herkese merhabalar. daha önce dış gebelik geçirmiş ve şuan yeniden sağlıklı hamilelik yaşayan arkadaşlar sağlıklı hamileliğinde betahcg niz adetin kaçıncı günü kaç çıktı. 2 günde bir ikiye katladı mı değeriniz kaçken keseyi gördünüz yani süreç nasıl ilerledi???
bana bunları yazarsanız çokkk sevinirim arkadaşlar. cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim
Benim dis gebelik geçirdiğimde adetim 5 gun geçmesine ragmen 72 çıkmıştı değerim.ama saglikli gebeliğimde adetime 4 gun kala 40 çıkmıştı ve iki gunde bir 2,5 kat civarı artmıştı 1500 de kese görülmüştü.
Uconn canim sana birsey soracağım.sen tetenoz asını ne zaman olmuştun? Bana 20. haftada gel demislerdi simdi ben 20. haftanın içindeyim 19+3 um .29 unda doktor kontrolum var.o zaman 20+4 olacağım.doktor kontrolünden sonra gitsem ası olmaya sıkıntı olur mu? Ya da 20. haftada gel demişti tam dolunca mı gidicem?
Uconn canim sana birsey soracağım.sen tetenoz asını ne zaman olmuştun? Bana 20. haftada gel demislerdi simdi ben 20. haftanın içindeyim 19+3 um .29 unda doktor kontrolum var.o zaman 20+4 olacağım.doktor kontrolünden sonra gitsem ası olmaya sıkıntı olur mu? Ya da 20. haftada gel demişti tam dolunca mı gidicem?
herkese merhabalar. daha önce dış gebelik geçirmiş ve şuan yeniden sağlıklı hamilelik yaşayan arkadaşlar sağlıklı hamileliğinde betahcg niz adetin kaçıncı günü kaç çıktı. 2 günde bir ikiye katladı mı değeriniz kaçken keseyi gördünüz yani süreç nasıl ilerledi???
bana bunları yazarsanız çokkk sevinirim arkadaşlar. cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim
canım ben 20 yi doldurduğumda gitmiştim.birde 24. hafta bittiğinde.bir iki günden bişey olmaz merak etme.
benim 2 gün gecikme sonrası kan tahlilim 204 çıkmıştı ve bir sonraki ölçüm 440 falandı sanırım.ama sonra ölçtürmedim araya bayram girmişti.sonra ölçtürdüğümde 3500 civarıydı.zaten ertesi günü keseyi görmeye gitmiştim.hayırdır.hamilelik durumun mu var şuanda?
uconn çok teşekkürler arkadaşım... yaklaşık 10 aydır takip ediyorum sizi. temmuz ayında dış gebelik ameliyatı geçirdim sol tüpüm alındı 3 ay korundum sonra denemeye başladık bu ay son adet tarihimden sonraki 19. gün ve onu takip eden 1 hafta her gün sadece peçeteye gelecek şekilde kahverengi akıntım oldu ve sonrasında kesildi hatta 23. gün beta hcg yaptırdım en düşük değer çıktı. benim adetlerim 28 günde oluyor ama adet olmadım ben hormonal bi sıkıntı olduğunu düşündüm kahverengi akıntıdan dolayı adet 2 gün
geçince yaptırdım kan testi sonuç 190 çıktı. iki gün sonra 625 çıktı. bugün 1512 çıktı çok korkuyorum. normal mi seyrediyo sizce süreç bana yardımcı olur musunuz?? Rabbim yardımcımız olsun çok zor günler geçirdim. Allahım dileyen isteyen herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. bana yardım edin nolur sizce değerler günlere göre nasıl?
bismillah...selam kızlar
doktordaydım bugün
kabuslarım beni yanıltmadı
anlatılacak o kadar şey varki
ama ben psikolojik olarak bitik olduğum için hemen uyumak istiyorum
gözlerim ağlamaktan şişti
sadece özet geçeyim
yarın lanet olası eski doktoruma gidip hesap soracağım
sonrasında ne yaparım bilemiyorum
sadece şunu söyleyebilirim
ben dış gebelik geçirmemişim
rahim içindeki sağlıklı gebeliğimi sonlandırmışlar
hatta patoloji raporuma göre
kesemin içinde et parçası oluşmuş
yani ne pıhtı ne kan ne su
bebeğimi almışlar benden
sol tarafta dış gebeliğin demişlerdi
sol tarafımdaki lekeyi kese olarak yorumlamışlar
ayrıntıları yarın anlatırım.
hepinize iyi akşamlar
dua edin yarın kendini doktor sanan kasabın karşısında güçlü olayım
ooo bence gayet normal seyrediyor durum.iki katından fazla olması sorun teşkil etmez.hatta çoğul gebeliklerde daha fazla artıyor ama burda senin gibi çok katlamasına rağmen tek gebelik olanlarda oldu ama bu değerlerle dış gebelik ihtimalin yok bence.2-3 gün sonra doktora gidebilirsin keseni görmek için.durumunu bizede haber ver merak ederiz.
canım yaa çok teşekkür ederim. doktorum ilk öğrendiğimde geçmişte yaşadığım olumsuz gebelikten dolayı çok beni umutlandıracak şekilde konuşmamıştı ama ilk defa bugün herşey normal seyrediyo dedi :) ama işte benim içim içimi yiyo. 1 hafta yaşadığım kahverengi akıntılar neden di diyorum? ve şuan sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo bu normal mi sence?
uconn çok teşekkürler arkadaşım... yaklaşık 10 aydır takip ediyorum sizi. temmuz ayında dış gebelik ameliyatı geçirdim sol tüpüm alındı 3 ay korundum sonra denemeye başladık bu ay son adet tarihimden sonraki 19. gün ve onu takip eden 1 hafta her gün sadece peçeteye gelecek şekilde kahverengi akıntım oldu ve sonrasında kesildi hatta 23. gün beta hcg yaptırdım en düşük değer çıktı. benim adetlerim 28 günde oluyor ama adet olmadım ben hormonal bi sıkıntı olduğunu düşündüm kahverengi akıntıdan dolayı adet 2 gün
geçince yaptırdım kan testi sonuç 190 çıktı. iki gün sonra 625 çıktı. bugün 1512 çıktı çok korkuyorum. normal mi seyrediyo sizce süreç bana yardımcı olur musunuz?? Rabbim yardımcımız olsun çok zor günler geçirdim. Allahım dileyen isteyen herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. bana yardım edin nolur sizce değerler günlere göre nasıl?
Nasi yani Allahım inanmıyorum bunu patoloji raporuna gore mı söylediler ve patoloji raporun yeni mı cikti? Bu nasi bı doktor Allahım kendimizi kimlere emanet ediyoruz .canim dinlen kafanı boşalt doktoruna git bakalim ne diyecek..Rabbim hakkında hayırlısını versin insallah..selam kızlar
doktordaydım bugün
sadece özet geçeyim
bebeğimi almışlar benden
hepinize iyi akşamlar
Bence de degerlerin cok guzel maşallah..benim de bazen 2,5 kattan bile fazla arttığı olmustu.adetin 2 gun geçikince çıkan degerin benim de asagi yukarı ayniydi.ilk zamanlar da yerleşme kanaması olurmuş bazı kisilerde oyle de olabilir.ama adet agrisi ben de hep olmustu o süreçte.insallah saglikli bir gebelik yasarsın ve saglikla bebegini kucağına alırsın canim.
canım benim çok teşekkür edrim inşallah. 10 aydır hepinizi yakından takip ettim. ben hepinizi tanıyorum hamilelik haberlerinizi alınca keseyi görmeye gittiğiniz gün koşarak eve gelip baktım sizle birlikte bende sevindim inşallah sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.. dua edin banada nolur!!!! sizcede süreç normal ilerliyor değil mi??? perşembe günü doktordan randevu almayı düşünüyorum inşallah bebeğimi görürüm sizler gibi bende...
selam kızlar
doktordaydım bugün
sadece özet geçeyim
bebeğimi almışlar benden
hepinize iyi akşamlar
Ayyyy cnm cok üzüldüm dilim tutuldu gercektenevet cok güçlü olmalisin ol ki peşini bırakma bizler o gunahsiz melekleri bulana kadar canimiz cikio onlarin bu yaptıklarıni hata olarak sayip gecemeyiz
Pln01 cnm degerlrin gercekten cok guzel allah tamamina erdirsin. Degerin 1000 ve ustu olunca hemen dr.una git vajinal ultrasonda kesen gorunecektir. Benim de degerlerim normalin ustunde seyrediyodu dis gebelik riskini kafamizdan atmistik taki ultrasonda gorunene kadar 2500 olması gereken gunde 4872 olmustu meger kese cok güzel gelişmiş ondan degerlerim artmisara ara da lekelenmelerim olmustu. Ben bunlari yazdim ama sakin aklina olumsuz seyler getirme ne olur ben sadece kendimi anlatmak istedim hala daha etkisinden kurtulamiyorum dr.um bile cok üzüldü bana oyuzden herkesin cok dikkatli olmasini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?