Uconn canım önce sana sonra kızlara bol bol dua ettim her namazda ediyorum.arkadaşların okudugu duaları bilmiyorum kuran ı kerim arapça bilmiyorum ama rabbim kabul ederse yasin amme tebareke okucam.
uconn canım bende öyle çalışmayı düşünüyorum e derslerede gittim inşallah olacak bu iş, senin sonuçlar ne zaman çıkacak gittin değil mi tahlil için?
selamet canım öncelikle babana çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatır sende doktora gitmişsin sen kendin için elinden geleni yap eşin gitmiyorsa yapacak birşey yok gerçi 1 kere hamile kaldığımıza göre birşey yoktur onda ama sen yemesine içmesine dikkat et canım keçiboynuzu kürü yap içmezse onuda pekmezini yesin tahinle falan karıştırırsın.
cbdefne canım artık pıtpıtlarda duyulduğuna göre kendimize çok dikkat ediyoruz ve hamileliğin tadını çıkartıyoruzzzz..:)
cerol kuzucuğum sende annende kalmakla çok iyi yapıyorsun ohhhh sefanı sür ev işlerine takılma hiç
olur olur yaparsın sen bu işi.ama ehliyeti alınca kimlik niyetine kullaanma sakın.varsa arabanız eğer hemen kullanmaya başla.korktukça iyice unutursun herşeyi.üstüne git.önce tenha vakitlerde falan çıkarsın ara sokaklarda falan kullanırsın sonra yavaş yavaş caddeye çıkarsın.kısa sürede alışırsın sonra.
canım ben bugün kültür verdim hastaneye salı günü çıkıcakmış sonucum.
evet yazmışsın ben sonradan gördüm hayırlısı ama ben kötü birşey çıkacağını düşünmüyorum canım, arabamız var ama otomatik sınava kadar onu kullanma düz viteste karıştırırsın herşeyi dedi o yüzden şimdilik bizimkine dokunmyorum ama ehliyeti aldıktan sonra yavaş yavaş kullanırım inşallah azimliyim ama çok sinir oluyorum çünkü araba kapının önünde ben minibüsle gidiyorum :)
evet yazmışsın ben sonradan gördüm hayırlısı ama ben kötü birşey çıkacağını düşünmüyorum canım, arabamız var ama otomatik sınava kadar onu kullanma düz viteste karıştırırsın herşeyi dedi o yüzden şimdilik bizimkine dokunmyorum ama ehliyeti aldıktan sonra yavaş yavaş kullanırım inşallah azimliyim ama çok sinir oluyorum çünkü araba kapının önünde ben minibüsle gidiyorum :)
ben zaten ehliyeti aldıktan sonra kullanmaya başla dedim canım benim.ama otomatik olması çok iyiymiş.bizimde otomatik.ben o yüzden hiç zorlanmıyorum.yalnız eşinle sürme bir süre arabayı:)benim normalde şeker gibi olan adam benle trafiğe çıktığında aslan kesiliyordu.kavga ettiğimiz bile olmuştur:)
ben zaten ehliyeti aldıktan sonra kullanmaya başla dedim canım benim.ama otomatik olması çok iyiymiş.bizimde otomatik.ben o yüzden hiç zorlanmıyorum.yalnız eşinle sürme bir süre arabayı:)benim normalde şeker gibi olan adam benle trafiğe çıktığında aslan kesiliyordu.kavga ettiğimiz bile olmuştur:)
Canım ya ilk araba sürdüğüm zamanlar aklıma geldi. Ben amerikada öğrenmek zorunda kalmıştım. Yanında kaldığım ailenin çocuğuna bakıyordum onlarda beni dil okuluna yolluyorlardı ama okula kendim arabayla gitmek zorundaydım. Ve arabaları maalesef vitesliydi. Çok ağladım buralarda ölücem ülkeme sağlam dönemicem diye ama anne sağolsun sana güveniyorum dedi kaza yapmayacaksın hatta bebeği de alıp parka götüreceksin bu arabayla dedi ve dediği gibi de oldu. Ama nasıl oldu bir de bana sor:)) Şimdi de alıştım vitesliye vazgeçemiyorum. Alışana kadar zor da alıştıktan sonra viteslinin tadı başka oluyor...
boşuna dememişler kocadan hoca olmaz diye :)
amanınnn valla ben kursun arabasına birşey yapacağım diye ödüm kopuyor sen birde bebekle tahmin edemiyorum canım yaaa ama şimdi usta bir şöförsündür eminim, bende çok istemiştim dil için amerikaya gitmek ama olmadı 1 yıl kalmıştın değil mi nasıl şimdi ingilizcen?
boşuna dememişler kocadan hoca olmaz diye :)
Hiçbirşey olmaz sen merak etme. Sakin ol, heyecan yapma bir de arabaya bindiğin zaman yapacaklarını sırayla yazıp ezberle. Ben kemerimi takmayı unutmuştum ama onlarda bakmayı unutmuştu heralde 90 küsür almıştım :)) Sadece 1. viteste gitmiştim. O kadar kalabalıktı ki herkes sınav oluyordu ve sürekli dur kalk yapmıştım. Arabayı stop ettirme yeter. Onun içinde hep deviri kontrol et. Devir 2nin altına düşmesin mümkünse 2 de tutmaya çalış ama azüstü az altı olursa da sıkıntı olmaz. Baktın iyice düşüyor hafif gaz ver mutlaka. Ama çok verirsen arabayı horlatırsın puanını kırmasınlar ordan. Şimdi fena şoför oldum valla. Ama dikkatliyim ve şu ana kadar hiç kaza yapmadım allaha şükür. Gene de kalabalık yerlere trafikli yerlere sürmemeye çalışıyorum arabayı. Amerikada 13 ay kaldım aupair olarak. Ailem çok süperdi sağolsunlar ailemin yakınlarımın bana yapmayacağı iyilikleri yaptılar. Ben bugün araba sürebiliyorsam o kadının özverisi ve sabrı sayesindedir. Yoksa heralde bugün direksiyona bile dokunabilecek cesaretim olmazdı. Dil okuluna gitmeme rağmen ingilizcem sadece günlük ingilizce olarak kaldı. Advence de bıraktım. Akademik anlamda işime yaramadığı için iş hayatında kullanamadım dilimi. Şimdi de unutmaya yüz tutmuş olsa da öğrenilmiş bilgiler biraz hatırlamaya çalışmakla geri geliyor. Sil baştan öğrenmek hatırlamaktan daha zor. Ben gidebilecek olan kişilere hep tavsiye ediyorum aupair programını, 18-26 yaş arası olmak gerekiyor sadece...
Hakikaten bizim erkekler hiç beğenmez kadın şoförü, kendileri de güzel öğretemezler zaten. En güzeli bayandan öğrencen ya da kendi kendine öğrencen. Ben amerikada uzun tırnaklı şişman zenci kadın otobüs şoförleri gördüm hem de şortlu. Ve birçok erkekten güzel kullanıyorlar :))) Bizim ülkede bir bayanları çekememezlik var bu konuda. Ama varsan baksan en çok kazayı da erkekler yapıyor, yurtdışıda dahil...
tamam canım uyarılarını dikkate alacağım olsun yaa yinede konuşulanları çok iyi anlıyorsundur ben tam anlamıyla sıfırım bu konuda yaş olmuş 30 bizden geçmiş o işler :)
Ucon canım gündüz dediğim yasim amme tebareke okudum şimdi bitti.aksilik olmazsa doğuma kadar okurum allah nasip ederse.
babana geçmiş olsun canım.inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir...
yanlış hatırlamıyorsam eşinin 2. evliliğiydi.varmıydı ilk evliliğinden çocuğu?ay inşallah yanlış hatırlamıyorumdur.ama neden böyle davranıyor.o istemese bile sen istiyorsun sonuçta.bunu anlayışla karşılamalı bence.altı üstü bir sperm örneği vericek.acaba nasıl ikna edebilirsin duygu sömürüsü falan mı yapsan:44:ama marlanında dediği gibi bir kere hamile kaldığına göre eşinde sorun yoktur gibi geliyor bana.
babana geçmiş olsun canım.inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir...
yanlış hatırlamıyorsam eşinin 2. evliliğiydi.varmıydı ilk evliliğinden çocuğu?ay inşallah yanlış hatırlamıyorumdur.ama neden böyle davranıyor.o istemese bile sen istiyorsun sonuçta.bunu anlayışla karşılamalı bence.altı üstü bir sperm örneği vericek.acaba nasıl ikna edebilirsin duygu sömürüsü falan mı yapsan:44:ama marlanında dediği gibi bir kere hamile kaldığına göre eşinde sorun yoktur gibi geliyor bana.
uconn canım bende öyle çalışmayı düşünüyorum e derslerede gittim inşallah olacak bu iş, senin sonuçlar ne zaman çıkacak gittin değil mi tahlil için?
selamet canım öncelikle babana çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatır sende doktora gitmişsin sen kendin için elinden geleni yap eşin gitmiyorsa yapacak birşey yok gerçi 1 kere hamile kaldığımıza göre birşey yoktur onda ama sen yemesine içmesine dikkat et canım keçiboynuzu kürü yap içmezse onuda pekmezini yesin tahinle falan karıştırırsın.
cbdefne canım artık pıtpıtlarda duyulduğuna göre kendimize çok dikkat ediyoruz ve hamileliğin tadını çıkartıyoruzzzz..:)
cerol kuzucuğum sende annende kalmakla çok iyi yapıyorsun ohhhh sefanı sür ev işlerine takılma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?