Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

İnsallah temiz cikacak canim Allahin izniyle icini ferah tut.Aynen o ara paniktim yine:)) sen bana cok soyledin simdi sen oyle oldun :)) yapmamak en iyisi ama iste insanın elinde olmuyor canim.ahh isim konusu cok buyuk sıkıntı hala netleştiremedik disardan isimler hosuna gidiyor ama insan kendi cocuğu olunca cok zorlanıyor.yagiz ve çınar arasindayim hala:)) rüzgar da hoşuma gidiyor bugunlerde..bakalım hayırlısı..:)) bu gidişinde cinsiyet tahmini iste doktorundan gerci cok erken belki söylemeyebilir:)

canım 3 isime benım hoşuma gidiyor ama cınarı son zamanlarda o kadar ck duydum kı facede doğum fotorafcına üye oldum bu hafta 3 tane cınar bebek doğdu şimdi çok moda oldu.rüzgar güzel isim eşimin arkdaşının cocugunun ismi yoksa bende düşünürdüm.poyraz nasıl ben onuda duşunuyorum erkek olursa.canım zannetmıyorum görsene söylemez benım doktor biraz garantıcı 16 olmadan söylemem falan dedi bir ara.ben gene de sorucam tabi :))) ama ikisinide istiyorum ilk kız istiyordum ama suanda erkeğide istiyorum 2sıde olur sağlıklı olsun yeterki

Valla canim ben çınarı cok onceden seviyordum hatta bekarligimda bir oğlum olursa çınar koyarım ismini dıyordum simdi moda oldu( rüzgar da guzel poyraz da dedigin gıbi ama cok fırtınali olmasın sonra:))) ayy cok zor gercekten. Daha cok var bakalım.benim doktorum da söylememişti cinsiyetini ama ben 13 haftalıkken başka doktora gidip yuksek ihtimalle erkek oldugunu öğrenmiştim.ben de ilk kiz olsun cok istiyordum hatta erkek oldugunu öğrenince birkaç gun tuhaf olmuştum.rabbim insallah saglikla kucağımıza almamızı nasip etsin en önemlisi o tabiki..bir tane de kiz evlat nasip eder insallah.bi arada tüplere takıldım birisi yazmis ki doktorun biri sag yumurtadan genelde erkek olur demiş diye.benim de sol tup hasarlı sagdan takip ettiriyorum ya:)) aman babadan gelen x kromozomuyla alakalı birsey oldugunu biliyorum aslında da iste...aman Allah bilir orasını.. Rabbim herkese nasip etsin kiz erkek insallah..

kızlar ne yaptınız ne ettiniz okudum merağımı giderdim siz ben girmiyorum diye nerak etmeyin burdayım ve az kaldı hafta sonuna kadar sıkayım dişimi bugün uconun sonucunu merak ettim ama öğrenemedik ama herşey yolunda biliyorum ben :)
cerol canım senin randevun perşembe zaten ama sen sıkıntı yapıyorsun kendine yaaa biraz rahatla bakalım herşey yolunda ve hep böyle gidecek
temsilci sana da çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşmeye bak.
serap çok iyi yapmışsın canım hadi inşallah bakalım güzel haberler gelecek.

hepinizi öpüyorum

bende seni öptüm canım benim

Kızlar sağolun, varolun... en sonunda benim totemde gerçekleşmiş ve sayı tamamlanmış... Ağzınıza, yüreğinize, emeğinize sağlıkkkk... Rabbim de inşallah dualarımızı kabul eder ve sağlıklı bir hamileliğe başlarım bende. İsteyen tüm kullarıyla birlikte hepimize nasip etsin inşallah...

canım isim konusu gerçekten zor bir durum için hangisine ısındıysa o olsun bence.
ay benım doktorumda kesin söylemezz kesın bende giderim başka doktora :)))
canım bence tuplerle alaklı değildir gibi geliyor kromozomlarla alakalı bencede.

canım benım ssıkıntı yapmadan olmuyor elinde olmadan oluyor.
ama bıraz daha rahatladım pınkle uconnla konusunca.
yarında inşallah guzel haberle gelicem ama aksam randevum.kan sonucuda pazartesi cıkıcakmış .pazarteside güzel haberler vericem inşallah.

UCONN canım benım duanı okudum allahım kabul etsin inşallah.
nehir bebişimiz zamanında eşin yanındayken gelsin .bir avazda hatta hapsurmanla cıksın nehir o kadar kolay doğumun olsun .asıl önemlisi her ikinizde dogumhaneden sağlıkla çıkın.allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.

kızlar merhaba :)))
Uzun bir aradan sonra yine buradayım :)) Ama bu süredede arada takip etmeye çalıştım sizleri...

Ucuon canım az kalmış doğuma, Allah nehir bebeği sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Zaman ne çabuk geçiyor sanki dün ben hamileyim diye yazıp bizlere umut olmuşsun gibi geliyor...

Cerol, tatlım ne oldu sana pimpirikli pink duruldu nöbeti sen aldın sanırım :)) Ben yokken roller değişivermiş...Gerçi senin yaşadıklarını hamile kalan herkes yaşıyor, sonu güzel olsun da azıcık strese devam :)))Ama azıcık minicik unutma...

Marla, pink, temsilci, defne herşey yolunda gidiyor sanırım maşallah hepinize, Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin...

karam, benim hala umudum var, selamet, serap ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlarım sizlerde iyisiniz umarım, eminimki her ay yeni bir umutla hayata devam ediyorsunuz benim gibi...Bizlerinde burdan güzel haberlerimizi vereceğimiz günler çok yakın, sadece birazcık daha sabır gerekiyor anlaşılan...

Cimcime sultan çok üzüldüm seninde başına gelenlere, bende dış gebelik geçirdiğimi öğrenince acaba dr göremedimi diye çok endişelenmiştim, sonrasında başka bir dr a gittiğimde tüpteki şişliği görünce emin olmuştum, gerçi ben bişey anlamamıştım ya ikiside aynı şeyi söyleyince ses etmemiştim...Ama bana kalırsa sen de olayın iyi tarafından bakmalısın, tamam yaşadığın trajik bir olay ama en azından dışgebelik olmadığını biliyorsun...Bence bundan sonra herşey çok daha güzel olacak...Seninde Allah gönlüne göre versin tatlım...

Kızlar; birazda kendimden bahsedeyim, geçtiğimiz ay boş geçti, eşimle bir süre uzaktık, zaten erkende adet oldum ve en sonunda doktora gitmeye eşimide ikna ettim...
Hormon tahlilleri falan hepsi normal çıktı, fakülte rahim filmi istedi, özele gittiğim dr rahim filmine gerek yok dedi, öncesinde çektirmiştim zaten...Doktorum normal yollardan olur bekle demeye getirdi beklemem dedim ve hormonları almaya başladım, serophone diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım, bakalım 10.gün kontrole gidecem, adetin ikinci günü foliküllerede baktı, yanlış anlamadıysam solda 1 sağda 4 var dedi,bakalım hangisi büyüyecek...Bu tedaviye göre karar vereceğiz, olmazsada tüp bebek deneyeceğiz, inşallah ona gerek kalmaz da ilaçlar sayesinde olur...

maşallah ne güzel gebe kalmışsınız.ben dış
gebelik geçireli 1,5 yıl oldu.sağ tüp kapandı.
bekliyorum daha bebişi gelen yok.
aksi gibi hep sağda yumoş oluyor.
siz gesiniz bizlerede dua edin

cnm rabbim hayırlı olan en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallah...

cerol cnm dualarla inşallah hepimizin hamilelikleri sağlıklı devam edecek rabbin izniyle sağlıkla kucağımıza almak nasip olacak inşallah sen içini ferah tut.benim doktorumda ne zaman bebişi özlersen gel demişti bende cuma günü gitmeyi düşünüyorum bakalım ufaklık ne kadar büyümüş içerde :))

ada cnm inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan hayırlısıyla güzel haberlerini duyurman nasip olur inşallah serephone yumurta geliştirici ilaç çifte yumurta tutarsa ikizin olur inşallah (cnm inşallah dedim ama istiyorsan tabi çoğul gebeliği bende eşimde çok istedik ama tek oldu :) )

pink cnm hep böyle güzel haberleri duyurmayı nasip etsin rabbim inşallah ne güzel artık isim düşünme telaşı bebişi hissetmek :)) rabbim bekleyen ve isteyen herkese yaşatsın inşallah. bende yağız ismini çok severdim ama eltimin oğlu oldu ona yağız adını koydular. rüzgarda çok güzel bir isim çınarda ama ben rüzgarı tercih ederdim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.

canım hayırlısıyla guzel haberle gelicem.ohh ne guzel benım doktorum dayanmaya calıs falan diyor kızmıyor ama 1 ay diyor gerçi ben daha 1 ay dayanamadım belki hareketlerini hıssedince dayanırım onada daha 2 ay var .git gör bakalım 1 gunde bile cok sey farkediyor emin ol buyumuştur.
allahım isteyen tum arkdaşlarıma en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla versin cifter cifter :)))

canım sorma ya bende artık el verdi pink bana :)))))))
ohh ssende gözükmeyelı işleri ilerletmişssin maşallah.allahım ınsallah bu ay sana super bebişler vericek sağlıkla hayırlısıyla.

uconn taahlıl sonucun ne durumda ayy gerçi senin temizliğin vardı giremessin aksama kadar beklicez artık napalım

canlar bişey sorucam size stetoskopla bebişin hareketlerını yada kalp atışını duymak mumkun mu netten baktım 3.ayda duyulur yazıyor.
bizde kardeşimle denedik kardeşim cok rahat duydugunu iddaa ediyor fakat bende o duydugu benım karnımdan gelen sesler olabıleceğini söyluyorum cunku ben hiçbişey duymuyorum .kardeşim hareketlerını ve kalp atımını duydugunu söyledi.bende sankı bir ara duydum gıbı oldum ama bidaha duymadım.
sizler denediniz mi böyle bişeyi marla birtek senınle haftalarımız yakın sen bir denesene .

selam kızlar.akşama kadar giremedim.temizlik vardı malum.evim tertemiz oldu.bütün hazırlıklar tamamlanmış oldu.geriye bir nehir hanımların gelişi kaldı inşallah.temizlikçi ablamız dünden bu yana en az 10 kere hocam bu kız 10 güne gelir en geç dedi.daha 1 ay var abla diyorum.yok yok göbeğin aşağı düşmüş bu kadar şişlik var üstünde bunlar doğum alameti deyip durdu:)neyse ben bişey yapmasamda ortalıkta dolanmaktan şiştim şiştim davul gibi oldum.artık diz kapaklarım bile ödem oldu.klozete bile otururken işkence çekiyorum resmen:)kızlar son ay çok fena oluyomuş.demedi demeyin.

ADA canım çoktandır yoktun ortalarda.umarım moral olarak toplanmışsındır.doktorun olur kendi kendine demiş ama senin için böyle rahat etti herhalde.şükürki bişey çıkmamış testlerinde.inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmadan bir an önce hamile kalırsın canım.

CEROL test sonucum iyi çıktı.bakteri olmasına rağmen enfeksiyona çevirecek durumda değilmiş.bende tam anlamadım.telefonda anlattı doktor.ilaç kullnmaya gerek yok bol bol su iç dedi.boş yere 2 gündürde eşimide benide ilaç kullanmak zorunda kalıcam diye telaşlandırmış oldu.bu arada dua için çok çok teşekkür ediyorum.allah kabul etsin inşallah.streteskopla dinleme olayı 20. haftadan sonra oluyor canım.kardeşinin dinlediği senin kalp sesindir.bebeğinin kalp atışını çok aşağıda nerdeyse şeyinin tüylü bölgesinin başlangıcına yakın 140-160 civarı bir atış olur.bilgine...

ohh canım sevindim enfeksiyon olmamasına .iyi bari sen zaten su içiyorsundur gecer kısa zamanda.
canım tam da dediğin yerden dinledim dikkat etmiştim doktor ult.aletini nerede gezdiriyor bende ordan dnledim gece gene dinledim tık tık sesler geliyor bugun doktora gidince sorucam.

çok şükür canım doğuma az kaldı artık ilaç içmeyeceğine sevindim. zaman ne çabuk geçiyor yaaa daha kızlar ben hamileyim diye yazışın dün gibi şimdi prensesimiz geliyor 10 güne :)

ayyy bugün bebişi göecek ve rahatlayacaksın inşallah hadi bakalım çok güzel haberlerle gel tatlım nasıl gidiyor kilo durumları ?

hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin doktordan inşallah.

zaman gerçekten geçiyor.yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor ama dönüp baktığında arkana gerçekten hızlı akıyor zaman.eşim bu sabah inanmıyorum bikaç haftaya kadar yeni bir hayat başlıyor bizim için dedi.çok heyecanlı o da.ikimizde garip duygular içindeyiz son günlerde.
inşallah sende bu güzel duyguları yaşayacaksın canım ve zaman su gibi akıp geçecek.sonrada dönüp arkana baktığında bu çektiğin sıkıntıları unutmuş olduğunu göreceksin ve şaşıracaksın.ben buna bütün kalbimle inanıyorum.

cnm çok şükür sonucunun güzel çıkmasına sevindim şimdi sağlıklı sağlıklı pis temiz pak nehir hanımın gelişi beklenecek hayırlısıyla desene :))) rabbim inşallah bu üçayların yüzüsuyu hürmetine kolay doğumlar nasip eyler cnm.

uconn bugün senin için dua ettim.yasin okudum okuduk daha doğrusu:))inşallah doğum kolay ve zamanında olur..
ankajet nasıl oldu aceba.doğumu nasıl geçti iyileştimi bebeği nasıl çok merak ediyorum..
cerol ve pink doktordan gelmenizi bekliyoruz hadi hayırlı haberlerle gelin bize..burda doktora giden herkesle beraber bende heyecanlanıyorum.sanki kendim gidiyomuş gibi.bende haftaya gidicem inşallah.doktor bir dahaki gelmene ayrıntılı bakıcaz demişti.ben haftaya 20 haftalık oluyorum.ayrıntılı için erkenmi kızlar.

kızlar bakalım sizin bu dualarla ben kuş gibi doğurucam herhalde.ay kuş gibi doğurucam diyince geldi aklıma.geçenlerde eczanede bir teyze ile karşılaştım biraz sohbet ettik.ayrılırken at gibi doğurursun inşallah dedi kadın gülerek.yuh teyze diyecektim nerdeyse zor tuttum kendimi.sonra teyze beni öyle garipsemiş görünce atlatmaya başladı.kadının biri gelininden nefret edermiş.kızı ile gelini aynı zamanlarda hamile kalmış.bir gün beddua etmiş gelinine inşallah at kadar zor doğurursun demiş.sonra kızı gelmiş aklına.onada demişki inşallah tavuk gibi doğurur.ama teyze bilmezmişki tavuk küçücük yumurtayı çıkarana kadar elli kere düşüp düşüp bayılırmış acıdan atsa iri olmasına rağmen en kolay doğuran hayvanlardan biriymiş :)teyzenin bedduasıda ayağına dolanmış.kızı doğururken düşüp düşüp bayılmış gelini ise bir avazda:)neyse teyze ben insan gibi doğurmayı tercih ederim dedim.sen normal doğur normal diyo hala bana:)zaten bu teyzeler hamile bir kadın görmeye gelsin karnımı seven mi allah bu sıcaklarda yardımcın olsun diyen mi yok yok senin kız değil çok sivri göbeğin bu kesin erkek diyen mi:)her çeşiti beni bulur.şaka bir yana siz böyle dua ettikçede çok mutlu oluyorum.inşallah korkularımla karşılaşmam doğumumda.at gibi doğururum:)
temsilci canım ayrıntılı 20-24. haftalar arasında yapılıyor ama benim araştırmalarım sonucu en iyi zaman 22. hafta tamamlanınca.çünkü kalp gelişimi 22. haftada tamamlanıyormuş ve allah korusun kalp ile ilgii sorunlar en iyi bu haftalarda tespit edilebiliyormuş.

cerol nerdesin?bu aradda pinktemi gidecekti doktora bugün ben kaçırmışım.

Merhabaa kızlarr
umarım herşey yolundadır,bugün doktordan gelicek hamişlerimiz süper haberlerle dönsün inşallah
sürekli takibimdesiniz fazla katılımda bulunamasamda
Ucon Rabbim sağ sağlim kavuştursun Nehir hanıma inşallah benimde dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…