canım dün zaten 12.gündü başka doktora gitmeyede vakit yok gibi. O yüzden ben akışına bırakmayı düşündüm bakalım hayırlısı inşallah. Rabbim bir daha öyle acılar yaşatmasın ve sağlıklı bir şekilde hamileliğimi nasipetsin inşallah... Tüm arkadşalarla birlikte.Karam, Bahar, Evin kedisi, Benim hala umudum var, selamet, vee isteyen herkese bir an önce versin Rabbim inşallah aminnnnnn..
Yumurta takibi yaptıranlardan biride bendim canım. Ama benim son iki aydır dış gebelik geçirdiğim taraftan olduğu için bu ay itibariyle bakalım bırakmayı düşündüm. Hayırlısı. Olmazsa öbür ay tekrar baktıracağım. Doktoruna söylüyorsun yapıyor zaten. 2 yada üçüncü gün gidiyorsun önce FSH,LH, Prolaktin felan bakıyorlar yumurtlama düzeyin kaçlarda diye birde foliküller oluşmuş oluyor zaten. Sonra 9.gün itibari ile takibe geçiyorlar. Hakkında hayırlısı olur inşallah seninde. Ama bence gidip bir kan testi daha ver BHCg değerin için. Biz son rakamlara kadar baktırdık.
Evet yaaa sahii bana sayıyordunuz hadii tamamlayın onu dur başa dönüp bir sayayım ben kaçta kalmışız.:)
Canım başınız sağolsun. Gerçekten çok genç bir kaybediş. Allahım sabırlar versin annesine ailesine. Rabbim yardımcıları olsun. Sende dikkat et kendine biraz daha canım fazla yorma kendini. Arkadaşım o kadar çok gezindiki son zamanlarında 15 gün önce doğurdu. Dikkat et sende canım. Hamilenin duası kabul olur bak dua et bol bol bize gezinme öyle sürekli nehir için, bizide düşünnnn:) Doğumda da unutma bizi. Normal olacak dimi senin doğumun. İsimlerimiiz liste yap götür yanında o anda aklına gelir mi bilmemde:))
Allahım yardımcın olsun inşallah. Sıkıntısız sorunsuz olsun inşallah. Rabbim sağlıklı uzun ömür versin bebeğinede. Adıyla yaşasın...
canım dün zaten 12.gündü başka doktora gitmeyede vakit yok gibi. O yüzden ben akışına bırakmayı düşündüm bakalım hayırlısı inşallah. Rabbim bir daha öyle acılar yaşatmasın ve sağlıklı bir şekilde hamileliğimi nasipetsin inşallah... Tüm arkadşalarla birlikte.Karam, Bahar, Evin kedisi, Benim hala umudum var, selamet, vee isteyen herkese bir an önce versin Rabbim inşallah aminnnnnn..
Yumurta takibi yaptıranlardan biride bendim canım. Ama benim son iki aydır dış gebelik geçirdiğim taraftan olduğu için bu ay itibariyle bakalım bırakmayı düşündüm. Hayırlısı. Olmazsa öbür ay tekrar baktıracağım. Doktoruna söylüyorsun yapıyor zaten. 2 yada üçüncü gün gidiyorsun önce FSH,LH, Prolaktin felan bakıyorlar yumurtlama düzeyin kaçlarda diye birde foliküller oluşmuş oluyor zaten. Sonra 9.gün itibari ile takibe geçiyorlar. Hakkında hayırlısı olur inşallah seninde. Ama bence gidip bir kan testi daha ver BHCg değerin için. Biz son rakamlara kadar baktırdık.
Evet yaaa sahii bana sayıyordunuz hadii tamamlayın onu dur başa dönüp bir sayayım ben kaçta kalmışız.:)
Canım başınız sağolsun. Gerçekten çok genç bir kaybediş. Allahım sabırlar versin annesine ailesine. Rabbim yardımcıları olsun. Sende dikkat et kendine biraz daha canım fazla yorma kendini. Arkadaşım o kadar çok gezindiki son zamanlarında 15 gün önce doğurdu. Dikkat et sende canım. Hamilenin duası kabul olur bak dua et bol bol bize gezinme öyle sürekli nehir için, bizide düşünnnn:) Doğumda da unutma bizi. Normal olacak dimi senin doğumun. İsimlerimiiz liste yap götür yanında o anda aklına gelir mi bilmemde:))
Allahım yardımcın olsun inşallah. Sıkıntısız sorunsuz olsun inşallah. Rabbim sağlıklı uzun ömür versin bebeğinede. Adıyla yaşasın...
canım artık yeter eksikler eksik kalsın nazar boncuğu olsun ne olur bak bebeğimiz erkenden gelecek yoksa. kuzenin için çok üzüldüm hiç bi ölüm beklenen bi ölüm değil ama genç olunca acı misli misli artıyor malasef ama acısı üsünde kalsın başınız sağolsun.
içinden geldiği gibi davranman en güzeli canım,ben öyle yapmıştım:)bu arada sana sayıyorduk unuttuk kaç tane kaldı?serap bu ay hamile kalacak inşallah....
günaydın canım.nasılsın?
doktorlar senin isteğine göre davranırlar tabi özel hastane ise.bak burda serap arkadaşımızda o ikilemi yaşıyor bu günlerde.takip yaptırıyordu ama sanırım artık akışına bırakıcak.
cerol ya bu güveler bendede var dün gece 11e kadar eşimle güve aradık nerden geliyorlar diye ama bulamadık bugün ev ilaçlandı benimde valla sinir oluyorum ama bugün yok hiç uçan b,i kelebek sanırım kurtuldum darısı başına.
kızlar teşekkür ediyorum.erken ölüm olması beni üzen şey.cerol zaten panikatakta kendi ölüm korkun dışında sevdiklerini kaybetme korkusuda var.hepsi birbirine giriyor anlayacağın.aman cerol gizli panikatak falan deme olmasın inşallah.çok berbat bir hastalık.bu benim iyileşmiş halim üstelik:)
ankajet canım ne mutlu sana.yarın bebeğini kucaklayacaksın.inşallah sağ salim kazasız belsız alırsın kucağına.allah yardımcın olsun.sezeryan senin tercihinmiydi bu arada?
cerol ya bu güveler bendede var dün gece 11e kadar eşimle güve aradık nerden geliyorlar diye ama bulamadık bugün ev ilaçlandı benimde valla sinir oluyorum ama bugün yok hiç uçan b,i kelebek sanırım kurtuldum darısı başına.
Bu korku başka birşeye benzemiyor baksanıza insanlar hamile olduğklarını duyunca mutlu oluyorlar biz ise herhalde büyük bir stresle bekleyeceğiz Şimde benim acemilik bitti dağıtıma geçtim asker gibi :) Adet olmayı bekleyeceğim bakalım ne zaman olacağım 30-40 gün içerisinde mi?
çok teşekkür ederim canım...Başınız sağolsun, inşallah Allah herkese sırası ölüm nasip etsin. Lütfen canını üzme
kızlar ben 1 saat uyumaya gdiyorum sonrada yemek yapıcam aksama görüsürüz optüm sizi
serap canım bende hamile olmadığımı öğrenince çok üzüldüm ama kendimi zarten sağdan yumurtlamıştım ya kötü birşey olsaydı diye teselli ettim ama bu züğürt tesellisi biraz çünkü gerçekten yumurtladığın taraftan geçecek diye birşey yok yeterki sen rahat ol ( ayy diyene bak) eğer kafama takmayacağım diyorsan korunmayı bırak ben bırakırdım yada öyle söyleyeyim Rabbim ol dedikten sonra nerden geçerse geçsin olur zaten.
ahhh deşme yaramı.yemek yapmaktan daha doğrusu ne yapmalıyım diye düşünmekten bıktım.kırmızı mercimek çorbası yaptım şimdi pişiyor.yanınada hiç sağlıklı değil ama kızartma yapıcam bugün uyar mı menü?:):)) hadi bakalım az kalmış..
Uykucu cerol... evde olmanın tadını çıkar bakalım.. Biz çalışırken böyle bir şansımız olmayacak...
Uconnn yemekte ne var şekerim, size gelelim..:) Benim bugün hiçbir şeyim yok evde hazırda. Hergün yapıyordum bir gün öncesinde bugün yok..
kızlar bende kursa gidiyorum hepinizi öpüyorum
cerol kuzum kendimiz ilaçladık ilaç firması geçen sene ilaçlamıştı eşimde ziraat müh. ilaçlarla haşır neşir evi biz ilaçladık bodrumu bu sabah hizmetliye ilaçlatmış inşallah kurtulmuşuzdur canım.
Uconn canim basınız saolsun( Allah sirali ölüm nasip etsin.cok yorma kendini desem de insan eksikleri tamamlamak istiyor.ben hicbirsey almadım sadece iki tane zibin aldım cok tatli ya:)) simdi bile sıcaklar bastırdı yoruluyorum,azıcık ayakta kalayım ayak bileklerim şişiyor ( seni dusunemiyorum bile..tatilin gelmesini dört gözle bekliyorum valla..dun gece sol kasigim oyle ağrıdıki cok korktum tüpümün oldugu yer ( ara ara da vajinama degil ama onun tam hizasında kasığa sanci giriyor erken dogum falan korkuyorum simdi de bunu taktım su kontrol gunüm gelseydi rahatlicam insallah..
Cerol canim güve icin lavantayi da öneriyorlar küçük keselere koyup evin belli yerlerine koy hemen yok olurlarmis oyle duymuştum.uyku bastırmaya başlamış ohh yat uyu canim bebisini büyüt:))
Serap hakkında hayırlısı olsun canim insallah Rabbim sana saglikli bir gebelik nasip edecek bu ay 34 oldun:))
Cbdefne cumaya az kaldi canim insallah kalp atislarini duyup iyice rahatlayacaksın dualarım seninle..sonra hep merak süreci basliyor guzel oldugu kadar stresli de bir donem en önemlisi rahatça geçirebilmek..
başınız saolsun canım.Allah rahmet etsin..yavaş yavaş hazırlık sancıların başlamış canım.benim 2.hamileliğim ama sanki ilk defa hamile kalmış gibi hissediyorum.yani 2.olsada aynı heyecanı yaşıyorsun:))dün annemin kuzeni vefat etmiş hollandada.27 yaşındaydı daha.çok üzüldüm çok etkilendim.zaten bendeki panikatak rahatsızlığı ölüm korkusu ve hastalıklar üzerine biliyorsunuz.dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum.gece doğru düzgün uyuyamadım.bir ara adet sancısından biraz daha kuvvetli bir ağrı hissettim böyle 10-15 dakikada bir giren.aha üzüntüden erken doğuruyorum galiba dedim ama korktuğum başıma gelmedi allahtan.dün en az 4-5 saat dolandım bankaydı marmara forumdu derken.belkide kendimi çok yorduğum için oldu ağrılarım.korkarım ben böyle dolanırken doğuruvericem bir gün:)eşim sen benden sağlıklısın valla naz yapıyorsun diyor.o bile benden çok yoruldu.ama amaç nehire bişeyler almaksa ben yorgunluk falan tanımıyorum.annem artık bu son ay doğum sancılarına hazırlık ağrıların başlamasının normal olduğunu söyledi.şuanda keşke 2. doğumum olsaydıda başıma ne geleceğini bilseydim diye düşünüyorum:)
aaa canım yarınmı doğum yapıyorusn.Allah yardımcın olsun inş.sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kızının ismide çok güzelmiş.bende çok severim ceyda ismini.benimde yiğenimin adı:))masaya yatınca bizede dua et nolur.ben genel anesteziyle sezeryan olmuştum.bu sefer bende epidural düşünüyorum.iyileşince tecrübelerini paylaş bizimle..evet sezeryan olcam epıdural .. sabah 9 da gırcem amelıyata .. heycanlıyım. korkuyorum. bakalım nolcak ..
kızlar ben 1 saat uyumaya gdiyorum sonrada yemek yapıcam aksama görüsürüz optüm sizi
:)) hadi bakalım az kalmış..
Uykucu cerol... evde olmanın tadını çıkar bakalım.. Biz çalışırken böyle bir şansımız olmayacak...
Uconnn yemekte ne var şekerim, size gelelim..:) Benim bugün hiçbir şeyim yok evde hazırda. Hergün yapıyordum bir gün öncesinde bugün yok..
dün annemin kuzeni vefat etmiş hollandada.27 yaşındaydı daha.çok üzüldüm çok etkilendim.zaten bendeki panikatak rahatsızlığı ölüm korkusu ve hastalıklar üzerine biliyorsunuz.dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum.gece doğru düzgün uyuyamadım.bir ara adet sancısından biraz daha kuvvetli bir ağrı hissettim böyle 10-15 dakikada bir giren.aha üzüntüden erken doğuruyorum galiba dedim ama korktuğum başıma gelmedi allahtan.dün en az 4-5 saat dolandım bankaydı marmara forumdu derken.belkide kendimi çok yorduğum için oldu ağrılarım.korkarım ben böyle dolanırken doğuruvericem bir gün:)eşim sen benden sağlıklısın valla naz yapıyorsun diyor.o bile benden çok yoruldu.ama amaç nehire bişeyler almaksa ben yorgunluk falan tanımıyorum.annem artık bu son ay doğum sancılarına hazırlık ağrıların başlamasının normal olduğunu söyledi.şuanda keşke 2. doğumum olsaydıda başıma ne geleceğini bilseydim diye düşünüyorum:)
teşekkür ederim kızlarallah sizlere ve sevdiklerinize uzun ömür versin inşallah...
kızlar hamilelikte yürüyüş çok önemliymiş ama.doğumu kolaylaştırıyormuş.zaten eksiklerde bitti.bir kendime iç çamaşırı alıcam o kadar.dün nehirin beşiğine dönencesine kadar doğduğunda koyacağım resimlerin albümüne kadar aldım valla.hep diyorum insan otuzunda doğurunca böyle oluyormuş:)darısı başınıza inşallah.ben görücem o zaman bebekleriniz için nasıl tabanlarınız şişecek:)
:)) hadi bakalım az kalmış..
kızlar bende kursa gidiyorum hepinizi öpüyorum
cerol kuzum kendimiz ilaçladık ilaç firması geçen sene ilaçlamıştı eşimde ziraat müh. ilaçlarla haşır neşir evi biz ilaçladık bodrumu bu sabah hizmetliye ilaçlatmış inşallah kurtulmuşuzdur canım.
sağol canım...başınız saolsun canım.Allah rahmet etsin..yavaş yavaş hazırlık sancıların başlamış canım.benim 2.hamileliğim ama sanki ilk defa hamile kalmış gibi hissediyorum.yani 2.olsada aynı heyecanı yaşıyorsun:))
aaa canım yarınmı doğum yapıyorusn.Allah yardımcın olsun inş.sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kızının ismide çok güzelmiş.bende çok severim ceyda ismini.benimde yiğenimin adı:))masaya yatınca bizede dua et nolur.ben genel anesteziyle sezeryan olmuştum.bu sefer bende epidural düşünüyorum.iyileşince tecrübelerini paylaş bizimle..
serap bu ay hamile kalacak inş.35:))
canım bak senin için sayıp duruyoruz.bence sen bu ay korunmayı bırak.Allaha güven bişey olmaz inş.hem korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcan diye bişe yok.belki diğer ay olur.yada bu ay sağlıkla olur.başımıza gelecek neyse geliyo zaten.Sen Allaha güven ve korunmayı bırak,dualarımız seninle...
cbdefne ben 6+5te duydum kalp atımını inşallah sende duyarsın.ama duyamazsanda hemen endişelenme bazen daha geçte duyulabiliyomuş...
sağol canım.amin inşallah.allahım sanada en kısa zamanda bir evlat nasip etsin...Cnm basin sagolsun allah geride kalanlara sabir ömür versin. Seni de allahim en saglikli sekilde kurtarsin
canım ben ebebekten aldım.hem günlük gibi hem arada fotoğraflar falan konuluyor çok tatlı.DNR a bende baktım.bazıları hamileliğin başından tutuluyor.öyle bişey alacaksan acele et.mesela ilk ultrason resmi diyor.ilk kalp atışını duyduğun tarih, ilk hareketini hissettiğin an vs vs vs.benimki doğumdan itibaren kullanılacak olanlardan.ya canım tabi yuruyusunu yap aksam eşin geldikten snra yemekten snra çıkın gunduz sıcaklarda çıkma bence.
buarada DNR da bebek gunlugu var herseyını not alabıleceğin çok guzel bir album ondan da aldın mı ben ondan kesn alıcam.
canım sorma çalışmak bence daha iyi zaman geçiyor evde tembellikten uyuyorum gerçi her öğlen var biraz kestirmem yoksa kolum kalkmıyor.serap bu ay kesn sağlıklı bir şekilde hamile kalacak 36 oldu
canım bugun bende hiç görmedim.dun tablet almıştım güve tableti ama kullanmama gerek kalmadı sanırım hiç görmedimç
pink dediğin gibi dun lavanta aldım dolaba koydum birde mutfaga poşette naftalın koydum .iyi oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?