Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canım benim çok teşekkür ederim. Doktoruma ısrarla söyledim değerim sıfırlanana kadar baktırmam gerekmiyormu diye hayır kesinlikle bu düşüşten sonra bakmanın bir anlamı yok dedi adetli iken mi gideceğim ilk doktora bir de ne zaman adet oldunuz değer sıfırlanınca

teşekkür ederim kızlarallah sizlere ve sevdiklerinize uzun ömür versin inşallah...
kızlar hamilelikte yürüyüş çok önemliymiş ama.doğumu kolaylaştırıyormuş.zaten eksiklerde bitti.bir kendime iç çamaşırı alıcam o kadar.dün nehirin beşiğine dönencesine kadar doğduğunda koyacağım resimlerin albümüne kadar aldım valla.hep diyorum insan otuzunda doğurunca böyle oluyormuş:)darısı başınıza inşallah.ben görücem o zaman bebekleriniz için nasıl tabanlarınız şişecek:)

Bu korku başka birşeye benzemiyor baksanıza insanlar hamile olduğklarını duyunca mutlu oluyorlar biz ise herhalde büyük bir stresle bekleyeceğiz Şimde benim acemilik bitti dağıtıma geçtim asker gibi :) Adet olmayı bekleyeceğim bakalım ne zaman olacağım 30-40 gün içerisinde mi?

serap canım bende hamile olmadığımı öğrenince çok üzüldüm ama kendimi zarten sağdan yumurtlamıştım ya kötü birşey olsaydı diye teselli ettim ama bu züğürt tesellisi biraz çünkü gerçekten yumurtladığın taraftan geçecek diye birşey yok yeterki sen rahat ol ( ayy diyene bak) eğer kafama takmayacağım diyorsan korunmayı bırak ben bırakırdım yada öyle söyleyeyim Rabbim ol dedikten sonra nerden geçerse geçsin olur zaten.

bende bgun görmedim ama 4-5 gundur gunde 4 tane falan oldurduk.
nasıl ilacladınız firmamı geldi nasıl oldu.
sen baktın mı baklıyatlarına .
havaların ısınmasından mı dısardan mı geldi acaba.ben yuva falan yapmasın ondan korkuyorum bakalım bırkaçgun daha görmessek bitti demektir.ınsallah

Başınız sağolsun, inşallah Allah herkese sırası ölüm nasip etsin. Lütfen canını üzme

kızlar ben 1 saat uyumaya gdiyorum sonrada yemek yapıcam aksama görüsürüz optüm sizi

ben ilk hamile olduğumda 1 hafta boyunca ağlamıştım yine dış gebelik diye.keseyi gördükten sonrada özür diledim bebeğimden onu bu kadar ağlayarak üzdüm boş yere diye.adet 40 günü bulanda var.15-20 günde olanda.benim kanamam bittikten sonra 2 hafta falan geçmişti galiba ilk adetimi olmam.

Başınız sağolsun, inşallah Allah herkese sırası ölüm nasip etsin. Lütfen canını üzme
çok teşekkür ederim canım...
kızlar ben 1 saat uyumaya gdiyorum sonrada yemek yapıcam aksama görüsürüz optüm sizi

ohhh öğlen uykularına başlamışız:)hadi sna iyi uykular.benimde kalkıp yemeğimi yapmam lazım artık.

Canım hayırlısı dedim bende artık, dediğin gibi Rabbim OL demeden hiçbir şey olmaz. Ama o OL dediğindede hiçbir şey engel olamaz. Dün yatsıdan sonra hacet namazı kıldım dua ettim bol bol ve Rabbim sen sıkıntılara düşürme çaresizlerin çaresi sensin. Benimde çarem ol bir daha hiçbir sıkıntı yaşatma tüm isteyenlerle birlikte banada nasip et dedim. Hayırlısını en güzel şekilde nasip eder inşallah Rabbim canım. Dediğin gibi olmadığındada bir hayır vardır sen üzme kendini zügürt tesellisi değil bu gerçek birşey. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah en güzel ve sağlıklı bir şekilde..

:)) hadi bakalım az kalmış..

Uykucu cerol... evde olmanın tadını çıkar bakalım.. Biz çalışırken böyle bir şansımız olmayacak...

Uconnn yemekte ne var şekerim, size gelelim..:) Benim bugün hiçbir şeyim yok evde hazırda. Hergün yapıyordum bir gün öncesinde bugün yok..

kızlar bende kursa gidiyorum hepinizi öpüyorum
cerol kuzum kendimiz ilaçladık ilaç firması geçen sene ilaçlamıştı eşimde ziraat müh. ilaçlarla haşır neşir evi biz ilaçladık bodrumu bu sabah hizmetliye ilaçlatmış inşallah kurtulmuşuzdur canım.

ahhh deşme yaramı.yemek yapmaktan daha doğrusu ne yapmalıyım diye düşünmekten bıktım.kırmızı mercimek çorbası yaptım şimdi pişiyor.yanınada hiç sağlıklı değil ama kızartma yapıcam bugün uyar mı menü?:)

iyi dersler canım...

Uconn canim basınız saolsun ( Allah sirali ölüm nasip etsin.cok yorma kendini desem de insan eksikleri tamamlamak istiyor.ben hicbirsey almadım sadece iki tane zibin aldım cok tatli ya:)) simdi bile sıcaklar bastırdı yoruluyorum,azıcık ayakta kalayım ayak bileklerim şişiyor( seni dusunemiyorum bile..tatilin gelmesini dört gözle bekliyorum valla..dun gece sol kasigim oyle ağrıdıki cok korktum tüpümün oldugu yer( ara ara da vajinama degil ama onun tam hizasında kasığa sanci giriyor erken dogum falan korkuyorum simdi de bunu taktım su kontrol gunüm gelseydi rahatlicam insallah..
Cerol canim güve icin lavantayi da öneriyorlar küçük keselere koyup evin belli yerlerine koy hemen yok olurlarmis oyle duymuştum.uyku bastırmaya başlamış ohh yat uyu canim bebisini büyüt:))
Serap hakkında hayırlısı olsun canim insallah Rabbim sana saglikli bir gebelik nasip edecek bu ay 34 oldun:))
Cbdefne cumaya az kaldi canim insallah kalp atislarini duyup iyice rahatlayacaksın dualarım seninle..sonra hep merak süreci basliyor guzel oldugu kadar stresli de bir donem en önemlisi rahatça geçirebilmek..

teşekkür ederim canım...
valla birde ben alışverişi erken yapan bir insanım ona rağmen bitmiyor eksikler.hep diyorum.ağırlaşmadan yap alışverişini.öyle bekle aman uğursuzluk getirir falan diyenleride sallama.şimdi benim haftayada 2 gün üstüste temizlikçi gelecek eve.başkada hiçbir işim gücüm kalmadı.sonra bol bol yatış:)gerçi günde 1 saate yakın yürümeye çalışıyorum bakalım doğuma yardımcı olsun diye.canım o ansızın giren sancılar rahminin büyümesi sonucu bağların gerilmesinden kaynaklı ağrılar.önemli olan dinlenme hali ile geçmiş olması.daha ne ağrılar göreceksin:)ben 2 gündür yavaş yavaş doğuma hazırlık sancılarıyla tanışmaya başladım sanırım.kızım koca kafalı zaten bir baskı yapıyor vajinama.ya altıma kaçıracak gibi hissediyorum ya da birazdan elini kolunu çıkarıcak herhalde diyorum:)

başınız saolsun canım.Allah rahmet etsin..yavaş yavaş hazırlık sancıların başlamış canım.benim 2.hamileliğim ama sanki ilk defa hamile kalmış gibi hissediyorum.yani 2.olsada aynı heyecanı yaşıyorsun:))

evet sezeryan olcam epıdural .. sabah 9 da gırcem amelıyata .. heycanlıyım. korkuyorum. bakalım nolcak ..
aaa canım yarınmı doğum yapıyorusn.Allah yardımcın olsun inş.sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kızının ismide çok güzelmiş.bende çok severim ceyda ismini.benimde yiğenimin adı:))masaya yatınca bizede dua et nolur.ben genel anesteziyle sezeryan olmuştum.bu sefer bende epidural düşünüyorum.iyileşince tecrübelerini paylaş bizimle..

serap bu ay hamile kalacak inş.35:))
canım bak senin için sayıp duruyoruz.bence sen bu ay korunmayı bırak.Allaha güven bişey olmaz inş.hem korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcan diye bişe yok.belki diğer ay olur.yada bu ay sağlıkla olur.başımıza gelecek neyse geliyo zaten.Sen Allaha güven ve korunmayı bırak,dualarımız seninle...

cbdefne ben 6+5te duydum kalp atımını inşallah sende duyarsın.ama duyamazsanda hemen endişelenme bazen daha geçte duyulabiliyomuş...

Cnm basin sagolsun allah geride kalanlara sabir ömür versin. Seni de allahim en saglikli sekilde kurtarsin

ya canım tabi yuruyusunu yap aksam eşin geldikten snra yemekten snra çıkın gunduz sıcaklarda çıkma bence.
buarada DNR da bebek gunlugu var herseyını not alabıleceğin çok guzel bir album ondan da aldın mı ben ondan kesn alıcam.

canım sorma çalışmak bence daha iyi zaman geçiyor evde tembellikten uyuyorum gerçi her öğlen var biraz kestirmem yoksa kolum kalkmıyor.serap bu ay kesn sağlıklı bir şekilde hamile kalacak 36 oldu

canım bugun bende hiç görmedim.dun tablet almıştım güve tableti ama kullanmama gerek kalmadı sanırım hiç görmedimç

pink dediğin gibi dun lavanta aldım dolaba koydum birde mutfaga poşette naftalın koydum .iyi oldu sanırım

sağol canım...
evet bu sancılar aylardır olanlardan çok farklı.inşallah bebeğim daha gelmeye kalkışmaz.3 hafta daha beklemeli inşallah.
kendini ilk kızına ihanet ediyomuşsun gibi hissediyomusun.gerçi senin kızın büyüktü.bana 2-3 yıl sonra hemen ikinciyi yap yaşın iyice ilerlemeden diyorlar.şimdiden daha doğmamış kızıma kıyamıyorum:)
Cnm basin sagolsun allah geride kalanlara sabir ömür versin. Seni de allahim en saglikli sekilde kurtarsin
sağol canım.amin inşallah.allahım sanada en kısa zamanda bir evlat nasip etsin...
canım ben ebebekten aldım.hem günlük gibi hem arada fotoğraflar falan konuluyor çok tatlı.DNR a bende baktım.bazıları hamileliğin başından tutuluyor.öyle bişey alacaksan acele et.mesela ilk ultrason resmi diyor.ilk kalp atışını duyduğun tarih, ilk hareketini hissettiğin an vs vs vs.benimki doğumdan itibaren kullanılacak olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…