Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ucon cnm hani senin adının altında bebeğinin muhtemel doğacak tarihi kaçıncı hafta felan oldu var ya onu nasıl ekliyosun bende eklemek istiyorum o yazılanları taki etmek için yardımcı olur musun

şuanda listeni eklemişsin ya zaten:)

36 olduysan evet 2 hafta dayansın 2-3 hafta fazlada uzun surmesın ama :)))
canım inşallah gönlüne göre olur noemla doğumun bende kısmetse yarın duanı okucam nehirin sağı solu belli olmaz be biran önce okuyayım size gönderiyim de :))) ohh ne guzel mis gibi olacak 2 gun temizlik.ne yaptırcan duvarları dolap içleri falan mı var 2 gun alıcan.2 gun gelince çift para mı alıyor.benımde kadınım bu hafta full doluymuş yoksa bizde bu hafta temizlik vardı annemde dolaplarımı yerleştirecekti haftaya kaldı çokta heveslıydım bu hafta temizliğe :)) bide doğumdan snra cağırırsın kadını belki misafir falan gelicek sen doğum yapmış olucan yapamazsın.2 gun snra herşey hazır olacak super canım.

evet çift para alıyor canım.bir gün perdeleri yıkar ütüler mutfağı yapar.diğer günde cam kapı koltuk falan halleder.halıları yıkamaya verdim.ben artık eğilemiyorum toz bile almaya gücüm yok.3-5 günde ağırlaşma kavramının ne olduğunu gözlerimle görmüş oldum.oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum:)ayakkabımı bile eşim giydiriyor o yokken tabureye oturup ahlaya vahlaya giyiyorum:)böyle diz kapağım falan şişti bükemiyorum dizlerimi.kilodan değil ama ödem çok fena.ayaklarım tam 2 numara büyüdü.bileklerim fil bileği gibi oldu.
aman boşver sende yapma sakın bişey.kadın yapar haftaya.aklımdayken söyleyim yükseğe falan uzanmaya çalışma sakın,ağır kaldırma.bunlara hamileliğin başında ve sonunda dikkat etmek gerekiyormuş.

Merhabalar uconn İlk buraya yazdığımda bebeğin daha küçücüktü şimdi maşallah Allah nazarlardan korusun doğum zamanın gelmiş. Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin. Maalesef bebeğimi kaybettim bölümüne ilk ekim ayında girmiştim ben. Dış gebelik şüphesi vardı çok korkmuştum ve bu başlığa yazmıştım o korkuyla. Sen ve diğer arkadaşlar çok yardımcı olmuştunuz elinizden bişey gelmiyordu belki ama yazdıklarınız yetmişti kendimi iyi hissetmeme. Çok şükür ki dış gebelik değilmiş, yaşadığım şeyin adı kimyasal gebelikmiş. Şİmdi yine buralara yolum düştü. Yazmak geldi içimden. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.:)

Hamile olan ve hamile kalmak için umutla bekleyen diğer arkadaşlarda inşallah en hayırlı zamanda muratlarına ererler. Bende dahil olmak üzere.

uconn canım artık hazırlıklı ol sen herşeye kıyamam sana çok az kaldı karnında taşıdığın bebeğini kucağında seveceksin artık.

cerol sakın ha temizlik falan salla gitsin kadın gelsin yapsın işte.

serap canım sen ne karar verdin korundun mu bu ay yoksa bekleyelim mi güzel haberleri artık zamanı geldi gibi valla saymayıda bıraktık korunacağım dedin diye.

cimcime sultan sen ne yaptın canım iyisin değil mi o doktoru herkese söylüyorum 1 kişi kurtarsak kardır dedim canım.

evet canım bende ekimde hamile olduğumu öğrenmiştim.şimdi çok az kaldı çok şükür.senin dış gebelik olmamasına çok sevindim.tabiki kimyasal gebeliğe sevinilmez ama iyiki dış gebelik olmamış.inşallah sende yakın bir zamanda hamilelik haberini alırsın sonrada buraya yazar bize haber verirsin:)

evet ya artık gün ilerledikçe çok fazla sabırsızlanmaya başladım.allah banada sanada bütün isteyenlere o günleri en kısa zamanda göstersin inşallah.

Esenim canım yok korunmadım hayatım akışına bıraktım olayı artık ben. Takiple çok strese giriyorum. Rabbim büyük dedim ama zaten çok da vaktim kalmamıştı karar verdiğimde bakalım kısmet diyorum. Sayıya siz devam edin. Kaçta kalmıştık sahiii ya dur ben yine bir sayayım en son kaç yazılmış bana. 40 olsun barii dimi.. Başladık sonu gelsin..

Karam söyleyince döndüm baktım tek tek sayfaları siz beni unutmuşsunuz yaaaaa... o kadar çok sayfa geriye gittim ki anca buldum sayıyı. Hadi bakalım bu hafta herkes söylesinde tamamlayım sayıyı. Ya nasip,, Rabbim inşallah sıkıntısız hamilelikler nasip eder. Korktuklarıma uğratmaz.. Sağlıkla sıhhatle eksiksiz noksansız verir inşallah..

İsteyen herkesin, Esen, Bahar, Filiz, Benim hala umudum var ve sayamadığım şu an bebek isteyen, Rabbimden hergün dilek olarak evlatlarını dileyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin ve bebekleriyle şenlendirsin evlerini inşallahhhhhhhhhhhhh..

Şu an hamile olan Ceren, Uconn, Canan, Pink, Temsilci ve Marlanında bebeklerini sağlıklı eylesin, Hamileliklerini kolay geçirtsin sıkıntılardan uzak, rahat doğumlar nasip etsin inşallahhhhhh.. Aminn...

Haydiiii, Göbek tokuşturmalaraaa....

oh ne guzel canım benım bende halıları sıldırıyorum bende bu sefer yıkatmaya veriyim sen dıyınce aklıma geldi.
yok canım yukarı uzanmıyorum ılk zamanlar unutuyordum ağır kaldırmıyorum.ah canım iyice ağırlaştın artık ama sabret 2-3 hafta kadar.kültürün bakalım nasıl çıkıcak bugun sonucu alıcaktınhaber ver bizede.buarada hamileyken bu halinle bol bol foto cektir ben annemın bana hamileyken fotolarına bakmaya bayılıyorum nehırde bakar annesıne :))

yok canım yapmıyorum ayda 1 kadın geliyor işte onun dışında haftasonu kardeşim yapıyor bende toz alıyorum wc yı temizliyorum bir tek.yoksa hiç ne elektrik supurgesı nede vileda elime almadım bide benım evim 185 m2 temizlemek 1 gun suruyor kardeşimede yazık :)))

canım ya senin sayman bitmedi mi
serap bu ayy kesin kesin sağlıkla hayırlısıyla hamileeeeeeeeeeeeee 34

cimcime sultan çooook geçmiş olsun.kaç gündür hastaydım.yeni yazabiliyorum.inan diyecek bişey bulamıyorum.inşallah en kısa zamnada kucağın dolarda bugünleri unutursun.eğer seni yıpratmayacaksa şikayet te tabiki doktoru.bırakma peşini.
uconncum sanada geçmiş olsun.neyseki doğumna az bir zaman kaldı.ilaÇLla geçer bol bol su içmeyi ihmal etme.bende daha kötüsü var.böbrekte taş(hamileliğin başından beri beni rahatsız ediyo.sancılar fena.ilaç kullanamıyorum.düşmüyoda.cuma günü tahlil yaptırdım.idrarda yine kan çıktı.taştan olabilir yada kum geçiriyosun dedi.hayırlısı bakalım...

oooo maşallah diyelim.artık rahatlamışındır.şimdi sırada yeni kaygılar var desene.karnım ne zman büyüyecek,bebek iyimi,cinsiyeti ne...??:))

selamet babana çok geçmiş olsun.Allah şafi, ismiyle şifa versin inş.ameliyata gerek kalmadan en ısa zamanda iyileşir inş.sende testler yaptırmışın.bir adım ilerlemişin işte güzel yönlerindi düşün.inşallah en kısa zamanda hamile haberlerinide alırız..

beni sorarsanız:)),,,geçen hafta 2 gün tansiyon düşüklüğü yaşadım sonra nezleden gözlerimi açamadım derken topiğe hiç giremedim.diğer sayfaları henüz okuyamadım yemek yiyim sonra kaldığım yerden devam edicem inş...

serap cnm allahın izniyle inşallah hamile kalacaksın olsun işte 35 :)))

kızlar ya benim aşırı mide bulantım oluyo özellikle sabahları ve öğleden sonra bu saatlerde ne denediysem bi işe yaramadı çubuk kraker haşlanmış patates gibi yiyecekler denedim ama bir faydasını göremedim midesi bulanıpta çaresini bulan varsa nedir o çare yazar mısınız kızlar birde zencefil çayı iyi gelir dediler ama cesaret edip içemedim bitkisel çayların düşük yapma durumundan dolayı internette hamilelerde içiyor diyor ama ne biliym hiç deneyen içen oldu mu veya başka çareler tamamen dindirmese bile hafif bastırsın hiç olmazsa :)

maşallah diyelim.benim kızımda kanala erken girmişti ama 40.haftda doğdu.çok az zamanın kaldı ne güzel.son günler zor geçer ama bitiyo inşallah kzını kucağına alacaksın.yazın kızınla gezmelere gidersiniz.ya biz napıcaz yaz sıcağında koca göbekle...en hayırlı zamanda doğsun inşallah kzın.ben normal doğum yapmadığım için hala doğum beni ürkütüyo.doğum korkun olması gayet normal.ama son zaman normal doğumdan tırsıp sakın sezeryan olma derim.normal doğum sancısı zor biliyorum ama en fazla 1 gün acı çekiyosun 4-5 günde oldukça iyileşiyosun.sezeryanda doğumdan önce sancı yok ama narkozun etkisi geçince (....tamamen iyileşmek 1ay sürüyo 6ayda dikkat etmek gerekiyo vede üşütmeyle falan aylarca ağrı olabiliyo.keşke bende normal doğum yapabilseydim(geçen tanıdığım biri 3.çocuğunu sezeryanla doğurdu.ilk ikisi normal doğummuş.hangisi kolaymış diye sordum doğum yapacaklara tavsiten hangisi dedim.tabiki normal doğum dedi.sezeryan çok kötüymüş diyo...canım bunları seni korkutmak için değil aksine normal doğuma cesaretlendirmek için yazdım..umarım yanlış bişey yapmamışımdır..

ayy ne kötü bu mide bulantısı benimde sonradan çıktı 3,5 aylık olana kadar devam etti.çok şükür ki geçti.malesef pek bişey fayda
etmiyo.zencefil hafifletiyo.benim doktorum günde 1bardağı geçmemek şartıyla bitki çayı içebilirsin demişti..birde beni leblebi rahatlatıyodu.
serap bu ay hamile olacak inşallah..36....

canım benım bende senı merak ediyordum nerede bu kız dıye.
geçmiş olsun hem nezle hem tansıyon hemde taş kum sen bunlarla nasıl ugraşıyorsun arkadaşım allahım acıl şifa versin sana ya.özellikle kum taş çok zor olmalı ınsallah hemen gecer.
bebiş nasıl ne zaman gidiyorsun doktora hareketlerını hıssetmeye başladın mı.

canım çok zor olmalı benım hiç bulantım olmadı şükürler olsun birtek 2 gundur başım cok agrıyor onunla birlikte bulantı oldu.ilac almamak için cok direndim ama bugun aldım artık dayanamadım.
zencefil cay kaşıgın ucuyla al gunde 1 cay kaşıgı kadar olabılırmış öyle okumuştum benımde ılk zamanlar sigarayı bıraktıgım için öksürük yapıyordu ballı zencefil içiyordum sende corba kaşıgı yogurta karıştır balda olur .
aralık anneleri topiğinde migde bulantısı cok olanlarda okumuştum miğde bulantısı için bileklik varmış o iyi gelmişti ama ne kadar sağlıklı orasını bilemem sen bir arastır doktoruna sor derim.

Bir daha sayfaları taramayım diye her güne not düşmeye başlayım bari ben.. Eveet 36 da kaldı. Devam...

Hamile olan girmemeye başladı ya buraya, bende girmiycem işte öbür aya:))))))))) haha hamile kaldım daa..pazarlık kısmı başladı sanki...

leblebide deneyim bakalım cnm benide bugün çok kötü vurdu sabaha karşı 5.30-6 gibi mide bulantısıyla uyandım lavoboya koştum. zorla bir kaç lokma kahvaltı yapabildim doktoruma söylüyorum aynen dediğin gibi 3-3.5 aydan sonra gecer dedi %1 hamilelerde 9 ay boyunca devam ediyomuş cnm benim sanada çok geçmiş olsun biraz önce yazını eksik okumuşum dikkat et kendine.

cnm inan çok zor aslında şikayet etmekte istemiyorum ama bugün biraz dayanılmaz oldu ben o bileklik tarzı durumlara pek inanmıyorum acaba psikolojik olanlarda mı işe yarıyo onu bilemem tabi zencefilide deneyim bakalım

Son düzenleme:

bencede psikolojık .yatagın yanına kraket al yada başka bişey muz al gece wc ye kalkarken bile ye miğden boş kalmasın.yataktan kalkmadan özellikle yatakta ye 5 dk ondan snra kalk.annemın bana ve kardeşimde 9 ay surmuş o %1lık annemı vurmuş 8 kilo almış duşun ( ne cektirmişim kadına.şimdi anlıyorum annemın kıymetını zaten biliyordum ama şimdi daha da anlar oldum.
allahım onlara sağlıklı uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin annelerimizi ailerimizi.amin.

buarada serapcıgım sen var ya kesinnnn bu ay hamilesin kalan 2 :)))

amin cnm allah ailemizi başımızdan eksik etmesin benim annemlerde uzaktalar bana ,samsunda yaşıyolar onlar ben adanadayım bir abim var burda annemin burda olmasını çok isterdim ona o kadar çok ihtiyaç duyuyorum ki. benim anneminde hiç midesi bulanmamış tak tak hamile kalmış ben hiç anneme çekmemişim bu konuda.

evet serpaçım hamilelik haberini duymaya az kaldı rabbimin izniyle kalsın 1 :)))
hadi kızlar son 1 kişi daha söylesin tamamlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…