Ayyyy cnm cok üzüldüm dilim tutuldu gercektenevet cok güçlü olmalisin ol ki peşini bırakma bizler o gunahsiz melekleri bulana kadar canimiz cikio onlarin bu yaptıklarıni hata olarak sayip gecemeyiz
Pln01 cnm degerlrin gercekten cok guzel allah tamamina erdirsin. Degerin 1000 ve ustu olunca hemen dr.una git vajinal ultrasonda kesen gorunecektir. Benim de degerlerim normalin ustunde seyrediyodu dis gebelik riskini kafamizdan atmistik taki ultrasonda gorunene kadar 2500 olması gereken gunde 4872 olmustu meger kese cok güzel gelişmiş ondan degerlerim artmisara ara da lekelenmelerim olmustu. Ben bunlari yazdim ama sakin aklina olumsuz seyler getirme ne olur ben sadece kendimi anlatmak istedim hala daha etkisinden kurtulamiyorum dr.um bile cok üzüldü bana oyuzden herkesin cok dikkatli olmasini istiyorum.
Âmin canim..bence sürecin gayet normal gidiyor.seni cok iyi anlıyorum insan cok panik oluyor stres yapıyor gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle Perşembe gunu guzel haberler vereceksin sen de..
sağol canım...
evet bu sancılar aylardır olanlardan çok farklı.inşallah bebeğim daha gelmeye kalkışmaz.3 hafta daha beklemeli inşallah.
kendini ilk kızına ihanet ediyomuşsun gibi hissediyomusun.gerçi senin kızın büyüktü.bana 2-3 yıl sonra hemen ikinciyi yap yaşın iyice ilerlemeden diyorlar.şimdiden daha doğmamış kızıma kıyamıyorum:)
sağol canım.amin inşallah.allahım sanada en kısa zamanda bir evlat nasip etsin...
canım ben ebebekten aldım.hem günlük gibi hem arada fotoğraflar falan konuluyor çok tatlı.DNR a bende baktım.bazıları hamileliğin başından tutuluyor.öyle bişey alacaksan acele et.mesela ilk ultrason resmi diyor.ilk kalp atışını duyduğun tarih, ilk hareketini hissettiğin an vs vs vs.benimki doğumdan itibaren kullanılacak olanlardan.
herkese merhabalar. daha önce dış gebelik geçirmiş ve şuan yeniden sağlıklı hamilelik yaşayan arkadaşlar sağlıklı hamileliğinde betahcg niz adetin kaçıncı günü kaç çıktı. 2 günde bir ikiye katladı mı değeriniz kaçken keseyi gördünüz yani süreç nasıl ilerledi???
bana bunları yazarsanız çokkk sevinirim arkadaşlar. cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim
uconn çok teşekkürler arkadaşım... yaklaşık 10 aydır takip ediyorum sizi. temmuz ayında dış gebelik ameliyatı geçirdim sol tüpüm alındı 3 ay korundum sonra denemeye başladık bu ay son adet tarihimden sonraki 19. gün ve onu takip eden 1 hafta her gün sadece peçeteye gelecek şekilde kahverengi akıntım oldu ve sonrasında kesildi hatta 23. gün beta hcg yaptırdım en düşük değer çıktı. benim adetlerim 28 günde oluyor ama adet olmadım ben hormonal bi sıkıntı olduğunu düşündüm kahverengi akıntıdan dolayı adet 2 gün
geçince yaptırdım kan testi sonuç 190 çıktı. iki gün sonra 625 çıktı. bugün 1512 çıktı çok korkuyorum. normal mi seyrediyo sizce süreç bana yardımcı olur musunuz?? Rabbim yardımcımız olsun çok zor günler geçirdim. Allahım dileyen isteyen herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. bana yardım edin nolur sizce değerler günlere göre nasıl?
selam kızlar
doktordaydım bugün
kabuslarım beni yanıltmadı
anlatılacak o kadar şey varki
ama ben psikolojik olarak bitik olduğum için hemen uyumak istiyorum
gözlerim ağlamaktan şişti
sadece özet geçeyim
yarın lanet olası eski doktoruma gidip hesap soracağım
sonrasında ne yaparım bilemiyorum
sadece şunu söyleyebilirim
ben dış gebelik geçirmemişim
rahim içindeki sağlıklı gebeliğimi sonlandırmışlar
hatta patoloji raporuma göre
kesemin içinde et parçası oluşmuş
yani ne pıhtı ne kan ne su
bebeğimi almışlar benden
sol tarafta dış gebeliğin demişlerdi
sol tarafımdaki lekeyi kese olarak yorumlamışlar
ayrıntıları yarın anlatırım.
hepinize iyi akşamlar
dua edin yarın kendini doktor sanan kasabın karşısında güçlü olayım
canım kıyamam sana o sancılar acıtıyor mu canını peki.
canım bizim yaşımız 30 artık ve 2-3 yıl snra yapmassak ilerleyen yşlarda sorun olabılır.
bende nasp ederse 2-3 yaşında başlarım çalışmalaraa ancak buluşuruz zaten kocamla((
e bebekte mı var onu görmemiştim bende bakım ama ben dediğin gibi hamilelik zamanından başlayanı istiyorum.
annemle bakmıştık annem sizin zamanınızda bu tur şeyler yoktu ama ben akıl ettim annem defter tutmuş ne zaman dış çıkardım ne zaman yurudum konuştum ne hastalıklar geçirdim duygularını yazmış.piyasadakılerden çok daha güzel olmuş.arada okurum güzel bir anı.
öncelikle hayırlı olsun bu degerlerle dış gebelik olmaz hayırlısıylan bence yarın keseyı görürsün karından.kahverengı akıntın olmuş bu yerleşme kanamasıda olabılır farklı bişeyde bilemezssin o yuzden bana kalırsa vajınal baktırtma derim.
benım reglime 2gun kala 118 2gun snra 308 ,760 bu değerden 5gun snra karından kese gözüktü.değere bakmaya şükür ki gerek kalmamıştı.2katından fazla olması yeter canım.
canım nasıl yanı ya gerçekten mı nasıl öğrendin offf inanılır gibi değil bu resmen cinayet o zaman.
bakalım ne tur bır acıklama yapacak.iltihap var diyen bu doktormuydu peki
off çok canım sıkıldı senı düşünemiyorum.benımde hep aklımdadır aacaba normal gebelikmiydi benım hiç biryerde gözükmedi ondan duşunmuştum gerçi değerlerimde normal değildi.
acaba uconnun dediği gibi 2 kese mı vardı bırı norma bırı tupte.
selam kızlar
doktordaydım bugün
sadece özet geçeyim
bebeğimi almışlar benden
hepinize iyi akşamlar
uconn çok teşekkürler arkadaşım... yaklaşık 10 aydır takip ediyorum sizi. temmuz ayında dış gebelik ameliyatı geçirdim sol tüpüm alındı 3 ay korundum sonra denemeye başladık bu ay son adet tarihimden sonraki 19. gün ve onu takip eden 1 hafta her gün sadece peçeteye gelecek şekilde kahverengi akıntım oldu ve sonrasında kesildi hatta 23. gün beta hcg yaptırdım en düşük değer çıktı. benim adetlerim 28 günde oluyor ama adet olmadım ben hormonal bi sıkıntı olduğunu düşündüm kahverengi akıntıdan dolayı adet 2 gün
geçince yaptırdım kan testi sonuç 190 çıktı. iki gün sonra 625 çıktı. bugün 1512 çıktı çok korkuyorum. normal mi seyrediyo sizce süreç bana yardımcı olur musunuz?? Rabbim yardımcımız olsun çok zor günler geçirdim. Allahım dileyen isteyen herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. bana yardım edin nolur sizce değerler günlere göre nasıl?
selam kızlar
doktordaydım bugün
sadece özet geçeyim
bebeğimi almışlar benden
hepinize iyi akşamlar
canım bizim yaşımız 30 artık ve 2-3 yıl snra yapmassak ilerleyen yşlarda sorun olabılır.
bende nasp ederse 2-3 yaşında başlarım çalışmalaraa ancak buluşuruz zaten kocamla((
e bebekte mı var onu görmemiştim bende bakım ama ben dediğin gibi hamilelik zamanından başlayanı istiyorum.
annemle bakmıştık annem sizin zamanınızda bu tur şeyler yoktu ama ben akıl ettim annem defter tutmuş ne zaman dış çıkardım ne zaman yurudum konuştum ne hastalıklar geçirdim duygularını yazmış.piyasadakılerden çok daha güzel olmuş.arada okurum güzel bir anı.
öncelikle hayırlı olsun bu degerlerle dış gebelik olmaz hayırlısıylan bence yarın keseyı görürsün karından.kahverengı akıntın olmuş bu yerleşme kanamasıda olabılır farklı bişeyde bilemezssin o yuzden bana kalırsa vajınal baktırtma derim.
benım reglime 2gun kala 118 2gun snra 308 ,760 bu değerden 5gun snra karından kese gözüktü.değere bakmaya şükür ki gerek kalmamıştı.2katından fazla olması yeter canım.
canım nasıl yanı ya gerçekten mı nasıl öğrendin offf inanılır gibi değil bu resmen cinayet o zaman.
off çok canım sıkıldı senı düşünemiyorum.benımde hep aklımdadır aacaba normal gebelikmiydi benım hiç biryerde gözükmedi ondan duşunmuştum gerçi değerlerimde normal değildi.
Demek ki seninde geç ovulasyon olmuş canım o lekelenmelerde yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle içini ferah tut canım değerlerin çok güzel çünkü şimdiden hayırlı olsun.
Cerol arkadaşım çok teşekkürler canım...inşallah yarın hayırlı haberler veririm sizlere.sende inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim diğer gebeliğimdede değerlerim iki ginde bir iki katı arttı ama adetten 2gün sonraki değerim 11 di. Bu sefer 2gün sonra 190 çıktı.bilmiyorum çok korkuyorum .senin dış gebeliğinde değerlerin nasıldı?
evet canım gayet ağrılı oluyor.adet sancısı çeker gibi kasıklarım baldırlarım falan ağrıyor ama uzun sürmüyor.gün içinde bir kaç sefer tekrar ediyor.birde nehir normal haftasından iriydi kafa çapı falan olarak.vajinama doğru baya baskı yapmaya başladı koca kafalı kızım.arada bir böyle anlık kramp giriveriyor.artık çok kabak tadı vermeye başladı ama dahada kaç hafta var.dayanıcaz mecbur.birde ne lanet bir sıcak var istanbulda ya.mayıs ayında böyleyse haziranı düşünemiyorum.
zaten dış gebelikte değerler düşük başlıyor regli gunu 35 di sonrası 50 falandı herhalde unuttum 1 sene oldu ama benım hıc 2 kat artmamıştı.ama herkesın değeri farklı oluyor canım o yuzden kımseyle kıyaslama bence yarın git gör bebeğini rahatla.
canım benım az kaldı sabret 3 hafta kaldı.doğunca o koca kafasından bızım ıcın öpersin :))
çok sıcak canım ben sımdı pazara çıktım servisi bekleyemedım mınıbusle dondum 1 saat kaldım geldim duş aldım.gene başladı gunde 3 kere duş alırız :)) sen kurtulucan asıl hamileyken bız napıcaz sıcaklarda.gerç sende lohusa olucan oda senı etkiler.
canım buarada lohusayken kalp atışları değişik oluyor tansıyon duşuyor panık atak geri mi geliyor duşunme arkadaşım doktora bile gitti.ama 40 gun oldu bitti geçt hepsi.simdiden söyliyim olabılır norma karşıla endişe etme.tabi olacak diye bişey yok herkesın vucudu farklı .ınsallah 40 gunude rahatcak atlatıcaksın.
buarada kızlar uconn için dua zamanı herkes okur diye tahmin ediyorum.okuyanlar burda yazsınlar.
ben diyorum kı 3 er yasın 3 er kenzularş 3 er ismi azam okuyalım başka sizin söyleyecceğiniz dua varsa olur.herkes okuduktan snra yazsın kaçta oldu bakalım.kimler var şimdi yazın bakalım
Karam arkadaşım çok teşekkür ederim.senin değerlerin nasıldı?
zaten dış gebelikte değerler düşük başlıyor regli gunu 35 di sonrası 50 falandı herhalde unuttum 1 sene oldu ama benım hıc 2 kat artmamıştı.ama herkesın değeri farklı oluyor canım o yuzden kımseyle kıyaslama bence yarın git gör bebeğini rahatla.
canım benım az kaldı sabret 3 hafta kaldı.doğunca o koca kafasından bızım ıcın öpersin :))
çok sıcak canım ben sımdı pazara çıktım servisi bekleyemedım mınıbusle dondum 1 saat kaldım geldim duş aldım.gene başladı gunde 3 kere duş alırız :)) sen kurtulucan asıl hamileyken bız napıcaz sıcaklarda.gerç sende lohusa olucan oda senı etkiler.
canım buarada lohusayken kalp atışları değişik oluyor tansıyon duşuyor panık atak geri mi geliyor duşunme arkadaşım doktora bile gitti.ama 40 gun oldu bitti geçt hepsi.simdiden söyliyim olabılır norma karşıla endişe etme.tabi olacak diye bişey yok herkesın vucudu farklı .ınsallah 40 gunude rahatcak atlatıcaksın.
buarada kızlar uconn için dua zamanı herkes okur diye tahmin ediyorum.okuyanlar burda yazsınlar.
ben diyorum kı 3 er yasın 3 er kenzularş 3 er ismi azam okuyalım başka sizin söyleyecceğiniz dua varsa olur.herkes okuduktan snra yazsın kaçta oldu bakalım.kimler var şimdi yazın bakalım
selam kızlar
doktordaydım bugün
sadece özet geçeyim
bebeğimi almışlar benden
hepinize iyi akşamlar
selam kızlar
doktordaydım bugün
sadece özet geçeyim
bebeğimi almışlar benden
hepinize iyi akşamlar
bismillah...
ay anlamadım şimdi hiçbişey.kafam karıştı ya.belki hem tüpte hem rahimde olan çift gebelik olabilir mi acaba.senin ne gibi belirtilerin vardıda gebeliği sonlandırdılar.ultrasonda mı görmemişlerdi ya da kanaman mı olmuştu?ay çok soru sordum biliyorum ama dediğim gibi şaşırdım valla.
Nasi yani Allahım inanmıyorum bunu patoloji raporuna gore mı söylediler ve patoloji raporun yeni mı cikti? Bu nasi bı doktor Allahım kendimizi kimlere emanet ediyoruz .canim dinlen kafanı boşalt doktoruna git bakalim ne diyecek..Rabbim hakkında hayırlısını versin insallah..
Ayyyy cnm cok üzüldüm dilim tutuldu gercektenevet cok güçlü olmalisin ol ki peşini bırakma bizler o gunahsiz melekleri bulana kadar canimiz cikio onlarin bu yaptıklarıni hata olarak sayip gecemeyiz
Pln01 cnm degerlrin gercekten cok guzel allah tamamina erdirsin. Degerin 1000 ve ustu olunca hemen dr.una git vajinal ultrasonda kesen gorunecektir. Benim de degerlerim normalin ustunde seyrediyodu dis gebelik riskini kafamizdan atmistik taki ultrasonda gorunene kadar 2500 olması gereken gunde 4872 olmustu meger kese cok güzel gelişmiş ondan degerlerim artmisara ara da lekelenmelerim olmustu. Ben bunlari yazdim ama sakin aklina olumsuz seyler getirme ne olur ben sadece kendimi anlatmak istedim hala daha etkisinden kurtulamiyorum dr.um bile cok üzüldü bana oyuzden herkesin cok dikkatli olmasini istiyorum.
canım ya inan ne diyeceğimi bilmiyorum nutkum tutuldu resmen ama sakin ol canım yani elinden geldiği kadar sakin ol senin değerlerin nasıldı peki normal bi şekildemi seyrediyordu nasıl olabilir böyle birşey Allahım. gelişmeleri yaz bize canım. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
Çok üzüldüm. Ne yazık ki giden geri gelmiyor. İnşallah en yakın zamanda yeniden bu güzel duyguyu yaşarsın. Sağlam kalmanı dilerim.
ucon cnm başınız saolsun allah kalanlara sabır versin...
ankajet inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almışsındır.. rabbim bizlerede bugünleri göstersin inşallah.
cnm nasıl yaaa bu ne saçma bişey bu nasıl yapılır inanılmaz sinirlerim bozuldu okuyunca doktor deyip güveniyoruz yaşattıklarına bakarmısın nasıl anlaşıldı böyle bir durum???
Canım nasıl yaaa ben gerçekten okuyunca şaşkına döndüm. Böyle bir şey nasıl olabilir ki, eminmi bunu söyleyen doktor. Pataloji raporundamı çıktı. ayrıca patalojin daha yeni mi çıktı ki sen bunu yeni öğrendin.. iki gebelik bir anda oluşabiliyor bazen böyle birşey olmasın. Tüpde olunca rahimdede oluyor. Bazen kürtajların en büyük nedeni bu oluyor. Senin belirtilerin ve değerlerin nasıldı ki doktorun dış gebeliğe karar vermişti. Kendini toparla ve bunları bir düşün... Sonra gerçekten böyle bir müdahale yanlışsa ne gerekiyorsa yap bunu. bir daha kimsenin canını böyle yakamasınlar. Bu acılar kolay atlatılmıyor. Ama önce sakin ol ve düşün. Rabbim sabırlar versin canım...
çok teşekkür ederim kızlar.
ben size hepsini anlatayım
ilk gittiğim doktor muayene esnasında kesemi göremedi
kan tahlili yaptı değerlerin yarın çıkar telefon et değerini söyledim dedi
ertesi gün telefon ettim
değerim 1608 çıkmış kesen yok hemen gel kürtaj olacaksın dış gebelik dedi
ben ona güvenmedim başka doktor buldum onu aradım
ben bi doktora gittim dış gebelik olduğunu söyledi bide size gelmek istiyorum dedim
tamam dedi
gittim keseyi göremedi alttan baktı
yumurtalıklarında kese sol tüpte saatlerin sayılı heran patlayabilir dış gebelikte annenin ölüm oranı %65-70 dir ameliyatsız sonalnması için hemen almamız lazım dedi
anne ölür saatler sayılı deyince eşim ne gerekiyosa yapın dedi
ama benim ne kanamam vardı ne bişey
neyse sonra kürtaj oldum patalojiye gitti sonuçlar
dış gebelik sebebi patalojiden gelen raporda yazar dedi
neyse ben kürtajdan sonraki 3 gün boyunca hep rüyamda kızımı gördüm
sinirliydi bana sevdirmedi hiç kendini
neden beni öldürdün neden verdin beni hiçmi sevmedin dedi hep
ben o zaman anladım ters bişeyler olduğunu
rüyalarım hep çıkıyo çünkü
söylediğimde herkes kendimi çok kaptırdığımı bu yüzden rüya gördüğümü söyledi
pataloji raporum 20 gün sonra geldi
doktora neden olmuş dedim
dış gebelik olduğunu biliyoduk zaten dedi geçiştirdi
sonra ben rüyalarımın etkisiyle 4 farklı doktora raporu yorumlattım hepside dış gebelik değil normal gebelik sonlandırılmış sebeplerini araştırın dendi bana
en son cuma günü yine rüyamda kızımı gördüm
sen bana sahip çıkamadın beni öldürdün bunlarıda öldürürsün dedi
elimdeki canlı balıklara bakarak
o zaman hemen raporumu aldım yanıma unutmamak için cüzdana koydum
dün farklı 2 doktora gittim raporu gösterdim ikisinede
biri prof.
ikiside raporda dış gebelik olmadığını kesenin rahim içinde olduğunu ve içinde bebek olduğunu söyledi.
normal gebeliğin sonlandırılmış dediler.
çoğu kadının 7. haftada görünüyo kesesi sende çok acele edilmiş hem ne kanaman olmuş ne risk varmış iki yumurtalığında sapasağlam ayrıca tüplerinde açık dediler.
muayene olduğum doktorum rahmin çok aşağıda çok kolay hamile kalabilirsin sende dış gebelik oluşmasına imkan yok dedi.
bende bugün kalktım o doktora gittim
bu raporda ne yazıyo açıklayın bana kelime kelime ne anlama geliyo söyleyin dicektim
ama doktor doğum için hastaneye gitmiş
sekreteri muayenemi vardı dedi evet dedim bişey söylemedim
öğleden sonra gelir dedi
öğleden sonra 2,30 da tekrar gittim ama öğleden sonraki randevularını iptal etmiş doğumda sorun yaşamışlar hastanede kalacakmış.
çok teşekkür ederim kızlar.
ben size hepsini anlatayım
ilk gittiğim doktor muayene esnasında kesemi göremedi
kan tahlili yaptı değerlerin yarın çıkar telefon et değerini söyledim dedi
ertesi gün telefon ettim
değerim 1608 çıkmış kesen yok hemen gel kürtaj olacaksın dış gebelik dedi
ben ona güvenmedim başka doktor buldum onu aradım
ben bi doktora gittim dış gebelik olduğunu söyledi bide size gelmek istiyorum dedim
tamam dedi
gittim keseyi göremedi alttan baktı
yumurtalıklarında kese sol tüpte saatlerin sayılı heran patlayabilir dış gebelikte annenin ölüm oranı %65-70 dir ameliyatsız sonalnması için hemen almamız lazım dedi
anne ölür saatler sayılı deyince eşim ne gerekiyosa yapın dedi
ama benim ne kanamam vardı ne bişey
neyse sonra kürtaj oldum patalojiye gitti sonuçlar
dış gebelik sebebi patalojiden gelen raporda yazar dedi
neyse ben kürtajdan sonraki 3 gün boyunca hep rüyamda kızımı gördüm
sinirliydi bana sevdirmedi hiç kendini
neden beni öldürdün neden verdin beni hiçmi sevmedin dedi hep
ben o zaman anladım ters bişeyler olduğunu
rüyalarım hep çıkıyo çünkü
söylediğimde herkes kendimi çok kaptırdığımı bu yüzden rüya gördüğümü söyledi
pataloji raporum 20 gün sonra geldi
doktora neden olmuş dedim
dış gebelik olduğunu biliyoduk zaten dedi geçiştirdi
sonra ben rüyalarımın etkisiyle 4 farklı doktora raporu yorumlattım hepside dış gebelik değil normal gebelik sonlandırılmış sebeplerini araştırın dendi bana
en son cuma günü yine rüyamda kızımı gördüm
sen bana sahip çıkamadın beni öldürdün bunlarıda öldürürsün dedi
elimdeki canlı balıklara bakarak
o zaman hemen raporumu aldım yanıma unutmamak için cüzdana koydum
dün farklı 2 doktora gittim raporu gösterdim ikisinede
biri prof.
ikiside raporda dış gebelik olmadığını kesenin rahim içinde olduğunu ve içinde bebek olduğunu söyledi.
normal gebeliğin sonlandırılmış dediler.
çoğu kadının 7. haftada görünüyo kesesi sende çok acele edilmiş hem ne kanaman olmuş ne risk varmış iki yumurtalığında sapasağlam ayrıca tüplerinde açık dediler.
muayene olduğum doktorum rahmin çok aşağıda çok kolay hamile kalabilirsin sende dış gebelik oluşmasına imkan yok dedi.
bende bugün kalktım o doktora gittim
bu raporda ne yazıyo açıklayın bana kelime kelime ne anlama geliyo söyleyin dicektim
ama doktor doğum için hastaneye gitmiş
sekreteri muayenemi vardı dedi evet dedim bişey söylemedim
öğleden sonra gelir dedi
öğleden sonra 2,30 da tekrar gittim ama öğleden sonraki randevularını iptal etmiş doğumda sorun yaşamışlar hastanede kalacakmış.
allahım ya bunu yapan doktor bunun vebalini nasıl verecek acaba?? cnm benim ya üzülme diyemiyorum sana çünkü üzülme demek yersiz ve boş avuntu olur senin için biliyorum ama hakkında hayırlısı olsun bitanem ya ama mutlaka bunun hesabını sor tabiki kendileri aldıkları için raporuda kendilerine göre yorumladılar tabiki yemin ederim şoklardayım allah yardımcın olsun cnm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bi tanem suçlama kendini senin ne günahın var sen annelik iç gdüsüyle kendini kötü hissediyorsun ama doktorlar bunu söyleyince sende kim bilir neler düşünmüşsündür o zaman, biz güvenip gidiyoruz söylenenlere inanıyoruz nerden bilebiliriz ki? şu doktor hatalarına bakarmısınız bir nelere mal oluyorlar cnm benim ya inan yazacak bişey bulamıyorum ama güçlü ol tatlım ama mutlakada hesabını sor.
canım çok çok geçmiş olsun Allah sorumlu olanlara versin cezalarını. Ya napıcaz biz kime nasıl güvenicez bende bu konuda hep tedirgin oluyorum ya acaba diyorum ya yanılmışlarsa zaten bi yanılgı oldu sağ tüp dediler sol çıktı ameliyatta. bide ben Allah korusun ya hem sağa hem sola dokundularsa diyorum.değerlerim çok iyi katlayarak gidiyordu çünkü .Sonra da kendi kendime Allah görüyo bizi nasıl hevesle yavrularımızı beklediğimizi görüyo İnş. Hepimize en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder meleklerimize kavuşuruz inş. Üzme kendini nolur at kafandan rahatla ki yeni meleğine daha rahat kavuşasın inş.Allah'ım sıkıntını alsın bebeğini versin sana.herkese isteyen dileyen herkese hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?