Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Uconn canım önce sana sonra kızlara bol bol dua ettim her namazda ediyorum.arkadaşların okudugu duaları bilmiyorum kuran ı kerim arapça bilmiyorum ama rabbim kabul ederse yasin amme tebareke okucam.

allah razı olsun canım.sanada allah ne muradın varsa versin ,tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah...

uconn canım bende öyle çalışmayı düşünüyorum e derslerede gittim inşallah olacak bu iş, senin sonuçlar ne zaman çıkacak gittin değil mi tahlil için?

selamet canım öncelikle babana çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatır sende doktora gitmişsin sen kendin için elinden geleni yap eşin gitmiyorsa yapacak birşey yok gerçi 1 kere hamile kaldığımıza göre birşey yoktur onda ama sen yemesine içmesine dikkat et canım keçiboynuzu kürü yap içmezse onuda pekmezini yesin tahinle falan karıştırırsın.

cbdefne canım artık pıtpıtlarda duyulduğuna göre kendimize çok dikkat ediyoruz ve hamileliğin tadını çıkartıyoruzzzz..:)

cerol kuzucuğum sende annende kalmakla çok iyi yapıyorsun ohhhh sefanı sür ev işlerine takılma hiç

olur olur yaparsın sen bu işi.ama ehliyeti alınca kimlik niyetine kullaanma sakın.varsa arabanız eğer hemen kullanmaya başla.korktukça iyice unutursun herşeyi.üstüne git.önce tenha vakitlerde falan çıkarsın ara sokaklarda falan kullanırsın sonra yavaş yavaş caddeye çıkarsın.kısa sürede alışırsın sonra.
canım ben bugün kültür verdim hastaneye salı günü çıkıcakmış sonucum.

evet yazmışsın ben sonradan gördüm hayırlısı ama ben kötü birşey çıkacağını düşünmüyorum canım, arabamız var ama otomatik sınava kadar onu kullanma düz viteste karıştırırsın herşeyi dedi o yüzden şimdilik bizimkine dokunmyorum ama ehliyeti aldıktan sonra yavaş yavaş kullanırım inşallah azimliyim ama çok sinir oluyorum çünkü araba kapının önünde ben minibüsle gidiyorum :)

ben zaten ehliyeti aldıktan sonra kullanmaya başla dedim canım benim.ama otomatik olması çok iyiymiş.bizimde otomatik.ben o yüzden hiç zorlanmıyorum.yalnız eşinle sürme bir süre arabayı:)benim normalde şeker gibi olan adam benle trafiğe çıktığında aslan kesiliyordu.kavga ettiğimiz bile olmuştur:)

Canım ya ilk araba sürdüğüm zamanlar aklıma geldi. Ben amerikada öğrenmek zorunda kalmıştım. Yanında kaldığım ailenin çocuğuna bakıyordum onlarda beni dil okuluna yolluyorlardı ama okula kendim arabayla gitmek zorundaydım. Ve arabaları maalesef vitesliydi. Çok ağladım buralarda ölücem ülkeme sağlam dönemicem diye ama anne sağolsun sana güveniyorum dedi kaza yapmayacaksın hatta bebeği de alıp parka götüreceksin bu arabayla dedi ve dediği gibi de oldu. Ama nasıl oldu bir de bana sor:)) Şimdi de alıştım vitesliye vazgeçemiyorum. Alışana kadar zor da alıştıktan sonra viteslinin tadı başka oluyor...

boşuna dememişler kocadan hoca olmaz diye :)

amanınnn valla ben kursun arabasına birşey yapacağım diye ödüm kopuyor sen birde bebekle tahmin edemiyorum canım yaaa ama şimdi usta bir şöförsündür eminim, bende çok istemiştim dil için amerikaya gitmek ama olmadı 1 yıl kalmıştın değil mi nasıl şimdi ingilizcen?

Hiçbirşey olmaz sen merak etme. Sakin ol, heyecan yapma bir de arabaya bindiğin zaman yapacaklarını sırayla yazıp ezberle. Ben kemerimi takmayı unutmuştum ama onlarda bakmayı unutmuştu heralde 90 küsür almıştım :)) Sadece 1. viteste gitmiştim. O kadar kalabalıktı ki herkes sınav oluyordu ve sürekli dur kalk yapmıştım. Arabayı stop ettirme yeter. Onun içinde hep deviri kontrol et. Devir 2nin altına düşmesin mümkünse 2 de tutmaya çalış ama azüstü az altı olursa da sıkıntı olmaz. Baktın iyice düşüyor hafif gaz ver mutlaka. Ama çok verirsen arabayı horlatırsın puanını kırmasınlar ordan. Şimdi fena şoför oldum valla. Ama dikkatliyim ve şu ana kadar hiç kaza yapmadım allaha şükür. Gene de kalabalık yerlere trafikli yerlere sürmemeye çalışıyorum arabayı. Amerikada 13 ay kaldım aupair olarak. Ailem çok süperdi sağolsunlar ailemin yakınlarımın bana yapmayacağı iyilikleri yaptılar. Ben bugün araba sürebiliyorsam o kadının özverisi ve sabrı sayesindedir. Yoksa heralde bugün direksiyona bile dokunabilecek cesaretim olmazdı. Dil okuluna gitmeme rağmen ingilizcem sadece günlük ingilizce olarak kaldı. Advence de bıraktım. Akademik anlamda işime yaramadığı için iş hayatında kullanamadım dilimi. Şimdi de unutmaya yüz tutmuş olsa da öğrenilmiş bilgiler biraz hatırlamaya çalışmakla geri geliyor. Sil baştan öğrenmek hatırlamaktan daha zor. Ben gidebilecek olan kişilere hep tavsiye ediyorum aupair programını, 18-26 yaş arası olmak gerekiyor sadece...

boşuna dememişler kocadan hoca olmaz diye :)

Hakikaten bizim erkekler hiç beğenmez kadın şoförü, kendileri de güzel öğretemezler zaten. En güzeli bayandan öğrencen ya da kendi kendine öğrencen. Ben amerikada uzun tırnaklı şişman zenci kadın otobüs şoförleri gördüm hem de şortlu. Ve birçok erkekten güzel kullanıyorlar :))) Bizim ülkede bir bayanları çekememezlik var bu konuda. Ama varsan baksan en çok kazayı da erkekler yapıyor, yurtdışıda dahil...

tamam canım uyarılarını dikkate alacağım olsun yaa yinede konuşulanları çok iyi anlıyorsundur ben tam anlamıyla sıfırım bu konuda yaş olmuş 30 bizden geçmiş o işler :)

tamam canım uyarılarını dikkate alacağım olsun yaa yinede konuşulanları çok iyi anlıyorsundur ben tam anlamıyla sıfırım bu konuda yaş olmuş 30 bizden geçmiş o işler :)

Yok kız çok iyi anladığım söylenemez. Benim baktığım bebek bıraktığımda 17 aylıktı ve ben gittikten hemen sonra konuşmaya başladı. O yüzden evde hep onunla yalnızdım haliyle ingilizce pratik yapacak kimse yoktu. Akşamları anneyle bir de kursta öğrendiklerimle döndüm. Bende yaş 30 a dayandı :) Ama ben 40 yaşından sonra fransızca öğreneni de gördüm. Yeter ki kullanacak alanın olsun. Sadece öğrenmek için öğrenilmiyor. Kullanmak zorunda kalacağın bir alanın olsun ki öğrenmek için itici bir güç olsun...

Ucon canım gündüz dediğim yasim amme tebareke okudum şimdi bitti.aksilik olmazsa doğuma kadar okurum allah nasip ederse.

Ucon canım gündüz dediğim yasim amme tebareke okudum şimdi bitti.aksilik olmazsa doğuma kadar okurum allah nasip ederse.

ahh canım valla zaten gözyaşları hep gözümün ucunda çok duygulandırıyorsunuz beni.inşallah dualarınız sayesinde korktuğum gibi olmazda kolayca doğururrum şu çocuğu.

canlar çok okuyamadım yazdıklarınızı burası rahat geldi eve gidesim gelmedi haftasonuda misafir var annemde gitmicem pazar aksamı donucem .pazartesi hepinizi okucam canlar.
buarada yakın bir arkadaşım 6 ay önce dış gebelikten tupu alınmış ben uzulmeyeyım tekrar aynı şeyleri hatırlamayım diye soylememiş.çok üzüldüm neler yaşadıgını bildiğimden kat be kat üzüldüm.ama allaha şükür çok tatlı bir kızı var .

selam arkadaşlar 13 mayısta laparoskopi ile ameliyat olmuştum.tüplere falan dokunulmadı doktor ameliyattan 35-40 gün sonra adet olursun demişti. dün ve bugün akıntı şeklinde kanamam oluyor. adet gibi çok ve yoğun değil ama akıntı kadar azda değil doktoru aradım adet olmazsın çok erken kanama arada olabilir dedi ama çok tatmin edici değildi olabilir derken. Sizde de olmuşmuy du bu şekilde kanama normal mi sizce

yok canım eşimin ilk evliliği,çocuğu yok.ama ısrarla testi yaptırmak istemiyor.olursa olur,olmazsa olmaz deyip kestirip atıyor.bende en azından kendim doktora gideyim bende problem varmı onu öğreneyim dedim am doktor eşinin sprerm testini görmeden birşey yapmam deyip kestirip attı.belkide üniversite hastanesiydi ondan,özele gitmedim.gene başa döndüm.hakkımızda hayırlısı olsun canım.rabbim inşallah hakkımızda en hayırlı olanları nasip eder.

canım inşallah rabbim doğuma kadar sağlıklı olmanı,doğumunuda sağlıklı ve kolay birşekilde yapıp en kısa ve hayırlı zamanda ayağa kalkıp bebeğini büyütmeyi nasip eder.amin.

canım karamım Allah razı olsun,inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşip bir an evvel hastaneden çıkar.
inşallah canım sende,bende,serapda,ada kardeşimde,benimhalaumudumvar kardeşimde,bahar kardeşimde,cimcimesultan kardeşimde en kısa ve hayırlı zamanda hamile kalırız,rabbim bizlerede bu duyguyu yaşamayı,burda paylaşmayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…