Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

o zaman doktoruna güvenmenni öneririm canım.rahim filmine falan hiç gerek yok.korunma süren bitince bırak akışına herşeyi.allah hayırlısını versin.tez zamanda senide bebeğine kavuştursun inşallah.

Canım evet haklısın. Doktorlar genelde bunu söylüyor benimkide böyle diyordu ama ben geçen ay ısrar edince o da tamam demişti bu ayda yine sağda bekle bir ay daha dedi. O yüzdende iyice kafam karışmıştı. İki aydır sağda bu yumurta öbür ayada ne olacağı belli değil. Bu ay için kendimi çok hazırlamıştım. Mayıs diyordum hep. geçen ay sağda olmasına rağmen hiç üzülmemiştim ve bir ay daha korunmuştum. Ama bu sefer çok üzüldüm yine orda olunca. Ama akışına bırakmaya karar verdim hayırlısı olur inşallah. Rabbim bir daha yaşatmaz böyle acılar. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

kuzucuklar gunaydın hadı atalım uzerımızden su bahar suskunlugunu biz böylemiydik ne oldu bizee

serap cnm ucon mantıklı konuşuyo aslında birde illaki öbür ayda soldan yumurtlayacağın kesin mi ki cnm benim zor bir karar ama iyi düşün taşın birde senin iğneyle sonlandı dış gebeliğin bizimki mesela ameliyatla oldu iğneyle ameliyatla olduğu kadar hasar görüyomu ki tüp acaba sen bunları iyice bir araştır kafanı sarmıyorsa git başka doktorada danış hakkında hayırlısı olsun inşallah..
kuzucuklar gunaydın hadı atalım uzerımızden su bahar suskunlugunu biz böylemiydik ne oldu bizee

cnm günaydın evet yahu topik çok sessiz kalıyo bu aralar cerol zaman geçmiyor sanki cumaya daha 3 gün var bana dua edin lütfen çok tedirginim inşallah kalp atımını duyarım. bende geçen ocak annelerine girdim çok moralim bozuldu duyamayanlar felan olmuş sonrada kızdım kendime keşke girmeseydim diye bende senin gibi çabuk etkileniyorum yazılanlardan ama cumayı beklemekten başka çarem yok başka doktora güvenemem şimdi alıştım ya kendi doktoruma nolur kızlar bana dua edin...

GÜnaydın, hiçbir şekilde sisteme giremedim bloklamış beni ama neden bilmiyorum. Öncelikle iyi dileklerin ve beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim. Ben normale dönmeye çalışıyorum. En son değerim 84 dü dr takibi bıraktı. Sancılarım da, kanamam da kesildi. 2 ay korunma vermişti ve rahim filmi istememişti. Ben iki adet döneminden sonra yumurtlama takibi yaptırmayı planlıyorum. Dış gebeliğimi sol tarafımdan geçirmiştim. Riskimi en aza indirebilirsem ne mutlu olacaksa kaçış yok zaten. Ne dersiniz doktorlar kabul ediyor mu yumurtlama takibi yapmayı bu konuda benimle konuşabilir misiniz? anlıyorlar değil mi nereden yumurtlandığını. Bol bol giricem artık bir de adet bekliyorum bakalım ne zaman olur acaba .Öptüm sizi sevgiler

not: bu arada aslında günlerdir buradaydım fakat resmenezberledim eski postlara bakarak siteyi...

sen istedikten sonra neden kabul etmesin ki? sana doktorun 2 ay demiş ama burda çoğumuza 3 ay dediler yani 3 adet döneminden sonra son adetinin 2. veya 3. günü gidiyosun doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorsan zaten sen korunmayı bırakmadan önce bi git istersen o zamanda söyle doktoruna yumurta takibi stediğini doktorun zaten yönlendirir seni cnm. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

içinden geldiği gibi davranman en güzeli canım,ben öyle yapmıştım:)bu arada sana sayıyorduk unuttuk kaç tane kaldı?serap bu ay hamile kalacak inşallah....
günaydın canım.nasılsın?
doktorlar senin isteğine göre davranırlar tabi özel hastane ise.bak burda serap arkadaşımızda o ikilemi yaşıyor bu günlerde.takip yaptırıyordu ama sanırım artık akışına bırakıcak.

dün annemin kuzeni vefat etmiş hollandada.27 yaşındaydı daha.çok üzüldüm çok etkilendim.zaten bendeki panikatak rahatsızlığı ölüm korkusu ve hastalıklar üzerine biliyorsunuz.dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum.gece doğru düzgün uyuyamadım.bir ara adet sancısından biraz daha kuvvetli bir ağrı hissettim böyle 10-15 dakikada bir giren.aha üzüntüden erken doğuruyorum galiba dedim ama korktuğum başıma gelmedi allahtan.dün en az 4-5 saat dolandım bankaydı marmara forumdu derken.belkide kendimi çok yorduğum için oldu ağrılarım.korkarım ben böyle dolanırken doğuruvericem bir gün:)eşim sen benden sağlıklısın valla naz yapıyorsun diyor.o bile benden çok yoruldu.ama amaç nehire bişeyler almaksa ben yorgunluk falan tanımıyorum.annem artık bu son ay doğum sancılarına hazırlık ağrıların başlamasının normal olduğunu söyledi.şuanda keşke 2. doğumum olsaydıda başıma ne geleceğini bilseydim diye düşünüyorum:)

canım bak ben her okudugumda kötü şeyler okudum ve her seferınde söz verdim bidaha girmicem dye ama bi yandan da merak ediyorum benımle aynı zamanda olanlar neler yaşıyor diye.ama son girdiğimde okudugum şeyden dolayı 5 dk içinde evden çıkıp doktora gidip 1 saat sıra bekledım 100 tl gitti .hee bebeşm gördüm mutlu oldum ama yapmasaydım sabretseydım daha iyiydi.bence sende girme derim biz zaten birkere kayıp yaşadık ve o bizi korkutuyor .kaç olucan gittiğinde bazen 8.haftada duyuluyormuş eğer duyamazsan telaş yapma olur mu ben hazırlıklı gitmişttim 6+3 du herkes cok erken duyamazssın dedi bende hazırlıklıydım duyamazssam canımı sıkmıcam haftaya gene giderim demiştim.sende o yuzden hazırlıklı ol.

değern 84 olduktan snra bidaha kan vermedin mı ben senın yernde olsam deger 5ın altında inene kadar takıp ederdim burda hepimiz böyle yaptık.
yumurtlama takibi işini kızlar daha iyi biliyor ama onlardan öğrendğim kadarıyla 3.gun gidiyorsun.kan test bide nasıl yumurtalıkların ona bakıyorlar herhalde.nerden yumurtladıgını söyluyor doktorun.

ayy canım benım başın sağolsun benımde babamın kuzenı vefat etti 2 gun önce bizde uzulduk hala derdim.
canım benım benımde ölüm korkum var ama kendımın ölmesi değil ailemin sevdiklerimin.ama ben söyle bir taktik geliştirdim ben o kadar korkuyorum ölüm senaryoları yazıyorum hiçbiri olmuyor ben sacmalaıyorum demekki diyorum her seferınde geçyor(acaba bende de gizl bir panıkatak olabılır mı :)))) canım hepimiz bir gun olucez ama işte bunu kabul etmek çok zor allahım sağlıklı uzun ömür versin bizlere ailelerimze.özellikle eşlerimizi anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin.
canım bencce sen butun gun dolandın ondan oldu agrıların ben bile daha bu zamanlarda markete gdiyorum geliyorum feci yorgun bişekilde.senin yorulman normal ama allaha sukur kolay hamilelikler yaşıyoruz.allahım hep böyle devam etsin inşallah.

canım bende ağdaya gittim geldim azcık acıdı bu sefer.hava sıcak cok terliyorum.onun dışında iyiyim allahıma sükürler olsun .
he bide bugunlerde ki sorunum güveler.butun erzaklarıma baktım hiçbişey olmamış ama nerden geliyor bunlar anlamadım guve ılacı aldım bakalım işe yarıcak mı

ucon basınız saolsun canım .. sanada gecmıs olsun .. artık bol bol dınlen .. kendınıde cok dınleme .. ınsallah sorunsuz gececek akluına kotu senaryolar getırmemeye calıs .. ben yarın dogum yapıyorum ınsallah kızımın ısmını ceyda koyduk bu arada . yarın sabah 10 gıbı kızımı kucagıma almıs olcam Allah ızın verırse .. darısı burdakı tum arkadaslarmın basına olsun tez elden sızlerde gonlunuzun ıstegıne kavusursunuz ınsallah: burda bana destek olan herkese cokcok tesekkur ederım .. cogu zaman yazamasamda sızlerı hep takıp ettım.. gonlunuzu ferah tutun derdı veren Allah ım dermanını mutlaka verıyor yeterkı sabırlı olalım.. kızıma ve bana dua edın olurmu .. sımdı buna cok daha fazla ıhtıyacım ver .. kendınıze ii bakın.. gorusmek dılegıyle ...

canımmmm hadi hayırlı doğumların olsun inşallah.analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına canım.darısı başımıza allah bizlerede göstersin bu gunleri.sezeryan mı olcan canım.

cerol dogrucam ınsallah yarın bana dua et ...bebegın hayırlı ugurlu olsun Allah kucagına almayı nasıp etsın arkadasım

cerol dogrucam ınsallah yarın bana dua et ...bebegın hayırlı ugurlu olsun Allah kucagına almayı nasıp etsın arkadasım

evet sezeryan olcam epıdural .. sabah 9 da gırcem amelıyata .. heycanlıyım. korkuyorum. bakalım nolcak ..

canım benım çok sağol ay dua ederiz tabikide .
korku endişe mutluluk heyecan butun duygular birarada desene :.)) canım bunlar güzel duygular.haklısın korkmakta.
ama korkma herşey cok guzel olacak sağlıkla alıcan kucağına ceydanı.buarada ismi çok guzel.
epidural bencede çok mantıklı görücen bebşini doğarken.

canım dün zaten 12.gündü başka doktora gitmeyede vakit yok gibi. O yüzden ben akışına bırakmayı düşündüm bakalım hayırlısı inşallah. Rabbim bir daha öyle acılar yaşatmasın ve sağlıklı bir şekilde hamileliğimi nasipetsin inşallah... Tüm arkadşalarla birlikte.Karam, Bahar, Evin kedisi, Benim hala umudum var, selamet, vee isteyen herkese bir an önce versin Rabbim inşallah aminnnnnn..

Yumurta takibi yaptıranlardan biride bendim canım. Ama benim son iki aydır dış gebelik geçirdiğim taraftan olduğu için bu ay itibariyle bakalım bırakmayı düşündüm. Hayırlısı. Olmazsa öbür ay tekrar baktıracağım. Doktoruna söylüyorsun yapıyor zaten. 2 yada üçüncü gün gidiyorsun önce FSH,LH, Prolaktin felan bakıyorlar yumurtlama düzeyin kaçlarda diye birde foliküller oluşmuş oluyor zaten. Sonra 9.gün itibari ile takibe geçiyorlar. Hakkında hayırlısı olur inşallah seninde. Ama bence gidip bir kan testi daha ver BHCg değerin için. Biz son rakamlara kadar baktırdık.

Evet yaaa sahii bana sayıyordunuz hadii tamamlayın onu dur başa dönüp bir sayayım ben kaçta kalmışız.:)

Canım başınız sağolsun. Gerçekten çok genç bir kaybediş. Allahım sabırlar versin annesine ailesine. Rabbim yardımcıları olsun. Sende dikkat et kendine biraz daha canım fazla yorma kendini. Arkadaşım o kadar çok gezindiki son zamanlarında 15 gün önce doğurdu. Dikkat et sende canım. Hamilenin duası kabul olur bak dua et bol bol bize gezinme öyle sürekli nehir için, bizide düşünnnn:) Doğumda da unutma bizi. Normal olacak dimi senin doğumun. İsimlerimiiz liste yap götür yanında o anda aklına gelir mi bilmemde:))

Allahım yardımcın olsun inşallah. Sıkıntısız sorunsuz olsun inşallah. Rabbim sağlıklı uzun ömür versin bebeğinede. Adıyla yaşasın...

Son düzenleme:

canım artık yeter eksikler eksik kalsın nazar boncuğu olsun ne olur bak bebeğimiz erkenden gelecek yoksa. kuzenin için çok üzüldüm hiç bi ölüm beklenen bi ölüm değil ama genç olunca acı misli misli artıyor malasef ama acısı üsünde kalsın başınız sağolsun.

kızlar teşekkür ediyorum.erken ölüm olması beni üzen şey.cerol zaten panikatakta kendi ölüm korkun dışında sevdiklerini kaybetme korkusuda var.hepsi birbirine giriyor anlayacağın.aman cerol gizli panikatak falan deme olmasın inşallah.çok berbat bir hastalık.bu benim iyileşmiş halim üstelik:)

ankajet canım ne mutlu sana.yarın bebeğini kucaklayacaksın.inşallah sağ salim kazasız belsız alırsın kucağına.allah yardımcın olsun.sezeryan senin tercihinmiydi bu arada?

cerol ya bu güveler bendede var dün gece 11e kadar eşimle güve aradık nerden geliyorlar diye ama bulamadık bugün ev ilaçlandı benimde valla sinir oluyorum ama bugün yok hiç uçan b,i kelebek sanırım kurtuldum darısı başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…