyisini sen bilirsin.kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle davran.bu ay korunmayı düşünüp mutsuz olucaksan eğer bırak herşeyi akışına...
Canım evet haklısın. Doktorlar genelde bunu söylüyor benimkide böyle diyordu ama ben geçen ay ısrar edince o da tamam demişti bu ayda yine sağda bekle bir ay daha dedi. O yüzdende iyice kafam karışmıştı. İki aydır sağda bu yumurta öbür ayada ne olacağı belli değil. Bu ay için kendimi çok hazırlamıştım. Mayıs diyordum hep. geçen ay sağda olmasına rağmen hiç üzülmemiştim ve bir ay daha korunmuştum. Ama bu sefer çok üzüldüm yine orda olunca. Ama akışına bırakmaya karar verdim hayırlısı olur inşallah. Rabbim bir daha yaşatmaz böyle acılar. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
kuzucuklar gunaydın hadı atalım uzerımızden su bahar suskunlugunu biz böylemiydik ne oldu bizee
kuzucuklar gunaydın hadı atalım uzerımızden su bahar suskunlugunu biz böylemiydik ne oldu bizee
GÜnaydın, hiçbir şekilde sisteme giremedim bloklamış beni ama neden bilmiyorum. Öncelikle iyi dileklerin ve beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim. Ben normale dönmeye çalışıyorum. En son değerim 84 dü dr takibi bıraktı. Sancılarım da, kanamam da kesildi. 2 ay korunma vermişti ve rahim filmi istememişti. Ben iki adet döneminden sonra yumurtlama takibi yaptırmayı planlıyorum. Dış gebeliğimi sol tarafımdan geçirmiştim. Riskimi en aza indirebilirsem ne mutlu olacaksa kaçış yok zaten. Ne dersiniz doktorlar kabul ediyor mu yumurtlama takibi yapmayı bu konuda benimle konuşabilir misiniz? anlıyorlar değil mi nereden yumurtlandığını. Bol bol giricem artık bir de adet bekliyorum bakalım ne zaman olur acaba .Öptüm sizi sevgiler
not: bu arada aslında günlerdir buradaydım fakat resmenezberledim eski postlara bakarak siteyi...
içinden geldiği gibi davranman en güzeli canım,ben öyle yapmıştım:)bu arada sana sayıyorduk unuttuk kaç tane kaldı?serap bu ay hamile kalacak inşallah....Canım evet haklısın. Doktorlar genelde bunu söylüyor benimkide böyle diyordu ama ben geçen ay ısrar edince o da tamam demişti bu ayda yine sağda bekle bir ay daha dedi. O yüzdende iyice kafam karışmıştı. İki aydır sağda bu yumurta öbür ayada ne olacağı belli değil. Bu ay için kendimi çok hazırlamıştım. Mayıs diyordum hep. geçen ay sağda olmasına rağmen hiç üzülmemiştim ve bir ay daha korunmuştum. Ama bu sefer çok üzüldüm yine orda olunca. Ama akışına bırakmaya karar verdim hayırlısı olur inşallah. Rabbim bir daha yaşatmaz böyle acılar. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
günaydın canım.nasılsın?kuzucuklar gunaydın hadı atalım uzerımızden su bahar suskunlugunu biz böylemiydik ne oldu bizee
doktorlar senin isteğine göre davranırlar tabi özel hastane ise.bak burda serap arkadaşımızda o ikilemi yaşıyor bu günlerde.takip yaptırıyordu ama sanırım artık akışına bırakıcak.GÜnaydın, hiçbir şekilde sisteme giremedim bloklamış beni ama neden bilmiyorum. Öncelikle iyi dileklerin ve beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim. Ben normale dönmeye çalışıyorum. En son değerim 84 dü dr takibi bıraktı. Sancılarım da, kanamam da kesildi. 2 ay korunma vermişti ve rahim filmi istememişti. Ben iki adet döneminden sonra yumurtlama takibi yaptırmayı planlıyorum. Dış gebeliğimi sol tarafımdan geçirmiştim. Riskimi en aza indirebilirsem ne mutlu olacaksa kaçış yok zaten. Ne dersiniz doktorlar kabul ediyor mu yumurtlama takibi yapmayı bu konuda benimle konuşabilir misiniz? anlıyorlar değil mi nereden yumurtlandığını. Bol bol giricem artık bir de adet bekliyorum bakalım ne zaman olur acaba .Öptüm sizi sevgiler
not: bu arada aslında günlerdir buradaydım fakat resmenezberledim eski postlara bakarak siteyi...
serap cnm ucon mantıklı konuşuyo aslında birde illaki öbür ayda soldan yumurtlayacağın kesin mi ki cnm benim zor bir karar ama iyi düşün taşın birde senin iğneyle sonlandı dış gebeliğin bizimki mesela ameliyatla oldu iğneyle ameliyatla olduğu kadar hasar görüyomu ki tüp acaba sen bunları iyice bir araştır kafanı sarmıyorsa git başka doktorada danış hakkında hayırlısı olsun inşallah..
cnm günaydın evet yahu topik çok sessiz kalıyo bu aralar cerol zaman geçmiyor sanki cumaya daha 3 gün var bana dua edin lütfen çok tedirginim inşallah kalp atımını duyarım. bende geçen ocak annelerine girdim çok moralim bozuldu duyamayanlar felan olmuş sonrada kızdım kendime keşke girmeseydim diye bende senin gibi çabuk etkileniyorum yazılanlardan ama cumayı beklemekten başka çarem yok başka doktora güvenemem şimdi alıştım ya kendi doktoruma nolur kızlar bana dua edin...
GÜnaydın, hiçbir şekilde sisteme giremedim bloklamış beni ama neden bilmiyorum. Öncelikle iyi dileklerin ve beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim. Ben normale dönmeye çalışıyorum. En son değerim 84 dü dr takibi bıraktı. Sancılarım da, kanamam da kesildi. 2 ay korunma vermişti ve rahim filmi istememişti. Ben iki adet döneminden sonra yumurtlama takibi yaptırmayı planlıyorum. Dış gebeliğimi sol tarafımdan geçirmiştim. Riskimi en aza indirebilirsem ne mutlu olacaksa kaçış yok zaten. Ne dersiniz doktorlar kabul ediyor mu yumurtlama takibi yapmayı bu konuda benimle konuşabilir misiniz? anlıyorlar değil mi nereden yumurtlandığını. Bol bol giricem artık bir de adet bekliyorum bakalım ne zaman olur acaba .Öptüm sizi sevgiler
içinden geldiği gibi davranman en güzeli canım,ben öyle yapmıştım:)bu arada sana sayıyorduk unuttuk kaç tane kaldı?serap bu ay hamile kalacak inşallah....
günaydın canım.nasılsın?
doktorlar senin isteğine göre davranırlar tabi özel hastane ise.bak burda serap arkadaşımızda o ikilemi yaşıyor bu günlerde.takip yaptırıyordu ama sanırım artık akışına bırakıcak.
dün annemin kuzeni vefat etmiş hollandada.27 yaşındaydı daha.çok üzüldüm çok etkilendim.zaten bendeki panikatak rahatsızlığı ölüm korkusu ve hastalıklar üzerine biliyorsunuz.dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum.gece doğru düzgün uyuyamadım.bir ara adet sancısından biraz daha kuvvetli bir ağrı hissettim böyle 10-15 dakikada bir giren.aha üzüntüden erken doğuruyorum galiba dedim ama korktuğum başıma gelmedi allahtan.dün en az 4-5 saat dolandım bankaydı marmara forumdu derken.belkide kendimi çok yorduğum için oldu ağrılarım.korkarım ben böyle dolanırken doğuruvericem bir gün:)eşim sen benden sağlıklısın valla naz yapıyorsun diyor.o bile benden çok yoruldu.ama amaç nehire bişeyler almaksa ben yorgunluk falan tanımıyorum.annem artık bu son ay doğum sancılarına hazırlık ağrıların başlamasının normal olduğunu söyledi.şuanda keşke 2. doğumum olsaydıda başıma ne geleceğini bilseydim diye düşünüyorum:)
ucon basınız saolsun canım .. sanada gecmıs olsun .. artık bol bol dınlen .. kendınıde cok dınleme .. ınsallah sorunsuz gececek akluına kotu senaryolar getırmemeye calıs .. ben yarın dogum yapıyorum ınsallah kızımın ısmını ceyda koyduk bu arada. yarın sabah 10 gıbı kızımı kucagıma almıs olcam Allah ızın verırse .. darısı burdakı tum arkadaslarmın basına olsun tez elden sızlerde gonlunuzun ıstegıne kavusursunuz ınsallah: burda bana destek olan herkese cokcok tesekkur ederım .. cogu zaman yazamasamda sızlerı hep takıp ettım.. gonlunuzu ferah tutun derdı veren Allah ım dermanını mutlaka verıyor yeterkı sabırlı olalım.. kızıma ve bana dua edın olurmu .. sımdı buna cok daha fazla ıhtıyacım ver .. kendınıze ii bakın.. gorusmek dılegıyle ...
cerol dogrucam ınsallah yarın bana dua et ...bebegın hayırlı ugurlu olsun Allah kucagına almayı nasıp etsın arkadasım
evet sezeryan olcam epıdural .. sabah 9 da gırcem amelıyata .. heycanlıyım. korkuyorum. bakalım nolcak ..
serap cnm ucon mantıklı konuşuyo aslında birde illaki öbür ayda soldan yumurtlayacağın kesin mi ki cnm benim zor bir karar ama iyi düşün taşın birde senin iğneyle sonlandı dış gebeliğin bizimki mesela ameliyatla oldu iğneyle ameliyatla olduğu kadar hasar görüyomu ki tüp acaba sen bunları iyice bir araştır kafanı sarmıyorsa git başka doktorada danış hakkında hayırlısı olsun inşallah..
içinden geldiği gibi davranman en güzeli canım,ben öyle yapmıştım:)bu arada sana sayıyorduk unuttuk kaç tane kaldı?serap bu ay hamile kalacak inşallah....
günaydın canım.nasılsın?
doktorlar senin isteğine göre davranırlar tabi özel hastane ise.bak burda serap arkadaşımızda o ikilemi yaşıyor bu günlerde.takip yaptırıyordu ama sanırım artık akışına bırakıcak.
dün annemin kuzeni vefat etmiş hollandada.27 yaşındaydı daha.çok üzüldüm çok etkilendim.zaten bendeki panikatak rahatsızlığı ölüm korkusu ve hastalıklar üzerine biliyorsunuz.dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum.gece doğru düzgün uyuyamadım.bir ara adet sancısından biraz daha kuvvetli bir ağrı hissettim böyle 10-15 dakikada bir giren.aha üzüntüden erken doğuruyorum galiba dedim ama korktuğum başıma gelmedi allahtan.dün en az 4-5 saat dolandım bankaydı marmara forumdu derken.belkide kendimi çok yorduğum için oldu ağrılarım.korkarım ben böyle dolanırken doğuruvericem bir gün:)eşim sen benden sağlıklısın valla naz yapıyorsun diyor.o bile benden çok yoruldu.ama amaç nehire bişeyler almaksa ben yorgunluk falan tanımıyorum.annem artık bu son ay doğum sancılarına hazırlık ağrıların başlamasının normal olduğunu söyledi.şuanda keşke 2. doğumum olsaydıda başıma ne geleceğini bilseydim diye düşünüyorum:)
ucon basınız saolsun canım .. sanada gecmıs olsun .. artık bol bol dınlen .. kendınıde cok dınleme .. ınsallah sorunsuz gececek akluına kotu senaryolar getırmemeye calıs .. ben yarın dogum yapıyorum ınsallah kızımın ısmını ceyda koyduk bu arada. yarın sabah 10 gıbı kızımı kucagıma almıs olcam Allah ızın verırse .. darısı burdakı tum arkadaslarmın basına olsun tez elden sızlerde gonlunuzun ıstegıne kavusursunuz ınsallah: burda bana destek olan herkese cokcok tesekkur ederım .. cogu zaman yazamasamda sızlerı hep takıp ettım.. gonlunuzu ferah tutun derdı veren Allah ım dermanını mutlaka verıyor yeterkı sabırlı olalım.. kızıma ve bana dua edın olurmu .. sımdı buna cok daha fazla ıhtıyacım ver .. kendınıze ii bakın.. gorusmek dılegıyle ...
evet sezeryan olcam epıdural .. sabah 9 da gırcem amelıyata .. heycanlıyım. korkuyorum. bakalım nolcak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?